Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Rzeczywiœcie trochê siê te nasze capsy ró¿ni¹ :mhm:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Dziêki, dziêki moi mili :D Mo¿e i troszeczkê ró¿ni¹ siê te Wasze capsy, ale jest coœ co je ³¹czy :tanczy: pochodz¹ z tego samego Raportu Wieczornego :lol2: A co dziœ w Raporcie?
Prawie ca³y program krêci³ siê wokó³ zamachów jakie mia³y miejsce w Wielkiej Brytanii. Na pocz¹tek ³¹czenie z Maciejem Worochem - dziœ na ¿ywo :mhm: wydawa³o mi siê, ¿e wczorajsza tych Panów rozmowa by³a "udawana" :rozglada: PóŸniej pojawi³ siê w studio goœÌ, minister W³adys³aw Stasiak - szef BBN o bezpieczeùstwie naszego kraju rozprawiali.W pewnym momencie do rozmowy w³¹czy³ siê za poœrednictwem telefonu Janusz Zemke z SLD, wielkie :brawa: dla Pawe³ka za sprawne obs³u¿enie obu goœci :tanczy: Temat zamachów terrorystycznych powróci³ w drugiej czêœci Raportu. Tym razem mieliœmy nieco inne spojrzenie na to zzagro¿enie - goœÌmi Paw³a byli Pawe³ Biedziak b. pracownik KGP i Jerzy Dziewulski b. antyterrorysta. Pawe³ jak zwykle du¿o pyta³, a ¿e pytania by³y bardzo interesuj¹ce, goœcie bardzo chêtnie odpowiadali :) Bardzo pracowicie rozpocz¹³ swój dzisiejszy dy¿ur pan redaktor :spiewa: Mam nadziejê, ¿e po tak dynamicznym pocz¹tku wystarczy mu si³ na przeprowadzenie Podsumowania Dnia :lol2:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

D¿astina pisze:Dziêki, dziêki moi mili :D Mo¿e i troszeczkê ró¿ni¹ siê te Wasze capsy, ale jest coœ co je ³¹czy :tanczy: pochodz¹ z tego samego Raportu Wieczornego :lol2: A co dziœ w Raporcie?
:shock: Jestem zszokowany :lol: Zapomnia³aœ o najwa¿niejszym :o Mianowicie o tym, ¿e capsy te ³¹czy przede wszystkim osoba Paw³a :lol2:
Prawie ca³y program krêci³ siê wokó³ zamachów jakie mia³y miejsce w Wielkiej Brytanii.

W razie czego niedobrego ... odpukaĂŚ ... PaweÂł bĂŞdzie wprawiony w tej tematyce i bĂŞdÂą mogli bez Âżadnych obaw daĂŚ PawÂła na serwisy ;) Nawet jeÂśli nie dziaÂłoby siĂŞ to wieczorem, czy w nocy - porze tak przez PawÂła okupowanej, bo i dniu na Âżywo w zwiÂązku z wakacjami jakieÂś przetasowania kadrowe wiĂŞksze poczyniono :>
Mam nadziejĂŞ, Âże po tak dynamicznym poczÂątku wystarczy mu siÂł na przeprowadzenie Podsumowania Dnia :lol2:
Jak by mu brakÂło siÂł, to zapewne oddaÂłabyÂś mu swoje :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:
D¿astina pisze:Dziêki, dziêki moi mili :D Mo¿e i troszeczkê ró¿ni¹ siê te Wasze capsy, ale jest coœ co je ³¹czy :tanczy: pochodz¹ z tego samego Raportu Wieczornego :lol2: A co dziœ w Raporcie?
:shock: Jestem zszokowany :lol: Zapomnia³aœ o najwa¿niejszym :o Mianowicie o tym, ¿e capsy te ³¹czy przede wszystkim osoba Paw³a :lol2:

:o Rzeczywiœcie :rozglada: Ale, to tylko i wy³¹cznie dlatego, ¿e mój idol trochê mnie ostatnio rozdra¿ni³ :devil:
Black Jack '62 pisze:
Prawie ca³y program krêci³ siê wokó³ zamachów jakie mia³y miejsce w Wielkiej Brytanii.

W razie czego niedobrego ... odpukaĂŚ ... PaweÂł bĂŞdzie wprawiony w tej tematyce i bĂŞdÂą mogli bez Âżadnych obaw daĂŚ PawÂła na serwisy ;) Nawet jeÂśli nie dziaÂłoby siĂŞ to wieczorem, czy w nocy - porze tak przez PawÂła okupowanej, bo i dniu na Âżywo w zwiÂązku z wakacjami jakieÂś przetasowania kadrowe wiĂŞksze poczyniono :>
On to przecieÂż zawsze i o kaÂżdej porze dnia i nocy w gotowoÂści :lol2:
Black Jack '62 pisze:
Mam nadziejĂŞ, Âże po tak dynamicznym poczÂątku wystarczy mu siÂł na przeprowadzenie Podsumowania Dnia :lol2:
Jak by mu brakÂło siÂł, to zapewne oddaÂłabyÂś mu swoje :lol2:
Oj! Akurat wczoraj to mógby byÌ z tym problem :rozglada: Mo¿na powiedzieÌ, ¿e lekko zaburzony odbiór niedzielnego podsumowania mia³am :rozglada: Ale to, co Pawe³ powiedzia³ na koniec s³ysza³am wyraŸnie: Spokojnej nocy i udanego tygodnia. Do zobaczenia. :mhm: Roz³¹k¹ mi zapachnia³o :mhm: Czy¿by urlopik? :spiewa:
not that kind
Bywalec
Bywalec

D¿astina pisze:Oj! Akurat wczoraj to mógby byÌ z tym problem :rozglada: Mo¿na powiedzieÌ, ¿e lekko zaburzony odbiór niedzielnego podsumowania mia³am :rozglada: Ale to, co Pawe³ powiedzia³ na koniec s³ysza³am wyraŸnie: Spokojnej nocy i udanego tygodnia. Do zobaczenia. :mhm: Roz³¹k¹ mi zapachnia³o :mhm: Czy¿by urlopik? :spiewa:
Urlop w sejmie :> Ale oryginalny pomysÂł :lol:
:arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

not that kind pisze:
D¿astina pisze:Oj! Akurat wczoraj to mógby byÌ z tym problem :rozglada: Mo¿na powiedzieÌ, ¿e lekko zaburzony odbiór niedzielnego podsumowania mia³am :rozglada: Ale to, co Pawe³ powiedzia³ na koniec s³ysza³am wyraŸnie: Spokojnej nocy i udanego tygodnia. Do zobaczenia. :mhm: Roz³¹k¹ mi zapachnia³o :mhm: Czy¿by urlopik? :spiewa:
Urlop w sejmie :> Ale oryginalny pomysÂł :lol:
Trzeba przyznaĂŚ :lol2:
Pawe³ chyba zamieni³ siê z Poradê i nie chce za ¿adne skarby pójœÌ na urlop :lol2: Ale s¹ osoby, które to oczywiœcie bardzo cieszy :lol2:

Czy mi siĂŞ tylko wydaje, ale po serwisie, ktĂłry przed chwilÂą widziaÂłem, Âże PaweÂł jakiÂś ''zmarnowany'' dziÂś :> UtwierdziÂłem siĂŞ w przekonaniu po obejrzeniu tych capsĂłw :>
MoÂże jednak urlop by siĂŞ przydaÂł? :) BÂądÂź jakaÂś Âżywsza tematyka :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Urlop w sejmie :> Ale oryginalny pomysÂł :lol:
:mhm: Pewna jestem, Âże dobrze sÂłyszaÂłam to jego niedzielne poÂżegnanie :mhm: , ale jak widaĂŚ Âźle te sÂłowa zinterpretowaÂłam :lol:
Black Jack '62 pisze: Pawe³ chyba zamieni³ siê z Poradê i nie chce za ¿adne skarby pójœÌ na urlop :lol2: Ale s¹ osoby, które to oczywiœcie bardzo cieszy :lol2:
Jeszcze wczesnym rankiem, kiedy nie zanosiÂło na dyÂżur PawÂła, pomyÂślaÂłam sobie, Âże to bĂŞdzie drugi dzieĂą bez niego :roll: AÂż tu nagle Jakub wywoÂłuje go do odpowiedzi :tanczy: Jaki z tego wniosek? Nie moÂże idol dÂługo wytrzymaĂŚ bez sprawiania radoÂści swojej fance :lol2:
Black Jack '62 pisze:Czy mi siĂŞ tylko wydaje, ale po serwisie, ktĂłry przed chwilÂą widziaÂłem, Âże PaweÂł jakiÂś ''zmarnowany'' dziÂś :> UtwierdziÂłem siĂŞ w przekonaniu po obejrzeniu tych capsĂłw :>
A tak ró¿nie by³o dziœ z nastrojem pana redaktora :mhm: ale, ¿e by³ "zmarnowany" to chyba za du¿o powiedziane ;) Literki w wyrazach mu siê trochê pl¹ta³y :rozglada: Ale to dlatego, ¿e jak zwykle mia³ du¿o do powiedzenia, a ma³o czasu, a co za tym idzie musia³ bardzo szybko nawijaÌ :rozglada:
Black Jack '62 pisze:MoÂże jednak urlop by siĂŞ przydaÂł? :)
:mhm: Tak sobie pomyœla³am, ¿e móg³by pójœÌ na ten urlop i szybko z niego wróciÌ :rozglada: Mielibyœmy w koùcu tê roz³¹kê za sob¹ :lol2:
Black Jack '62 pisze: BÂądÂź jakaÂś Âżywsza tematyka :lol2:
Tematykê to on mia³ dziœ doœÌ ¿yw¹, a na pewno urozmaicon¹ ;) Na wejœcie rozmowa z Bronis³awem Komorowskim, sprowokowana porann¹ radiow¹ wypowiedzi¹ pos³a PIS Paw³a Zalewskiego, jakoby Anna Fotyga - szefowa MSZ ukrywa³a jakieœ tajemnice ze szczytu UE. PóŸniej pan redaktor wys³ucha³ dwóch konferencji - PSL i LiD, a nastêpnie w swioch relacjach opowiedzia³ nam ze szczegó³ami o tym, jakie pomys³y na poprawê sytuacji w s³u¿bie zdrowia maj¹ obie te partie. I jeszcze rozmowa z Januszem Wójcikiem - szefem Sejmowej Komisji Kultury Fizycznej i Sportu o zawirowaniach wokó³ osoby ministra sportu. Przy okazji Pawe³ zapyta³ o to, jak id¹ przygotowania do Euro2012, a jak siê sam z siebie œmia³, kiedy zamiast stadion X-lecia powiedzia³o mu siê bazar :lol: Dy¿urek zakoùczy³ (chyba?) relacj¹ w Raporcie Popo³udniowym, ponownie o pomys³ach pos³ów na uleczenie s³u¿by zdrowia rozprawiaj¹c.

[ Dodano: Wto Lip 03, 2007 8:57 pm ]
not that kind pisze:Urlop w sejmie :> Ale oryginalny pomysÂł :lol:
:mhm: Pewna jestem, Âże dobrze sÂłyszaÂłam to jego niedzielne poÂżegnanie :mhm: , ale jak widaĂŚ Âźle te sÂłowa zinterpretowaÂłam :lol:
Black Jack '62 pisze: Pawe³ chyba zamieni³ siê z Poradê i nie chce za ¿adne skarby pójœÌ na urlop :lol2: Ale s¹ osoby, które to oczywiœcie bardzo cieszy :lol2:
Jeszcze wczesnym rankiem, kiedy nie zanosiÂło na dyÂżur PawÂła, pomyÂślaÂłam sobie, Âże to bĂŞdzie drugi dzieĂą bez niego :roll: AÂż tu nagle Jakub wywoÂłuje go do odpowiedzi :tanczy: Jaki z tego wniosek? Nie moÂże idol dÂługo wytrzymaĂŚ bez sprawiania radoÂści swojej fance :lol2:
Black Jack '62 pisze:Czy mi siĂŞ tylko wydaje, ale po serwisie, ktĂłry przed chwilÂą widziaÂłem, Âże PaweÂł jakiÂś ''zmarnowany'' dziÂś :> UtwierdziÂłem siĂŞ w przekonaniu po obejrzeniu tych capsĂłw :>
A tak ró¿nie by³o dziœ z nastrojem pana redaktora :mhm: ale, ¿e by³ "zmarnowany" to chyba za du¿o powiedziane ;) Literki w wyrazach mu siê trochê pl¹ta³y :rozglada: Ale to dlatego, ¿e jak zwykle mia³ du¿o do powiedzenia, a ma³o czasu, a co za tym idzie musia³ bardzo szybko nawijaÌ :rozglada:
Black Jack '62 pisze:MoÂże jednak urlop by siĂŞ przydaÂł? :)
:mhm: Tak sobie pomyœla³am, ¿e móg³by pójœÌ na ten urlop i szybko z niego wróciÌ :rozglada: Mielibyœmy w koùcu tê roz³¹kê za sob¹ :lol2:
Black Jack '62 pisze: BÂądÂź jakaÂś Âżywsza tematyka :lol2:
Tematykê to on mia³ dziœ doœÌ ¿yw¹, a na pewno urozmaicon¹ ;) Na wejœcie rozmowa z Bronis³awem Komorowskim, sprowokowana porann¹ radiow¹ wypowiedzi¹ pos³a PIS Paw³a Zalewskiego, jakoby Anna Fotyga - szefowa MSZ ukrywa³a jakieœ tajemnice ze szczytu UE. PóŸniej pan redaktor wys³ucha³ dwóch konferencji - PSL i LiD, a nastêpnie w swioch relacjach opowiedzia³ nam ze szczegó³ami o tym, jakie pomys³y na poprawê sytuacji w s³u¿bie zdrowia maj¹ obie te partie. I jeszcze rozmowa z Januszem Wójcikiem - szefem Sejmowej Komisji Kultury Fizycznej i Sportu o zawirowaniach wokó³ osoby ministra sportu. Przy okazji Pawe³ zapyta³ o to, jak id¹ przygotowania do Euro2012, a jak siê sam z siebie œmia³, kiedy zamiast stadion X-lecia powiedzia³o mu siê bazar :lol: Dy¿urek zakoùczy³ (chyba?) relacj¹ w Raporcie Popo³udniowym, ponownie o pomys³ach pos³ów na uleczenie s³u¿by zdrowia rozprawiaj¹c.
not that kind
Bywalec
Bywalec

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

To capsy z wczorajszej niespodziewanej popoÂłudniowej relacji :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..a ja mam capsy z dzis - mam nadziejê ¿e nie obrazisz siê za jakoœÌ moich :?: :D

Obrazek Obrazek

..sejm to chyba najczĂŞstsze miejsce odwiedzane przez PawÂła :?: :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
not that kind
Bywalec
Bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..sejm to chyba najczĂŞstsze miejsce odwiedzane przez PawÂła :?: :lol2:
Ale strasznie blado w tym sejmie zawsze wyglÂąda ;)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:To capsy z wczorajszej niespodziewanej popoÂłudniowej relacji :D
Rzeczywiœcie doœÌ niespodziewany dy¿ur :o Ja akurat zabawia³am siê w kuchni, ale na szczêœcie szybko przed TV zosta³am œci¹gniêta :tanczy: Kiedy wczoraj z rana widzia³am Paw³a szar¿uj¹cego po studio, pomyœla³am sobie, ¿e pewnie jakiœ materia³ montuje :mhm: W godzinach popo³udniowych udziela³ siê ju¿ przed kancelari¹ premiera :D Torpedowa³ swoimi pytaniami, podczas konferencji, rzecznika rz¹du - Jana Dziedziczaka :D A w serwisie o 17:30 Beata Tadla wywo³a³a go do odpowiedzi :D W ministerstwie kultury rozprawia³ z szefem tego resortu o jego zastrze¿eniach do kanonu lektur, proponowanych przez ministra edukacji. W sumie by³y dwie relacje :mhm: o ile dobrze rozpozna³am to w drugiej Pawe³ sta³ na tle portretu Stanis³awa Wyspiaùskiego :) Tak w ogóle to ³adnie w tym ministerstwie kultury jest, takie ciep³e barwy :lol2:
obie¿yœwiat pisze:..a ja mam capsy z dzis - mam nadziejê ¿e nie obrazisz siê za jakoœÌ moich :?: :D
Ile razy mam powtarzaĂŚ, Âże za Twoje capsy jestem Ci ogromnie wdziĂŞczna :* Poza tym nie znamy dnia i godziny, kiedy zabraknie capsĂłw od not that kind :roll:
obieÂżyÂświat pisze:..sejm to chyba najczĂŞstsze miejsce odwiedzane przez PawÂła :?: :lol2:
Nie da siĂŞ ukryĂŚ :tanczy: KonkurowaĂŚ z sejmem mogÂą jedynie weekendowe dyÂżury prezenterskie :rozglada:
not that kind pisze:
Ale strasznie blado w tym sejmie zawsze wyglÂąda ;)
:mhm: To chyba przez ten jasny marynar :rozglada: Mo¿e i wygl¹da blado, ale jedno jest pewne - zawsze ma du¿o do powiedzenia :lol2: Jak chocia¿by przed chwil¹ - bardzo dok³adnie wyjaœni³ nam to, dlaczego PO domaga siê dymisji ministra sportu. Ale to nie jedyny temat jakim siê dziœ Pawe³ zajmuje. Z rana opowiada³ nam o ustawie zaproponowanej przez PIS i PO, która to ustawa spowodowa³aby zmiany w konstytucji i zakazywa³aby ludziom z wyrokami zasiadaÌ w ³awach poselskich. Opozycja ca³y czas nie daje spokoju minister Fotydze, na tê okolicznoœÌ Pawe³ przepyta³ pos³a Iwiùskiego z SLD, a w kolejnym wejœciu pod gradobiciem pytaù pana redaktora znalaz³ siê pose³ Gi¿yùski z PIS i jak ³atwo siê domyœliÌ broni³ pani minister. To narazie tyle :mhm: Mam nadziejê, ¿e to jeszcze nie koniec Paw³owego dy¿uru na dziœ ;)
not that kind
Bywalec
Bywalec

To bodaj ostatnia relacja :mhm:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:To bodaj ostatnia relacja :mhm:
Z pewnoœci¹ ostatnia widziana i wys³uchana przeze mnie :D Ale¿ siê temat Pawe³kowi na zakoùczenie dy¿uru przytrafi³ :tanczy: PiS zawiesi³o Paw³owi Zalewskiemu cz³onkostwo w partii, za jego niepochlebn¹ wypowiedŸ, dla radia TOK FM o minister spraw zagranicznych. Tu¿ przed szesnast¹ Pawe³ dorwa³ w sejmie i poprosi³ o komentarz samego Paw³a Zalewskiego. Interesuj¹ca to by³a rozmowawa :) , a w jej trakcie do³¹czali siê z mikrofonami koledzy i kole¿anki z innych redakcji. Na koniec, kiedy Pawe³ dziêkowa³ ju¿ panu pos³owi za rozmowê o ma³o nie zosta³ stratowany przez dziennikarzy, fotoreporterów i operatorów kamer :o No có¿ wszyscy chcieli zdobyÌ komentarz, ale fakty s¹ takie, ¿e Pawe³ by³ pierwszy :lol2: W kolejnych serwisach postara³ siê o wypowiedzi innych polityków m.in. Karola Karskiego z PiS i Julii Pitery z PO. A w Raporcie Popo³udniowym i w dwóch kolejnych serwisach wszystkie zdobyte info obszernie podsumowa³ :D Pracowity dzionek :spiewa:

[ Dodano: PiÂą Lip 06, 2007 10:16 am ]
Ja tylko na momencik :D Wpadam, Âżeby poinformowaĂŚ o tym, iÂż dziaÂł zaÂłoga wzbogaciÂł siĂŞ o biografiĂŞ PawÂła ÂŁukasika - tekst mojego autorsta :rozglada: ZachĂŞcam do zapoznania siĂŞ i do wyraÂżania opinii rzecz jasna :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

DÂżastina pisze:Ja tylko na momencik :D Wpadam, Âżeby poinformowaĂŚ o tym, iÂż dziaÂł zaÂłoga wzbogaciÂł siĂŞ o biografiĂŞ PawÂła ÂŁukasika - tekst mojego autorsta :rozglada: ZachĂŞcam do zapoznania siĂŞ i do wyraÂżania opinii rzecz jasna :lol2:
..o rety..ale bomba :tanczy:
..naprawdĂŞ wszystko sama zebraÂłaÂś i skleciÂłaÂś :?: :o
..no to tym bardziej gratulujĂŞ :brawa:
..nawet daty urodzin..tytuÂłu pracy magisterskiej siĂŞ dowiedziaÂłaÂś :o
..jak Ci siĂŞ to udaÂło :?: :o
..Âświetne sÂą teÂż fragmenty o kolegĂłw z pracy :lol2:
..pokazujÂą Âże dobrze PawÂła odbieramy i odczytujemy :tanczy:
..ma siĂŞ ten zmysÂł :lol2:

..PaweÂł jest naprawdĂŞ Âświetny 8)
..nie doœÌ ¿e du¿o pracuje to jeszcze otwarty na fanów - ze œwiec¹ szukaÌ takich ludzi w telewizji :lol2:

..jeszcze raz gratulujĂŞ Tobie DÂżastina - zdobytych informacji i takiego wspaniaÂłego telewizyjnego ulubieĂąca 8) :brawa:
..niech s³u¿¹ nam wiecznie :D
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..o rety..ale bomba :tanczy:
:mhm: Czy ja wiem? Nie do koĂąca tak miaÂło byĂŚ :roll: trochĂŞ inaczej sobie to wymarzyÂłam :roll: Ale skoro Ty twierdzisz, Âże jest "bomba" to nie pozostaje mi nic innego jak siĂŞ z tym zgodziĂŚ :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:..naprawdĂŞ wszystko sama zebraÂłaÂś i skleciÂłaÂś :?: :o
NaprawdĂŞ 8)
obieÂżyÂświat pisze:..nawet daty urodzin..tytuÂłu pracy magisterskiej siĂŞ dowiedziaÂłaÂś :o
..jak Ci siĂŞ to udaÂło :?: :o
UdaÂło mi siĂŞ natrafiĂŚ na PawÂłowy dzieĂą dobroci dla fanĂłw, ot tyle :rozglada: Nie mogĂŞ sobie darowaĂŚ tego, Âże umiejĂŞtniej owej dobroci nie wykorzystaÂłam :hmm:
obieÂżyÂświat pisze:..Âświetne sÂą teÂż fragmenty o kolegĂłw z pracy :lol2:
..pokazujÂą Âże dobrze PawÂła odbieramy i odczytujemy :tanczy:
..ma siĂŞ ten zmysÂł :lol2:
Prawdziwi z nas szczêœciarze, prawda? :lol2: Widzê, ¿e pomys³ z umieszczeniem opinii kolegów redakcyjnych Paw³a by³ trafiony :D Szkoda, ¿e nie wszyscy zapytani przeze mnie dali siê namówiÌ na zwierzenia :> Dwoje mi jeszcze obieca³o coœ skrobn¹Ì, ale do dzisiaj siê nie odezwali :nie:
obieÂżyÂświat pisze:..PaweÂł jest naprawdĂŞ Âświetny 8)
:mhm: ZupeÂłnie nie wiem dlaczego tak Âłatwo jest mi siĂŞ z TobÂą zgodziĂŚ :lol2:
obie¿yœwiat pisze:....nie doœÌ ¿e du¿o pracuje to jeszcze otwarty na fanów - ze œwiec¹ szukaÌ takich ludzi w telewizji :lol2:
DuÂżo pracuje, to fakt :mhm: ale z tÂą otwartoÂściÂą na fanĂłw to nie przesadzajmy :rozglada: Wiem, wiem nie moÂżna mieĂŚ - w tym przypadku wiedzieĂŚ - wszystkiego :rozglada:
obieÂżyÂświat pisze:..jeszcze raz gratulujĂŞ Tobie DÂżastina - zdobytych informacji i takiego wspaniaÂłego telewizyjnego ulubieĂąca 8) :brawa:
DziĂŞkujĂŞ :D Chyba siĂŞ wzruszyÂłam ;( ;( ;(
obie¿yœwiat pisze:...niech s³u¿¹ nam wiecznie :D
Niech siĂŞ tak wÂłaÂśnie stanie :lol2:
ODPOWIEDZ