ja te¿ bym chcia³ zobaczyÌ 2 edycjê WR ale nie ma siê co ³udziÌ na tobigbrother.tivi.pl pisze:Nie mamy dobrych wieœci dla osób, które wci¹¿ maj¹ w¹tpliwoœci co do realizacji drugiej edycji "Wyprawy Robinson". Bardzo drogi w produkcji program nie spe³ni³ oczekiwaù stacji TVN i kolejna edycja nie jest planowana. Widzom pozostaje jedynie œledzenie losów uczestników amerykaùskich edycji programu ("Survivor"), emitowanych na antenie stacji AXN.
Muzyka w tvn
Moderator: Łukasz
nie nie bĂŞdzie:

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Fakty-oprawa muzyczna
Czy ktoœ mo¿e z Was ma oprawê muzyczn¹ do FaktĂłw. chodzi np. o czo³Ăłwkê i koniec. podk³ad (chodzi o ten na zapowiedzi po 1 czêœci) te¿ by siê przyda³
Muzyka z SiÂłaczy
Czy ktoœ wie gdzie znaleŸÌ mo¿na albo posiada muzykê jak¹ mo¿na s³yszeÌ w Si³aczach, podczas pokazywania krótkich powtórek ze zmagaù uczestników i pokazywania tablic wyników ?
Pozdr.
Pozdr.
-
- Początkujący
U Kuby W pojawiajÂą siĂŞ jakieÂś nowe ciekawe zespoÂły ale TVN powinien daĂŚ jakiÂś dobry program muzyczny, rzeczywiÂście. Taki w ktĂłrym byÂłoby miejsce na jakieÂś niezaleÂżne kapele ale nie kolejnÂą mutacjĂŞ Idola
I love Asia Seba
Ania Kuba Ania Rafał
I love Maciek Marzena
Ala Karola Wiktor Jasiek
Krzysiek
I love Anna Maria Madzia Arturek,
Żyć bez tego nie moge!!!!
Ania Kuba Ania Rafał
I love Maciek Marzena
Ala Karola Wiktor Jasiek
Krzysiek
I love Anna Maria Madzia Arturek,
Żyć bez tego nie moge!!!!
DŸwiêk z czo³ówki faktów....
Ma ktoÂś moÂże dÂźwiĂŞk z wejÂścia FaktĂłw?? PrĂłbowaÂłem sie zmierzyĂŚ z tym problemem sam ale nie wychodzi mi to za bardzo.... Jaka ktoÂś ma to czy mĂłgÂł by zarzuciĂŚ linka?
DziĂŞki pozdrawiam!!
DziĂŞki pozdrawiam!!