Ooo proszĂŞ

Jaka tu oÂżywiona dyskusja

A o kim Wy tak rozmawiacie jeÂśli wolno

Po postach wnioskuje,Âże o jakiejs Asi :mhm: Nie znam czÂłowieka :nie:
:devil: :devil: Dobra dobra do rzeczy :stop: :stop: :spiewa: :spiewa:
No wiêc jako kibic pi³karski oglada³em ca³¹ noc mecz :hmm: Tak pó³ do 8 obudzi³o mnie coœ jak dla mnie charakterystycznego-mianowicie g³os Joasi :tanczy: -piêkny budzik,cudowny :aniol: Ale nie dziœ nie o tej porze :hmm: Joasia

No dobra sÂłonko wybaczam :aniol: Najpierw myÂślaÂłem,Âże mam jakieÂś omamy,w sumie to byÂł Âśrodek nocy byÂło nie byÂło :< Tam wyÂżej pytaÂłeÂś-chyba Ty Adam :spiewa: -jaki to kolor marynarki-sam nie wiem w tej chwili widziaÂłem go w paru kolorach -efekt fatamorgany :szalony:
Noi tak oto Joasia umiliÂła poranek :tanczy:
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
adam pisze:Co wy z tymi szkÂłami kontaktowymi
Ja tam nic nie widzĂŞ A nawet jeÂśli to co to za problem
Ja teÂż nie widzĂŞ :nie: A szkÂło kontaktowe to mi siĂŞ kojarzy z tvn24 bardziej niÂż z Joasia :szalony:
Joasia mĂłwiÂła o siedmiu cudach Âświata
Jak by Joasia mnie poÂżaÂłowaÂła i by siĂŞ uÂśmiechaÂła to osobiÂście bym jÂą zgÂłosiÂł
Dwie proste czynnoœci,pare mi³ych s³ów i czynnoœci i Joasia przechodzi do historii :aniol:
Ale nie chce,przekorna jest :nie: chce byc cudem :nie:
MoÂże sobie nie chcieĂŚ i tak jest moÂże zakulisowym ale zawsze :tanczy: :spiewa:
epsztajnek pisze:Joasia wyrĂłwnaÂła koĂące wÂłosĂłw Ciekawe, czy na takiej dÂługoÂści pozostanie (szkoda by byÂło...), czy bĂŞdzie zapuszczaĂŚ dÂłuÂższe....
TeÂż zauwaÂżyÂłem :tanczy: Ja lubiĂŞ jak ma dÂłuÂższe ale tak tez jest ok :aniol:
adam pisze:Nawt Kuzniara dziÂś zniechĂŞciÂła do tego aby z niÂą nie rozmawiaÂł i jej nie dokuczaÂł
Joasia juÂż nikogo nie lubi
A chÂłopak taki dowcipny i elokwentny :nie: Joasia woli Âżeby Jej nie lubili bo bĂŞdzie miaÂła spokĂłj :stop: Droga na skrĂłty :grozi: Nie lubienie CiĂŞ To0bie Joasiu z Naszej strony pĂłki co nie grozi :spiewa:
Nas to by pewnie zdzieliÂła tymi notatkami,ktĂłre tam niesie :hmm: :hmm:
Nie wiele razy Joasia zostaÂła przyÂłapana od tyÂłu
ZnĂłw jeansik :tanczy: Joasiowa klasyka :tanczy: Jest bardzo ok ale czy Ona wogĂłle nosi sukienki
MoraÂł z tego taki Âże Joasia tylko w ekstremalnych warunkaĂŚ ma dobre samopoczucie
Czyli w naszym ekstremalnym towarzystwie czuÂłaby siĂŞ jak ryba w wodzie
Joasiu jeœli chcesz to powiedz tylko s³ówko i bêdziemy jeszcze bardziej ekstremalni :spiewa:
A bo Ona siĂŞ nudzi jak ma czytaĂŚ te same wiadomoÂści :nie:
Joasiu nawet taka znudzona jesteÂś fantastyczna :aniol: :aniol:
Dziwna jest toszeczkĂŞ ta nasza Joasia
Ja teÂż jestem troche dziwny tak wiĂŞc Joasiu-miedzy Nami dziwakami :devil:
epsztajnek pisze:Dobrze powiedziane PrzestaĂąmy oceniaĂŚ JoannĂŞ stosujÂąc mĂŞskÂą logikĂŞ, po prostu kochajmy jÂą
Otó¿ to

Na tym Âświecie za duzo rzeczy jest logicznych,poukÂładanych wrĂŞcz czasem nudnych :rozglada: Joasia niechaj bedzie nielogiczna(oczywiscie w granicach rozsadku :aniol: )ÂżebyÂśmy mogli JÂą coraz to bardziej odkrywaĂŚ i zachwycaĂŚ siĂŞ NiÂą :aniol:
adam pisze:A jak nie szczerze ÂżyczyÂła wszystkiego najlepszego nowoÂżeĂącom
O tego juÂż nie byÂło mi dane usÂłyszeĂŚ
Ma z nami tyle problemĂłw jeszcze Jej nowoÂżeĂący zawracajÂą gÂłowĂŞ :devil: :tanczy: :stop:
Za bardzo Ciebie lubimy abyÂś byÂła w stanie wystarczajÂąco nas ukaraĂŚ
Nie moÂże Nas ukaraĂŚ i to jest najlepsze :spiewa: No moÂże troszeczkĂŞ ale my wiele wytrzymujemy.
Ja tam bĂŞdĂŞ mniej delikatny-na temat ukochanego Joasi
Jak siĂŞ chciaÂło mieĂŚ piĂŞknÂą PaniÂą z telewizji to teraz trzeba cierpieĂŚ
Nie ma tak dobrze na tym Âświecie :aniol: DostaÂł Joasie i jeszcze mu maÂło