Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Joasia w koĂącu ma weekendowy dyÂżur :tanczy: :tanczy: :tanczy:
Ukochany nie jest zadowolony :spiewa: ale my TAK :devil:
Co wy z tymi szkÂłami kontaktowymi :shock:
Ja tam nic nie widzĂŞ :neutral: A nawet jeÂśli to co to za problem :mhm:
zaraz Adam siĂŞ odezwie .... )
:ban: :ban: :ban: :hahaha:
Joasia mĂłwiÂła o siedmiu cudach Âświata :mhm:
Jak by Joasia mnie poÂżaÂłowaÂła i by siĂŞ uÂśmiechaÂła to osobiÂście bym jÂą zgÂłosiÂł :devil:

P.s..JakÂą nazwĂŞ proponujecie dla tej marynarki? :mhm: Obrazek Obrazek

Obrazek
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

YYYYYYYYoooooooooooooohhhhhhhhhhhhoooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy:
:brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa:
A to ci siurpryza :jupi:
Joasia wyrĂłwnaÂła koĂące wÂłosĂłw :mhm: :mhm: :mhm: Ciekawe, czy na takiej dÂługoÂści pozostanie (szkoda by byÂło...), czy bĂŞdzie zapuszczaĂŚ dÂłuÂższe....
Obrazek
"OglÂądajÂą PaĂąstwo weekendowe wydanie Poranka.
ZostaĂącie PaĂąstwo z nami....."
Joasiu...takÂą kwaÂśnÂą minÂą zachĂŞcasz... :mhm: :nie:
P.s..JakÂą nazwĂŞ proponujecie dla tej marynarki?
:mhm: czekoladka ? Joasia miaÂła innÂą czekoladowÂą marynarkĂŞ...
Âśliwka ? Chyba teÂż nie....
Có¿ mê¿czyŸni rozró¿niaj¹ tylko 8 kolorów w 2 odcieniach :lol2:
Kobiety rozró¿niaj¹ ich tysi¹ce. Te ró¿ne fuksje, ecru... :lol2:
Ostatnio zmieniony sobota 07 lip 2007, 09:15 przez epsztajnek, łącznie zmieniany 1 raz.
adam
Fan Forum
Fan Forum

Joasia wyrĂłwnaÂła koĂące wÂłosĂłw
:shock: :shock: :shock: To po fryzjerach siĂŞ wÂłuczy jak jej nie ma :shock: :shock: :shock:
Joasiu...takÂą kwaÂśnÂą minÂą zachĂŞcasz...
Nawt Kuzniara dziÂś zniechĂŞciÂła do tego aby z niÂą nie rozmawiaÂł i jej nie dokuczaÂł :shock: :shock: :shock:
Joasia juÂż nikogo nie lubi :shock:

Nie wiele razy Joasia zostaÂła przyÂłapana od tyÂłu :uhh:
JakaÂś ona taka biedna przygarbiona :shock:

Obrazek
epsztajnek

JakaÂś ona taka biedna przygarbiona
Joasia dziÂś siedzi w ciepÂłym, wygodnym studio, a jak wczoraj staÂła na deszczu i zimnie w Alejach Ujazdowskich , miaÂła weselszÂą minĂŞ niÂż dzisiaj :<
adam
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:
JakaÂś ona taka biedna przygarbiona
Joasia dziÂś siedzi w ciepÂłym, wygodnym studio, a jak wczoraj staÂła na deszczu i zimnie w Alejach Ujazdowskich , miaÂła weselszÂą minĂŞ niÂż dzisiaj :<
MoraÂł z tego taki Âże Joasia tylko w ekstremalnych warunkaĂŚ ma dobre samopoczucie :mhm:
TrochĂŞ to dziwne :shock:
Ale do zaakceptowania :mhm:
Dziwna jest toszeczkĂŞ ta nasza Joasia :mhm:
W koĂącu jest kobietÂą :cicho: a po kobietach to wszystkiego siĂŞ moÂżna spodziewaĂŚ :rozglada: :rozglada: :rozglada:
epsztajnek

Dziwna jest toszeczkĂŞ ta nasza Joasia :mhm:
W koĂącu jest kobietÂą :cicho: a po kobietach to wszystkiego siĂŞ moÂżna spodziewaĂŚ :rozglada: :rozglada:
Dobrze powiedziane :brawa: PrzestaĂąmy oceniaĂŚ JoannĂŞ stosujÂąc mĂŞskÂą logikĂŞ, po prostu kochajmy jÂą :aniol:
karolcia
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: karolcia »

No DÂżoana to chyba w kiepskim humorze dziÂś. KuÂźniarowi siĂŞ trochĂŞ dostaÂło.
-Asiu od czego zaczynamy serwis?
-Od Zalewskiego.
-Co z nim?
-No nic nowego!
adam
Fan Forum
Fan Forum

A jak nie szczerze ÂżyczyÂła wszystkiego najlepszego nowoÂżeĂącom :shock:

To pewne Âże Joasia mÂści siĂŞ na nas :shock: ale nie wiem czy nasza trĂłjka jest tego warta :neutral:
Joasiu musisz staraĂŚ siĂŞ mniej nami przejmowaĂŚ :roll:

Za bardzo Ciebie lubimy abyÂś byÂła w stanie wystarczajÂąco nas ukaraĂŚ :xx:
Po nas wszystko spÂływa i dÂługo siĂŞ nie przejmujemy :neutral:

Jesli chcesz coÂś od nas to coÂś do nas napisz bo nikt nie wie o co chodzi :neutral:
epsztajnek

karolcia pisze:No DÂżoana to chyba w kiepskim humorze dziÂś. KuÂźniarowi siĂŞ trochĂŞ dostaÂło.
-Asiu od czego zaczynamy serwis?
-Od Zalewskiego.
-Co z nim?
-No nic nowego!
Wyprzedzi³aœ mnie :lol2: W³aœnie chcia³em o tym napisaÌ, ¿e dzisiaj nawet J.KuŸniarowi nie uda³o rozkrêciÌ siê Asiuleczki , ale musia³em wyjœÌ na zakupy :cicho:
Pozostaje mieĂŚ nadziejĂŞ, Âże to wina dzisiejszej pogody i nawet ukochany Asiulki bĂŞdzie miaÂł z niÂą gorzki weekend ( przepraszam..... :red: wiem, Âże "schadenfreue" to wstrĂŞtne uczucie, ale czÂłowiek jest tylko czÂłowiekiem ....)
adam
Fan Forum
Fan Forum

Pozostaje mieĂŚ nadziejĂŞ, Âże to wina dzisiejszej pogody i nawet ukochany Asiulki bĂŞdzie miaÂł z niÂą gorzki weekend ( przepraszam..... wiem, Âże "schadenfreue" to wstrĂŞtne uczucie, ale czÂłowiek jest tylko czÂłowiekiem ....)
Ja tam bĂŞdĂŞ mniej delikatny-na temat ukochanego Joasi :uhh:
Jak siĂŞ chciaÂło mieĂŚ piĂŞknÂą PaniÂą z telewizji to teraz trzeba cierpieĂŚ :devil: :devil: :devil:
WÂłaÂśnie chciaÂłem o tym napisaĂŚ, Âże dzisiaj nawet J.KuÂźniarowi nie udaÂło rozkrĂŞciĂŚ siĂŞ Asiuleczki
Chyba Kryniulki to mu siĂŞ nigdy rozbawiĂŚ nie udaÂło :shock: -
epsztajnek

Chyba Kryniulki to mu siĂŞ nigdy rozbawiĂŚ nie udaÂło
UdaÂło ;) W "pamiĂŞtny" dÂługi weekend, z pomocÂą Waldusia S. :devil:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Witam, jestem tu nowy.

A co do Joasi, to uwaÂżam, Âże dziÂś byÂła bardzo jadowita i nie ulegÂła Jarkowi.
Kania
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Kania »

Moim zdaniem to coÂś miedzy nimi jest nie halo. PomiĂŞdzy Joanna a Jarkiem. Z tego co pamietam na poczatku jak tylko Jarek zaczal prowadzic poranki bylo spoko. Zawsze przed serwisem zapytal sie o cos a ona odpowiedziala mu grzecznie i usmiechaÂła sie.
A ostatnio jak tylko razem maja dyzur to rzadko kiedy odzywaja sie do siebie.
Mam nawet wrazenie, ze Jarek nie chce jej zaczepiac.
maxxx

Post autor: maxxx »

Ooo proszĂŞ :shock: Jaka tu oÂżywiona dyskusja :D A o kim Wy tak rozmawiacie jeÂśli wolno :lol2: Po postach wnioskuje,Âże o jakiejs Asi :mhm: Nie znam czÂłowieka :nie:
:devil: :devil: Dobra dobra do rzeczy :stop: :stop: :spiewa: :spiewa:

No wiêc jako kibic pi³karski oglada³em ca³¹ noc mecz :hmm: Tak pó³ do 8 obudzi³o mnie coœ jak dla mnie charakterystycznego-mianowicie g³os Joasi :tanczy: -piêkny budzik,cudowny :aniol: Ale nie dziœ nie o tej porze :hmm: Joasia :evil: No dobra s³onko wybaczam :aniol: Najpierw myœla³em,¿e mam jakieœ omamy,w sumie to by³ œrodek nocy by³o nie by³o :< Tam wy¿ej pyta³eœ-chyba Ty Adam :spiewa: -jaki to kolor marynarki-sam nie wiem w tej chwili widzia³em go w paru kolorach -efekt fatamorgany :szalony:
Noi tak oto Joasia umiliÂła poranek :tanczy:

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
adam pisze:Co wy z tymi szkÂłami kontaktowymi
Ja tam nic nie widzĂŞ A nawet jeÂśli to co to za problem
Ja teÂż nie widzĂŞ :nie: A szkÂło kontaktowe to mi siĂŞ kojarzy z tvn24 bardziej niÂż z Joasia :szalony:
Joasia mĂłwiÂła o siedmiu cudach Âświata
Jak by Joasia mnie poÂżaÂłowaÂła i by siĂŞ uÂśmiechaÂła to osobiÂście bym jÂą zgÂłosiÂł
Dwie proste czynnoœci,pare mi³ych s³ów i czynnoœci i Joasia przechodzi do historii :aniol:
Ale nie chce,przekorna jest :nie: chce byc cudem :nie:
MoÂże sobie nie chcieĂŚ i tak jest moÂże zakulisowym ale zawsze :tanczy: :spiewa:
epsztajnek pisze:Joasia wyrĂłwnaÂła koĂące wÂłosĂłw Ciekawe, czy na takiej dÂługoÂści pozostanie (szkoda by byÂło...), czy bĂŞdzie zapuszczaĂŚ dÂłuÂższe....
TeÂż zauwaÂżyÂłem :tanczy: Ja lubiĂŞ jak ma dÂłuÂższe ale tak tez jest ok :aniol:
adam pisze:Nawt Kuzniara dziÂś zniechĂŞciÂła do tego aby z niÂą nie rozmawiaÂł i jej nie dokuczaÂł
Joasia juÂż nikogo nie lubi
A chÂłopak taki dowcipny i elokwentny :nie: Joasia woli Âżeby Jej nie lubili bo bĂŞdzie miaÂła spokĂłj :stop: Droga na skrĂłty :grozi: Nie lubienie CiĂŞ To0bie Joasiu z Naszej strony pĂłki co nie grozi :spiewa:
Nas to by pewnie zdzieliÂła tymi notatkami,ktĂłre tam niesie :hmm: :hmm:
Nie wiele razy Joasia zostaÂła przyÂłapana od tyÂłu
ZnĂłw jeansik :tanczy: Joasiowa klasyka :tanczy: Jest bardzo ok ale czy Ona wogĂłle nosi sukienki :shock: :?:
MoraÂł z tego taki Âże Joasia tylko w ekstremalnych warunkaĂŚ ma dobre samopoczucie
Czyli w naszym ekstremalnym towarzystwie czuÂłaby siĂŞ jak ryba w wodzie :shock: :shock:
Joasiu jeœli chcesz to powiedz tylko s³ówko i bêdziemy jeszcze bardziej ekstremalni :spiewa:
A bo Ona siĂŞ nudzi jak ma czytaĂŚ te same wiadomoÂści :nie:
Joasiu nawet taka znudzona jesteÂś fantastyczna :aniol: :aniol:
Dziwna jest toszeczkĂŞ ta nasza Joasia
Ja teÂż jestem troche dziwny tak wiĂŞc Joasiu-miedzy Nami dziwakami :devil:
epsztajnek pisze:Dobrze powiedziane PrzestaĂąmy oceniaĂŚ JoannĂŞ stosujÂąc mĂŞskÂą logikĂŞ, po prostu kochajmy jÂą
Otó¿ to :lol2: Na tym œwiecie za duzo rzeczy jest logicznych,pouk³adanych wrêcz czasem nudnych :rozglada: Joasia niechaj bedzie nielogiczna(oczywiscie w granicach rozsadku :aniol: )¿ebyœmy mogli J¹ coraz to bardziej odkrywaÌ i zachwycaÌ siê Ni¹ :aniol:
adam pisze:A jak nie szczerze ÂżyczyÂła wszystkiego najlepszego nowoÂżeĂącom
O tego juÂż nie byÂło mi dane usÂłyszeĂŚ :shock:
Ma z nami tyle problemĂłw jeszcze Jej nowoÂżeĂący zawracajÂą gÂłowĂŞ :devil: :tanczy: :stop:
Za bardzo Ciebie lubimy abyÂś byÂła w stanie wystarczajÂąco nas ukaraĂŚ
Nie moÂże Nas ukaraĂŚ i to jest najlepsze :spiewa: No moÂże troszeczkĂŞ ale my wiele wytrzymujemy.
Ja tam bĂŞdĂŞ mniej delikatny-na temat ukochanego Joasi
Jak siĂŞ chciaÂło mieĂŚ piĂŞknÂą PaniÂą z telewizji to teraz trzeba cierpieĂŚ
Nie ma tak dobrze na tym Âświecie :aniol: DostaÂł Joasie i jeszcze mu maÂło :shock:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Kania
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Kania »

TeÂż ogladalam mecz. ChÂłopaki niczym nie zabÂłysneli wykopywali tylko piÂłke z pola karnego i to im tez za bardzo nie wychodziÂło. Gramy z Argentyna i na tym zakonczy sie gra PolakĂłw.
Ja spaÂłam tylko 2 godziny, ale ja juz tak mam. Moge bardzo krotko spac lub w ogole, a nastepnego dnia normalnie funkcjonowac.
ByĂŚ moze jutro sie do Was usmiechnie.
ODPOWIEDZ