Nowe studio Faktów
Moderator: Łukasz
[quote="Krasu"]No niestety siĂŞ nie zgadza. Nie maÂło mu brakuje. MĂłwi jakby nie miaÂł siÂły juÂż ÂłapaĂŚ oddechu na kolejne sÂłowa. ZauwaÂż jak szybko mĂłwiÂą prezenterze np. TVN24. Dziennikarz powinien mĂłwiĂŚ szybko i pÂłynnie, a Marcinowi jeszcze do tego brakuje i to nie tak trochĂŞ, ale to oczywiÂście nie jego wina i nie moÂżna go za to winiĂŚ. WaÂżne, Âże walczy i nie poddaje siĂŞ.[/quote]
W pewnym stopniu siĂŞ zgadzam, pomijajÂąc dziennikarstwo{o ile to mozna nazwaĂŚ dziennikarstwem}Pani JĂŞdrzejowskiej.
----------------------------------------------------------------------------------
Poza tym Ta sa FaktyWydG³ówne i potrzeba tam trochê zdystansowania, lekkiej zadumy i odpowiedniego zaakcentowania przy tematach. Zobaczymy Jak bêdzie dzisiaj, choÌ i tak Od Poniedzia³ku Marcina ma zast¹pic Justyna Pochanke.
W pewnym stopniu siĂŞ zgadzam, pomijajÂąc dziennikarstwo{o ile to mozna nazwaĂŚ dziennikarstwem}Pani JĂŞdrzejowskiej.
----------------------------------------------------------------------------------
Poza tym Ta sa FaktyWydG³ówne i potrzeba tam trochê zdystansowania, lekkiej zadumy i odpowiedniego zaakcentowania przy tematach. Zobaczymy Jak bêdzie dzisiaj, choÌ i tak Od Poniedzia³ku Marcina ma zast¹pic Justyna Pochanke.
to jest bardzo dobry dziennikarz!sadze, ze praca tez w jakis sposob Go motywuje i mobilizuje. raz jest lepiej raz gorzej. a takie wypowiedz nie wiele daja. sadze, ze Pan Pawlowski zdaje sobie z tego sprawe kiedy mu nie wychodzi, kiedy jest cos "nie tak"- przeciez jest profesjonalista. Ja wierze w to, ze bedzie lepiej. Zycze Mu z calego serca szybkiego powrotu do zdrowia i wiary w swoje morzliwosci.PS a z reszta, czy nam zawsze wszystko wychodzi???nie wydaje mi sie

- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Rzeczywiœcie dzisiaj o wiele lepiej wygl¹da³ ni¿ wczoraj. Mia³ wiêcej energii, wiêksz¹ si³ê g³osu. S¹dze, ze nie mo¿na te¿ wyci¹gaÌ ¿adnych wniosków co do jego choroby bo to jest w koùcu bardzo groŸny rak i sytuacja mo¿e siê zmieniÌ z dnia na dzieù.
To, ze w nastêpnym tygodni pojawi siê ta okropna pochanke jest oznk¹ tego, ¿e paw³owski dalej idzie siê leczyÌ i nie wróci³ na d³ugu. Mo¿na te¿ wyci¹gn¹Ì z go³a odmienne wnioski. W³adze tvn uzna³y(po czêœci s³usznie), ¿e marcin nie nadaje siê na wizje i dali pochanke i chc¹ j¹ daÌ zamiast marcina a mo¿e i d³u¿ej bo nie jestem pewien czy nawet jakby marcin wyzdrowia³ dali by mu pozycjê równ¹ lisowi.
Sytuacja jest tam bardzo niejasna i niezrozumiaÂła. TVN nie jest ÂświĂŞte i jestem pewien, Âże ta stacja ma niejasne interesy i trzeba to wszystko analizowaĂŚ obiektywnie.
I teÂż niech ci piewcy Pochanke siĂŞ trochĂŞ wstrzymajÂą i nie chwalÂą za to tvn. Sytuacja caÂły czas sie rozwija i kto wie co im jeszcze strzeli do gÂłowy.

To, ze w nastêpnym tygodni pojawi siê ta okropna pochanke jest oznk¹ tego, ¿e paw³owski dalej idzie siê leczyÌ i nie wróci³ na d³ugu. Mo¿na te¿ wyci¹gn¹Ì z go³a odmienne wnioski. W³adze tvn uzna³y(po czêœci s³usznie), ¿e marcin nie nadaje siê na wizje i dali pochanke i chc¹ j¹ daÌ zamiast marcina a mo¿e i d³u¿ej bo nie jestem pewien czy nawet jakby marcin wyzdrowia³ dali by mu pozycjê równ¹ lisowi.
Sytuacja jest tam bardzo niejasna i niezrozumiaÂła. TVN nie jest ÂświĂŞte i jestem pewien, Âże ta stacja ma niejasne interesy i trzeba to wszystko analizowaĂŚ obiektywnie.
I teÂż niech ci piewcy Pochanke siĂŞ trochĂŞ wstrzymajÂą i nie chwalÂą za to tvn. Sytuacja caÂły czas sie rozwija i kto wie co im jeszcze strzeli do gÂłowy.

- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Ja teÂż jestem zniesmaczony tym, Âże w poniedziaÂłek ma byĂŚ pochanke.
Najlepie by byÂło gdyby Anitka i Marcin podzielili siĂŞ rĂłwno Faktami.
Ja myÂślĂŞ, Âże PawÂłowski znĂłw wrĂłci na leczenie i caÂły czas stan jego zdrowia jest ciĂŞÂżki. PamiĂŞtam jak pierwszym razem pojawiÂł siĂŞ w faktach w lipcu to nawet dobrze mu szÂło ale za drugim razem a tym bardziej za trzecim razem byÂło koszmarnie wrĂŞcz tragicznie ale dzisiaj byÂł jakiÂś przebÂłysk formy.

Najlepie by byÂło gdyby Anitka i Marcin podzielili siĂŞ rĂłwno Faktami.
Ja myÂślĂŞ, Âże PawÂłowski znĂłw wrĂłci na leczenie i caÂły czas stan jego zdrowia jest ciĂŞÂżki. PamiĂŞtam jak pierwszym razem pojawiÂł siĂŞ w faktach w lipcu to nawet dobrze mu szÂło ale za drugim razem a tym bardziej za trzecim razem byÂło koszmarnie wrĂŞcz tragicznie ale dzisiaj byÂł jakiÂś przebÂłysk formy.
DziĂŞki Michos za to co napisaÂłeÂś
ja rĂłwnieÂż szanuje twoje zdanie ale wiesz Âże tym razem siĂŞ z tobÂą nie zgodzĂŞ (no ale w wÂątku a Anitce teÂż coÂś napiszĂŞ zaraz sprawdz
) nie poÂżaÂłujesz
sÂądze Âże chorym widok Marcina jest potrzebny czego dajÂą dowody w mailach zarĂłwno do niego jak i Kamila kiedy byÂł chory.Co do reszty towarzystwa to czy na prawde jesteÂście takimi estetami
ze przeszkadza wam widok chorego czÂłowieka bo Âźe siĂŞ prezentuje na tle
nowego ekranu ? Nie pasuje do nowoczesnej nieskazitenej oprawy studia ? JeÂśli
mu to pomaga to niech prowadzi fakty jeÂśi nie i jak twierdzÂą niektĂłrzy ma juÂż odpukaĂŚ przerzuty do mĂłzgu to tymbardziej chyba wszyscy powinni go wspieraĂŚ.Rozumiem Âże wy wszyscy od razu zamknelibyscie siĂŞ w Hosicjum i spokojnie odiczali godziny
minuty sekundy ? a moze lata ? Nie wydaje mi siê.Ja te¿ tak do koùca nie wierzê w uczciwoœÌ szefów tvn choÌ z 2 giej strony jeœi Walter p³aci za jego leczenie to mo¿e naprawdê mu na tym zale¿y.Wcale nie chê ogl¹daÌ jego powolnego umierania na ekranie,mam nadzieje ze wyzdrowieje a jesli nie...no có¿ myœlê ¿e
raczej nie bĂŞdzie juÂż duÂżo wczeÂśniej prowadziĂŚ faktĂłw.Dajmy czowiekowi
spokojnie pracowaĂŚ a ... moÂże umieraĂŚ ? w spokoju tak jak wybraÂł a nie tak jak
my byÂśmy wybrali Tyle ode mnie
a no i marcin o wiee lepiej sobie wczoraj dawaÂł radĂŞ
widocznie trema mineÂła

sÂądze Âże chorym widok Marcina jest potrzebny czego dajÂą dowody w mailach zarĂłwno do niego jak i Kamila kiedy byÂł chory.Co do reszty towarzystwa to czy na prawde jesteÂście takimi estetami
ze przeszkadza wam widok chorego czÂłowieka bo Âźe siĂŞ prezentuje na tle
nowego ekranu ? Nie pasuje do nowoczesnej nieskazitenej oprawy studia ? JeÂśli
mu to pomaga to niech prowadzi fakty jeÂśi nie i jak twierdzÂą niektĂłrzy ma juÂż odpukaĂŚ przerzuty do mĂłzgu to tymbardziej chyba wszyscy powinni go wspieraĂŚ.Rozumiem Âże wy wszyscy od razu zamknelibyscie siĂŞ w Hosicjum i spokojnie odiczali godziny
minuty sekundy ? a moze lata ? Nie wydaje mi siê.Ja te¿ tak do koùca nie wierzê w uczciwoœÌ szefów tvn choÌ z 2 giej strony jeœi Walter p³aci za jego leczenie to mo¿e naprawdê mu na tym zale¿y.Wcale nie chê ogl¹daÌ jego powolnego umierania na ekranie,mam nadzieje ze wyzdrowieje a jesli nie...no có¿ myœlê ¿e
raczej nie bĂŞdzie juÂż duÂżo wczeÂśniej prowadziĂŚ faktĂłw.Dajmy czowiekowi
spokojnie pracowaĂŚ a ... moÂże umieraĂŚ ? w spokoju tak jak wybraÂł a nie tak jak
my byÂśmy wybrali Tyle ode mnie
a no i marcin o wiee lepiej sobie wczoraj dawaÂł radĂŞ

Android <3
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Tak fakty dzisiaj by³y krótsze. Trwa³y 22 minuty i poziom ich skromnie mówi¹c by³ bardzo niski i robiono to wszystko na si³ê. Na fakty popo³udniowe siê spóŸni³em i nie ogl¹da³em ich od pocz¹tku bo nie przysz³o mi do g³owy, ¿e Anitkê moga tam zdegradowaÌ.
Ja mam inne zdanie ty masz inne i tyle ale oba zdania nasze nie wiele siê ró¿ni¹. Paw³owski moim zdaniem powinien prowadziÌ program 3-4 razy w tygodniu. Po prostu niech siê nie przemêcza. Wiesz dobrze kamuii, ¿e wed³ug mnie Anitka i Marcin powinni podzieliÌ siê faktami po równo ale jak wiemy nie bêdzie tak.
Jak przychodzi pochanke to szefowie tvn uznali, ¿e marcin du¿o nie bêdzie prowadzi³ programu i chc¹ na jego miejsce znaleŸÌ drug¹ osobê.
Tylko oni wiedzÂą co naprawdĂŞ dzieje siĂŞ z marcinem i le on bĂŞdzie mĂłgÂł prowadziĂŚ program.
Z rakiem jest tak, Âże jednego dnia moÂżesz czuĂŚ siĂŞ juÂż lepiej ale zaraz mogÂą zrobiĂŚ siĂŞ przerzuty i koniec. Z marcinem naprawdĂŞ nie jest za dobrze. MĂłwiĂŞ to z bĂłlem bo ÂżyczĂŞ mu wszytkiego najlepszego.

Ja mam inne zdanie ty masz inne i tyle ale oba zdania nasze nie wiele siê ró¿ni¹. Paw³owski moim zdaniem powinien prowadziÌ program 3-4 razy w tygodniu. Po prostu niech siê nie przemêcza. Wiesz dobrze kamuii, ¿e wed³ug mnie Anitka i Marcin powinni podzieliÌ siê faktami po równo ale jak wiemy nie bêdzie tak.
Jak przychodzi pochanke to szefowie tvn uznali, ¿e marcin du¿o nie bêdzie prowadzi³ programu i chc¹ na jego miejsce znaleŸÌ drug¹ osobê.
Tylko oni wiedzÂą co naprawdĂŞ dzieje siĂŞ z marcinem i le on bĂŞdzie mĂłgÂł prowadziĂŚ program.
Z rakiem jest tak, Âże jednego dnia moÂżesz czuĂŚ siĂŞ juÂż lepiej ale zaraz mogÂą zrobiĂŚ siĂŞ przerzuty i koniec. Z marcinem naprawdĂŞ nie jest za dobrze. MĂłwiĂŞ to z bĂłlem bo ÂżyczĂŞ mu wszytkiego najlepszego.
Dziœ by³y rzeczywiœcie jakoœ krótsze, ale wczeœniej w tym tygodniu ju¿ trwa³y d³u¿ej (27 minut). A w Wiadomoœciach te¿ dziœ nie by³o zapowiedzi tematów...arrow.pablo pisze:czy mi siê wydaje, czy Fakty s¹ krótsze ni¿ dawniej? no idzisiaj nie by³o na pocz¹tku najwa¿niejszych tematów, ani w g³ównym ani popo³udniowym wydaniu
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
Znow to samo ....
co tak krytykujecie Pochanke ??
....naprawde dajcie jej poprowadzic te fakty, a sami sie przekonacie, ze magia tego programu pokaze nowe oblicze Pochanke
.... Wsluchajcie sie w to co ona mowi, a nie oceniajcie je powierzchownosci ( choc mnie sie bardzio podoba) !!!! Zapewniem lepszych zapowiedzi materiaÂłow nie znajdziecie nigdzie indziej

I'm found of TVN 24 and of course I loathe Polsat !!!
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
tAK TYLKO PRZEZ NIÂĄ WYLECIAÂŁA ANITKA. POCHANKE ZNISZCZY TE FAKTY I JA JEJ I CAÂŁEGO TVN-U NIE ZNOSZĂ I NIGDY NIE BĂDE WIERZYÂŁ W JEGO CZYSTE INTENCJE. JESZCE MOÂŻE BYM JÂĄ ZAAKCEPTOWAÂŁ GDYBY NIE WYLECIAÂŁA ANITKA ALE ANITKA JUÂŻ NIE MA A TERAZ BESZCZELNIE BĂDÂĄ JÂĄ PROMOWAĂ NA ZASTĂPCE LISA.
JAK TY KONRADZIE TO AKCEPTUJESZ I UWAÂŻASZ, ÂŻE KAJDANOWICZIWI CZY RYMANOWI TO SIĂ BARDZIOEJ NALEÂŻY NIÂŻ ANITCE TO NIE MAMY NAPRAWDĂ O CZYM ROZMAWIAĂ.
JA WIEM TERAZ, ÂŻE ANITKA JUÂŻ NIC W TEJ STACJI NIE OSIÂĄGNIE I WIEM, ÂŻE ZAWSZE BĂDZIE TAM PODDAWANA CIÂĄHÂŁYM REPRESJOM A POCHANKE BĂDZIE WSZĂDZIE I ZAWSZE.
JAK TY KONRADZIE TO AKCEPTUJESZ I UWAÂŻASZ, ÂŻE KAJDANOWICZIWI CZY RYMANOWI TO SIĂ BARDZIOEJ NALEÂŻY NIÂŻ ANITCE TO NIE MAMY NAPRAWDĂ O CZYM ROZMAWIAĂ.
JA WIEM TERAZ, ÂŻE ANITKA JUÂŻ NIC W TEJ STACJI NIE OSIÂĄGNIE I WIEM, ÂŻE ZAWSZE BĂDZIE TAM PODDAWANA CIÂĄHÂŁYM REPRESJOM A POCHANKE BĂDZIE WSZĂDZIE I ZAWSZE.
Marcin powinien prowadzic na zmiane z JustynÂą . Ale ta powinna pozostaĂŚ przy Magazynie i np.pon-sr Fakty A czw i pi Magazyn.
A w przypadku dÂłuÂższego pobytu Marcina to niech wejdzie Ryman, ale Tylko na zastepstwo.
Co do FaktĂłw popoÂłudniowych To Naprawde Jestem pod WraÂżeniem.Trzeba przyznac , Âże Patrycja siĂŞ Âświetnie wyrobiÂła i te wakacyjne dyÂżury w Magazynie 24. Jest Âświetna, szybko i dokÂładnie.
A w przypadku dÂłuÂższego pobytu Marcina to niech wejdzie Ryman, ale Tylko na zastepstwo.
Co do FaktĂłw popoÂłudniowych To Naprawde Jestem pod WraÂżeniem.Trzeba przyznac , Âże Patrycja siĂŞ Âświetnie wyrobiÂła i te wakacyjne dyÂżury w Magazynie 24. Jest Âświetna, szybko i dokÂładnie.