Jaki z tego wniosek? Lepiej zapisywaĂŚ sobie liczebniki sÂłownie

Ale jeÂśli kaÂżdÂą pomyÂłkĂŞ bĂŞdzie kwitowaÂł tak uroczym uÂśmiechem jak tĂŞ dzisiejszÂą

to ja nie mam nic przeciwko temu, a niech sobie idzie na ÂłatwiznĂŞ i zapisuje cyferkami
not that kind pisze:
WiĂŞc tym samym potwierdzĂŞ, Âże ja nie mogÂłam wykonaĂŚ capsĂłw z 18-stej, ale mogĂŞ juÂż wykonaĂŚ capsy z 20-stej
Tym razem DÂżasti siĂŞ spisaÂła :tanczy: dlatego spotkaÂła jÂą nagroda i ma ocapsowany Raporcik tak jak tego chciaÂła :tanczy: WidaĂŚ jak pracowity byÂł to dla PaweÂłka wieczĂłr

ÂŁÂączenia, rozmowy w studio. W pierwszej czĂŞsci odpytywaÂł paniÂą, ktĂłrej nazwiska niestety nie pamiĂŞtam :hmm: Wiem, Âże z fundacji Itaka byÂła, a rozmowa sprowokowana byÂła zaginiĂŞciem dziewczynki z Kielc. PaweÂł, aby przybliÂżyĂŚ nam problem zaginiĂŞĂŚ i ucieczek nieletnich pytaÂł o wszystko - o przyczyny, jak temu zapobiegaĂŚ, jak pomagaĂŚ rodzinom zaginionych. W drugiej czĂŞÂści tematyka polityczno - koÂścielna, czyli pielgrzymka rodzin Radia Maryja na JasnÂą GĂłrĂŞ. W studio pojawiÂł siĂŞ "ekspert" od spraw koÂścielnych - Tomasz(?) Terlikowski :mhm: ciekawe czy spodziewaÂł siĂŞ takiej lawiny pytaĂą ze strony pana prowadzÂącego :rozglada: Bardzo merytorycznych i bardzo obiektywnych pytaĂą warto dodaĂŚ
A teraz jeszcze kilka s³ów o biografii

Tak mi gratulujecie, a có¿ ja takiego zrobi³am :rozglada: Najlepiej jak potrafi³am poczynania wspania³ego profesjonalisty w jedn¹ ca³oœÌ zebra³am :rozglada: A co powiecie o czo³owej fotce? Zniewalaj¹ca, prawda?
maxxx pisze:
Czytaj¹c zdanie po zdaniu,akapit po akapicie coraz bardziej zmierza³em do momentu udzielenia odpowiedzi któ¿to móg³by takie fajowe dzie³ko stworzyÌ
A poniewaÂż -nie uraÂżajÂąc innych fanek i fanĂłw :stop:

-w moim umyÂśle idÂąc po linii prostej(ktĂłra podobno teÂż matematycznie jest krzywÂą :spiewa: )PaweÂł to DÂżastina,a DÂżastina to PaweÂł

:szalony:
Maxxx, jak mi siĂŞ strasznie podoba puenta tych Twoich rozwaÂżaĂą :szalony:
maxxx pisze:I rĂłwnieÂż trafiony pomysÂł z kilkoma zdaniami od redakcyjnych koleÂżanek i kolegĂłw :aniol: Faktycznie dodaje to tekstowi dopeÂłnienia w postaci wypowiedzi ludzi z PawÂłowego ÂŁukasikowego naturalnego Âśrodowiska Âżycia :spiewa:
Muszê Ci donieœÌ, ¿e Twoj¹ ulubienicê te¿ prosi³am o kilka s³ó³w, ale pozosta³a nieczu³a na moje proœby :nie:
maxxx pisze:34 lata :> -jak by mnie ktoÂś spytaÂł to bym wÂłaÂśnie takiej odpowiedzi udzieliÂł
Ja teÂż tak typowaÂłam :rozglada: PaweÂł, kiedy napisaÂł mi:
UrodziÂłem siĂŞ... - dodaÂł:
Dawno, no nie :-) JeÂśli o mnie biega, to nie aÂż tak dawno :rozglada:
Black Jack '62 pisze:
chcia³bym tylko spytaÌ: jak Ci siê to uda³o? :o O Twoj¹ pamiêÌ nie pytam, ale ca³¹ resztê: datê urodzin, pracê magistersk¹ - czy te informacje masz od samego Paw³a :o Dobrze interpretujê Twoje s³owa?

Nie, nie od PawÂła :rozglada: DatĂŞ urodzin zdradziÂła mi jego Âżona, a tytuÂł pracy magisterskiej sam promotor
Black Jack '62 pisze:A co do tego niedosytu, to pewnie o takie bardziej prywatne kwestie chodzi :mhm: CzyÂżby tego PaweÂł Ci zdradziĂŚ :> JeÂśli tak, to ja Ci odpowiem, Âże pewnie dlatego, Âże PaweÂł nie ma aktualnie Âżycia prywatnego - caÂły prawie czas spĂŞdza w pracy, a w domu tylko Âśpi :spiewa: I zresztÂą sama wiesz jak rzadko to czyni ... ze wzglĂŞdu na pracĂŞ oczywiÂście
:> A o jakich innych powodach rzadkiego sypiania w domu Ty myÂślisz? :rozglada: Ty mnie tu nie pocieszaj i nie tÂłumacz jak dziecku

Ale, przyznaĂŚ muszĂŞ, Âże jak zwykle masz trochĂŞ racji
Black Jack '62 pisze:DÂżastina :> MoÂżemy juÂż o tobie pisaĂŚ ''cudotwĂłrczyni'' :> A nie

DopĂłki nie zdobĂŞdziesz i nie odkryjesz innej tajemnej daty
Ja juÂż niczego nie zamierzam odkrywaĂŚ :nie: Za duÂżo zdrowia kosztowaÂło mnie pisanie biografii mojego ulubionego :uhh: MiewaÂłam takie huÂśtawki nastrojĂłw, jakbym byÂła w zaawansowanej depresji :rozglada:
Black Jack '62 pisze:A z Âżyczeniami urodzinowymi sÂłanymi na adres PawÂła musimy czekaĂŚ aÂż do przyszÂłego roku

A ciekawe jak dÂługo bĂŞdziemy musieli czekaĂŚ na podziĂŞkowania za owe Âżyczenia :spiewa: Jedno jest pewne

juÂż dziÂś o 23:30 spotkamy siĂŞ z PawÂłem w Podsumowaniu Dnia :tanczy: