Ja wam mĂłwiĂŞ, Âże Anity znikniĂŞcie z faktĂłw moÂże byĂŚ juÂż kwestiÂą czasu a wszystkie znaki na to wskazujÂą. Np. to, ze skrĂłcono jej dyÂżur poranny i zabrali magzyn 24 godziny a od 3 dni non stop jest jĂŞdrzejowska. Ona jest w najlepszym czasie antenowym i prowadzi magazyn 24 godziny. Po prostu to jest tak czytelne i dla kaÂżdego czÂłowieka powinno byĂŚ jasne.
W Faktach rĂłwnieÂż caÂły cas jest ograniczana i caÂły czas ma coraz mniej wydaĂą.
Jestem bardzo ciekaw samopoczucia Anitki i jej reakcji na to wszytko. PrzecieÂż napewno to wszytko do niej dociera a napewno ktoÂś moÂże to jej przekazaĂŚ.(mama Anitki mĂłwiÂła, ze czyta wszytko o Anitce w internecie).
Naprawdê Anitko szczerze ci wspó³czuje i jestem za³amany tym wszystkim co oni z tob¹ robi¹. Po prostu jesteœ za dobra na stacje waltera i jeszzce do tego znalaz³aœ siê w sytuacji, ¿e twoja pozycja ca³y czas jest podwa¿ana.
KtoÂś mĂłwiÂł i sama Anitka o tym mĂłwiÂła, Âże ceni pochanke ale w tej sytuacji kiedy Anitka moÂże byĂŚ przez niÂą wyrzucona to napewno nie bĂŞdÂą siĂŞ tak lubiĂŚ. To jest po prostu niemoÂżlwe.
Przychodzi pewien dzieù w którym nie widzisz swojego nazwiska w grafiku i jest to ju¿ twó koniec. Myœlicie naprawdê, ¿e tak trudno pozbyÌ siê Anitki. Jak tak myœlicie to jesteœcie w g³êbokim b³êdzie. Kiedyœ nam siê wydawa³o, ¿e lis jest nietykalny a jednak siê myliliœmy i wylecia³ szybciej ni¿ komukolwiek siê to wydawa³o.
Jak nie bĂŞdzie Anitki w faktach w weekend lub dalej bĂŞdÂą jej ograniczaĂŚ dyÂżur w tvn24 to bĂŞdzie to oznaka, Âże czas Anitki dobiegÂł juÂż koĂąca. MoÂże jeszcze bĂŞdzie w weekend ale co bĂŞdzie dalej to nikt nie wie.
MoÂżecie mĂłwiĂŚ co chcecie ale ja ostatnio po Anitce wyczuwam niepokĂłj i brak tego bÂłysku w jej oczach. To jak ludzie siĂŞ zachowujÂą, jak wyraÂżajÂą swoje emocje czy jakie dajÂą nam gesty jest bardzo waÂżne. Nie da siĂŞ tego wszystkiego oddzieliĂŚ i udawaĂŚ, Âże wszystko jest w porzÂądku.
To jest po prostu obrzydliwe i nieludzkie.

Czêsto my sami nie mo¿emy tego przyj¹Ì do swojej œwiadomoœci bo wydajê siê nam to niewiarygodne i sprzeczne z naszym kodeksem moralnym ale pamiêtajmy, ¿e ludzie s¹ okrutni a zniszczyÌ cz³owieka mo¿na bardzo ³atwo.
Kamuii masz racje. Aby ktoœmóg³ przyjœÌ odejœÌ musi ktoœ. Jest to chyba dla wszytkich normalne i zrozumia³e. Nied³ugo tak jak kamuii pisa³ mo¿e im dni zabrakn¹Ì a nawet ju¿ brakuje.
Nepotyzm, nepotyzm i jeszcze raz nepotyzm. MyÂślaÂłem, Âże tvn powinien byĂŚ od tego wolny ale jak wszyscy wiemy nie jest i te wszystkie najgorsze brudy z polityki wkroczyÂły na grunt tvn-u i caÂły czas osiÂągajÂą ogromne rozmiary.