not that kind pisze:Od ktĂłrej godziny mĂłj ulubiony budynek sejmu okupuje? :rozglada:
Czy to waÂżne? NajwaÂżniejsze chyba to, Âże okupowaĂŚ nie przestaje? :devil:
Jak zwykle masz racjĂŞ

A ja jak zwykle jestem marudna
Black Jack '62 pisze:
DziÂś juÂż minĂŞÂły smutki, a kiedy minĂŞÂła juÂż ÂżaÂłoba, i jest ewidentne ÂświĂŞto moÂżesz na nowo DÂżastina przyjrzeĂŚ siĂŞ sobie, PawÂłowi i swojemu szczĂŞÂściu

WidzĂŞ, Âże ciĂŞÂżko dziÂś pracowaÂł w sejmie - widziaÂłem PawÂła nawet w raporcie - relacjĂŞ nadaÂł ÂświetnÂą :brawa:
Tylko juÂż trochĂŞ zmĂŞczony chyba byÂł

Eeee, caÂłkiem dobrze siĂŞ trzymaÂł :tanczy: Jedynie koÂłnierzyk i krawat miaÂł poprzekrzywiane :mhm: Ale to raczej efekt szybkiego przystrajania siĂŞ do relacji niÂż zmĂŞczenia

Z rana by³ w gorszej formie - niewyspany troszkê, a g³os mia³ taki jakby mówi³ do nas z jakiejœ g³êbokiej studni :rozglada: PóŸniej nadawa³ relacje z tak¹ czêstotliwoœci¹, ¿e chc¹c nie chc¹c musia³ siê rozbudziÌ

Dali mu do pomocy MaÌka Knapika - wspaniale ch³opcy wspó³pracowali :tanczy: Maciek s³ucha³ konferencji SLD, a Pawe³ zanim ta konferencja siê zakoùczy³a pyta³ ju¿ o wra¿enia pos³a Gi¿yùskiego z PiS.
:mhm: Zastanawia mnie tylko to dlaczego np, na konferencji Leppera udzielaÂł siĂŞ Maciek, a relacje z niej zdawaÂł PaweÂł :rozglada:
not that kind pisze:
A oto kolejna dostawa capsĂłw z tego jakÂże imponujÂącego dla fanĂłw PawÂła ÂŁukasika dnia

Dla fanĂłw imponujÂący

Gorzej mieli antyfani :devil:
Jaki sÂłowny ten pan redaktor, juÂż od rana zapowiadaÂł, Âże bĂŞdzie to kolejny gorÂący dzieĂą w sejmie i rzeczywiÂście tak byÂło - nie jestem w stanie wyliczyĂŚ ilu rozmĂłw i relacji byliÂśmy Âświadkami :mhm: Zaraz, zaraz po capsach moÂżna sprawdziĂŚ

chyba tylko jedna relacja nam umknĂŞÂła :mhm: JuÂż zabieram siĂŞ do liczenia
Black Jack '62 pisze:Rany, rety - dziewczyny :szalony: Wam to naprawdĂŞ nic nie umknie
Dla ÂścisÂłoÂści - mi nie umknie

Bo gdyby to zaleÂżaÂło od notki.... :spiewa:
Black Jack '62 pisze:PaweÂł teÂż chyba uradowany tym faktem, iÂż jest tak pilnie strzeÂżony

Mam nadziejĂŞ, Âże chociaÂż delikatny uÂśmiech u niego ten fakt wywoÂłuje :rozglada:
Black Jack '62 pisze:not that kind pisze:Ty akurat jesteÂś jednym z bardziej ospaÂłych fanĂłw... ostatnio :rozglada:
Oj, zbyt wielu mi to wypomina, muszĂŞ to zmieniĂŚ :]
:> A co Wy tu miĂŞdzy sobÂą takie uprzejmoÂści wymieniacie :devil: