Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

not that kind pisze:
maxxx pisze:TroszkĂŞ wstyd w dobie takich piĂŞknych wrĂŞcz artystycznych capsĂłw umieszczaĂŚ takie ale cztery dam-pro forma :lol2:
I bardzo dobrze zrobiÂłeÂś przeÂłamujÂąc swoje opory, bo wszystko wskazuje na to, Âże DÂżastina nic o tej relacji nie wie :rozglada: PrzejrzaÂłam nagrania i nie widzĂŞ tej relacji :rozglada: StÂąd wniosek, Âże Twoje capsy bĂŞdÂą jedynymi :D

A czy to byÂła jedyna relacja :rozglada:
Niemo¿liwe? :rozglada: D¿astina przegapi³a jak¹œ relacjê :shock: Nie obraŸ siê notka, ale dopóki D¿astina tego nie napisze, to nie uwierzê :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Jak widaĂŚ wszystko jest moÂżliwe :uhh:
not that kind pisze:PrzejrzaÂłam nagrania i nie widzĂŞ tej relacji :rozglada:
Nie moÂżna widzieĂŚ czegoÂś, co uwiecznione nie zostaÂło :hmm:
maxxx pisze:
DÂżastina pisze:Ale tego siĂŞ raczej nie dowiemy dymisja Leppera zdominowaÂła ramĂłwkĂŞ
AleÂż PaweÂł piĂŞknie wpisuje siĂŞ w tÂą LepperowÂą ramĂłwkĂŞ :szalony: Tvnowski fighter :aniol:
Ach! On juÂż tak ma :P Zawsze piĂŞknie we wszystko siĂŞ wpisuje :lol2:
Jak on mĂłgÂł mi to zrobiĂŚ? :roll: Jak on mĂłgÂł tĂŞ noc w sejmie spĂŞdzaĂŚ beze mnie? :roll:
maxxx pisze:TroszkĂŞ wstyd w dobie takich piĂŞknych wrĂŞcz artystycznych capsĂłw umieszczaĂŚ takie ale cztery dam-pro forma :lol2:
Nie krĂŞpuj siĂŞ :lol2: Zawsze jesteÂś tu mile widziany :*

A dziÂś mĂłj ulubiony mi nie umknie :lol2: Od rana relacje z sejmu nadaje :tanczy: I jak sam powiedziaÂł na kolejny gorÂący sejmowy dzionek siĂŞ zanosi :lol2: Tylko czekaĂŚ na kolejne relacje :tanczy:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

A dziÂś mĂłj ulubiony mi nie umknie :lol2: Od rana relacje z sejmu nadaje :tanczy: I jak sam powiedziaÂł na kolejny gorÂący sejmowy dzionek siĂŞ zanosi :lol2: Tylko czekaĂŚ na kolejne relacje :tanczy:
A oto pierwsze namacalne efekty :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze: A oto pierwsze namacalne efekty :D
:mhm: Pierwszej relacji, któr¹ mia³am przyjemnoœÌ widziieÌ nie nagra³am :rozglada: przebudzi³am siê w³aœnie, a mój sprzêt nagrywaj¹cy potrzebuje d³uuuugiej rozgrzewki :rozglada: Ale co to? :mhm: W serwisach emituj¹ komentarz pos³a Sawickiego z PSL, prosto z sejmu :mhm: Po charakterystycznie "bujaj¹cym siê" mikrofonie wnioskujê i¿ to Pawe³ pos³a przepytywa³ :mhm: Chyba rozmowê przegapi³am :mhm: Od której godziny mój ulubiony budynek sejmu okupuje? :rozglada: Jak na razie, w sprawie publikacji "Dziennika" jakoby akcja CBA wymierzona w Leppera by³a prowokacj¹ - "wiêcej pytaù ni¿ odpowiedzi", wiêc pan redaktor w swoich relacjach przypomina nam w szczegó³ach o co w ca³ej tej aferze chodzi :rozglada: Zauwa¿y³am, ¿e "tak naprawdê "Pawe³ka dopad³o :> Mam nadziejê, ¿e bardzo szybko siê od niego odczepi :>
'
not that kind
Bywalec
Bywalec

przebudziÂłam siĂŞ wÂłaÂśnie, a mĂłj sprzĂŞt nagrywajÂący potrzebuje dÂłuuuugiej rozgrzewki :rozglada:
ByÂł niejako w stanie uÂśpienia :devil: Ale jak juÂż siĂŞ rozbudzi, to dziaÂła prawie jak fani Agaty Tomaszewskiej :lol:
Od ktĂłrej godziny mĂłj ulubiony budynek sejmu okupuje? :rozglada:
Czy to waÂżne? NajwaÂżniejsze chyba to, Âże okupowaĂŚ nie przestaje? :devil:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:
przebudziÂłam siĂŞ wÂłaÂśnie, a mĂłj sprzĂŞt nagrywajÂący potrzebuje dÂłuuuugiej rozgrzewki :rozglada:
ByÂł niejako w stanie uÂśpienia :devil: Ale jak juÂż siĂŞ rozbudzi, to dziaÂła prawie jak fani Agaty Tomaszewskiej :lol:
Masz nam coÂś do zarzucenia? :lol:
DziÂś juÂż minĂŞÂły smutki, a kiedy minĂŞÂła juÂż ÂżaÂłoba, i jest ewidentne ÂświĂŞto moÂżesz na nowo DÂżastina przyjrzeĂŚ siĂŞ sobie, PawÂłowi i swojemu szczĂŞÂściu :D WidzĂŞ, Âże ciĂŞÂżko dziÂś pracowaÂł w sejmie - widziaÂłem PawÂła nawet w raporcie - relacjĂŞ nadaÂł ÂświetnÂą :brawa:
Tylko juÂż trochĂŞ zmĂŞczony chyba byÂł :(
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
not that kind
Bywalec
Bywalec

Masz nam coÂś do zarzucenia? :lol:
Ty akurat jesteÂś jednym z bardziej ospaÂłych fanĂłw... ostatnio :rozglada:

A oto kolejna dostawa capsĂłw z tego jakÂże imponujÂącego dla fanĂłw PawÂła ÂŁukasika dnia :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Rany, rety - dziewczyny :szalony: Wam to naprawdĂŞ nic nie umknie :D :D PaweÂł teÂż chyba uradowany tym faktem, iÂż jest tak pilnie strzeÂżony :lol2:
Ty akurat jesteÂś jednym z bardziej ospaÂłych fanĂłw... ostatnio :rozglada:
Oj, zbyt wielu mi to wypomina, muszĂŞ to zmieniĂŚ :]
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:
Jak zwykle masz racjĂŞ :D A ja jak zwykle jestem marudna :D
Black Jack '62 pisze: DziÂś juÂż minĂŞÂły smutki, a kiedy minĂŞÂła juÂż ÂżaÂłoba, i jest ewidentne ÂświĂŞto moÂżesz na nowo DÂżastina przyjrzeĂŚ siĂŞ sobie, PawÂłowi i swojemu szczĂŞÂściu :D WidzĂŞ, Âże ciĂŞÂżko dziÂś pracowaÂł w sejmie - widziaÂłem PawÂła nawet w raporcie - relacjĂŞ nadaÂł ÂświetnÂą :brawa:
Tylko juÂż trochĂŞ zmĂŞczony chyba byÂł :(
Eeee, ca³kiem dobrze siê trzyma³ :tanczy: Jedynie ko³nierzyk i krawat mia³ poprzekrzywiane :mhm: Ale to raczej efekt szybkiego przystrajania siê do relacji ni¿ zmêczenia :lol: Z rana by³ w gorszej formie - niewyspany troszkê, a g³os mia³ taki jakby mówi³ do nas z jakiejœ g³êbokiej studni :rozglada: PóŸniej nadawa³ relacje z tak¹ czêstotliwoœci¹, ¿e chc¹c nie chc¹c musia³ siê rozbudziÌ :lol2: Dali mu do pomocy MaÌka Knapika - wspaniale ch³opcy wspó³pracowali :tanczy: Maciek s³ucha³ konferencji SLD, a Pawe³ zanim ta konferencja siê zakoùczy³a pyta³ ju¿ o wra¿enia pos³a Gi¿yùskiego z PiS.
:mhm: Zastanawia mnie tylko to dlaczego np, na konferencji Leppera udzielaÂł siĂŞ Maciek, a relacje z niej zdawaÂł PaweÂł :rozglada:
not that kind pisze: A oto kolejna dostawa capsĂłw z tego jakÂże imponujÂącego dla fanĂłw PawÂła ÂŁukasika dnia :D
Dla fanĂłw imponujÂący :lol2: Gorzej mieli antyfani :devil:
Jaki sÂłowny ten pan redaktor, juÂż od rana zapowiadaÂł, Âże bĂŞdzie to kolejny gorÂący dzieĂą w sejmie i rzeczywiÂście tak byÂło - nie jestem w stanie wyliczyĂŚ ilu rozmĂłw i relacji byliÂśmy Âświadkami :mhm: Zaraz, zaraz po capsach moÂżna sprawdziĂŚ :lol2: chyba tylko jedna relacja nam umknĂŞÂła :mhm: JuÂż zabieram siĂŞ do liczenia :lol:
Black Jack '62 pisze:Rany, rety - dziewczyny :szalony: Wam to naprawdĂŞ nic nie umknie :D :D
Dla ÂścisÂłoÂści - mi nie umknie :lol2: Bo gdyby to zaleÂżaÂło od notki.... :spiewa:
Black Jack '62 pisze:PaweÂł teÂż chyba uradowany tym faktem, iÂż jest tak pilnie strzeÂżony :lol2:
Mam nadziejĂŞ, Âże chociaÂż delikatny uÂśmiech u niego ten fakt wywoÂłuje :rozglada:
Black Jack '62 pisze:
not that kind pisze:Ty akurat jesteÂś jednym z bardziej ospaÂłych fanĂłw... ostatnio :rozglada:
Oj, zbyt wielu mi to wypomina, muszĂŞ to zmieniĂŚ :]
:> A co Wy tu miĂŞdzy sobÂą takie uprzejmoÂści wymieniacie :devil:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:Jak zwykle masz racjĂŞ :D A ja jak zwykle jestem marudna :D
Ale kto Twoim zdaniem ma racjĂŞ - ja, czy notka? :)
Eeee, caÂłkiem dobrze siĂŞ trzymaÂł :tanczy: Jedynie koÂłnierzyk i krawat miaÂł poprzekrzywiane :mhm: Ale to raczej efekt szybkiego przystrajania siĂŞ do relacji niÂż zmĂŞczenia :lol:
No wÂłaÂśnie o tym garderobianym detalu pisaÂłem :lol2: Ale ja go wÂłaÂśnie po swojemu zinterpretowaÂłem ;)
Zastanawia mnie tylko to dlaczego np, na konferencji Leppera udzielaÂł siĂŞ Maciek, a relacje z niej zdawaÂł PaweÂł :rozglada:
Masz dowód na to, ¿e dbaj¹ o Paw³a i nie pozwalaj¹ mu siê przemêczaÌ :D Poza tym, mo¿e nie da³by rady, tak po ludzku, obj¹Ì wszystkiego swoim szerokim reporterskim ramieniem ;)
DÂżastina pisze::> A co Wy tu miĂŞdzy sobÂą takie uprzejmoÂści wymieniacie :devil:
No normalnie - przecieÂż mnie juÂż trochĂŞ znasz i wiesz, Âże jestem cholernie uprzejmy :lol2:
A dziÂś PaweÂł i szanowni ''faĂąstwo'' odpoczywajÂą od siebie nawzajem? :D
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:
DÂżastina pisze:Jak zwykle masz racjĂŞ :D A ja jak zwykle jestem marudna :D
Ale kto Twoim zdaniem ma racjĂŞ - ja, czy notka? :)
Tak naprawdĂŞ, to racjĂŞ mam zawsze ja :lol2:
Black Jack '62 pisze:
Eeee, caÂłkiem dobrze siĂŞ trzymaÂł :tanczy: Jedynie koÂłnierzyk i krawat miaÂł poprzekrzywiane :mhm: Ale to raczej efekt szybkiego przystrajania siĂŞ do relacji niÂż zmĂŞczenia :lol:
No wÂłaÂśnie o tym garderobianym detalu pisaÂłem :lol2: Ale ja go wÂłaÂśnie po swojemu zinterpretowaÂłem ;)
KaÂżdy ma prawo do wÂłasnej interpretacji i ja Ci go nie odbieram :stop:
Black Jack '62 pisze:
Zastanawia mnie tylko to dlaczego np, na konferencji Leppera udzielaÂł siĂŞ Maciek, a relacje z niej zdawaÂł PaweÂł :rozglada:
Masz dowód na to, ¿e dbaj¹ o Paw³a i nie pozwalaj¹ mu siê przemêczaÌ :D Poza tym, mo¿e nie da³by rady, tak po ludzku, obj¹Ì wszystkiego swoim szerokim reporterskim ramieniem ;)
:mhm: No nie wiem, nie wiem znajÂąc PawÂła moÂżliwoÂści.... :spiewa:
Black Jack '62 pisze:
:> A co Wy tu miĂŞdzy sobÂą takie uprzejmoÂści wymieniacie :devil:
No normalnie - przecieÂż mnie juÂż trochĂŞ znasz i wiesz, Âże jestem cholernie uprzejmy :lol2:
No normalnie szczerÂą prawdĂŞ piszesz :lol2:
Black Jack '62 pisze:A dziÂś PaweÂł i szanowni ''faĂąstwo'' odpoczywajÂą od siebie nawzajem? :D
:> Tak jakby to w ogĂłle komuÂś do szczĂŞÂścia byÂło potrzebne :uhh:
Marlee
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Marlee »

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:Tak naprawdĂŞ, to racjĂŞ mam zawsze ja :lol2:
UrzÂądÂźmy pojedynek :D Podobno zwyciĂŞzca zawsze ma racjĂŞ :D
A u nas na forum, oczywiÂście administrator :lol2:
KaÂżdy ma prawo do wÂłasnej interpretacji i ja Ci go nie odbieram :stop:
KaÂżdy ma prawo do wÂłasnej interpretacji rzeczywistoÂści, to prawda :D KaÂżdy moÂże siĂŞ teÂż w tej interpretacji pomyliĂŚ :D Tym bardziej, Âże PaweÂł chyba nie zastrzegÂł sobie prawa do wÂłasnej interpretacji :>
:> Tak jakby to w ogĂłle komuÂś do szczĂŞÂścia byÂło potrzebne :uhh:
A Twojego (zresztÂą tak samo jak mojego ) szczĂŞÂścia dziÂś w pracy nie byÂło? :/
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Hoho, coÂś Pawcia juÂż dawno w pracy nie byÂło. Ostatnio tyle zasuwaÂł- pewnie siĂŞ w koĂącu zmĂŞczyÂł. Ale on bardzo sobie zasÂłuÂżyÂł na wypoczynek :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

arczi pisze:Hoho, coÂś Pawcia juÂż dawno w pracy nie byÂło. Ostatnio tyle zasuwaÂł- pewnie siĂŞ w koĂącu zmĂŞczyÂł. Ale on bardzo sobie zasÂłuÂżyÂł na wypoczynek :D
ZasÂłuÂżyÂł jak maÂło kto :D MaÂło kto pracowaÂł tyle razy w tygodniu, co PaweÂł :D

Ale znam pewnÂą osĂłbkĂŞ, ktĂłrej na pewno ten dÂługotrwaÂły i przewlekÂły urlop wcale nie cieszy :spiewa:
ZresztÂą jej przeciÂągajÂąca siĂŞ absencja mĂłwi sama za siebie :spiewa:
No ale chyba nie moÂżemy odbieraĂŚ PawÂłowi prawa do odpoczynku :>
ODPOWIEDZ