rzeczywiÂście,nowy nabytek tvn24,wyglÂąda Âże jest spoko.jeszcze jej nie sÂłyszaÂłem jeÂśli myÂśli,Âże zostanie AgatÂą TomaszewskÂą 2,to sie myli! jeÂśli jest coraz wiĂŞcej nowych reporterĂłw,to gdzie siĂŞ podziali ci 'starzy'?zdawaÂło mi siĂŞ,Âże Marta Gordziewicz byÂła 'od ÂŚlÂąska',jedna z wielu,ale byÂła.wszystkich,ktĂłrzy siĂŞ wyrobili i przyjemnie byÂło sÂłuchaĂŚ ich relacji przepadajÂą do 'Prosto z Polski',i trzeba zatrudniaĂŚ nowych...o co kaaman? :mhm:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Ta Pani zdaje siĂŞ z TVP3 oddziaÂł Katowice do Tvn24 przybyÂła
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
aveo pisze:rzeczywiÂście,nowy nabytek tvn24,wyglÂąda Âże jest spoko.jeszcze jej nie sÂłyszaÂłem jeÂśli myÂśli,Âże zostanie AgatÂą TomaszewskÂą 2,to sie myli!
PorĂłwnujÂąc dzisiejsze i starsze capsy ( bo na ekranie jeszcze nie widziaÂłem ) twierdzĂŞ,
Âże twarz taka sama, tylko inaczej padajÂące ÂświatÂło i bardziej estetyczna fryzura, zamiast "nieÂładu" na gÂłowie dajÂą taki efekt
No, wreszcie zobaczyÂłem dzisiaj na ekranie "Kalafiorka".
Agatka "Kalafiorek" Kalafarska wyglÂąda i mĂłwi bardzo sympatycznie , aczkolwiek na kolana nie powala ....
Ale fryzurka, w porĂłwnaniu z tym co widaĂŚ na poprzednich capsach - na wielki plus.
OczywiÂście KuÂźniar nie wytrzymaÂł, Âżeby nie zagadaĂŚ Agaty.
Ale jak wymawiam sÂłowo "Kalafarska" to mĂłzg podpowiada "Kalafiorska" .
Przepraszam. Wiem , Âże to nieÂładnie publicznie wyÂśmiewaĂŚ siĂŞ z cudzych nazwisk, no ale jakÂże czĂŞsto zdarzajÂą siĂŞ takie nazwiska ... :hmm: ... dziwnie brzmiÂące :spiewa: