Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Musimy byc posÂłuszni by Nasza KrĂłlewna byÂła zadowolona z Nas
ByliÂśmy i bardzo siĂŞ staraliÂśmy i nigdy to nie przyniosÂło Âżadnego efektu :x
Noi i uwielbia Nas karaĂŚ
Joasia lubi krzywdziĂŚ niewinnych ludzi ;(
MoÂże faktycznie chodziÂła na jakieÂś kursy "dziubkowe"
Nigdy nie chodziÂła :nie: Ona tak umie :cicho:
Joasia jest dziewuchÂą a wszystkie dziewuchy starajÂą siĂŞ byĂŚ ponĂŞtne :shock:
Ciekawe, czy Joasia przesz³a w czasach szkolno-studenckich podlask¹ szko³ê picia samogonu ? .....
Pewnie nawet jeszcze wie jak go wytwarzaĂŚ :shock: :spiewa:
Joasiu poleĂŚ nam jakiÂś dobry przepis podlaski :cicho:
Widzisz do czego to doszÂło,Âże tĂŞsknimy nawet za skwaszonÂą
Za naburmuszonÂą teÂż tĂŞskniĂŞ :devil:
P.S Epsztajnek ma wszystkie waÂżniejsze taÂśmy na Joasie
Ale chyba nie s¹ one obci¹¿aj¹ce
Chyba na¿eczony Joasi j¹ przy³apa³ na flirtowaniu z nami -wiêc wszystkie dziubkowe i uœmiechowe s¹ obci¹¿aj¹ce :rozglada:
Hmmm Joasia ma najwiĂŞcej wpisĂłw. Panowie? czy to wasz ideaÂł
NIE :shock:
Nie bo jest dla nas okropna ;(
A tak nie wiele trzeba Âżeby byÂła :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Widzisz AÂśka, powyÂżej masz liste ÂżyczeĂą, co masz zrobiĂŚ i jak siĂŞ zmieniĂŚ, Âżeby Twoi fani Cie jeszcze bardziej uwielbiali. :lol2:
Joasiu, ja naiwny myÂślaÂłem, Âże bĂŞdziesz miaÂła ludzkie odruchy i odpiszesz mi na maila a ty taka niedobra jesteÂś ;( a fe!
adam
Fan Forum
Fan Forum

arczi pisze:Widzisz AÂśka, powyÂżej masz liste ÂżyczeĂą, co masz zrobiĂŚ i jak siĂŞ zmieniĂŚ, Âżeby Twoi fani Cie jeszcze bardziej uwielbiali. :lol2:
Joasiu, ja naiwny myÂślaÂłem, Âże bĂŞdziesz miaÂła ludzkie odruchy i odpiszesz mi na maila a ty taka niedobra jesteÂś ;( a fe!
Ja to nie dawno teÂż wysÂłaÂłem Joasi list z zapytaniem ;czy nas nie lubi czy tylko siĂŞ tak z nami droczy :shock:
Ale na odpowieĂŚ to ja raczej nie czekaÂłem :nie:

Czasami sobie wyobraÂżam Âże jak jÂą wkurzĂŞ wystarczajÂąco mocno to coÂś mi napisze :rydzyk:
Na jej dobre serce to ja raczej nie liczĂŞ

Joasi ulubionym sÂłowem jest WYJÂĄTKOWO i chyba ona teÂż siĂŞ tak czuje :shock: -czĂŞsto urzywa tego sÂłowa w relacjach :cicho:
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Nigdy nie chodziÂła Ona tak umie
Joasia jest dziewuchÂą a wszystkie dziewuchy starajÂą siĂŞ byĂŚ ponĂŞtne
Tylko nie kaÂżdym wychodzi :spiewa: Joasi wychodzi :shock:
NIE
Nie bo jest dla nas okropna
A tak nie wiele trzeba Âżeby byÂła
ZostawiÂła nas na pastwe losu bez mrugniĂŞcia okiem ;(
arczi pisze:Widzisz AÂśka, powyÂżej masz liste ÂżyczeĂą, co masz zrobiĂŚ i jak siĂŞ zmieniĂŚ, Âżeby Twoi fani Cie jeszcze bardziej uwielbiali
Jak dÂłuÂżej zaurlopuje to my jeszcze liste ÂżyczeĂą moÂżemy wydÂłuÂżyĂŚ :aniol:
adam pisze:Czasami sobie wyobraÂżam Âże jak jÂą wkurzĂŞ wystarczajÂąco mocno to coÂś mi napisze
Tylko nie przegnij paÂły :aniol:
Joasi ulubionym sÂłowem jest WYJÂĄTKOWO i chyba ona teÂż siĂŞ tak czuje -czĂŞsto urzywa tego sÂłowa w relacjach
I dodaje "TO PEWNE" :spiewa: No to juz wszystko wiemy :tanczy:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
adam
Fan Forum
Fan Forum

ZostawiÂła nas na pastwe losu bez mrugniĂŞcia okiem
Z radoÂści to siĂŞ pewnie popÂłakaÂła :devil:
Tylko nie przegnij paÂły
Znasz mnie :stop: i wiesz Âże ja to wyczucia taktu to ja nie mam :devil:
maxxx

Z radoÂści to siĂŞ pewnie popÂłakaÂła
MĂłwisz,Âże tak siĂŞ cieszy,Âże nas zostawiÂła :rozglada: ;(
JeÂśli chce odkupiĂŚ nasz uszczerbek na sercu to musi siĂŞ uÂśmiechac po powrocie ze zdwojona mocÂą :!:
Joasia zastawi na nas uÂśmiechowe wnyki jak CBA na Leppera.. :devil:
Ciekawe czy znĂłw damy siĂŞ zÂłapaĂŚ jak dzieciaki :szalony:
Znasz mnie i wiesz Âże ja to wyczucia taktu to ja nie mam
Nie skomentuje :spiewa: Ale wiesz ,Âże z JoasiÂą za mocno nie moÂżna ÂżartowaĂŚ :nie: :nie: .
adam
Fan Forum
Fan Forum

MĂłwisz,Âże tak siĂŞ cieszy,Âże nas zostawiÂła
W NiedzielĂŞ to pewnie sobie ÂśpiewaÂła To ostatnia Niedziela,dzisiaj siĂŞ rozstaniemyI dlatego ostatniego dnia byÂła juz uÂśmiechnieta :shock:
JeÂśli chce odkupiĂŚ nasz uszczerbek na sercu to musi siĂŞ uÂśmiechac po powrocie ze zdwojona mocÂą
Poczekaj Âże zobaczysz uÂśmiechniĂŞtÂą JoasiĂŞ -pewnie bĂŞdzie zÂła jak osa :xx:
Joasia zastawi na nas uÂśmiechowe wnyki jak CBA na Leppera..
A jak nie bêdzie siê umia³a uœmiechn¹Ì to zrobi znowu jakiœ dziwny grymas na twarzy :devil:
Ciekawe czy znĂłw damy siĂŞ zÂłapaĂŚ jak dzieciaki
Ja tej nieznoÂśnej kobiecie wykorzystywaĂŚ siĂŞ nie pozwolĂŞ :ban:
Ale wiesz ,Âże z JoasiÂą za mocno nie moÂżna ÂżartowaĂŚ
Wiem :spiewa: ale z JoasiÂą to w ogĂłle ÂżarowaĂŚ nie moÂżna :shock: :nie: Ona nie ma poczucia humoru :nie:
Chyba Âże jakieÂś dziennikarskie ktĂłrego my znĂłw nie rozumiemy :devil:
Jak ktoÂś wie na czym polega dziennikarskie poczucie humory to :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: bo byÂśmy chcieli poÂżartowaĂŚ z JoasiÂą :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
maxxx

W NiedzielĂŞ to pewnie sobie ÂśpiewaÂła To ostatnia Niedziela,dzisiaj siĂŞ rozstaniemyI dlatego ostatniego dnia byÂła juz uÂśmiechnieta
Czyli,¿e Joasia tez uwa¿a ,¿e Mietek Fogg to by³ zaj.... goœÌ :shock: :aniol:
Poczekaj Âże zobaczysz uÂśmiechniĂŞtÂą JoasiĂŞ -pewnie bĂŞdzie zÂła jak osa
Pewnie tak za tydzieĂą to i nawet zÂła Nam siĂŞ bedzie super podobaĂŚ :aniol:
A jak nie bêdzie siê umia³a uœmiechn¹Ì to zrobi znowu jakiœ dziwny grymas na twarzy
Jak siĂŞ na wczasach wyuÂśmiecha to pozniej moze byc kiepsko ;(
Joasiu ja rozumiem ,¿e mo¿esz masz wa¿niejszych dla Ciebie odbiorców uœmiechu ale nie tylko jeden cz³owiek jest na œwiecie :nie: Po to przysz³aœ na œwiat by dawac radoœÌ innym-taka misja :shock:
Ja tej nieznoÂśnej kobiecie wykorzystywaĂŚ siĂŞ nie pozwolĂŞ
Joasia Cie zakasuje :devil:
Wiem ale z JoasiÂą to w ogĂłle ÂżarowaĂŚ nie moÂżna Ona nie ma poczucia humoru
Chyba Âże jakieÂś dziennikarskie ktĂłrego my znĂłw nie rozumiemy
Jak ktoÂś wie na czym polega dziennikarskie poczucie humory to bo byÂśmy chcieli poÂżartowaĂŚ z JoasiÂą
SprĂłbuje sie dowiedzieĂŚ,mam tam jakieÂś lekkie kontakty dziennikarskie :aniol:
Zapytam jak poÂżartowaĂŚ moÂżna z KryĂąska :stop:
A ÂłyÂżka na to niemoÂżliwe :stop:
:aniol: :aniol: :aniol:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Czyli,¿e Joasia tez uwa¿a ,¿e Mietek Fogg to by³ zaj.... goœÌ
Tak siĂŞ cieszyÂła z urlopu Âże zapomniaÂła gdzieÂś zarezerwowaĂŚ miejsce a co dopiero wybraĂŚ kraj i teraz jak wy utrzymujecie pĂŞdzi na Podlasiu samogon :shock:
Jak siĂŞ na wczasach wyuÂśmiecha to pozniej moze byc kiepsko
LiczĂŞ na to Âże sie zapomni i siĂŞ uÂśmiechnie :devil:
Po to przysz³aœ na œwiat by dawac radoœÌ innym-taka misja
Pewnie teraz uÂśmiecha siĂŞ do jakiÂś obcokrajowcĂłw na plaÂży :shock:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Joasi ulubionym sÂłowem jest WYJÂĄTKOWO i chyba ona teÂż siĂŞ tak czuje -czĂŞsto urzywa tego sÂłowa w relacjach
No Joasia bezwzglĂŞdnie jest wyjÂątkowa.
A co do ulubionych s³ów to czêsto u¿ywa te¿ dok³adnie,a poza anten¹ pewnie odwal siê :devil:
Jak ktoÂś wie na czym polega dziennikarskie poczucie humory to bo byÂśmy chcieli poÂżartowaĂŚ z JoasiÂą
Gorzej jeÂśli jest to jakieÂś Siemiatyczne poczucie humoru. Wtedy maÂło kto jÂą rozgryzie..
Ja tej nieznoÂśnej kobiecie wykorzystywaĂŚ siĂŞ nie pozwolĂŞ
Zapewne jak siĂŞ pojawi, uÂśmiechnie i mrugnie oczkiem to jej ulegniesz :P
Poczekaj Âże zobaczysz uÂśmiechniĂŞtÂą JoasiĂŞ -pewnie bĂŞdzie zÂła jak osa
Zw³aszcza, ¿e ma sporo czasu na lekturê forum. Jak zobaczy co siê tu wypisuje, to pierdnie ze z³oœci. Oby tylko nie postanowi³s zmieniÌ pracy i sie przenieœÌ np do radia :rydzyk:
Tak siĂŞ cieszyÂła z urlopu Âże zapomniaÂła gdzieÂś zarezerwowaĂŚ miejsce a co dopiero wybraĂŚ kraj
Pewnie rozbiÂła namiot gdzieÂś na dzikiej plaÂży i ma ÂświĂŞty spokĂłj, nikt jej nie dokucza. Tylko wkurza siĂŞ jak jej matka sms przysyÂła z relacjÂą co sie na forum wyprawia 8)
maxxx

A co do ulubionych s³ów to czêsto u¿ywa te¿ dok³adnie,a poza anten¹ pewnie odwal siê
Alboto znowu oni :devil:
Joasia nas tak okropnie nie docenia a my nawet prowadzimy statystyki najczêœciej wypowiadanych s³ów :rozglada: I to zupe³nie nieodp³atnie :uhh:
W porz¹dnym biurze statystycznym to nawet usmiech by nie pomóg³-tylko gruby plik na stó³ :cicho:
Gorzej jeÂśli jest to jakieÂś Siemiatyczne poczucie humoru. Wtedy maÂło kto jÂą rozgryzie..
Ej nie wierze ,Âże nie ma poczucia humoru :nie: Ja bym JÂą rozÂśmieszyÂł 8)
Zapewne jak siĂŞ pojawi, uÂśmiechnie i mrugnie oczkiem to jej ulegniesz
Niech jeszcze Adam cwaniakuje ja wiem z tydzien :?: :lol2:
Bogini wrĂłci i znĂłw pĂłjdzie litania zachwytĂłw :tanczy:
:devil: :devil: :devil:
Zw³aszcza, ¿e ma sporo czasu na lekturê forum. Jak zobaczy co siê tu wypisuje, to pierdnie ze z³oœci. Oby tylko nie postanowi³s zmieniÌ pracy i sie przenieœÌ np do radia
:spiewa: :spiewa: ÂŻeby nie zechciaÂła byc korespondentkÂą z Honolulu czy gdzie tam jest :uhh: Bo wtedy moÂżemy byc pewni relacji raz na milion lat :xx:
Pewnie rozbiÂła namiot gdzieÂś na dzikiej plaÂży i ma ÂświĂŞty spokĂłj, nikt jej nie dokucza. Tylko wkurza siĂŞ jak jej matka sms przysyÂła z relacjÂą co sie na forum wyprawia
I pewnie do tego w skrytoÂści ducha marzy kiedy to francowate- :stop: -forum wreszcie bĂŞdzie bezludne jak Jej wyspa :devil:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Cytat:
A co do ulubionych s³ów to czêsto u¿ywa te¿ dok³adnie,a poza anten¹ pewnie odwal siê

Alboto znowu oni
Albo na myÂśl o nas robi tak ; :wariat: :wariat:
Ej nie wierze ,Âże nie ma poczucia humoru Ja bym JÂą rozÂśmieszyÂł
Ja JoasiĂŞ ostatno rozbawiÂłem ÂłamiÂąc sobie rĂŞkĂŞ :shock:
ZabrakÂło by Ci zdrowia aby twoie rozÂśmieszanie zrobiÂło na Joasi wraÂżenie :devil:
Niech jeszcze Adam cwaniakuje ja wiem z tydzien
Bogini wrĂłci i znĂłw pĂłjdzie litania zachwytĂłw
Ja Joasi komplementĂłw takich jak to byÂło do tej pory sÂłaÂł nie bĂŞdĂŞ :ban: :ban: :ban:
Ja teÂż jestem na niÂą obraÂżony :ban: :ban: :ban:
Joasiu jestem na Ciebie obraÂżony bardziej niÂż ty na mnie :ban: :ban: :ban:
I pewnie do tego w skrytoÂści ducha marzy kiedy to francowate- -forum wreszcie bĂŞdzie bezludne jak Jej wyspa
Jej niedoczekanie :ban: :ban: :ban:
Czy jak czyta nasze forum jakiÂś dziennikarz z Siemiatycz to czy mĂłgÂłby nam wytÂłumaczyĂŚ :cicho:
Zapewne jak siĂŞ pojawi, uÂśmiechnie i mrugnie oczkiem to jej ulegniesz
Mocno gÂłowÂą nie przywaliÂłem w chodnik :shock: ale wystarczajÂąco mocno aby nie dawaĂŚ siĂŞ jej zniewalaĂŚ :shock:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

O przepraszam... ludzie Podlasia sÂą bardzo Âżyczliwi. Kilka razy bywaÂłem sÂłuÂżbowo na "Âścianie wschodniej" i zawsze tam goÂścina byÂła szczera, od serca. :jupi: Tylko nie wiadomo, czy Joasia jest rodowitÂą podlasiankÂą ( gdyby miaÂła nazwisko koĂączÂące siĂŞ na -uk .... Prokopiuk, Gawryluk,Wierzuk... sprawa byÂła by jasna ) czy teÂż napÂływowÂą :mhm:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

gdyby miaÂła nazwisko koĂączÂące siĂŞ na -uk .... Prokopiuk, Gawryluk,Wierzuk... sprawa byÂła by jasna
Pewnie AÂśka zmieniÂła nazwisko na potrzeby Warszawy. ChciaÂła byĂŚ taka 'ogĂłlnopolska'. A tak naprawde nazywa siĂŞ Kryniuk ( a moÂże Krupnik ?) :twisted:
adam
Fan Forum
Fan Forum

O przepraszam... ludzie Podlasia sÂą bardzo Âżyczliwi.
Po za JoasiÂą to ja nikogo innego z tamtych stron nie znam :shock:
i zawsze tam goÂścina byÂła szczera, od serca.
No to mĂłwisz Âże nie wszyscy sÂą tacy jak Joasia :mhm:
Tylko nie wiadomo, czy Joasia jest rodowitÂą podlasiankÂą ( gdyby miaÂła nazwisko koĂączÂące siĂŞ na -uk .... Prokopiuk, Gawryluk,Wierzuk... sprawa byÂła by jasna )
No to jeÂśli oni sÂą mili to moÂże Joasia pochodzi z innych stron :shock:
Z Polesia i Mazowsza teÂż nie jest :nie:
czy teÂż napÂływowÂą
:shock: :shock: :shock:
Joasiu z kÂąt ty nam ty nasze nieszczĂŞÂście napÂłynĂŞÂłaÂś :rydzyk:
ODPOWIEDZ