Wiemy, wiemy, wino marki "Wino" , w latach 60-tych ubiegÂłego stulecia znane jako "patykiem pisane", "J-23", "alpaga" ..... :devil: :devil:no wiecie w koĂącu Warszawa :devil: :devil: :devil:
Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
-
- Fanatyk :)
Jaki spÂływ :spiewa: UtknĂŞlibysmy na mieliÂźnieJoasia by nas chĂŞtnie potopiÂła na tym spÂływie wiĂŞc nie kuÂś losu

Pierwszej lepszej :stop:
Ale Joasia jako flisaczka,we flisackim kubraczku i czapeczce

Ale nie On nie pije :devil: :devil: :devil:ale w szkole Âśredniej to my siĂŞ winami delektowaliÂśmy
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Ja mĂłwie tu o mÂłodych ludziach a co do starych to nie wiem byc moze jeszcze sie jacyÂś uchowaliepsztajnek pisze:CzyÂżby starzy mistrzowie pĂŞdzenia "ksiĂŞÂżycĂłwki" powymierali ?A co do czasĂłw szkolno-studenckich to na wschodzie pije sie to co w calym kraju, tylko niewybredni pija ruski spiryt.
My mĂłwiliÂśmy pryta albo mĂłzgojeb :devil: :devil: -Asia ma ciekawe rzeczy do przeczytania :devil:epsztajnek pisze:Wiemy, wiemy, wino marki "Wino" , w latach 60-tych ubiegÂłego stulecia znane jako "patykiem pisane", "J-23", "alpaga" ..... :devil: :devil:no wiecie w koĂącu Warszawa :devil: :devil: :devil:
Tanim winem popijajÂącÂą samogon :devil:Ale Joasia jako flisaczka,we flisackim kubraczku i czapeczce
A to flisakom wolno piĂŚ? :uhh:
Jak sie dowie ,Âże my piliÂśmy alk to Ona powie ze z alkoholikami sie nie zadaje :nie:My mĂłwiliÂśmy pryta albo mĂłzgojeb -Asia ma ciekawe rzeczy do przeczytania
Inaczej:Czy wolno nie piĂŚ :uhh: W gĂłrach picie dziedziczy siĂŞ w genach :uhh:A to flisakom wolno piĂŚ?
My tu sobie przyjemnie gadu-gadu atu 2000-y post siĂŞ zbliÂża :tanczy:
Na Âścianie wschodniej to siĂŞ rodzice pytajÂą ;Umie piĂŚ-
-umie
No to czyli ze swĂłj
-ÂŻonĂŞ mam ze wschodu :devil: -no to wiem :devil:
[ Dodano: Sob Lip 14, 2007 4:32 pm ]
A tu mĂłj drogi nie masz racji :cicho:Jak sie dowie ,Âże my piliÂśmy alk to Ona powie ze z alkoholikami sie nie zadaje
-umie
No to czyli ze swĂłj
-ÂŻonĂŞ mam ze wschodu :devil: -no to wiem :devil:
[ Dodano: Sob Lip 14, 2007 4:32 pm ]
I tak nie mamy :devil:SmrĂłdkĂŞ..... No to JoaÂście nie mamy po co pokazywaĂŚ siĂŞ na oczy
PiĂŞkniusi wynik :tanczy:My tu sobie przyjemnie gadu-gadu atu 2000-y post siĂŞ zbliÂża
Jak Joasiu Tobie maÂło to pomysl sobie,Âże odkÂąd datuje siĂŞ w poczatek Âświata ktos o Tobie by pisaÂł dziennie jeden post

Tak ale zakÂładamy,Âże Joasia wybiÂła siĂŞ z tej tradycji.PowiedziaÂła poprostu,Âże nie pije i tyle.A tu mĂłj drogi nie masz racji
-umie
No to czyli ze swĂłj

Wiem wiem :aniol:ÂŻonĂŞ mam ze wschodu -no to wiem
A co My tak o tym piciu :spiewa:
-
- Fanatyk :)
No nie iwem maÂło nas :devil:No bo mysle,Âże do 2007 damy rade
No to jak ona sobie wyobraÂża ÂżyĂŚ bez mĂŞÂża pijaka ,bez codziennych awantur i sÂąsiadĂłw wzywajÂących policjĂŞ po nocachTak ale zakÂładamy,Âże Joasia wybiÂła siĂŞ z tej tradycji.PowiedziaÂła poprostu,Âże nie pije i tyle.

To ona taka szlachcianka :spiewa:
Czeka na swoiego wymarzonego krĂłlewicza

Joasiu dobrze siĂŞ skÂłada bo obecnie speÂłniam wszystkie kryteria :tanczy: :tanczy:
To przecieÂż Joasia zaczeÂła z tym swoim urlopem :devil:A co My tak o tym piciu
[ Dodano: Sob Lip 14, 2007 4:48 pm ]
Ja mam ÂżonĂŞ z ukrainy a nie z podlasia :cicho:Cytat:
-ÂŻonĂŞ mam ze wschodu -no to wiem
Adamie, jak wyjaœnisz sprzecznoœÌ twoich dwóch wypowiedzi
Obecnie-HA :tanczy: A ja caÂły czas bĂŞdĂŞ speÂłniaÂłCzeka na swoiego wymarzonego krĂłlewicza
Joasiu dobrze siĂŞ skÂłada bo obecnie speÂłniam wszystkie kryteria

To przez Joasie rozpiliÂśmy sie wirtualnie :stop:To przecieÂż Joasia zaczeÂła z tym swoim urlopem
Joasiu ale u mnie obecnie to to samo co caÂły czas tylko Âże lepiej :devil:Cytat:
Czeka na swoiego wymarzonego krĂłlewicza
Joasiu dobrze siĂŞ skÂłada bo obecnie speÂłniam wszystkie kryteria
Obecnie-HA A ja caÂły czas bĂŞdĂŞ speÂłniaÂł
I znowu wina Joasi :rozglada:To przez Joasie rozpiliÂśmy sie wirtualnie
A miaÂłem sobie zrobiĂŚ urlop od Joasi

A kiedys pisaÂłeÂś ,Âże Joasia woli draniĂłwJoasiu ale u mnie obecnie to to samo co caÂły czas tylko Âże lepiej

No chyba,Âże krĂłlewicz moÂże mieĂŚ coÂś z drania :tanczy:
Pewnie My wiĂŞcej myÂślimy o tym co porabia Joasia niÂż Ona o tym co sie dzieje w Tvn24 :stop:I znowu wina Joasi
A miaÂłem sobie zrobiĂŚ urlop od Joasi -coÂś mi nie wychodzi
P.S Teraz przepisywaÂłem taki tekst juÂż nie mogÂłem wytrzymac bo mnie rece bolaÂły po kilkunastu stronach :hmm: WytÂłumacz mi fenomen,Âże jako odpoczynek wybraÂłem dalsze pisanie na forum o Joasi i mnie juÂż nic nie boli

KaÂżdy krĂłlewicz to draĂą :cicho:A kiedys pisaÂłeÂś ,Âże Joasia woli draniĂłw A teraz jestes Jej krĂłlewiczem
No chyba,Âże krĂłlewicz moÂże mieĂŚ coÂś z drania
Ja jestem Joasiowym królewiczem który w g³êbi serca jest bardzo przyzwoitym cz³owiekiem ale postawa Joasiowa mnie do tego zmusi³a ¿e kreujê siê na drania ¿eby wiedzia³a o moim istnieniu i nie ignorowa³a mnie :cicho:
Dokuczanie Joasi ma wÂłaÂściwoÂści lecznicze???WytÂłumacz mi fenomen,Âże jako odpoczynek wybraÂłem dalsze pisanie na forum o Joasi i mnie juÂż nic nie boli

Jednym s³owem mówi¹c-Dostosowujesz siê :aniol:Ja jestem Joasiowym królewiczem który w g³êbi serca jest bardzo przyzwoitym cz³owiekiem ale postawa Joasiowa mnie do tego zmusi³a ¿e kreujê siê na drania ¿eby wiedzia³a o moim istnieniu i nie ignorowa³a mnie
Naprawde ale z Ciebie jest draĂą

mam nadziejĂŞ,Âże troche Ci pomogÂłem
MoÂże i tak jest :uhh: Ale ja Jej nie dokuczyÂłem :hmm:Dokuczanie Joasi ma wÂłaÂściwoÂści lecznicze??? -moÂże byĂŚ
Maxxx napisaÂłeÂś 2000-ego posta :brawa: :brawa: :brawa:
Ja piszĂŞ 2000 -Âą odpowiedz :brawa: :brawa: :brawa:
»
Ja piszĂŞ 2000 -Âą odpowiedz :brawa: :brawa: :brawa:
ewoulujĂŞ :devil: Na pewno nie wyginĂŞ jak dinozaury :devil:Jednym sÂłowem mĂłwiÂąc-Dostosowujesz siĂŞ
»
Naprawde ale z Ciebie jest draĂą Nie znaÂłem takiego Joasiu on jest strasznym draniem Dokucza wszystkim a w szczegĂłlnoÂści Tobie

teraz mam u niej duÂżego plusa :stop: dziĂŞki :stop:mam nadziejĂŞ,Âże troche Ci pomogÂłem
A moÂże pojawiÂłeÂś siĂŞ z tym zamiarem i to wystarczyÂło :cicho:Cytat:
Dokuczanie Joasi ma wÂłaÂściwoÂści lecznicze??? -moÂże byĂŚ
MoÂże i tak jest Ale ja Jej nie dokuczyÂłem