Joasiu, sto lat!!

Moderator: Łukasz
No w zaÂłoÂżeniu zdawaÂłem sobie sprawe,Âże zadaje pytanie retoryczne :devil:MyÂślĂŞ, Âże Joasia nie docenia tego, Âże ludzie siĂŞ niÂą zachwycajÂą i to czy ma 2 wpisy czy 2000 jÂą grzeje. No niestety taka prawda
KaÂżdy ma takich fanĂłw na jakich zasÂłuÂżyÂłHeh, tak sobie myÂśle, Âże strasznie demonizujemy AÂśke
:tanczy: Wiesz tak sobie wyobraziÂłem wchodzi taka Joasia na forum patrzy-ZAÂŁOGA-no jak byk jest napisaneZgoda
JesteÂśmy Jej kulÂą u nogi :spiewa: Ale co poradziĂŚ lajf is brutal :stop:WidaĂŚ panna Joanna prowadziÂła grzeszne Âżycie. Za coÂś musiaÂła zostaĂŚ pokarana
Spodoba³ mi siê ten wpis. Pokazuje tu tak¹ ¿yczliwoœÌ w stosunku do Joasi.~patrzy a tu ma 2 wpisy,a np jacyœ nowi reporterzy po 30 Wiesz jakby biedactwo siê poczu³o
OczywiÂście, kaÂżdy musi mieĂŚ swĂłj problem- taki ciĂŞÂżarJesteÂśmy Jej kulÂą u nogi Ale co poradziĂŚ lajf is brutal
Spodoba³ mi siê ten wpis. Pokazuje tu takie ¿yczliwoœÌ w stosunku do Joasi.~patrzy a tu ma 2 wpisy,a np jacyœ nowi reporterzy po 30 Wiesz jakby biedactwo siê poczu³o
OczywiÂście, kaÂżdy musi mieĂŚ swĂłj problem- taki ciĂŞÂżarJesteÂśmy Jej kulÂą u nogi Ale co poradziĂŚ lajf is brutal
Widzisz przychylilibyœmy niebo JoasiSpodoba³ mi siê ten wpis. Pokazuje tu tak¹ ¿yczliwoœÌ w stosunku do Joasi
Nikt chyba z Nas nie lubi jak Joasia jest smutna,niedawno taka byÂła w jednym serwisieMusimy byĂŚ mili dla Joasi, by nie byÂła przez nas smutna
KaÂżdy tam siĂŞ do kogoÂś przyczepia :aniol: Do Joasi na pewno wiĂŞcej jak do przeciĂŞtnego Kowalskiego ale teÂż Joasia jest nieprzeciĂŞtna :aniol:OczywiÂście, kaÂżdy musi mieĂŚ swĂłj problem- taki ciĂŞÂżar
chyba nie wesz jak ludzie mogÂą byĂŚ prĂłzni :devil:AÂśce na pewno nie zalezy na tym ile jest na jej temat wpisĂłw
Nikt nie jest doskonaÂły :cicho:WidaĂŚ panna Joanna prowadziÂła grzeszne Âżycie. Za coÂś musiaÂła zostaĂŚ pokarana
No oczywiœcie, my chcemy dla Joasi jak najlepiej.Widzisz przychylilibyœmy niebo Joasi Musimy sprawiac by Joasia czu³a siê przez Nas komfortowo-pewnie wychodzi to z ró¿nym skutkiem
O tak :klamca: :devil:Joasia jest nieprzeciĂŞtna
Kto by pomyÂślaÂł... :uhh:Nawet moja osoba nie jest krystalicznie czysta
Tak ,tak nie jestem ÂświĂŞty
No oczywiÂście, my chcemy dla Joasi jak najlepiej.
Jej jest z tego powodu miÂło jak na coÂś czekamy a na pewno tego nie dostaniemy :devil:Szkoda, Âże ona nie chce siĂŞ odwdziĂŞczyĂŚ Nie rozumie, Âże i nam moÂże byĂŚ przykro.
Wiem,wiem zaskoczyÂłem was i JoasiĂŞ tym osobistym wyznaniem :spiewa:Cytat:
Nawet moja osoba nie jest krystalicznie czysta
Tak ,tak nie jestem ÂświĂŞty
Kto by pomyÂślaÂł...
Mo¿e po³¹czmy siê z Joasi¹ :aniol: Zrobimy Joasie twarza partii i ju¿ mamy myslê ca³kiem spory elektorat :tanczy: Co o tym myœlicie :> Nazwy nie ma oraz has³a :spiewa: :spiewa:A to taka jest wasza polityka wobec Joasi
Czyli co My musimy cierpieÌ ¿eby Joasi sprawiÌ przyjemnoœÌ i radoœÌJej jest z tego powodu mi³o jak na coœ czekamy a na pewno tego nie dostaniemy
Do tej pory nie mogê dojœÌ do siebie po tym wyznaniu :grymas:Wiem,wiem zaskoczy³em was i Joasiê tym osobistym wyznaniem
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 24 gości