Agata Adamek
Moderator: Łukasz
Agatka jak chcesz to mo¿e byÌ nas trzech :rydzyk:maxxx pisze:To co z t¹ prac¹ :spiewa: Najpierw musielibysmy przejœÌ prace u podstaw,a¿eby nie podpaœÌ Agatce :tanczy:
Nam nigdy by sie nie uda³o podpaœÌ Agatce :klamca: no bo fajni i odpowiedzialni jesteœmy :klamca: a Agatka poœwiêca³a by nam bardzo du¿o czasu :klamca:
:devil: :devil: :devil: :devil:MĂłwisz Âże mogÂło by nas spotkaĂŚ coÂś w stylu -Praca za sex
Ja tam bym bardzo nie protestowaÂł

MoÂże zaangaÂżowaÂłaby teÂż pare swoich koleÂżanek- w koĂącu sama by nie wyrobiÂła, Âżeby testowaĂŚ kilku typkĂłw :aniol:
ZgÂłoÂś sie do posÂłanki Hojarskiej. Ona teÂż chciaÂł byĂŚ molestowana :rozglada:ProszĂŞ Cie pomolestuj mnie troszeczkĂŞ
I nie zleca pakowania ludzi do workaAgatka ma wiĂŞcej uroku niÂż ÂŁyÂżwiĂąski

Adam i Hojarska to byÂłby taki molesta ewenement :devil:ZgÂłoÂś sie do posÂłanki Hojarskiej. Ona teÂż chciaÂł byĂŚ molestowana
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Agatka ja lubiĂŞ odrobinĂŞ perwersji :stop:I nie zleca pakowania ludzi do worka Chyba,Âże o czymÂś nie wiem
Nie ma szans gdyÂż w molestowaniu musi byĂŚ osoba molestujÂąca (Agatka) i osoba molestowana (Ja) :devil:Cytat:
ZgÂłoÂś sie do posÂłanki Hojarskiej. Ona teÂż chciaÂł byĂŚ molestowana
Adam i Hojarska to byÂłby taki molesta ewenement
Z HojarskÂą by to nie wyszÂło :devil:
:devil: :devil: :devil:Agatka ma wiĂŞcej uroku niÂż ÂŁyÂżwiĂąski
Nie doceniasz AgatkiMoÂże zaangaÂżowaÂłaby teÂż pare swoich koleÂżanek- w koĂącu sama by nie wyrobiÂła, Âżeby testowaĂŚ kilku typkĂłw

Agatka jeÂśli CiĂŞ denerwujemy to musisz wiedzieĂŚ Âże jesteÂśmy Fanami Joasi KryĂąskiej i wszystkie pretensje i skargi proszĂŞ kierowaĂŚ do Joasi :cicho:
Co zÂłego to nie my :nie:
Ja myÂślĂŞ, Âże Agacia cieszy siĂŞ, Âże ktoÂś w koĂącu rozruszaÂł jej temat.Agatka jeÂśli CiĂŞ denerwujemy to musisz wiedzieĂŚ Âże jesteÂśmy Fanami Joasi KryĂąskiej i wszystkie pretensje i skargi proszĂŞ kierowaĂŚ do Joasi
Co zÂłego to nie my
Agatka, zÂłotko, Ty sie na nas nie gniewasz prawda? :aniol:
A mi nic nie zostaÂło juÂżadam pisze:Arczi do Ciebie zÂłotko a ja do Ciebie Agatko kwiatuszku

Ale Agatka-nie tylko sÂłowa siĂŞ liczÂą a czyny :szalony: ..
Oby nie bo Agatka nie mogÂła by Nam tego zrobiĂŚ :nie: .Agatko, juÂż dawno Cie nie widziaÂłem. CzyÂżbyÂś wzorem tej okrutnej Joasi pojechaÂła na urlop i zostawiÂła nas na pastwe losu?
WidzĂŞ,Âże Joasia jest "wzorcem" dla innych

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Powinno byĂŚ na odwrĂłt bo to Agatka pracuje dÂłuzej w tvn24 :aniol:
Pewnie Joasia siĂŞ dowiedziaÂła Âże uczucia przelewamy na AgatkĂŞ i wystraszyÂła jÂą nie na Âżarty . :devil:Agatko, juÂż dawno Cie nie widziaÂłem. CzyÂżbyÂś wzorem tej okrutnej Joasi pojechaÂła na urlop i zostawiÂła nas na pastwe losu?
Agatka proszĂŞ CiĂŞ najbardziej na Âświecie :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:maxxx pisze:ZaleciÂła dezercjĂŞ :stop: Czyli,Âże jednak Joasia dla koleÂżanek nie jest taka okropna-bierze na swoje barki Âżycie z piĂŞtnem Nas :devil:Pewnie Joasia siĂŞ dowiedziaÂła Âże uczucia przelewamy na AgatkĂŞ i wystraszyÂła jÂą nie na Âżarty .
Jak spotkasz JoasiĂŞ to koniecznie wygarnij jej z naszego powodu :devil: -coÂś wymyÂślisz jacy to jesteÂśmy dla Ciebie okropni :devil:
Potem napisz jak zareagowaÂła :spiewa: :devil: