Kompromitacje i plagiaty Medialinka
Moderator: Łukasz
W Prima Aprilis, na Wirtualnych Mediach podali informacjĂŞ, Âże Kazimiera Szczuka i Ewa Drzyzga zamieniajÂą siĂŞ programami (NajsÂłabszym ogniwem i Rozmowami w toku).
ByĂŚ moÂże autor najnowszego newsa o zmianach w "Rozmowach w toku" zajrzaÂł do archiwum, zobaczyÂł starÂą 'ÂżartobliwÂą informacjĂŞ' i napisaÂł, ze pani Kazia prowadziÂła "Rozmowy..." nie sprawdzajÂąc tego. PrzecieÂż nie kaÂżdy musi siĂŞ znaĂŚ na talk-show TVN. No, np. autor tej odkrywczej wiadomoÂści - niejaki 'Âłk' - siĂŞ nie zna ;]
Co oczywiÂście nie zmienia faktu, Âże to co siĂŞ staÂło staĂŚ siĂŞ nie powinno. ;d
ByĂŚ moÂże autor najnowszego newsa o zmianach w "Rozmowach w toku" zajrzaÂł do archiwum, zobaczyÂł starÂą 'ÂżartobliwÂą informacjĂŞ' i napisaÂł, ze pani Kazia prowadziÂła "Rozmowy..." nie sprawdzajÂąc tego. PrzecieÂż nie kaÂżdy musi siĂŞ znaĂŚ na talk-show TVN. No, np. autor tej odkrywczej wiadomoÂści - niejaki 'Âłk' - siĂŞ nie zna ;]
Co oczywiÂście nie zmienia faktu, Âże to co siĂŞ staÂło staĂŚ siĂŞ nie powinno. ;d

No i nie kaÂżdy musi byĂŚ dziennikarzem ;/ JeÂżeli goÂściu siĂŞ nie zna na mediach a pracuje w portalu medialnym to jest coÂś nie tak,tym bardziej Âże to jest juÂż wiedza potoczna.Dziennikarz ma obowiÂązek sprawdzenia informacji przynajmniej w kilku wiarygodnych miejscach.szymcio9 pisze:W Prima Aprilis, na Wirtualnych Mediach podali informacjĂŞ, Âże Kazimiera Szczuka i Ewa Drzyzga zamieniajÂą siĂŞ programami (NajsÂłabszym ogniwem i Rozmowami w toku).
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Mnie bardziej martwi los widzĂłw TVP.szym pisze:To jest nie do pomyÂślenia - Âżeby sprzedawaĂŚ swoich fanĂłw?

I wÂłaÂśnie dlatego rzadko oglÂądam TVP. :devil:

Ale najlepsze jest to, Âże nikt nie raczy tego poprawiĂŚ.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Wchodze na medialink.pl i co widze? wkoĂącu odÂświeÂżona strona. Nowa grafika itp. ÂŁadnie to wszystko wyglÂąda, ale trzeba sie bedzie przyzwyczaiĂŚ 

U mnie strona g³ówna otwiera siê od razu, za to z reszt¹ stron k³opot, bo wyskakuje po chwili b³¹d. I tu mam proœbê, bo na g³ównej stronie medialink po prawej stronie w zak³adce: "Wywiady" wy³ania siê rozmowa z Krzysiem Górlickim o tytule: "Na ok³adki dajê sobie czas", niestety nie chce mi siê to otworzyÌ. I tu proœba: je¿eli komuœ siê otwiera to proszê przekopiowaÌ w formie cytatu ten wywiad do w¹tku o Krzysiu. Bêdê szalenie wdziêczna!