Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Mo¿e po³¹czmy siê z Joasi¹ Zrobimy Joasie twarza partii i ju¿ mamy myslê ca³kiem spory elektorat Co o tym myœlicie Nazwy nie ma oraz has³a
Najpierw powinniœmy siê wszyscy z Joasi¹ spotkaÌ na wspólnych obradach. Trzeba by ustaliœ wszystkie szczegó³y, na jakich zasadach wchodzimy do tego 'bagna', ustaliÌ program wyborczy. To nie by³yby ³atwe negocjacje. Joasia chcia³aby jak najwiêcej w³adzy dla siebie :P
Ehh ta nasza koalicja z JoasiÂą jest bardzo trudna,nawet bardziej niÂż obecna w kraju
Obawiam siê tylko, ¿e Joasia szykuje na nas jak¹œ prowokacje- dlatego jej nie ma. Spotyka siê pewnie z jakimœ panem Ryb¹ i szykuj¹ aferê na skalê wiêksz¹ ni¿ obecna :shock:
Tylko My nie jesteÂśmy wyrachowanii,darzymy Joasie szczerymi uczuciami

A ona te uczucia wykorzystuje by nas raniĂŚ ;(
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Najpierw powinniÂśmy siĂŞ wszyscy z JoasiÂą spotkaĂŚ na wspĂłlnych obradach
Z mi³¹ chêci¹ :P
Trzeba by ustaliœ wszystkie szczegó³y, na jakich zasadach wchodzimy do tego 'bagna', ustaliÌ program wyborczy
Na jakich zasadach?Ano na takich,Âże Joasia zajmuje siĂŞ najwaÂżniejszymi sprawami :tanczy: To zdolna dziewczyna-nie mĂłwie,Âże my zdolni nie jesteÂśmy :aniol:
Ona na prawdĂŞ wiele by mogÂła zaÂłatwiĂŚ swoim urokiem :aniol:
Ale program wyborczy to teÂż rzecz bardzo waÂżna-ale to nie rozmowa na forum ani nie na telefon :nie: .MoÂże Asia juÂż coÂś tam rozplanowuje :tanczy:
Joasia chciaÂłaby jak najwiĂŞcej wÂładzy dla siebie
Tak-Ona uwielbia rzadziĂŚ-szczegĂłlnie Nami ;)
Spotyka siĂŞ pewnie z jakimÂś panem RybÂą i szykujÂą aferĂŞ na skalĂŞ wiĂŞkszÂą niÂż obecna
Miejcie siê na bacznoœci :rozglada: W sprawach wiadomych kontaktujemy siê wy³¹cznie na forum :cicho:
A ona te uczucia wykorzystuje by nas raniĂŚ
KurczĂŞ ;( ZnĂłw chciaÂłem dobrze :rydzyk: ;( ChciaÂłem zawrzeĂŚ z Joasia koalicjĂŞ-jeszcze siĂŞ na dobre nic nie zaczĂŞÂło a juÂż sÂą zgrzyty :uhh: ZnĂłw podejrzenie,Âże szykuje haki na nas :xx:
Joasiu My jesteÂśmy tacy dobrzy-wiĂŞc chyba nie nadajemy siĂŞ do polityki :nie: :nie:
MoÂżesz Nas mianowaĂŚ na ministrĂłw sztuk pieknych najwyÂżej :stop: BĂŞdziemy CiĂŞ podziwiaĂŚ i przy okazji pobieraĂŚ diete poselskÂą :spiewa: :spiewa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Na jakich zasadach?Ano na takich,Âże Joasia zajmuje siĂŞ najwaÂżniejszymi sprawami
Joasia wogĂłle nie pomyÂślaÂła, Âże mogÂłoby byĂŚ inaczej :P
Ona na prawdĂŞ wiele by mogÂła zaÂłatwiĂŚ swoim urokiem
Potrafiabz yama kazdego, nawet najbardziej zatwardziaÂłego polityka :devil:
ale to nie rozmowa na forum ani nie na telefon .MoÂże Asia juÂż coÂś tam rozplanowuje
Joasiu, mozesz wybrac termin, ja sie dostosuje :lol:
ChciaÂłem zawrzeĂŚ z Joasia koalicjĂŞ-jeszcze siĂŞ na dobre nic nie zaczĂŞÂło a juÂż sÂą zgrzyty
Koalicja to sztuka kompromisu. A nagocjacje z JoasiÂą to prawdziwa sztuka. Kto chce byc negocjatorem :?:
MoÂżesz Nas mianowaĂŚ na ministrĂłw sztuk pieknych najwyÂżej BĂŞdziemy CiĂŞ podziwiaĂŚ i przy okazji pobieraĂŚ diete poselskÂą
Joasiu, zgĂłdÂź sie :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
maxxx

Joasia wogĂłle nie pomyÂślaÂła, Âże mogÂłoby byĂŚ inaczej
BĂŞdzie naszÂą paniÂą prezeskÂą 8) Joasiu mogĂŞ byĂŚ Twoim kierowcÂą :rydzyk:
Joasiu, mozesz wybrac termin, ja sie dostosuje
MoÂże byĂŚ Joasiu w centrum "DIALOG" -odpowiadam na TwojÂą proÂśbe :spiewa:
Koalicja to sztuka kompromisu. A nagocjacje z JoasiÂą to prawdziwa sztuka. Kto chce byc negocjatorem
Komu siĂŞ najmniej Joasia podoba niech idzie na negocjacje :stop: Mnie by mogÂła zbajerowaĂŚ :hmm: ChociaÂż.. :aniol:
Joasiu, zgĂłdÂź sie
MoÂżemy dla Ciebie Joasiu w tej materii byc jednym ciaÂłem jak Romano i Andrew :rydzyk:
Ale pensje na trzy podzielon-tak wymagamy-no nie grupa :devil: :spiewa:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Potrafiabz yama kazdego, nawet najbardziej zatwardziaÂłego polityka
O BoÂże! Co ja tu napisaÂłem? MiaÂło byĂŚ -PotrafiÂłaby zÂłamaĂŚ kaÂżdego...
BĂŞdzie naszÂą paniÂą prezeskÂą Joasiu mogĂŞ byĂŚ Twoim kierowcÂą
Ja mogĂŞ byĂŚ asystentem. BĂŞdĂŞ chodziÂł za JoasiÂą z teczkÂą i laptopem :tanczy:
MoÂże byĂŚ Joasiu w centrum "DIALOG" -odpowiadam na TwojÂą proÂśbe
A moÂże Joasia nas zaprosi do siebie? :rozglada:
maxxx

O BoÂże! Co ja tu napisaÂłem? MiaÂło byĂŚ -PotrafiÂłaby zÂłamaĂŚ kaÂżdego...
RozszyfrowaÂłem to-ale wolaÂłem przemilczeĂŚ,Âżeby nie napisaĂŚ jakiegoÂś gÂłupstwa.Temat Joasi to nie smietnik Âżebym gÂłupoty pisaÂł :devil: :devil: :devil:
Ja mogĂŞ byĂŚ asystentem. BĂŞdĂŞ chodziÂł za JoasiÂą z teczkÂą i laptopem
Jak to bedzie dyskretne i nienarzucajÂące siĂŞ to czemu nie :aniol:
Zeby to nie byÂło tak jak ochrona premiera :nie:
A moÂże Joasia nas zaprosi do siebie?
Joasiu czekamy na odpowiedÂź :rydzyk:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Cytat:
BĂŞdzie naszÂą paniÂą prezeskÂą Joasiu mogĂŞ byĂŚ Twoim kierowcÂą

Ja mogĂŞ byĂŚ asystentem. BĂŞdĂŞ chodziÂł za JoasiÂą z teczkÂą i laptopem
Ja Joasiu to ja nie mam takichumiejĂŞtnoÂści jak moi koledzy ale mogĂŞ byĂŚ po prostu twĂłj na wieki :devil: :devil: :devil:
Codziennie bym Ci dokucza³ aby podnieœÌ Ci ciœnienie :shock:
Cytat:
A moÂże Joasia nas zaprosi do siebie?

Joasiu czekamy na odpowiedÂź
Joasia coÂś mĂłwiÂła o spotkaniu w przyszÂłym tygodniu z wami na Âśrodku sahary :shock:
MĂłwiaÂł ÂżebyÂście tam na niÂą poczekali :aniol: oczywiÂście moÂże mieĂŚ kilka dni poÂślizgu ale szczĂŞsliwi ze spotkania z JoasiÂą czasu raczej liczyĂŚ nie bĂŞdÂą :spiewa:
Mnie nie lubi ;( no to i mnie nie zaprosiÂła :rozglada:
maxxx

Ja Joasiu to ja nie mam takichumiejĂŞtnoÂści jak moi koledzy ale mogĂŞ byĂŚ po prostu twĂłj na wieki
Panowie spokĂłj :cicho: My mamy tu robic politykĂŞ a nie jakies ogÂłoszenia matrymonialne :P Jak coÂś z tego bedzie to juz inna sprawa :devil:
Codziennie bym Ci dokucza³ aby podnieœÌ Ci ciœnienie
A jak ma wysokie bez tego :shock: To moÂże byc niebezpieczne dla Asi :uhh:
Joasia coÂś mĂłwiÂła o spotkaniu w przyszÂłym tygodniu z wami na Âśrodku sahary
OdkrĂŞc to :stop: Powiedz ,Âże tu mamy Sahare teÂż :aniol:
Mnie nie lubi no to i mnie nie zaprosiÂła
Chce miec to na pismie :cicho:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Panowie spokĂłj My mamy tu robic politykĂŞ a nie jakies ogÂłoszenia matrymonialne Jak coÂś z tego bedzie to juz inna sprawa
No to na tej polityce zarobicie kupĂŞ pieniÂąchĂłw :cicho: a ktoÂś bĂŞdzie je musiaÂł na kogoÂś wydaĂŚ :shock: najlepiej na mnie bo jestem inwalidÂą :shock:
BĂŞdĂŞ Joasiowym utrzymankiem :spiewa: bo to przez niÂą sobie rĂŞkĂŞ zÂłamaÂłem :devil:
Cytat:
Joasia coÂś mĂłwiÂła o spotkaniu w przyszÂłym tygodniu z wami na Âśrodku sahary

OdkrĂŞc to Powiedz ,Âże tu mamy Sahare teÂż
:nie: :nie: :nie: Macie tam pojechaĂŚ :ban:
Cytat:

Chce miec to na pismie
No to napisz do Joasi to ona dobrym zwyczajem odpisze Ci -jak to Joasia zwykÂła robiĂŚ :devil:
maxxx

No to na tej polityce zarobicie kupĂŞ pieniÂąchĂłw a ktoÂś bĂŞdzie je musiaÂł na kogoÂś wydaĂŚ najlepiej na mnie bo jestem inwalidÂą
"To to nie ma problemu-najwy¿ej mo¿na Sejm zawsze obci¹¿yÌ" :devil:
Zarobimy na dostatnie ¿ycie,wykupimy jak¹œ wyspe i sobie bedziemy tam mieszkaÌ :tanczy:
BĂŞdĂŞ Joasiowym utrzymankiem bo to przez niÂą sobie rĂŞkĂŞ zÂłamaÂłem
W tym ferworze caÂłym to juz nie pytamy jak tam z twojÂą szanownÂą rĂŞka :uhh:
Joasia powinna JÂą ceniĂŚ-to ona tyle dobra pisanego wlaÂła w serce Joasiowe :aniol:
Macie tam pojechaĂŚ
Tjaaa.. :szalony: Skrzetnie zaplanowane wszystko,my sobie myk na Sahare,a tu Wy podpiszecie pakt stabilizacyjny i na Saharze poinformujecie Nas,Âże na klubie zostaliÂśmy wykluczeni :brawa: Ze wstydu schowacie gÂłowe w pustynny piasek-chyba,Âże Joasia sie usmiechnie to Was wybawi :aniol: :spiewa: :spiewa:
No to napisz do Joasi to ona dobrym zwyczajem odpisze Ci -jak to Joasia zwykÂła robiĂŚ
Jeszcze siĂŞ nie zdarzyÂła jak Âżyje Âżeby nie odpisaÂła :aniol:
:klamca: :klamca: :klamca:
adam
Fan Forum
Fan Forum

W tym ferworze caÂłym to juz nie pytamy jak tam z twojÂą szanownÂą rĂŞka
Joasia powinna JÂą ceniĂŚ-to ona tyle dobra pisanego wlaÂła w serce Joasiowe
Tak :cicho: Moja chora rĂŞka ktĂłra zawsze stawaÂła do walki i pokonaÂła wszystkich oponentĂłw Joasi strasznie swĂŞdzi :devil: -bo strasznie jest gorÂąco ;(
maxxx

Joasiu wyobraÂź sobie jak my cierpimy ;( Jest 35 stopni,Âżar tropikĂłw a My jeszcze czekamy przy gorÂącym komputerze :hmm: I co z tym zrobisz?
arczi
Fan Forum
Fan Forum

OdkrĂŞc to Powiedz ,Âże tu mamy Sahare teÂż
DokÂładnie. Joasiu, my tu mamy taki gorÂąc, Âże szok:!:
Codziennie bym Ci dokucza³ aby podnieœÌ Ci ciœnienie

A jak ma wysokie bez tego To moÂże byc niebezpieczne dla Asi
Jeszcze by joasi pikawa wybuchÂła i by byÂło... :(

Chce miec to na pismie
No to napisz do Joasi to ona dobrym zwyczajem odpisze Ci -jak to Joasia zwykÂła robiĂŚ

W³aœnie mia³em telefon od Asi. Zaprasza nas na ten weekand na dzia³kê do Siemiatycz. Mamy tam podpisaÌ wszystkie niezbêdne dokumenty i lojalkê o wspó³pracy. Wszystko na ¿ywo ma œledziÌ jedyna s³uszna telewizja Trwam :P
maxxx

DokÂładnie. Joasiu, my tu mamy taki gorÂąc, Âże szok:!:
Ona nawet pogode potrafi przewidzieĂŚ :shock: PomyÂślaÂła sobie-o nie :nie: Ja w takim upale pracowac nie bede :nie: i dlatego teraz wziĂŞÂła wolne :aniol: NiedÂługo upaÂły maja minaĂŚ i wtedy wrĂłci :spiewa: Pomijam,Âże nie wziĂŞÂła nas pod uwagĂŞ i zostawiÂła nas bez siebie w takim ukropie :nie:
W³aœnie mia³em telefon od Asi. Zaprasza nas na ten weekand na dzia³kê do Siemiatycz. Mamy tam podpisaÌ wszystkie niezbêdne dokumenty i lojalkê o wspó³pracy. Wszystko na ¿ywo ma œledziÌ jedyna s³uszna telewizja Trwam
No to juÂż trzeba ustalic jakiÂś transport :aniol: Auto z klimÂą :spiewa: I podpisujemy :brawa:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

PomyÂślaÂła sobie-o nie Ja w takim upale pracowac nie bede i dlatego teraz wziĂŞÂła wolne
Pewnie pojechaÂła gdzieÂś na antarktyde, popÂływaĂŚ z morsami :P
Takie kÂąpiele wspaniale hartujÂą ciaÂło i dajÂą zdrowie na caÂłe lata : :aniol:
Pomijam,Âże nie wziĂŞÂła nas pod uwagĂŞ i zostawiÂła nas bez siebie w takim ukropie
To powinienem pozostawiĂŚ bez komentarza. Joasiu, tak siĂŞ nie postĂŞpuje :nie:
No to juÂż trzeba ustalic jakiÂś transport Auto z klimÂą I podpisujemy
Jak AÂśka chce nami rzÂądziĂŚ to niech sama po nas przyjedzie. Na pewno ma klime w swoim trabancie :devil: Joasiu czekamy :lol2:
ODPOWIEDZ