Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

AÂśka to AÂśka. Nikt tam nie wie, czego ona chce. Gorzej jeÂśli ona sama nie wie czego chce, no ale to raczej niemoÂżliwe
Dlaczego moÂżliwe :devil: Kobiety czĂŞsto tak majÂą-nie uwÂłaczajÂąc :stop: :devil: No dobra niektĂłrzy faceci teÂż-nie mĂłwie ,Âże ja :rozglada:
Phi, niech Ona sobie nie wyobraÂża niewiadomo czego
Tak samo Ona o Nas mĂłwi :tanczy:
Albo Joasiny kubraczek i humorek. We wspaniaÂły sposĂłb potrafi zabarwiĂŚ kaÂżde polityczne wydarzenie
DokÂładnie :aniol: A jak nie chce ÂżebyÂśmy kubraczki analizowali-niech przyjdzie bez :shock:
Jak nie chce ÂżebyÂśmy makijaÂż podziwiali-niech siĂŞ nie maluje :nie:
itp itd Joasiu naprawdê masz pe³n¹ dowolnoœÌ :aniol:
. Ja mogĂŞ byĂŚ krĂłlewiczem. No ale jeÂśli i ty chcesz, to moÂże nas byĂŚ dwĂłch ewentualnie. Tak troche nietypowo, ale Joasia teÂż nie jest typowa wiĂŞc
Zamiana rĂłl :devil: Teraz Joasia ma byĂŚ na naszym dworze :shock: Ja juz wiĂŞcej nic nie mĂłwie.. :xx:
Ja dopiero co wrĂłciÂłem z nauki jazdy. MoÂże nie jestem takim Âświetnym kierowcÂą jak Joasia, ale siĂŞ uczĂŞ.
Jak Ci nie gaÂśnie juz samochĂłd to znaczy,Âże jesteÂś na dobrej drodze..do prawka ;) Spokojnie :stop: -nie do Joasi :lol2:
A czego ty tam siĂŞ tak uczysz
Projektuje 8) Obecnie staw rybny :shock: Ale to nie jest ciekawe :nie: Lepiej o Joasi dyskutowaĂŚ-to jest dopiero fenomen :tanczy: I aparatka :devil: :tanczy: :spiewa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Dlaczego moÂżliwe Kobiety czĂŞsto tak majÂą-nie uwÂłaczajÂąc No dobra niektĂłrzy faceci teÂż-nie mĂłwie ,Âże ja
Czy myœlisz, ¿e u Joanny jest to mo¿liwe :twisted: :?: Ona wci¹¿ konsekwentnie pokazuje, ¿e d¹¿y po trupach (naszych) do celu. Joasiu, troche wiêcej ludzkich odruchów! :stop:
Tak samo Ona o Nas mĂłwi
Musimy sie jej odpÂłacaĂŚ piĂŞkym za nadobne :devil:
DokÂładnie A jak nie chce ÂżebyÂśmy kubraczki analizowali-niech przyjdzie bez
Joasia w samym biustonoszu:?: O BoÂże, co to za widok. Ale lepiej niech tego nie robi, bo ktoÂś mĂłgÂłby poczuĂŚ siĂŞ uraÂżony i jeszcze by Joasie ze stacji wyrzucili :?
Joasiu naprawdê masz pe³n¹ dowolnoœÌ
Ale zawsze lepiej zapytaj nas o zdanie :D
Jak Ci nie gaÂśnie juz samochĂłd to znaczy,Âże jesteÂś na dobrej drodze..do prawka Spokojnie -nie do Joasi
No juÂż jest nieÂźle. Jak zdam egzamin to pojadĂŞ do Joasi :tanczy:
Lepiej o Joasi dyskutowaĂŚ-to jest dopiero fenomen I aparatka
Nie zaprzeczam, absolutnie :brawa:
maxxx

Czy myœlisz, ¿e u Joanny jest to mo¿liwe Ona wci¹¿ konsekwentnie pokazuje, ¿e d¹¿y po trupach (naszych) do celu. Joasiu, troche wiêcej ludzkich odruchów!
W Âżyciu zawodowym pewnie jest konkretna i zdecydowana :aniol: A w innych aspektach BĂłg raczy wiedzieĂŚ :cicho: :spiewa:
Musimy sie jej odpÂłacaĂŚ piĂŞkym za nadobne
Joasia Nam siê odp³aca PIÊKNEM za nadobne :P :tanczy:
Ale lepiej niech tego nie robi, bo ktoÂś mĂłgÂłby poczuĂŚ siĂŞ uraÂżony i jeszcze by Joasie ze stacji wyrzucili
To to na pewno :shock: WiĂŞc Joasiu nie rĂłb tego :rydzyk: AÂż tak z Nami nie jest Âźle ÂżebyÂśmy dla jednego takiego widoku poÂświĂŞcali wszystko :nie: :spiewa:
Ale zawsze lepiej zapytaj nas o zdanie
Oczywiœcie :aniol: Joasiu musisz wiedzieÌ,¿e my zawsze dzi³amy na Twoja korzyœÌ,a nie jak Ty myœlisz przeciwnie ;(
No juÂż jest nieÂźle. Jak zdam egzamin to pojadĂŞ do Joasi
No ale musisz juÂż dobrze jezdziĂŚ,Âżeby sie nie denerwowaÂła na Ciebie :aniol:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

A w innych aspektach BĂłg raczy wiedzieĂŚ
MogÂłaby chociaÂż nas wtajemniczyĂŚ :hyh:
Joasia Nam siê odp³aca PIÊKNEM za nadobne
Nawet bardzo piĂŞknym. Ale dodatkowo musimy znosiĂŚ gorycz Joasinej nienawiÂści ;(
WiĂŞc Joasiu nie rĂłb tego
A jakbyÂś juÂż nie mogÂła wytrzymaĂŚ i to zrobiĂŚ to nie pokazuj siĂŞ tak na wizji, tylko po prostu przeÂślij nam foty :P
Joasiu musisz wiedzieÌ,¿e my zawsze dzi³amy na Twoja korzyœÌ,a nie jak Ty myœlisz przeciwnie
:devil: DokÂładnie, to pewne :devil: Joasiu tez powinnaÂś o nas zadbaĂŚ :tanczy:
No ale musisz juÂż dobrze jezdziĂŚ,Âżeby sie nie denerwowaÂła na Ciebie
MoÂże ona zechciaÂłaby udzieliĂŚ mi paru lekcji :?: 8)

PS. Gdzie sie podziaÂła reszta? Urlop od Joasi?
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

PS. Gdzie sie podziaÂła reszta? Urlop od Joasi?
OczywiÂście. Kiedy przedwczoraj montowaÂłem dla was filmik, obejrzaÂłem pod rzÂąd caÂłe dwie godziny nagranych wystĂŞpĂłw Joanny , wiĂŞc na razie mam dosyĂŚ :>
arczi
Fan Forum
Fan Forum

OczywiÂście. Kiedy przedwczoraj montowaÂłem dla was filmik, obejrzaÂłem pod rzÂąd caÂłe dwie godziny nagranych wystĂŞpĂłw Joanny , wiĂŞc na razie mam dosyĂŚ
:devil: :devil: to mĂłwisz, Âże Joasia ci obrzydÂła... :rozglada:
epsztajnek

to mĂłwisz, Âże Joasia ci obrzydÂła.
MĂłwiĂŞ, Âże jestem chwilowo nasycony widokiem Joanny w TV . Bo gdyby tak na Âżywo .... :tanczy: :P
maxxx

No ³adnie to wszystko ubieracie w s³owa bo gdyby tak dosz³o do Niej,¿e mamy Jej doœÌ to ja nie chce wiedzieÌ.. :xx:
Dobrze,Âże epsztajnek montuje te filmiki :tanczy: -taki dopÂływ powietrza w tej dusznej aurze :aniol:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

MĂłwiĂŞ, Âże jestem chwilowo nasycony widokiem Joanny w TV
DokÂładnie to miaÂłem na myÂśli :P Joanna siĂŞ narazie 'przejadÂła' :devil:
Dobrze,Âże epsztajnek montuje te filmiki -taki dopÂływ powietrza w tej dusznej aurze

Te filmiki troche rozluÂźniajÂą gĂŞstÂą atmosfere 8)
maxxx

Joasia nas 'osierociÂła' a my sobie nic z tego nie robimy :spiewa:
Jak kaÂżde 'dzieci' potrzebujemy troche luzu Âżeby siĂŞ wyszumieĂŚ :tanczy:
Te filmiki troche rozluÂźniajÂą gĂŞstÂą atmosfere
ÂŁagodzÂą wszystko-Joasia ma taki dar :aniol:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Joasia nas 'osierociÂła' a my sobie nic z tego nie robimy
Jak kaÂżde 'dzieci' potrzebujemy troche luzu Âżeby siĂŞ wyszumieĂŚ
Bardzo trafne spostrzeÂżenie :P Matka pojechaÂła, spuÂściÂła nas z oka to my od razu jakieÂś imprezy robimy. Tylko jak wrĂłci i zobaczy jaki baÂłagan narobiliÂśmy i jak zdewastowaliÂśmy 'dom' to sie nieÂźle wkurzy :devil:
maxxx

I tak jesteÂśmy uÂłoÂżeni :cicho: SÂą jakieÂś drobne akcje ale ogĂłlnie dobrze Nas wychowaÂła :aniol: Tylko,Âże wiesz Ona zapewne wymaga perfekcji-no ale do tego to nie mozna by nas na 5 minut zostawiĂŚ :spiewa: TakÂże jak w Adamowym opisie-niech ma do siebie zaÂżalenia i skargi :aniol:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

RzeczywiÂście, Âżeby nas uÂłoÂżyĂŚ potrzeba by byÂło wiĂŞcej zainteresowania i miÂłoÂści. Ona nas powinna pielĂŞgnowaĂŚ, a nie odrzucaĂŚ.
Joasiu, pretensje moÂżesz mieĂŚ tylko do siebie :P
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

KryĂąska wracaj bo nie mam komu podokuczaĂŚ :devil:
epsztajnek

Dzisiaj obiecane "Joasiowe wieczorne uÂśmiechy".
http://www.savefile.com/files/898907
I pomyÂśleĂŚ, Âże jeszcze tak niedawno ta dziewucha ÂśmiaÂło trzymaÂła kilkusekundowe spojrzenie w kamerĂŞ. A dzisiaj - oczka ,myk, w bok... :>
ODPOWIEDZ