Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Tylko mi juÂż tak nie dziĂŞkujcie, bo siĂŞ peszĂŞ ;)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Tym razem relacja juÂż od poczÂątku do koĂąca
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

..jak na razie nie jest Âźle - juÂż jesteÂśmy po kolejnej relacji :tanczy:
Bardzo mi siĂŞ podoba to, Âże Agatka trzyma rĂŞkĂŞ przy nasÂłuchu :tanczy:

..ta nadana z mniejszym powerem ale teÂż ku naszej uciesze :lol2:
..ale kiedy bĂŞdÂą jacyÂś goÂście :?: :uwaga:
Teraz ja Ci powiem: poczekajmy :stop: Dopiero jak nikogo nie zaprosi do pogadania to bĂŞdziemy przeklinaĂŚ :devil:
..widziaÂłem Âże juÂż tak Âładnie siĂŞ co niektĂłrzy bawiÂą :tanczy:
ÂŻeby ktoÂś jÂą poobijaÂł :lol2: ?? niewiadomo, czy punki lubiÂą tvn24 :devil: ?? Ale ogĂłlnie strasznie maÂło ludzi pĂłki co tam jest :lol:
Tylko mi juÂż tak nie dziĂŞkujcie, bo siĂŞ peszĂŞ ;)
Ale jak tu nie dziĂŞkowaĂŚ :lol2: ??
No dobra, to nie dziêkujê :lol2: Ale zapytam, czy dobrze widzê, ¿e te ostatnie capsy ró¿ni¹ siê od tych pierwszych :lol2: ??
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Bardzo mi siĂŞ podoba to, Âże Agatka trzyma rĂŞkĂŞ przy nasÂłuchu :tanczy:
..mi teÂż :lol2:

..zawsze to lubiÂłem :lol2:
..Agatka z takim namaszczeniem wykonuje ten gest :lol2:
Teraz ja Ci powiem: poczekajmy :stop: Dopiero jak nikogo nie zaprosi do pogadania to bĂŞdziemy przeklinaĂŚ :devil:
..i dobrze radzisz :lol2:

..Agatka rozmawiaÂła przed chwilÂą trochĂŞ sentymentalnie..trochĂŞ zadziornie..ale zawsze miÂło z jednym z organizatorĂłw :D

..teraz czekam na rozmowĂŞ z publikÂą :tanczy:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Tylko tyle, bo sami widziliÂście, jak ta relacja wyglÂądaÂła ;)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

CaÂła rozmowa :D
Ale zapytam, czy dobrze widzê, ¿e te ostatnie capsy ró¿ni¹ siê od tych pierwszych :lol2: ??
Tak sÂą robione innym programem, bo ten wczeÂśniejszy caÂłkowicie mi zwĂŞÂża screen :?
Ogólnie AVS Playerem robione capsy s¹ bardziej poci¹g³e ni¿ rzeczywistoœÌ, ale tym razem wysz³y mega poci¹g³e i musia³am wróciÌ do pierwszego programu.
A czy to stanowi jakiÂś problem :rozglada:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Tylko tyle, bo sami widziliÂście, jak ta relacja wyglÂądaÂła ;)
Od razu mi siĂŞ przypomniaÂło co ktĂłryÂśz chÂłopakĂłw napisaÂł, Âże tym co zwĂŞzili obraz naleÂżaÂło rĂŞcĂŞ poodcinaĂŚ :evil:
Ale i tak widaĂŚ, Âże Agatka ma na sobie chyba sukienkĂŞ :P :P ??
Ojjhhh :P ÂŻebyÂśmy tak jÂą mogli w caÂłoÂści zobaczyĂŚ :rydzyk: Panie operatorze :rydzyk:

Tak sÂą robione innym programem, bo ten wczeÂśniejszy caÂłkowicie mi zwĂŞÂża screen :?
Ogólnie AVS Playerem robione capsy s¹ bardziej poci¹g³e ni¿ rzeczywistoœÌ, ale tym razem wysz³y mega poci¹g³e i musia³am wróciÌ do pierwszego programu.
PociÂągajÂące chyba :lol2: ?? Jeszcze bardziej i coraz mocniej :P :P

A czy to stanowi jakiÂś problem :rozglada:
ÂŻaden :* ÂŻaden problem :* RĂłb tak jak ci wygodnie :)
..Agatka rozmawiaÂła przed chwilÂą trochĂŞ sentymentalnie..trochĂŞ zadziornie..ale zawsze miÂło z jednym z organizatorĂłw :D
Jest nieÂźle :D :tanczy: To siĂŞ zaczyna :> ?? Na razie niewinnie i ja mam caÂły czas nadziejĂŞ na wiĂŞcej rozmĂłw :uwaga:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:Tylko tyle, bo sami widziliÂście, jak ta relacja wyglÂądaÂła ;)
Od razu mi siĂŞ przypomniaÂło co ktĂłryÂśz chÂłopakĂłw napisaÂł, Âże tym co zwĂŞzili obraz naleÂżaÂło rĂŞcĂŞ poodcinaĂŚ :evil:
Ale i tak widaĂŚ, Âże Agatka ma na sobie chyba sukienkĂŞ :P :P ??
Ojjhhh :P ÂŻebyÂśmy tak jÂą mogli w caÂłoÂści zobaczyĂŚ :rydzyk: Panie operatorze :rydzyk:
..chyba musimy zmieniÌ treœÌ proœby ;(
..teraz prosimy o to Âżeby w ogĂłle nam pokazali AgatkĂŞ ;(
..bo mijajÂą godziny a jej nie ma ;(
PociÂągajÂące chyba :lol2: ?? Jeszcze bardziej i coraz mocniej :P :P
..no trochĂŞ tamte sÂą wydÂłuÂżone..ale czy to w czymÂś przeszkadza :>
..poza tym maj¹ trochê lepsz¹ rozdzielczoœÌ :P
..ale i te ostatnie sÂą Âświetne :brawa:
Jest nieÂźle :D :tanczy: To siĂŞ zaczyna :> ?? Na razie niewinnie i ja mam caÂły czas nadziejĂŞ na wiĂŞcej rozmĂłw :uwaga:
..w ogĂłle na wiĂŞcej Agatki :neutral:
..na jak¹œ relacjê :neutral:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Nie mamy powodĂłw do radoÂści ;( Rano byÂło tak piĂŞknie... ;( ZapowiadaÂła siĂŞ tak cudowna rockandrollowa jazda ;(
obieÂżyÂświat pisze:..w ogĂłle na wiĂŞcej Agatki :neutral:
..na jak¹œ relacjê :neutral:
My to ju¿ tak chyba mamy na sta³e :lol: ¯e najpierw cieszymy jak walniêci i zgor¹czkowani :devil: PóŸniej gor¹czka opada pod wp³ywem doznaù w tvn24 :x i mamy kaca ;(

Ale ciĂŞ pocieszĂŞ , bo chyba nie sÂłyszaÂłeÂś tego, co powiedziaÂła Anna KalczyĂąska :lol2:
''Relacje z Jarocina w tvn24 dziÂś, juro i pojutrze'' :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
Ale ciĂŞ pocieszĂŞ , bo chyba nie sÂłyszaÂłeÂś tego, co powiedziaÂła Anna KalczyĂąska :lol2:
''Relacje z Jarocina w tvn24 dziÂś, juro i pojutrze'' :tanczy:
..serio :?: :shock:

..ale mam taki wisielczy nastrĂłj po tych kliku godzinach (z)Agatkowej pustki Âże przyszÂło mi do gÂłowy Âże jutro juÂż moÂże nie byĂŚ Agatki :hyh:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..serio :?: :shock:

..ale mam taki wisielczy nastrĂłj po tych kliku godzinach (z)Agatkowej pustki Âże przyszÂło mi do gÂłowy Âże jutro juÂż moÂże nie byĂŚ Agatki :hyh:
To ja trochĂŞ wisielcowi jeszcze dokopiĂŞ :devil:

i przy okazji sam siebie - masochista :devil: Na 16.30 planujÂą wyrok w sprawie Mazura, a jak siĂŞ coÂś sensacyjnego pojawi to znaczy Âże ''nasza'' ramĂłwka padnie jak bombÂą trafiona :hmm:
AtomowÂą bombÂą :hmm:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

To ja trochĂŞ wisielcowi jeszcze dokopiĂŞ :devil:

i przy okazji sam siebie - masochista :devil: Na 16.30 planujÂą wyrok w sprawie Mazura, a jak siĂŞ coÂś sensacyjnego pojawi to znaczy Âże ''nasza'' ramĂłwka padnie jak bombÂą trafiona :hmm:
AtomowÂą bombÂą :hmm:
..dziĂŞki :lol2:
..ale wÂłaÂśnie relacjÂą w serwisie mnie podratowali :lol2: :lol2:

..nie by³o rozmowy live co nie dziwi przy iloœci transmisji konferencji ale Agatka ca³¹ masê rozmów nagra³a w tym czasie :D
..ale jaka szkoda Âże nie na Âżywca byÂły one emitowane ;(
maxxx
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Panie i panowie czyÂżby Agatka byÂła w Jarocinie :spiewa: Bo nie jestem zupeÂłnie wtajemniczony a po iloÂści wpisĂłw wnioskuje,Âże siĂŞ sporo dzieje :roll:
No to pora nadrobiĂŚ zalegÂłoÂści :uhh:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..dziĂŞki :lol2:
..ale wÂłaÂśnie relacjÂą w serwisie mnie podratowali :lol2: :lol2:
Jakby nam alkoholu podali co :lol2: ?? Byle nie metylowego, czy jak tam :devil:
..nie by³o rozmowy live co nie dziwi przy iloœci transmisji konferencji ale Agatka ca³¹ masê rozmów nagra³a w tym czasie :D
..ale jaka szkoda Âże nie na Âżywca byÂły one emitowane ;(
JuÂż mi nie zaleÂży :lol2: Sama Agatka teÂż jest super :jupi: Po pierwsze miaÂła czas na kombinowanie ze strojem :jupi: PodniosÂła sobie coolersko koÂłnierz i wyglÂąda no co tu duÂżo mĂłwiĂŚ bosko :P :P I ten cudowny uÂśmieszek na twarzyczce :P :P
Ostatnio zmieniony piątek 20 lip 2007, 16:32 przez marcinkowsky, łącznie zmieniany 1 raz.
not that kind
Bywalec
Bywalec

Dzieje siĂŞ, to prawda :D I dziaĂŚ siĂŞ bĂŞdzie przez caÂły weekend :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Szczerze powiedziawszy to ja myÂślaÂłam, Âże Agata bĂŞdzie miaÂła fryzurĂŞ adekwatnÂą do festiwalu :D
O takÂą :arrow:
Obrazek :D

Relacja mp3 :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

WÂłaÂśnie notka wszystkimi capsami opisaÂłaÂś to, czego ja nie mogÂłem opisaĂŚ sÂłowami :jupi:
Chodzi mi o kaÂżdy gest, odlot kamery (a poprzez to nasz odlot :lol2: ) Wszystko piĂŞknie, cudownie bosko :lol2: :* :*
not that kind pisze:Dzieje siĂŞ, to prawda :D I dziaĂŚ siĂŞ bĂŞdzie przez caÂły weekend :D
To ty teÂż sÂłyszaÂłaÂś :lol2: ?? Uffff :) bo juÂż myÂślaÂłem Âże miaÂłem chalucyjacje :lol2:
Ale w serwisie drugi raz sÂłyhszaÂłem jak Ania mĂłwiÂła znowu Âże to temat ktĂłrym siĂŞ bĂŞdÂą zajmowali :rydzyk:
Szczerze powiedziawszy to ja myÂślaÂłam, Âże Agata bĂŞdzie miaÂła fryzurĂŞ adekwatnÂą do festiwalu :D
Szczerze powiedziawszy to juÂż widzĂŞ jak uroczo Agatka w takim kogucie na gÂłowie wyglÂąda :lol2:
No i znĂłw muza w tle - jak na prawdziwym festiwalu 8) Rlacja super :brawa: Coraz dÂłuÂższe, to najwaÂżniejsze :brawa:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:WÂłaÂśnie notka wszystkimi capsami opisaÂłaÂś to, czego ja nie mogÂłem opisaĂŚ sÂłowami :jupi:
Chodzi mi o kaÂżdy gest, odlot kamery (a poprzez to nasz odlot :lol2: ) Wszystko piĂŞknie, cudownie bosko :lol2: :* :*
..dokÂładnie to samo chciaÂłem napisaĂŚ :lol2:
..ja robiĂŞ moje capsy tÂą tradycyjnÂą metodÂą i muszĂŞ powiedzieĂŚ Âże Âżadnego z tych odlotowych gestĂłw i odlotĂłw nie udaÂło mi siĂŞ uchwyciĂŚ :/
..a notce nawet po kilka razy..sekunda po sekundzie :jupi:
not that kind pisze:Dzieje siĂŞ, to prawda :D I dziaĂŚ siĂŞ bĂŞdzie przez caÂły weekend :D
To ty teÂż sÂłyszaÂłaÂś :lol2: ?? Uffff :) bo juÂż myÂślaÂłem Âże miaÂłem chalucyjacje :lol2:
Ale w serwisie drugi raz sÂłyhszaÂłem jak Ania mĂłwiÂła znowu Âże to temat ktĂłrym siĂŞ bĂŞdÂą zajmowali :rydzyk:
..ja teraz teÂż juÂż sÂłyszaÂłem wiĂŞc mamy troje ÂświadkĂłw na tvn24 :tanczy:
..w razie czego niedobrego zaskar¿ymy ich o go³os³ownoœÌ :devil:
Szczerze powiedziawszy to juÂż widzĂŞ jak uroczo Agatka w takim kogucie na gÂłowie wyglÂąda :lol2:
..Agatka podeszÂła do najbardziej charakterystej postaci :D
..ale moÂże teÂż dlatego Âże podoba jej siĂŞ takie uczesanie :lol:
..widziaÂłem tam 'miejscowych' fryzjerĂłw to kto wie moÂże w nastĂŞpnej relacji irokez siĂŞ pojawi :lol2:
No i znĂłw muza w tle - jak na prawdziwym festiwalu 8) Rlacja super :brawa: Coraz dÂłuÂższe, to najwaÂżniejsze :brawa:
..ale to jeszcze nie to :]
..ta byÂła tak wciÂśniĂŞta w koĂącĂłwkĂŞ serwisu :/
..przecieÂż wiemy jak Agatka potrafi nawijaĂŚ :tanczy:
..to siĂŞ szykujemy w takim razie na wieczĂłr i dni kolejne 8)
..moÂże politycznie juÂż siĂŞ wyciszy :cicho:
ODPOWIEDZ