Piotr Marciniak
Moderator: Łukasz
Piotr wczoraj mówi³ ¿e bardzo czêsto pokazuje siê na ró¿nych konferencjach .Zadra da³a przyk³ad jednej z nich.
Jego opowieœÌ o obra¿alskich politykach i ekspertach nie zaskoczy³a mnie ale chyba my widzowie nie powinniœmy o tym wiedzieÌ,a mo¿e jednak powinniœmy tylko ju¿ ca³kiem inaczej ogl¹da³o mi siê M24-zupe³nie inaczej.Z tego wszystkiego to najlepiej by by³o jakby Piotr sam sobie zadawa³ pytania i sam sobie odpowiada³
Jego opowieœÌ o obra¿alskich politykach i ekspertach nie zaskoczy³a mnie ale chyba my widzowie nie powinniœmy o tym wiedzieÌ,a mo¿e jednak powinniœmy tylko ju¿ ca³kiem inaczej ogl¹da³o mi siê M24-zupe³nie inaczej.Z tego wszystkiego to najlepiej by by³o jakby Piotr sam sobie zadawa³ pytania i sam sobie odpowiada³
redix pisze:Na takich polityków jest proste rozwi¹zanie, kijem przez plecy i od razu jeden z drugim wiedzieli by gdzie usi¹œÌ.

Szkoda, ¿e nie pokazali w tej telewizji od kuchni jak nasi ulubieùcy wyciskaja siódme poty na tej si³owniadam pisze:Piotr mówi³ ¿e na górze maj¹ ca³kiem niez³¹ si³owniê-wiêc krzepy na pewno im nie brakuje

No to fakt wiêkszoœÌ polityków zachowuje siê jakby regularnie obrywali sztang¹ od dziennikarzyadam pisze:Po ca³ym dniu z wariatami to oni chyba rzucaj¹ sztangamix:

A Piotr dziÂś w szarym garniturku widzĂŞ, trochĂŞ siĂŞ gorzej wyrĂłznia teraz taki odcieĂą na tle nowej kolorystyki studia. Za to krawat caÂłkiem fajny!
niewiele wiĂŞcej niÂż 35
znalazÂłam, Pan Piotr urodziÂł siĂŞ 19 stycznia 1970 r. wiĂŞc ma 37 lat, a Âże dba o siebie to wyglÂąda na 32
przy okazji pozdrawiam
[ Dodano: Nie Sie 05, 2007 6:17 pm ]
czemu to taki maÂło popularny wÂątek, przecieÂż Pan Piotr to taki uroczy facet...dziÂś znowu prowadzi fakty... przynajmniej sobie popatrzĂŞ

[ Dodano: Nie Sie 05, 2007 6:17 pm ]
czemu to taki maÂło popularny wÂątek, przecieÂż Pan Piotr to taki uroczy facet...dziÂś znowu prowadzi fakty... przynajmniej sobie popatrzĂŞ

cudnego dnia 

Witam, zapraszam do przeczytania najnowszego wywiadu z Piotrem Marciniakiem na portalu http://www.dziennikarze.info
OdnoÂśnie posta wyÂżej - podana przez Ciebie data urodzin P.Marciniaka jest nieprawdziwa, bo ostatnio to osobiÂście weryfikowaÂłem. Prawdziwa to '67 rocznik. Pozdrawiam
OdnoÂśnie posta wyÂżej - podana przez Ciebie data urodzin P.Marciniaka jest nieprawdziwa, bo ostatnio to osobiÂście weryfikowaÂłem. Prawdziwa to '67 rocznik. Pozdrawiam
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA