MoÂżesz juÂż ukÂładaĂŚ mowy :/ Na 17.30 zapowiedzieli konferencjĂŞ Ziobro :/..ja teraz teÂż juÂż sÂłyszaÂłem wiĂŞc mamy troje ÂświadkĂłw na tvn24 :tanczy:
..w razie czego niedobrego zaskar¿ymy ich o go³os³ownoœÌ :devil:
Agata Wolna
Moderator: Łukasz
-
- Stały bywalec
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma
!!

-
- Fan Forum
Wy narzekacie, a ja oczom nie wierzĂŞ
Próbujê obj¹Ì wszystko okiem fana i nie udaje mi siê to :o Trzeba przyznaÌ, ¿e piorunuj¹ce wra¿enie robi iloœÌ i jakoœÌ dzisiejszych multimediów :o :brawa: 
Od poczÂątku
WidzĂŞ, Âże caÂłe ''zamieszanie'' zaczĂŞÂło siĂŞ od Poranka
Có¿ to siê sta³o, ¿e Anita ³¹czy³a siê z Agatk¹?
I do tego tak dowcipkowaÂła?
MiÂło
Relacja Âścina z nĂłg - miÂłoÂśnikĂłw perkusji i miÂłoÂśnikĂłw Agatki podwĂłjnie
Tego powstrzymywanego peÂłnego uÂśmiechu jej nie wybaczĂŞ :nie:
Co póŸniej Dn¿ - no jak ju¿ emocje trochê opad³y, to widzê, ¿e jak na pó³ doby programu, to rzeczywiœcie nie popisali siê szczodroœci¹
Ale cieszmy siĂŞ tym, co mamy 
Organizator widzĂŞ i sÂłyszĂŞ ten sam, co w zeszÂłym roku
Relacjê, jak do tej pory ostatni¹, a widzia³em ju¿ - ledwo zd¹¿y³em, ale warto by³o siê spieszyÌ i pêdziÌ na z³amanie karku
OpÂłacaÂło siĂŞ, co najlepiej widaĂŚ i sÂłychaĂŚ na prezentach od notki
Naszej skromnej notki, ktĂłra nie chce, by jej dziĂŞkowaĂŚ :o :*
A jak Ty to dojrzaÂłeÂś?
Rentgen w oczach :>
To przykre, Âże widzimy tylko poÂłowĂŞ Agatki
Jak juÂż takie plenerowe ÂświĂŞto obsÂługuje, to mogli by nam prawdziwÂą ucztĂŞ zaserwowaĂŚ :ban:
Taka Âśliczna, zgrabna, powabna i inteligentna, a pierwszeĂąstwa Mazurowi musi ustÂąpiĂŚ :?
Tak bezmyÂślnie, to tylko tvn24 moÂże dziaÂłaĂŚ :?

Od poczÂątku

WidzĂŞ, Âże caÂłe ''zamieszanie'' zaczĂŞÂło siĂŞ od Poranka

Relacja Âścina z nĂłg - miÂłoÂśnikĂłw perkusji i miÂłoÂśnikĂłw Agatki podwĂłjnie

Co póŸniej Dn¿ - no jak ju¿ emocje trochê opad³y, to widzê, ¿e jak na pó³ doby programu, to rzeczywiœcie nie popisali siê szczodroœci¹

Organizator widzĂŞ i sÂłyszĂŞ ten sam, co w zeszÂłym roku

OpÂłacaÂło siĂŞ, co najlepiej widaĂŚ i sÂłychaĂŚ na prezentach od notki

Ale i tak widaĂŚ, Âże Agatka ma na sobie chyba sukienkĂŞ![]()
??
OjjhhhÂŻebyÂśmy tak jÂą mogli w caÂłoÂści zobaczyĂŚ :rydzyk: Panie operatorze :rydzyk:
A jak Ty to dojrzaÂłeÂś?

Taka Âśliczna, zgrabna, powabna i inteligentna, a pierwszeĂąstwa Mazurowi musi ustÂąpiĂŚ :?
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
... ostatnie chwile na forum?
-
- Fan Forum
..ano narzekam :/Black Jack '62 pisze:Wy narzekacie, a ja oczom nie wierzêPróbujê obj¹Ì wszystko okiem fana i nie udaje mi siê to :o Trzeba przyznaÌ, ¿e piorunuj¹ce wra¿enie robi iloœÌ i jakoœÌ dzisiejszych multimediów :o :brawa:
..moÂżna nawet powiedzieĂŚ Âże zrzĂŞdzĂŞ :/
..jestem sfrustrowany :?
..chyba dlatego ¿e jednoczeœnie pok³ada³em wielkie nadzieje w dzisiejszym dniu i jednoczeœnie ca³y czas siê obawia³em ¿e coœ mo¿e nie pójœÌ tak jakbym chcia³ :/
..zaczyna³o siê œwietnie..nawet super..ale póŸniej ju¿ coœ zaczê³o siê chrzaniÌ :/
..no i ÂśmiaÂło moÂżna juÂż stwierdziĂŚ Âże pochrzaniÂło siĂŞ na maxa

..jutro chyba bêdzie dla mnie najlepiej jak w ogóle nie bêdê w³¹cza³ tvn24 :]
..jeÂśli wy do caÂłej sprawy podchodzicie mniej emocjonalnie to proszĂŞ was abyÂście czuwali

..bo czuwanie w moim wykonaniu Âźle odbija siĂŞ na moim zdrowiu :/
..czemu ciÂągle musimy tego doÂświadczaĂŚ na wÂłasnej skĂłrzeTaka Âśliczna, zgrabna, powabna i inteligentna, a pierwszeĂąstwa Mazurowi musi ustÂąpiĂŚ :?

..ja chcĂŞ zeszÂłoroczne spokojne wakacje

..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
-
- Stały bywalec
Bo siê musimy nauczyÌ pokory i cieszyÌ tym, ¿e w ogóle coœ mogliœmy zobaczyÌobie¿yœwiat pisze:..ano narzekam :/Black Jack '62 pisze:Wy narzekacie, a ja oczom nie wierzêPróbujê obj¹Ì wszystko okiem fana i nie udaje mi siê to :o Trzeba przyznaÌ, ¿e piorunuj¹ce wra¿enie robi iloœÌ i jakoœÌ dzisiejszych multimediów :o :brawa:
..moÂżna nawet powiedzieĂŚ Âże zrzĂŞdzĂŞ :/
..jestem sfrustrowany :?
..chyba dlatego ¿e jednoczeœnie pok³ada³em wielkie nadzieje w dzisiejszym dniu i jednoczeœnie ca³y czas siê obawia³em ¿e coœ mo¿e nie pójœÌ tak jakbym chcia³ :/
..zaczyna³o siê œwietnie..nawet super..ale póŸniej ju¿ coœ zaczê³o siê chrzaniÌ :/

A zresztÂą ''coÂś'' -jasna cholera -przecieÂż nie mieliÂśmy wczoraj wcale maÂło okazji do radowania siĂŞ...... tak naprawdĂŞ :mhm: Tylko przygniotÂło nas to, Âże mogÂło byĂŚ tych okazji znacznie znacznie wiĂŞcej......... o cholera, chyba jednak mamy powody do ogromnej rozpaczy

DziÂś to samo -no gdzie jak gdzie ale Âżeby w poranku nie byÂło relacji z Jarocina :hyh: ?? Wszystkiego dobrego jedynie po tym programie siĂŞ spodziewaÂłem a tu nic -ani sÂłowa o festiwalu :hyh:
Wszystko siĂŞ sprzysiĂŞgÂło przeciwko nam -nawet pogoda :? Wczoraj Lepper i Mazur, dziÂś a wÂłaÂściwie teÂż wczoraj trÂąby powietrzne :hmm:
:stop: Poczekajmy jeszcze z 2 godziny..no i ÂśmiaÂło moÂżna juÂż stwierdziĂŚ Âże pochrzaniÂło siĂŞ na maxa![]()
..jutro chyba bêdzie dla mnie najlepiej jak w ogóle nie bêdê w³¹cza³ tvn24 :]

Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma
!!

-
- Fan Forum
..dzis mam totalnÂą zaÂłamkĂŞ :/
..nie mogĂŞ nic pisaĂŚ bo Âłzy cisnÂą mi siĂŞ do gardÂła :<
.. 2 godziny upÂłynĂŞÂły :>
..poczekajmy jeszcze ze 2
..bo za 2 godziny konferencja Millera
:devil:
..od wczoraj jestem jego fanem :devil:
..gdybyÂśmy potrafili tak szachowaĂŚ jak Miller (w odczuciu Ziobro) to byÂśmy lÂżej w Âżyciu mieli :devil:
..a tak mamy wielkie g..
x:
..nie :nie:
..dzis relacji z Jarocina nie bĂŞdzie :nie: :]
..czas rozczuliĂŚ siĂŞ wczorajszymi..zdobyczami w wykonaniu notki :racja:
..gratulujĂŞ wniosku koĂącowego w wywodzie :<marcinkowsky pisze: Bo siĂŞ musimy nauczyĂŚ pokory i cieszyĂŚ tym, Âże w ogĂłle coÂś mogliÂśmy zobaczyĂŚ![]()
A zresztÂą ''coÂś'' -jasna cholera -przecieÂż nie mieliÂśmy wczoraj wcale maÂło okazji do radowania siĂŞ...... tak naprawdĂŞ :mhm: Tylko przygniotÂło nas to, Âże mogÂło byĂŚ tych okazji znacznie znacznie wiĂŞcej......... o cholera, chyba jednak mamy powody do ogromnej rozpaczy![]()
![]()
..czy dobrze wyliczyÂłem :>:stop: Poczekajmy jeszcze z 2 godzinyPytanie na co

..bo za 2 godziny konferencja Millera

..od wczoraj jestem jego fanem :devil:
..gdybyÂśmy potrafili tak szachowaĂŚ jak Miller (w odczuciu Ziobro) to byÂśmy lÂżej w Âżyciu mieli :devil:
..a tak mamy wielkie g..

..nie :nie:
..dzis relacji z Jarocina nie bĂŞdzie :nie: :]
..czas rozczuliĂŚ siĂŞ wczorajszymi..zdobyczami w wykonaniu notki :racja:
-
- Stały bywalec
obieÂżyÂświat pisze:..dzis mam totalnÂą zaÂłamkĂŞ :/
Nie jest tak Âźle i tak sporo zdoÂłaÂłeÂś napisaĂŚ -twĂłj stan nie jest zatem krytyczny

..gratulujĂŞ wniosku koĂącowego w wywodzie :<
SztrzaÂł w dziesiatkĂŞ co

Ojhhh ... juÂż tak i nie ironizuj nie tragizuj - wszystko na pewno pojdzie po naszej mysli. Tak czy inaczej, Âświat sie nie zawali i wiele jeszcze pozytywĂłw przed nami..czy dobrze wyliczyÂłem :>:stop: Poczekajmy jeszcze z 2 godzinyPytanie na co
..bo za 2 godziny konferencja Millera![]()
:devil:

:uhh: NaprawdĂŞ mocno ciĂŞ dobiÂło doÂświadczenie jarociĂąskie :uhh: Biedaku..... :gafa:..od wczoraj jestem jego fanem :devil:
:uhh: Ja planujĂŞ tak naprawdĂŞ rozczuliĂŚ siĂŞ dopiero w niedzielĂŞ po poÂłudniu jak juÂż bĂŞdzie wszystko wszystko jasne :rozglada:..czas rozczuliĂŚ siĂŞ wczorajszymi..zdobyczami w wykonaniu notki :racja:
Co oczywiÂście nie przeszkadzaÂło mi rozczuliĂŚ siĂŞ juÂż wczeÂśniej :racja:
!!

-
- Fan Forum
..nie wiem w jakiej skali oceniasz ale duÂżo mi juÂż do tego stanu krytycznego nie brakuje :<marcinkowsky pisze:obieÂżyÂświat pisze:..dzis mam totalnÂą zaÂłamkĂŞ :/
Nie jest tak Âźle i tak sporo zdoÂłaÂłeÂś napisaĂŚ -twĂłj stan nie jest zatem krytyczny![]()
..mam nadziejĂŞ Âże kogoÂś wzruszĂŞ :ech:
..co mi teraz przyszÂło do gÂłowy jak pisaÂłem powyÂższe sÂłowa :idea:
..'marzenia ÂściĂŞtej gÂłowy' :devil:
..dasz z milion w razie jakbyÂś to ty wygraÂłA moÂże to ja wygraÂłem te 7 mln w totka??
![]()

..rozdysponujĂŞ z poÂżytkiem

..a jak to siĂŞ do dnia dzisiejszego to ja juÂż nie rozumiem :nie:Wczoraj, kiedy Agatka byÂła za dnia bardzo maÂło ludzi byÂło na festiwalu, bo pora wczesna, a wieczorkiem to bĂŞdzie co innego :tanczy:
..wczuwaj siĂŞ powoli w klimat :]:uhh: Ja planujĂŞ tak naprawdĂŞ rozczuliĂŚ siĂŞ dopiero w niedzielĂŞ po poÂłudniu jak juÂż bĂŞdzie wszystko wszystko jasne :rozglada:
Co oczywiÂście nie przeszkadzaÂło mi rozczuliĂŚ siĂŞ juÂż wczeÂśniej :racja:
-
- Stały bywalec
Teraz trochĂŞ mi gÂłupio
Nawet bardzo gÂłupio
Ale, Âżeby to siĂŞ staÂło, Âżebym zrozumiaÂł, co siĂŞ staÂło potrzebowaÂłem dopiero zobaczyĂŚ i wysÂłuchaĂŚ AgatkĂŞ na miejscu katastrofalnych zniszczeĂą, ktĂłre wyrzÂądziÂła trÂąba powietrzna
Ona potrafi do czÂłowieka przemĂłwiĂŚ i go wzruszyĂŚ -sam obraz zniszczeĂą nie wystarczy -przynajmniej mi -takiemu zatwardziaÂłemu czÂłowiekowi, ktĂłry myÂślaÂł, Âże nic i nikt go juÂż nie wzruszy

Nawet bardzo gÂłupio

Ale, Âżeby to siĂŞ staÂło, Âżebym zrozumiaÂł, co siĂŞ staÂło potrzebowaÂłem dopiero zobaczyĂŚ i wysÂłuchaĂŚ AgatkĂŞ na miejscu katastrofalnych zniszczeĂą, ktĂłre wyrzÂądziÂła trÂąba powietrzna

Ona potrafi do czÂłowieka przemĂłwiĂŚ i go wzruszyĂŚ -sam obraz zniszczeĂą nie wystarczy -przynajmniej mi -takiemu zatwardziaÂłemu czÂłowiekowi, ktĂłry myÂślaÂł, Âże nic i nikt go juÂż nie wzruszy

!!

-
- Fan Forum
..zaraz..zaraz.. :omarcinkowsky pisze: Ale, Âżeby to siĂŞ staÂło, Âżebym zrozumiaÂł, co siĂŞ staÂło potrzebowaÂłem dopiero zobaczyĂŚ i wysÂłuchaĂŚ AgatkĂŞ na miejscu katastrofalnych zniszczeĂą, ktĂłre wyrzÂądziÂła trÂąba powietrzna
..o czym Ty piszesz

..w Wielkopolsce teÂż byÂły nawaÂłnice

..Agatka o tym opowiadaÂła - kiedy

-
- Stały bywalec
Nie, nie w Wieklopolsce, Agatka jest w Adamowie -tam pod CzĂŞstochowÂą...w Wielkopolsce teÂż byÂły nawaÂłnice![]()
..Agatka o tym opowiadaÂła - kiedy![]()
Po 17. w raporcie -nie zrobiÂłem capsĂłw bo nie miaÂłem kompa na chodzie
!!

-
- Bywalec
-
- Fan Forum
..notko - jesteÂś niezastÂąpiona :*not that kind pisze:Ja mam capsy, ale trochĂŞ to potrwa zanim je umieszczĂŞ, wiĂŞc proszĂŞ o chwilkĂŞ cierpliwoÂści :rozglada:marcinkowsky pisze:
..i bezcenna :*
..dobrzeAcha! I rĂłbcie swoje capsy o 18-stej, bo ja wtedy nie bĂŞdĂŞ mogÂła oglÂądaĂŚ tvn24 :/

..dziĂŞki za uprzedzenie :*
-
- Bywalec
Ostatnio zmieniony sobota 21 lip 2007, 18:09 przez not that kind, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Fan Forum
..jeszcze raz wielkie..wielkie dziĂŞki :* :*
..po raz kolejny rzeczywiÂście moÂżna siĂŞ przekonaĂŚ jak wraÂżliwÂą osobÂą jest Agatka
..wspominaÂła wichury z zimy tego roku..ktĂłre wszyscy pamiĂŞtamy jak rewelacyjnie i z jakÂą wraÂżliwoÂściÂą komentowaÂła
..teraz ogrom tragedii wiĂŞkszy i emocje u Agatki wiĂŞksze
..jeszcze zastanawia mnie czy Agatka prosto z festiwalu pojechaÂła w region katastrofy :mhm:
..fakt faktem Âże zmieniÂła JustynĂŞ WysockÂą :]
..kto by siĂŞ dzis Agatki na poÂłudniu Polski spodziewaÂł :o
..po raz kolejny rzeczywiÂście moÂżna siĂŞ przekonaĂŚ jak wraÂżliwÂą osobÂą jest Agatka

..wspominaÂła wichury z zimy tego roku..ktĂłre wszyscy pamiĂŞtamy jak rewelacyjnie i z jakÂą wraÂżliwoÂściÂą komentowaÂła

..teraz ogrom tragedii wiĂŞkszy i emocje u Agatki wiĂŞksze

..jeszcze zastanawia mnie czy Agatka prosto z festiwalu pojechaÂła w region katastrofy :mhm:
..fakt faktem Âże zmieniÂła JustynĂŞ WysockÂą :]
..kto by siĂŞ dzis Agatki na poÂłudniu Polski spodziewaÂł :o
-
- Stały bywalec
Na nasze nie ma zapotrzebowania :stop: Ale i tak nie byÂło o 18. relacji :/not that kind pisze:Ja mam capsy, ale trochĂŞ to potrwa zanim je umieszczĂŞ, wiĂŞc proszĂŞ o chwilkĂŞ cierpliwoÂści :rozglada:marcinkowsky pisze:
Acha! I rĂłbcie swoje capsy o 18-stej, bo ja wtedy nie bĂŞdĂŞ mogÂła oglÂądaĂŚ tvn24 :/
Teraz chyba dopiero w raporcie wieczornym :mhm:
No naprawdĂŞ ma dziewczyna zmysÂł i nosa :brawa: :brawa: :brawa:..jeszcze raz wielkie..wielkie dziĂŞki :* :*
Nie katastrofy a kataklizmu..jeszcze zastanawia mnie czy Agatka prosto z festiwalu pojechaÂła w region katastrofy :mhm:

Najprawdopodobniej tak wÂłaÂśnie byÂło :] A mysmy siĂŞ pieklili o jakiÂś festiwal :hmm: WÂłaÂściwie to wolaÂłbym AgatkĂŞ z festiwalu bo tak nieczĂŞsto siĂŞ uÂśmiecha a tam byÂła totalnie rozpromieniona

Ale tutaj teÂż piĂŞkna -jak widaĂŚ w kaÂżdym nastroju i klimacie jej do twarzy

!!