Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Ty mam nadziejĂŞ,Âże nie braÂłes sobie naszych ÂżartĂłw do serca i nie jestes taki obraÂżalski jak Joasia Ty jeÂśli to robisz to przynajmniej nie przy ludziach
Nie martw siĂŞ. Nie bĂŞdĂŞ siĂŞ obnosiÂł ze swoimi uczuciami publicznie, jak Joaisa :devil:
Tam caÂła Polska kiedy widzi koĂączÂący siĂŞ serwis i nieuÂśmiechniĂŞtÂą JoasiĂŞ zastanawia siĂŞ co siĂŞ staÂła :rozglada: Ja te Âżarty przebolejĂŞ w osamotnieniu :twisted: :devil:
Nie wiem czy bym zaakceptowaÂł Joasie czarnowÂłosÂą
Joasia czarnowÂłosa nie wyglÂądaÂłaby korzystnie :nie:
OczywiÂście nie mam nic przeciwko brunetka ale nie wiem jakoÂś Joasia musi byĂŚ blondynka i koniec
Ani JĂŞdrzejowskiej taka zmiana z blondynki na brunetke wyszÂła na dobrze ale nie byÂłbym tego pewnien przy Joasi :stop:
MoÂże cos sie pobawiĂŚ z odcieniami ale bez drastycznych krokĂłw
MogÂłaby mieĂŚ troszke dÂłuÂższe wÂłosy i sprĂłbowaĂŚ troche ciemniejszy blond. Joasiu, to wystarczy :P
Ostatnio zmieniony sobota 21 lip 2007, 21:09 przez arczi, łącznie zmieniany 1 raz.
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

arczi pisze:Nie martw siĂŞ. Nie bĂŞdĂŞ siĂŞ obnosiÂł ze swoimi uczuciami oublicznie, jak Joaisa
Wspolne dyskusje z Nami spowodowane fascynacjÂą JoasiÂą to Twa jedyna publiczna ekstrawagancja :tanczy: :spiewa: .
Tam caÂła Polska kiedy widzi koĂączÂący siĂŞ serwis i nieuÂśmiechniĂŞtÂą JoasiĂŞ zastanawia siĂŞ co siĂŞ staÂła
No powiedzmy :aniol: ChociaÂż kiedyÂś ktoÂś mi wyÂłaczyÂł tv tak 30 sekund przed zakoĂączeniem mĂłwiÂąc "dobra wystarczy tych wiadomoÂści" :shock:
Jak moÂżna byc takim nieczuÂłym na Joasiowe nastroje,a konkretnie ich sledzenie :shock: :aniol:
Ja te Âżarty przebolejĂŞ w osamotnieniu
PamiĂŞtaj w zaÂłoÂżeniu mieliÂśmy troszkĂŞ poÂśmiac siĂŞ z Joasi :xx: Ty dostaÂłeÂś rykoszetem :stop: :spiewa:
Joasia czarnowÂłosa nie wyglÂądaÂłaby korzystnie
Chyba tak :uhh: Joasia ma ÂślicznÂą buzie wiĂŞc mogÂłaby czĂŞÂściej spinac wÂłosy tak dla odmiany.Joasiu wprowadzaj czasami takie innowacje :rydzyk:
Ani JĂŞdrzejowskiej taka zmiana z blondynki na brunetke wyszÂła na dobrze ale nie byÂłbym tego pewnien przy Joasi
Zgadzam siê :aniol: Joasiu z Tob¹ mog³oby byc ró¿nie-nie uw³aczaj¹c :rozglada:
MogÂłaby mieĂŚ troszke dÂłuÂższe wÂłosy i sprĂłbowaĂŚ troche ciemniejszy blond. Joasiu, to wystarczy
Mi sie strasznie podobaÂło jak miaÂła wÂłosy na ramionach :aniol: ZresztÂą juz mĂłwiliÂśmy kiedyÂś chyba o tym i kaÂżdy byÂł co do tego w miarĂŞ zgodny.
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

No powiedzmy ChociaÂż kiedyÂś ktoÂś mi wyÂłaczyÂł tv tak 30 sekund przed zakoĂączeniem mĂłwiÂąc "dobra wystarczy tych wiadomoÂści"

Haha, nie no skandal. Brak poszanowania dla Joasi :ban:
PamiĂŞtaj w zaÂłoÂżeniu mieliÂśmy troszkĂŞ poÂśmiac siĂŞ z Joasi Ty dostaÂłeÂś rykoszetem
PrzyjmujĂŞ to z godnoÂściÂą. To nic w porĂłwnaniu z tym, jak od nas obrywa biedna Joasia. Joasiu :*
Joasiu wprowadzaj czasami takie innowacje
Joasiu, w dziesiejszych czasach trzeba byĂŚ przebojowym, gotowym na zmiany, a nie takim monotonnym :P
Zgadzam siê Joasiu z Tob¹ mog³oby byc ró¿nie-nie uw³aczaj¹c
Pani Joasia, z takÂą fryzurÂą. Maxxxie,Ty chultaju, jak zmieniaĂŚ fryzury to sam siĂŞ podstaw pierwszy :devil: :devil: :devil:
Mi sie strasznie podobaÂło jak miaÂła wÂłosy na ramionach ZresztÂą juz mĂłwiliÂśmy kiedyÂś chyba o tym i kaÂżdy byÂł co do tego w miarĂŞ zgodny.
Dok³adnie, ale Joasia nam niestety robi na z³oœÌ :(
maxxx

Haha, nie no skandal. Brak poszanowania dla Joasi
No potraktowali Joasie jak bezdusznÂą maszynĂŞ do czytania informacji :shock:
Ale ok-nie kaÂżdy traktuje w ten sposĂłb stacje informacyjna jak my :aniol:
PrzyjmujĂŞ to z godnoÂściÂą. To nic w porĂłwnaniu z tym, jak od nas obrywa biedna Joasia. Joasiu
Miarkuj siĂŞ :stop: :devil: Bo nas znĂłw adam ochrzani :stop: Trzymajmy fason :aniol:
Joasiu, w dziesiejszych czasach trzeba byĂŚ przebojowym, gotowym na zmiany, a nie takim monotonnym
Joasiu moÂżesz byc monotonna w pewnych aspektach,np monotonnie siĂŞ usmiechaĂŚ :aniol:
Przebojowa?Hmm jak dla mnie to jest.
KiedyÂś snuliÂśmy podejrzenia,Âże Joasia jest niesmiaÂła-co o tym myÂślisz :mhm: :cicho:
Pani Joasia, z takÂą fryzurÂą. Maxxxie, jak jesteÂś za takimi zmianami to sam siĂŞ podstaw pierwszy
Panie arczi :stop: Trzeba teÂż znaĂŚ siĂŞ troche na retoryce i znaĂŚ kontekst :spiewa:
KiedyÂś miaÂłem podobne wÂłosy do Joasi,w dÂługoÂści :P
Dok³adnie, ale Joasia nam niestety robi na z³oœÌ
Nie narzekajmy aÂż tak,ÂładnÂą masz fryzurkĂŞ Joasiu :aniol:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

RobiÂąc okresowe porzÂądki na swojej nagrywarce znalazÂłem materiaÂł z JoasiÂą , ktĂłrego tutaj nie prezentowaÂłem , bo czeka dopiero na zgranie na pÂłytkĂŞ, a zostaÂł nagrany 17 maja, a wiĂŞc na dzieĂą przed moim ujawnieniem siĂŞ tutaj. Powtarzam, materiaÂł jest jeszcze surowy, wiĂŞc zamieszczam tylko koĂącĂłwkĂŞ - przeglÂąd prasy , z JoasiÂą poprawiajÂącÂą fryzurĂŞ i robiÂącÂą dziubek na poÂżegnanie.
http://www.savefile.com/files/906917
maxxx

Powtarzam, materiaÂł jest jeszcze surowy, wiĂŞc zamieszczam tylko koĂącĂłwkĂŞ - przeglÂąd prasy , z JoasiÂą poprawiajÂącÂą fryzurĂŞ i robiÂącÂą dziubek na poÂżegnanie.
Gdzie on tam jest surowy ;) ToÂżto pierwszorzĂŞdne danie doprawione uÂśmiechem koĂącowym :szalony:
PamiĂŞtam ten serwis,na poczÂątku jest urywek jak Joasia mĂłwiÂła o mgle mlecznej ,ktĂłra zasÂłoniÂła Sydney :D To byÂło tak niedawno a juz ponad 2 m-ce :roll:

DziÂś zapisaliÂśmy 44 posty :shock: Joasiu-chcesz miec wiĂŞcej to nie wracaj :xx:
ÂŻartuje.
:szalony: :szalony:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

No potraktowali Joasie jak bezdusznÂą maszynĂŞ do czytania informacji
Brrrrrrr, nie pomyÂśleli, Âże Joasia teÂż ma swojÂą duszĂŞ. Poza tym jej praca nie polega tylko na czytaniu informacji. Chamstwo, chamstwo i jeszcze raz chamstwo :devil:
Miarkuj siĂŞ Bo nas znĂłw adam ochrzani Trzymajmy fason
:rozglada: Joasia obrywa tyle ile trzeba :aniol:
KiedyÂś snuliÂśmy podejrzenia,Âże Joasia jest niesmiaÂła-co o tym myÂślisz
No moÂże kiedyÂś byÂła. Teraz jest wielkÂą gwiazdÂą tv :P
Panie arczi Trzeba teÂż znaĂŚ siĂŞ troche na retoryce i znaĂŚ kontekst
Ojcze Maxxxie, dziwna ta retoryka :devil:
Nie narzekajmy aÂż tak,ÂładnÂą masz fryzurkĂŞ Joasiu
Joasiu, ujdzie w tÂłumie :rozglada:
Powtarzam, materiaÂł jest jeszcze surowy, wiĂŞc zamieszczam tylko koĂącĂłwkĂŞ
Ale Joasia i tak go odpowiednio przyrumieniÂła :P
[/quote]
maxxx

arczi pisze:Brrrrrrr, nie pomyÂśleli, Âże Joasia teÂż ma swojÂą duszĂŞ. Poza tym jej praca nie polega tylko na czytaniu informacji. Chamstwo, chamstwo i jeszcze raz chamstwo
No widzisz na takich przykÂładach mozna siĂŞ dowartoÂściowaĂŚ trochĂŞ jacy to jesteÂśmy wraÂżliwi,romantyczni,uwaÂżni,zainteresowani...itd :spiewa:
Joasia obrywa tyle ile trzeba
no-dobrze,Âże jest niedziela rano i Joasia tego nie zobaczy :stop:
No moÂże kiedyÂś byÂła. Teraz jest wielkÂą gwiazdÂą tv
Tak tak jeszcze JÂą w tym utwierdzajmy :devil: :aniol:
Ojcze Maxxxie, dziwna ta retoryka
Dziwna dziwna.. :devil:
Ale Joasia i tak go odpowiednio przyrumieniÂła
Joasia wprowadziÂła tam Joasiowy szlif ;)
arczi
Fan Forum
Fan Forum

No widzisz na takich przykÂładach mozna siĂŞ dowartoÂściowaĂŚ trochĂŞ jacy to jesteÂśmy wraÂżliwi,romantyczni,uwaÂżni,zainteresowani...itd
Chyba jesteÂśmy juÂż wymierajÂącymi gatunkami... Joasia powinna skakaĂŚ pod sufit, Âże nas ma :spiewa:
no-dobrze,Âże jest niedziela rano i Joasia tego nie zobaczy
Joasia moÂże poszÂła na MszĂŞ ÂŚwiĂŞtÂą, podczas, ktĂłrej wyspowiada siĂŞ ze swojego zachowania wzglĂŞgem nas :P :twisted:
Tak tak jeszcze JÂą w tym utwierdzajmy
:stop: Joasiu, jesteœ zwyk³¹, podrzêdn¹ prezenterko- reporterk¹ :klamca: :cicho:
maxxx

arczi pisze:Chyba jesteÂśmy juÂż wymierajÂącymi gatunkami... Joasia powinna skakaĂŚ pod sufit, Âże nas ma
Joasiu tylko nietraktuj nas jak obiektĂłw muzealnych :shock: Raczej jak taka oaze normalnoÂści :devil: W co pewnie wielu nie uwierzy-Joasiu mam nadziejĂŞ,Âże Ty wierzysz :lol2:
Joasia moÂże poszÂła na MszĂŞ ÂŚwiĂŞtÂą, podczas, ktĂłrej wyspowiada siĂŞ ze swojego zachowania wzglĂŞgem nas
Joasiu jesteÂśmy Twoimi bliÂźnimi i musisz nas kochaĂŚ czy tego chcesz czy tez nie :aniol:
No niestety - inaczej tego nie widzĂŞ :nie: :aniol: .
Joasiu, jesteœ zwyk³¹, podrzêdn¹ prezenterko- reporterk¹
:aniol: Ah nie mam sumienia,Âżeby Jej jeszcze cos doÂłoÂżyĂŚ :rydzyk: -przepraszam :shock:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Joasiu tylko nietraktuj nas jak obiektĂłw muzealnych Raczej jak taka oaze normalnoÂści W co pewnie wielu nie uwierzy-Joasiu mam nadziejĂŞ,Âże Ty wierzysz
Joasiu, wiara czyni cuda. :roll: Musisz nas traktowaĂŚ jak zwykÂłych szarych ludzi, ktĂłrzy sÂą do Ciebie Âżyczliwie nastawieni :rydzyk:
Joasiu jesteÂśmy Twoimi bliÂźnimi i musisz nas kochaĂŚ czy tego chcesz czy tez nie
Joasiu, radzĂŞ Ci, posÂłuchaj piĂŞknej pieÂśni naszej najwiĂŞkszej PRAWDZIWEJ gwiazdy nijakiej Dody. W swojej piosence Âśpiewa 'przekaÂżmy znak pokoju znak'. WeÂź sobie to do serca. DosyĂŚ waÂśni :devil:
Ah nie mam sumienia,Âżeby Jej jeszcze cos doÂłoÂżyĂŚ -przepraszam
Nie krĂŞpuj siĂŞ. Tyle tu wspaniaÂłych rzeczy o najwspanialszej i ukochanej Joasi jest, Âże nic siĂŞ nie stanie jak raz Ci siĂŞ prawda wymsknie :cicho: :rozglada:
maxxx

Musisz nas traktowaĂŚ jak zwykÂłych szarych ludzi, ktĂłrzy sÂą do Ciebie Âżyczliwie nastawieni
I od Ciebie Joasiu zaleÂży czy Nas bĂŞdziesz chciaÂła odszarzyĂŚ( :P ) swoim blaskiem :spiewa:
W swojej piosence Âśpiewa 'przekaÂżmy znak pokoju znak'. WeÂź sobie to do serca. DosyĂŚ waÂśni
DosyĂŚ :!: :aniol: Tylko nie spiewajmy innego "hitu" -->".. Nie wybraÂłaÂś mnie Âżegnaj wiĂŞc" :devil: .Albo niech Joasia nie spiewa DÂżagi :xx: :devil:
MoÂże Joasia ma bardziej wysublimowany gust :aniol: Ale jak ktos lubi taka muzyke to ok :spiewa:
Nie krĂŞpuj siĂŞ. Tyle tu wspaniaÂłych rzeczy o najwspanialszej i ukochanej Joasi jest, Âże nic siĂŞ nie stanie jak raz Ci siĂŞ prawda wymsknie
Prawda jest taka ,¿e jesteœ .. :roll: Bo jest prawda,pó³prawda i ***** prawda :xx: :shock:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

I od Ciebie Joasiu zaleÂży czy Nas bĂŞdziesz chciaÂła odszarzyĂŚ( ) swoim blaskiem
Blask Joasi zapewne mnie nie odstraszy :nie:
Albo niech Joasia nie spiewa DÂżagi
Hmmmmmmmmmm, Joasia mogÂłaby coÂś dla nas zaÂśpiewaĂŚ :spiewa:
Mikrofon ma, kamere teÂż. Relacje z sejmu mogÂłaby wyÂśpiewaĂŚ :rozglada:
Prawda jest taka ,¿e jesteœ .. Bo jest prawda,pó³prawda i ***** prawda
Jaki bulwers :shock: :shock:
maxxx

Blask Joasi zapewne mnie nie odstraszy
Ale CiĂŞ odszarzy :devil: Sam mĂłwiÂłeÂś ,Âże jesteÂśmy szarakami :tanczy:
Hmmmmmmmmmm, Joasia mogÂłaby coÂś dla nas zaÂśpiewaĂŚ
Mikrofon ma, kamere teÂż. Relacje z sejmu mogÂłaby wyÂśpiewaĂŚ
Nie mam nic przeciwko :aniol: MoÂże Joasia Âładnie spiewa :spiewa:
Jaki bulwers
:spiewa: :spiewa:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Ale CiĂŞ odszarzy Sam mĂłwiÂłeÂś ,Âże jesteÂśmy szarakami
No w sumie AÂśka jest mistrzyniÂą w odstraszaniu :twisted:
Joasiu, prawdziwy szatan z Ciebie :evil:
Nie mam nic przeciwko MoÂże Joasia Âładnie spiewa
Gorzej jeœ³i nie potrafi. :shock: Moglibyœmy odnieœÌ powa¿ne uszczerbki na zdrowiu :stop:
Joaisu, moÂże lepiej nie prĂłbuj siÂł jako piosenkarka :nie:
ODPOWIEDZ