tak, na razie tylko w powtorkach Szymona Majewskiego przez moment jest Kazia. Nie rozumiem dlaczego nie powtarzaja "Wydania II poprawionego". :?
ale na duzy program dla kazi w TVn to juz chyba nie ma co liczyc, stacja wyraÂźnie nie ma pomyslu na Kazie
zadra pisze:tak, na razie tylko w powtorkach Szymona Majewskiego przez moment jest Kazia. Nie rozumiem dlaczego nie powtarzaja "Wydania II poprawionego". :?
ale na duzy program dla kazi w TVn to juz chyba nie ma co liczyc, stacja wyraÂźnie nie ma pomyslu na Kazie
MoÂże TVN siĂŞ boi, Âże Kazia coÂś palnie, ale myÂślĂŞ tak jak Ty, nie majÂą na KaziĂŞ pomysÂłu, bo by musieli wymyÂśleĂŚ coÂś mocnego
We wprost podawali, Âże Kuba WojewĂłdzki od jesieni bĂŞdzie miaÂł w tvn nowy program. Nie wyobraÂżam sobie, Âżeby mogÂłoby to byĂŚ coÂś innego niÂż talk show, ale jeÂśli, to ja Kazie bym widziaÂł w programie 'Kazia Szczuka'- talk show oparty na tych samych zasadach co 'Kuba WojewĂłdzki'. MyÂślĂŞ, Âże jakby Kazia miaÂła taki program, byÂłoby ciekawie :rozglada:
Ale chyba - niestety - nierealne. TVN woli DodĂŞ niÂż KaziĂŞ. :rozglada: LiczĂŞ, Âże bĂŞdzie miaÂła chociaÂż jakiÂś maÂły punkt programu jak np. "SzczukĂŞ kochania" w "Szymon Majewski Show"...
Dawno nie by³am na forum, tak jakoœ wysz³o... Kurcze ostatnio natrafi³am na TVN24 powtórkê "Wydanie II poprawione", ale daja porogram o bardzo póŸnych porach, zreszt¹ te¿ nie zawsze mogê natrafiÌ na niego...
no wlasnie. Kazi wlasciwie nie ma w TVN. ÂŻe tez oni nie maja na nia zadnego pomyslu. Nie rozumiem np. dlaczego Kazia nie stala siĂŞ prowadzÂącÂą jeden z porankĂłw "Dzien dobry TVN", jeden dzien mogli jej dac, skoro dali Jagielskiego.
A dokÂładnie rok temu byÂłam na spotkaniu z NiÂą...
A w tym roku jakoÂś nie sÂłyszaÂłam o Âżadnych letnich imprezach z Jej udziaÂłem, to forum jakoÂś milknie na Jej temat, inne teÂż...
Czy¿by przerzuci³a siê wy³¹cznie na pisanie i nie ma czasu dla szerszej publiki?
Czy TVN znajdzie na NiÂą jakiÂś pomysÂł?
A co najwa¿niejsze czy Ona chce z nimi wspó³pracowaÌ?
MoÂże to dziaÂła w ten sposĂłb Âże to Ona nie chce siĂŞ jakoÂś medialnie ukazywaĂŚ?
Jak miÂło, Âże jesteÂście Mi siĂŞ wydaje jednak, Âże TVN zwyczajnie nie ma na KaziĂŞ pomysÂłu... A ostatnio to Kazia udzielaÂła siĂŞ, miaÂła wykÂład w biaÂłym miasteczku w lipcu chyba :mhm: