[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Gosia Andrzjewicz - w sierpniu tylko 4 koncerty
O. To jest dla mnie wiarygodne ÂźrĂłdÂło przypuszczeĂą. JuÂż po wystĂŞpie Kasi Cerekwickiej spodziewaÂłem siĂŞ na parkiecie Gosi Andrzejewicz. Pewnie, Âże lepiej byÂłoby zobaczyĂŚ piosenkarki wyÂższego formatu, ale skoro ma tylko 4 koncerty w sierpniu, to dla mnie niemal pewny jest jej wystĂŞp w TVN.
ResztĂŞ plotek bym sobie darowaÂł, bo padÂły juÂż chyba wszystkie nazwiska polskiego show-biznesu. :devil:
O. To jest dla mnie wiarygodne ÂźrĂłdÂło przypuszczeĂą. JuÂż po wystĂŞpie Kasi Cerekwickiej spodziewaÂłem siĂŞ na parkiecie Gosi Andrzejewicz. Pewnie, Âże lepiej byÂłoby zobaczyĂŚ piosenkarki wyÂższego formatu, ale skoro ma tylko 4 koncerty w sierpniu, to dla mnie niemal pewny jest jej wystĂŞp w TVN.
ResztĂŞ plotek bym sobie darowaÂł, bo padÂły juÂż chyba wszystkie nazwiska polskiego show-biznesu. :devil:
To ze strony http://www.tanieczgwiazdami.onet.plBĂŞdzie to ostatnia, ale naprawdĂŞ niezwykÂła edycja tego programu! Przez dwanaÂście
odcinkĂłw o zwyciĂŞstwo walczyĂŚ bĂŞdzie aÂż 14 par. Zobaczymy gwiazdy wielkiego
formatu oraz najlepszych tancerzy z poprzednich edycji.
PojawiÂą siĂŞ nowe taĂące - salsa, mambo, swing i inne, a choreografiĂŞ
poprowadzi wybitny angielski profesjonalista Colin James.
Zobaczymy wspaniaÂłe mistrzowskie pokazy taneczne,
a takÂże muzyczne przeboje w wykonaniu znanych wokalistĂłw!
GorÂąco bĂŞdzie od pierwszego odcinka – juÂż wtedy poÂżegnamy siĂŞ z pierwszÂą z gwiazd!
W finale tym razem zataĂączÂą trzy pary, a na zwyciĂŞzcĂłw czekajÂą wielkie nagrody!
Ca³oœÌ bêdzie przypomina³a pewnie "Strictly come dancing" z BBC. Ostatnie 2 edycje tam, tak w³aœnie wygl¹da³y. Jeœli wierzyÌ zapewnieniom producentów to ta edycja rzeczywiœcie bêdzie przebojowa

Kogo moÂżemy siĂŞ spodziewaĂŚ? Pewniakiem jest Renata Lepper i... tyle. Andrzejewicz rĂłwnie dobrze moÂże taĂączyĂŚ na lodzie (w co wÂątpie) a "Tzg" moÂże byĂŚ dobrÂą okazjÂą do poprawienia wizerunku po aferze z Opolem.
No có¿ poczekajmy do poniedzia³ku (pierwsze treningi http://www.eastnews.pl <- tu zawszê s¹ œwie¿e zdj. paparazzi) albo do konferencji TVNu.
Zapowiedzi sÂą bardzo interesujÂące.
Dobrze, ¿e próbuj¹ wnieœÌ trochê nowoœci do tego programu. Fajny pomys³ z nowymi taùcami - bêdzie ciekawiej. Jeszcze tylko niech postaraj¹ siê o jakieœ popularne gwiazdy i mo¿e byÌ przebój.
Nie no... :rozglada: juÂż siĂŞ nie mogĂŞ doczekaĂŚ! :tanczy:
SkÂąd ja to znam. :devil:

Znani wokaliÂści.Zobaczymy wspaniaÂłe mistrzowskie pokazy taneczne,
a takÂże muzyczne przeboje w wykonaniu znanych wokalistĂłw!

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

No no no - powiew ÂświeÂżoÂści nareszcie. Zapowiedzi imponujÂące. ÂŻeby tylko mieli naprawdĂŞ te gwiazdy wielkiego formatu, bo z tym moÂże byĂŚ problem.
A czemu akurat do poniedziaÂłku ? PrzecieÂż nigdzie nie jest napisane, Âże wtedy rozpoczynajÂą siĂŞ treningi. ZresztÂą to chyba za wczeÂśnie - zawsze siĂŞ zaczynaÂły w okolicach 5 sierpnia.
No có¿ poczekajmy do poniedzia³ku
A czemu akurat do poniedziaÂłku ? PrzecieÂż nigdzie nie jest napisane, Âże wtedy rozpoczynajÂą siĂŞ treningi. ZresztÂą to chyba za wczeÂśnie - zawsze siĂŞ zaczynaÂły w okolicach 5 sierpnia.
http://www.nataliakukulska.pl - wiarygodne ÂźrĂłdÂło. Natalia (podobnie jak Gosia A.) ma bardzo maÂło koncertĂłw- w sierpniu 0, we wrzeÂśniu tylko 2 w Chicago. Steczkowska (niestety) ma tylko 1 w sierpniu, ale nie jest podany terminarz na sierpieĂą. WiĂŞc... CzyÂżby byÂły wreszcie gwiazdy w TaĂącu z Gwiazdami??
Taniec
Ogólnie nowa idea, choÌ nie ca³kiem nowa, zapowiada siê bardzo interesuj¹co. Miejmy nadziejê, ¿e gwiazdy wielkiego formatu bêd¹ gwiazdami wielkiego formatu. I tak pewnie mimo wszystko ogl¹dalnoœÌ programu nie spadnie.
::i love tvn:: it's new lifestyle!
Zapraszam do ?ci?gania tapet z serii i love tvn na http://www.itvn.prv.pl!
Nowa tapeta tvn ju? dost?pna na http://www.itvn.prv.pl!
Zapraszam do ?ci?gania tapet z serii i love tvn na http://www.itvn.prv.pl!
Nowa tapeta tvn ju? dost?pna na http://www.itvn.prv.pl!
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Onet.pl
ZataĂączÂą juÂż ostatni raz
NajbliÂższa edycja "TaĂąca z gwiazdami" bĂŞdzie ostatniÂą - zapowiedziaÂła stacja TVN. Nie znamy jeszcze jej uczestnikĂłw, ale wiadomo, Âże zmieniÂą siĂŞ zasady programu.
W ostatniej edycji programu o KrysztaÂłowÂą KulĂŞ bĂŞdzie walczyĂŚ nie 10, ale 14 par. OdcinkĂłw bĂŞdzie 12, ale juÂż w pierwszym odpadnie pierwsza z nich. Do tej pory dziaÂło siĂŞ to dopiero po drugim. W finale zobaczymy aÂż trzy pary (dotÂąd taĂączyÂły dwie). Laureaci KrysztaÂłowej Kuli tym razem otrzymajÂą nagrody. DojdÂą takÂże nowe taĂące, m.in. salsa, mambo i swing. ChoreografiÂą zajmie siĂŞ Colin James.
Nie zmieniÂą siĂŞ prowadzÂący - Katarzyna Skrzynecka i Hubert UrbaĂąski. Program bĂŞdzie emitowany - tak jak do tej pory - w niedzielĂŞ wieczorem. Stacja zapowiada, Âże szĂłsta edycja ma byĂŚ najmocniej obsadzona gwiazdami. Oficjalna lista uczestnikĂłw bĂŞdzie jednak znana dopiero w sierpniu. DziÂś wymienia siĂŞ nazwiska cĂłrki Andrzeja Leppera, Natalii Kukulskiej, Justyny Steczkowskiej, Magdaleny Schejbal i Weroniki Rosati. Na ile ta lista jest prawdziwa, przekonamy siĂŞ juÂż wkrĂłtce. DziÂś jednak wiadomo na pewno, iÂż wczeÂśniej wymienia wÂśrĂłd uczestniczek programu Katarzyna Bujakiewicz nie zataĂączy w show.
Przypomnijmy, Âże TVN rozpoczĂŞÂła emisjĂŞ "TaĂąca z gwiazdami" w kwietniu 2005 roku. SzĂłsta edycja ruszy 9 wrzeÂśnia.
ZataĂączÂą juÂż ostatni raz
NajbliÂższa edycja "TaĂąca z gwiazdami" bĂŞdzie ostatniÂą - zapowiedziaÂła stacja TVN. Nie znamy jeszcze jej uczestnikĂłw, ale wiadomo, Âże zmieniÂą siĂŞ zasady programu.
W ostatniej edycji programu o KrysztaÂłowÂą KulĂŞ bĂŞdzie walczyĂŚ nie 10, ale 14 par. OdcinkĂłw bĂŞdzie 12, ale juÂż w pierwszym odpadnie pierwsza z nich. Do tej pory dziaÂło siĂŞ to dopiero po drugim. W finale zobaczymy aÂż trzy pary (dotÂąd taĂączyÂły dwie). Laureaci KrysztaÂłowej Kuli tym razem otrzymajÂą nagrody. DojdÂą takÂże nowe taĂące, m.in. salsa, mambo i swing. ChoreografiÂą zajmie siĂŞ Colin James.
Nie zmieniÂą siĂŞ prowadzÂący - Katarzyna Skrzynecka i Hubert UrbaĂąski. Program bĂŞdzie emitowany - tak jak do tej pory - w niedzielĂŞ wieczorem. Stacja zapowiada, Âże szĂłsta edycja ma byĂŚ najmocniej obsadzona gwiazdami. Oficjalna lista uczestnikĂłw bĂŞdzie jednak znana dopiero w sierpniu. DziÂś wymienia siĂŞ nazwiska cĂłrki Andrzeja Leppera, Natalii Kukulskiej, Justyny Steczkowskiej, Magdaleny Schejbal i Weroniki Rosati. Na ile ta lista jest prawdziwa, przekonamy siĂŞ juÂż wkrĂłtce. DziÂś jednak wiadomo na pewno, iÂż wczeÂśniej wymienia wÂśrĂłd uczestniczek programu Katarzyna Bujakiewicz nie zataĂączy w show.
Przypomnijmy, Âże TVN rozpoczĂŞÂła emisjĂŞ "TaĂąca z gwiazdami" w kwietniu 2005 roku. SzĂłsta edycja ruszy 9 wrzeÂśnia.
haaa haaa napisaÂłem w innym wÂątku,Âże TzG nie pojawi siĂŞ tak szybko,a tu co widzĂŞ??9 wrzeÂśnia!!wielki respect dla Justyny Steczkowkiej-ma Âświetny gÂłos!nie wiem czy to dobry pomysÂł Âżeby taĂączyÂła w tym programie,przecieÂż to komercha,nie dla niej!!
TVN taĂączy taĂączy i taĂączy...powinien byĂŚ nowy kanaÂł TVN - TVN Taniec 

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
-
- Fan Forum
- Kontakt:
-
- Fan Forum
- Kontakt: