Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

ToÂś mnie pocieszyÂł!

ByÂło tak piĂŞknie, wiktorek wiktoria, uÂśmieszki – i najwyraÂźniej nie tylko z rodzinÂą dobrze wychodzi siĂŞ tylko na zdjĂŞciach!
Obrazek dwa Âłyse ....

Obrazek

My juÂż pani dziĂŞkujemy, znalazÂła siĂŞ tutaj pani tylko przy okazji, a teraz czas na najlepszych – ÂżaÂłosne!!!!! Po co , wiĂŞc te sesje, wywiady, promocja?!!!!!! ÂŻeby teraz wszystko zaprzepaÂściĂŚ?
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

PO co te wszystkie relacje z sesji zdjêciowych w magazynie co za tydzieù. Po co jej udzia³ w mamy ciê, po co ten szum wokó³ Anitki i po co jej promocja na wizji. A mo¿e oni specjalnie j¹ dali do mamy ciê bo liczyli, ¿e siê tam skompromituje i bêd¹ mogli j¹ bez ¿alu wyrzuciÌ. Po co ten wiktor, po co Anitka charowa³a tyle na to aby potem dostaÌ porz¹dnego kopa w d... i obra¿enie jej w tak okrutny sposób. Ona wszytko robi³a dla tvn-u i wszytko robi³a dla was tvn-nie. Ca³e ostatnio ¿ycie poœwiêci³a wam charuj¹c ca³e tygodnie po kilkanaœcie godzin dziennie.
Po oc wy to wszystko dla niej robiliœcie. W tej chwili okazaliœcie, ¿e Anitka jest dla was œmieciem i ukazaliœcie swoje prawdziwe oblicze. Zniszczyliœcie j¹, poni¿yliœcie j¹, podwa¿yliœcie ca³¹ wykonywan¹ przez ni¹ pracê. Ona wszytko dla was robi³a aby tylko wam ogl¹dalnoœÌ ros³a.

jA WAM TEGO NIGY NIE WYBACZÊ I JESTE¦CIE DLA MNIE SKRE¦LENI JAKO TELEWIZJA.

jAK DLA WAS KAJDANOWICZ CZY RYMAN CZY POCHANKE S¡ CENNIESI OD aNITKI TO WSPÓ£CZUJE WAM G£UPUTY I ¦LEPOTY. wY SAMI NIE WIECIE CO ROBICIE.

¯YCZÊ WAM ABY OGL¡DALNO¦Æ WAM SPAD£A I ABY WASZ PROGRAM BY£ NAJGORSZY BO DLA MNIE W£A¦NIE TAKI TERAZ JEST.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

PO co te wszystkie relacje z sesji zdjêciowych w magazynie co za tydzieù. Po co jej udzia³ w mamy ciê, po co ten szum wokó³ Anitki i po co jej promocja na wizji
Po co , wiĂŞc te sesje, wywiady, promocja
Jak to po co? Dla jaj! No moÂże jeszcze dla statuetki Wiktora... :evil:
:)
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

cHYBA MASZ NIESTETY RACJE. NAJPIERW POKAZALI, ¯E ONA JEST KIM¦ W TEJ STACJI A POTEM J¡ TAK SKRZYWDZILI I POKAZALI MIEJSCE W SZEREGU. kIEDY¦ SIÊ MÓWI£O, ¯E KAJDAN BÊDZIE W FAKTACH POPO£UDNIOWYCH A PO KILKU TYGODNIACH WYPRZEDZI£ ANITÊ I STA£ SIÊ DLA TEJ STACJI WA¯NIEJSZY.
ANITA NAPRAWDÊ TEJ STACJI JU¯ NIE JEST POTRZEBNA I NIESTETY PRZYPUSZCZAM, ¯E ONA SAMA O TYM WIE I ZDAJE SOBIE Z TEGO SPRAWÊ.
ONA PO PROSTU STA£A SIÊ OFIAR¡ TEJ STACJI I ONA W£A¦NIE TAM NAJBARDZIE CIERPI. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

PisaÂłem to juÂż raz, ale...
Nie pomyœla³es o tym, ¿e mo¿e ma doœÌ wstawania o trzeciej rano i chcia³aby troszkê odpocz¹Ì?? Mo¿e to naj jej ¿yczenie zmiejszono jej zakres pracy na jakiœ okres??
PS: Tamto to byÂła ironia...
:)
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Tak to by mogli jej darowaĂŚ poranki a oni zabrali jej fakty a do faktĂłw przychodzi siĂŞ na godz 9.00
Ona tam nie ma nic do powiedzenia i nigdy napewno nie spe³ni¹ jej proœby co najwy¿ej jakby chcia³a odejœÌ to z chêci¹ jej podziêkuj¹ za pracê i napewno nie bêd¹ za ni¹ p³akaÌ.
Zrozum to, Âże jak nie bĂŞdzie jej w faktach to bĂŞdzie czĂŞÂściej w tvn24 czyli bĂŞdzie czĂŞÂściej wstawaÂła o 3 rano(lub bĂŞdzie rzdziej bo mogli jÂą w koĂącu ograniczyĂŚ tak jak w faktach i wszystko na to wskazuje, Âże wÂłaÂśnie tak siĂŞ staÂło.)

Nie wierzĂŞ aby Anitka zrezygnowaÂła z faktĂłw. Ona wie, Âże jak odchodzi z faktĂłw to rĂłwnoczeÂśnie odchodzi z wielkiego Âświata dziennkarskiego i jest bardzo nisko w hierarchi i nie ma szans na ÂżadnÂą karirĂŞ w tym zawodzie.
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

OdsuĂącie PawÂłoskiego i Kajdana

Post autor: LordTomas »

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Mnie teÂż jej szkoda :cry:
I Âżeby ten j... Kajdan prowadziÂł fakty to wielki absurd :evil:
A Paw³owskiego powinni narazie odsun¹Ì ¿eby skoùczy³ leczenie bo bardziej straszy ni¿ horror :cry:
A wracajÂąc do petycji to mogĂŞ zdobyĂŚ duÂżo podpisĂłw :evil: .

TVN oglÂądaÂłem ( :!: ) tylko dlatego Âże byÂła tam Anita
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

To mo¿e jutro o tym pomyœlimy bo jak na razie trzeba powoli iœÌ spaÌ(ale to bêdzie ciê¿ka noc) :cry: :cry: :cry: (ale oczywiœcie ju¿ mo¿esz zacz¹Ì zbieraÌ podpisy ale nie wiem jak¹ to mia³oby mieÌ forme)
Ten tvn to jest jeden wielki absurd. Tak postÂąpiĂŚ z czÂłowiekiem to tylko tvn potrafi. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: LordTomas »

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Dla mnie te¿ a trzeba jeszcze iœÌ do szko³y :!:
To do jutra :!: .MoÂże jutro neo bĂŞdze szyciej dziaÂłaĂŚ ( :?: )
PS: OdwiedzĂŞ to forum dopiero jutro ok.16
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
A jeÂśli chodz o podpisy to mogÂą byĂŚ w formie zeskanowanej .
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Moim zdaniem Fakty powinni prowadziĂŚ Anita Wener i Justyna Pochanke (to wÂłaÂśnie one dostaÂły w ostatnim roku nagrody - Wiktory, Telekamery). Jak M. PawÂłowski wyglÂądaÂłby lepiej to moÂżebyĂŚ. A Âżeby samych bab nie byÂło to od czasu do czasu Ryman mĂłgÂłby byĂŚ :wink:
PodsumowujÂąc. Przede wszystkim Pochanke i Wener. Na dalszych planach PawÂłowski i Rymanowski.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

jak wesz³am dzis na forum i przeczyta³am ¿e Anitka by³a w faktach popo³ódniowych wiedzialam ¿e to koniec.Raczej w weekend jej nie zobaczymy. Niestety nie widzia³am ale podobno
DoœÌ czesto siê myli³a... ale to raczej na pocz¹tku.
i
DziÂś w popoÂłudniowych Anita nie wyglÂądaÂła za dobrze. MyliÂła siĂŞ i to duÂżo, jakaÂś taka rozproszona.
Jak mia³a siê nie myliÌ jak ma œwiadomoœÌ, ¿e to ju¿ koniec i prawdopodobnie nie chc¹ ju¿ jej w faktach o 19.00 lub chc¹ j¹ bardzo ograniczyÌ. Anitka tych faktów nie prowadzi³a 0,5 roku a redo by³a wtedy po 5 razy w tygodniu wiêc chyba wszystko jest jasne. To jest analogiczna sytuacja jakby pieùkowsk¹ dali do wiadomoœci o 15.00 a wiadomo, ze nigdy tak nie zrobi¹ a z Anitk¹ ju¿ tak zrobili.
dok³¹dnie ona napewno jest w szoku po tym co siê sta³o w¹tpie by o tym wiedzia³a wczesniej.Za bardzo radosna ostatnio by³a.

Ti jest juÂż degradacja Anity i jej koniec. Niech mi nikt nie mĂłwi, Âże byÂł to przypadak bo w to nie uwierzĂŞ. Specjalnie jÂą zepchniĂŞto tam aby zrobiĂŚ miejsce dla Pochanke.
dok¹³dnie ³adnie to tak Justyno ? ANita ciê podziwia a ty zrobiaœ coœ takiego.I jeszcze tego capa A*U*T*O*M*A*T*A zamiast niej daja.
Ja nie akceptuje Anitki w faktach poppoÂłudniowych bo patrzĂŞ na niÂą z wielkim bĂłlem bo sprowadzili jÂą na same dno.
Naprawdê Anitko szczerze ci wspó³czuje i jestem za³amany tym wszystkim co oni z tob¹ robi¹. Po prostu jesteœ za dobra na stacje waltera i jeszzce do tego znalaz³aœ siê w sytuacji, ¿e twoja pozycja ca³y czas jest podwa¿ana.
Myœlicie naprawdê, ¿e tak trudno pozbyÌ siê Anitki. Jak tak myœlicie to jesteœcie w g³êbokim b³êdzie. Kiedyœ nam siê wydawa³o, ¿e lis jest nietykalny a jednak siê myliliœmy i wylecia³ szybciej ni¿ komukolwiek siê to wydawa³o.
dok³adnie ja tez nie mam najmniejszgo zamiaru ogl¹daÌ Anity w faktach popo³ódniowych 1.bo by³o by mi przykro ze tak z ni¹ post¹pii i zmarnowali jej szanse.2.Bo nó¿ mi siê w kieszeni otwiera i ramiona opadaj¹ z szelestem jak widzê ¿e wtym kraju wszystko co dobre i profesjonane trzeba zniszczyÌ tak jak zniszczono Lisa i wiele innych talentów (np sportowych).Na g³ównej stronie byy od kogoœ takie ¿yczenia dla Justyny "Obyœ skoùczyla jak lis" no i chyba niestety tak skoùczy Anita.
Nie strzelaj kiedy kto bĂŞdzie prowadziÂł fakty bo i tak nie zgadniesz. To jest nimoÂżliwe.
Anitko – naprawdĂŞ ci wspó³czujĂŞ pracy w takim bagnie!
dokÂądnie tvn to shit juÂż od dawna ale teraz opadi na samo dno poniÂżej Polsatu.Ja teÂż wspĂłlczuje Anicie pracy w takim bagnie i szczerze mĂłwiÂąc jeÂśli ma prowadziĂŚ fakty popolĂłdniowe to lepiej niech sie zwolni i poszuka miejsca w porzÂądnej telewizji !!!
A co do grafiku to przypomina to wyliczanke 1,2,3 dzis odpadasz ty !!!

Ludzie zróbmy jak¹œ petycje i wyœlijmy do tvn. NIech siê podpisz¹ tam wszyscy którzy chc¹ Anitki w faktach
ja napewno podpisze bo choÌ Anita moj¹ idolk¹ nie jest to bardzo ceniê jej profesjonalizm a ponaddto nienawidzê nepotyzmu i koterii.Uwa¿am te¿ ¿e bardzo j¹ skrzywdzili.Ktoœ napisa³ ze mo¿e ona sama chcia³a odpocz¹Ì. Ja jestem jak sami wiecie jak najbardziej za tym.Sama uwa¿am ze powinna zwoniÌ têpo ale nie s¹dze by sama siê z gównych faktów usune³a.Przecie¿ moze byÌ w weekendy i np 2 dni w tvn 24.
Nie piszcie mi takich gÂłupot. Anitka istniaÂła dopĂłki byÂła w faktach o 19.00 teraz dla ludzi przestaje istnieĂŚ. MyÂślaÂłem, Âże teÂż bĂŞdziecie tym oburzeni ale myliÂłem sie. Szkoda, Âże nie rozumiecie tego.
Ja jestem oburzona i rozumiem !!! tak jak napisaÂłeÂś wczesniej bardzo dobrze rozumiem znaczenie faktĂłw o 19.00 i 16.45 to tak jak Wiadomosci o 15.00 i 19.00.
W Faktach rĂłwnieÂż caÂły cas jest ograniczana i caÂły czas ma coraz mniej wydaĂą.
Jestem bardzo ciekaw samopoczucia Anitki i jej reakcji na to wszytko. PrzecieÂż napewno to wszytko do niej dociera a napewno ktoÂś moÂże to jej przekazaĂŚ.(mama Anitki mĂłwiÂła, ze czyta wszytko o Anitce w internecie).
Mam nadzieje Âże czyta to co tu piszemy i wie Âże wiara jest po jej stronie.(no choĂŚ moÂże nie wszystko niech czyta :) )

Ps.KAMUII NAPISAÂŁA :twisted: :twisted: przypominam :)
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Przypuszczam, Âże ta decyzja zapadÂła kilka tygodni temu a Anitka o tym siĂŞ dowiedziaÂła niedawno lub juÂż od kilku dni byÂło to wiadomo.
Pamiêtacie jak pochanke kilka tygodni temu mia³a zrobione fotki w nowym studiu fatów. To by³ znak, ¿e jej czas ju¿ min¹³ i nie za wita do naszych domów o 19.00 Mo¿e lis jak bêdzie mia³ trochê rozumu to j¹ œci¹gnie do polsatu bo dalsza praca Anitki w tej stacji nie ma najmniejszego sensu i pora siê z ni¹ rozstaÌ.

Dzisiaj otwieram fakt i widzê na 1 stronie Anitkê ko³o prezydenta i porównanie ich wzrostu czyli Anitka ju¿ tak zapad³a g³êboko w œwiadomoœÌ opini publicznej, ¿e jej odejœcie dla wszystkich bêdzie zaskoczeniem. Tylko niech mi ktoœ powie po co by³y te wszystkie sesje, mamy ciê. Czy oni naprawdê sobie nie ceni¹, ¿e o Anitce nie pisz¹ w brukowcach tylko robi¹ z ni¹ wywiady w powa¿nych gazetach(Press, marie claire, twój stylx2, viva, viva uroda i kilka razy fakt, kilka razy super express i setki naprawdê bardzo pozytywnych opini na temat Anitki w internecie) Mo¿e w³aœnie oni myœleli, ¿e ona siê skompromituje w mamy ciê i bêd¹ j¹ mogli bez bólu wyrzuciÌ. Oni ju¿ nie chc¹ mieÌ ¿adnej gwiazdy ani nie chc¹ ju¿ mieÌ ¿adnej osobowoœci. Tylko pytam siê dlaczego j¹ tak promowali i dlaczego byli tacy fa³szywi.

Pochanke i ta ca³a reszta to najwiêksi wrogowie Anitki i ludzie którzy nie maj¹ prawa chodziÌ po tej ziemi. Te¿ zastanawiam siê dlaczego nikt nie stan¹³ w jej opbronie. Przecie¿ wszyscy j¹ tak chwalili i mówili o niej w samych superlatywach a¿ tu nagle Anitka zostajê wyrzucona na zbity ryj.

Wszystko co pisa³em wczeœniej okaza³o siê niestety prawd¹. Ja to czu³em ju¿ od pewnego czasu i du¿o razy s³ysza³em ³ami¹cy siê g³os Anitki przy wypowiadaniu s³ów do zobaczenia(a w szczególnoœci w ostatni¹ niedzielê)
W porankach Anitka ostatnio byÂła inna. ByÂło widaĂŚ, Âże coÂś jest nie tak. Anitka mĂłwiÂła bez przekonania i w bardzo grobowej atmosferze.

ChciaÂłbym aby jutro fakt pojechaÂł po tvn-nie Âże wyrzuciÂł AnitkĂŞ. Niech nastÂąpi zmasowany atk na ten b....l.

Anitka jest pierwszÂą prawdziwÂą ofirÂą spisku walterowskiego. Ona zostaÂła tak poniÂżona jak chyba jeszcze nikt. Lis sobie znalazÂł pracĂŞ w polsacie a z AnitkĂŞ niwe wiadomo jak bĂŞdzie.

Ludzie pomyÂślcie logicznie przecieÂż ta sprawa cuchnie na kilometr i jest jeszcze mniej jasna niÂż wywalenie lisa bo tam siĂŞ tÂłumaczyli a tu caÂłkowita cisza.
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

[quote) Jak M. PawÂłowski wyglÂądaÂłby lepiej to moÂżebyĂŚ.

Drogi Marcinie.Fakty to nie pokaz mody, tylko program informacyjny. Wydaje mi siĂŞ, Âże o tym zapomniaÂłeÂś, wiĂŞc Âśle przypomnienie.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

a mo¿e zamiast pisaÌ bez sensu zaczniemy pisaÌ z sensem jak¹œ petycjê ?
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Dobry pomysÂł. Tylko kto tÂą prtycje napisze :?: :?: :?: MoÂże ty kamuii albo faustus bo ja takich rzeczy podejmowaĂŚ siĂŞ nie bĂŞde.Faustus myÂślĂŞ jako historyk w takich rzeczach moÂże byc biegÂły.
Tylko co w takiej petycji dokÂładnie napisaĂŚ i jak zdobyĂŚ bardzo duÂżo podpisĂłw. :?: :?: :?:
Dzisiaj te¿ sprubuje sie z kontaktowaÌ z maniakiem i zapytam siê go czy ma jakieœ szczegó³y zwolnienia Anitki i przede wszytstkim dlaczego to zrobili.

PS: ledwo co znikÂł z kioskĂłw twĂłj styl gdzie pisano o Anitce jako nastĂŞpczyni lisa a juÂż Anitki w faktach nie ma. :cry: :cry: :cry: :cry:
PrêdkoœÌ niesamowita. A mo¿e ju¿ wtedy Anitka o tym wiedzia³a, ¿e od wrzeœnia wylatuje z faktów. :?: :?: :?:
Oni robiÂą wszytko wbrew wiĂŞkszoÂści i wbrew zasadom logiki. A podobno tacy mÂądrzy, wyksztaÂłceni a zachowujÂą sie jak gĂłwniarze. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ODPOWIEDZ