No to pewnie ta oszukana Joasia na ktĂłrej juÂż parĂŞ razy siĂŞjuÂż przejechaliÂśmymaxxx pisze:TeÂż zwrĂłciÂłem uwagĂŞ ale to :nie: Joasia

Czy oni nie mogÂą przegonic tej dziewuchy :devil:
Moderator: Łukasz
Myœleli,¿e po 2 tygodniach to my bedziemy tacy ju¿ oszaleli,¿e i nawet tak¹ Joasia siê zadowolimy :cicho: Otó¿ nigdyNo to pewnie ta oszukana Joasia na której ju¿ parê razy siêju¿ przejechaliœmy
MyÂśli,Âże ma wÂłosy podobne do Joasi to Jej wszystko wolno :devil:Czy oni nie mogÂą przegonic tej dziewuchy
Ale jak wrĂłci to bedzie mnĂłstwo Joasi
MoÂże Joasia ma siostre bliÂźniaczkĂŞ :mhm:No to pewnie ta oszukana Joasia na ktĂłrej juÂż parĂŞ razy siĂŞjuÂż przejechaliÂśmy
Joasia jest pewnie zÂła, Âże ktoÂś siĂŞ na niej wzorujeMyÂśli,Âże ma wÂłosy podobne do Joasi to Jej wszystko wolno
Zrobimy sobie ÂświĂŞto-zapalimy grill :devil: :tanczy:Wtedy sobie pouÂżywamy
MyÂślisz,Âże tyle szczĂŞÂścia naraz jest mozliwe :rydzyk:MoÂże Joasia ma siostre bliÂźniaczkĂŞ
Joasiu szkoda,Âże nie jestem do Ciebie podobnyJoasia jest pewnie zÂła, Âże ktoÂś siĂŞ na niej wzoruje
Ale jak Joasia coÂś nabroi w studio to zawsze na tÂą dziewuche moÂże zwaliĂŚ
Ja dziœ Joasie spisa³em na straty,ot tak odpocz¹³em sobie od tv-zagra³em va banque i chyba wygra³em :rozglada: Marne pocieszenie wola³bym przegraÌ na rzecz pojawienia siê naszej gwiazdyjak dziœ nie, to pewnie w tym tygodniu jeszcze jej nie zobaczymy
Joasiu puœÌ Go i wracaj.Dziœ ratuje Ciebie,jutro inna my jesteœmy tylko oddani bezgranicznie :aniol:Joasia zasiedzia³a sie w objêciach jakiegoœ ratownika i nie chce sie jej wracaÌ do Warszawy
Wypadki,wichuryJoasiu wróÌ bo w Polsce same nieszczêœcia
A ktĂłre :mhm: :devil:Joasiu bo tu nowe panny odbierajÂą Ci fanĂłw i nie najgorzej sobie poczynajÂą
Joasiu ju¿ skar¿ê :devil:Cytat:
Joasiu bo tu nowe panny odbierajÂą Ci fanĂłw i nie najgorzej sobie poczynajÂą
A ktĂłre
Czarna lista -ju¿ Joasia rozstrzygnie kto siê na nia z³apa³ w jakim stopniu :devil:Joasiu ju¿ skar¿ê
Kasia KozÂłowska i Dagmara Kaczmarek i Agnieszka Idzik
O mĂłwisz dokÂładnie to co ja chciaÂłemJa tam do nich nic nie mam ale chÂłopaki siĂŞ nimi zachwycajÂą
Joasiu-zrozumJoasiu ja nie jestem w stanie sam ich przy tobie utrzymaĂŚ musisz wrĂłciĂŚ i mi wesprzeĂŚ
spokojnyCzarna lista -juÂż Joasia rozstrzygnie kto siĂŞ na nia zÂłapaÂł w jakim stopniu
O siebie jestem dziwnie spokojny w Waszym gronie
a-ha to Ciebie wyprzedzi³em bo ty chcia³eœ na nas donieœÌ jako pierwszy:spiewa: :devil: :devil: :devil:Cytat:
Ja tam do nich nic nie mam ale chÂłopaki siĂŞ nimi zachwycajÂą
O mĂłwisz dokÂładnie to co ja chciaÂłem
Joasiu sprawa wygl¹da nastêpuj¹coJoasiu-zrozum Oni wrêcz nie moga znieœÌ z Toba roz³¹ki Joasiu ka¿dy sie troche pogubil..
Joasiu czy ja Ciebie kiedys okÂłamaÂłemspokojny
Joasiu nigdy nie wierz facetom oczywiÂście po za mnÂą
Joasiu skonczmy z donosami,Ty z tymi ratownikami tez pewnie nie by³as do koùca swiêtaa-ha to Ciebie wyprzedzi³em bo ty chcia³eœ na nas donieœÌ jako pierwszy
Ja tego nie powiedziaÂłemJoasiu sprawa wyglÂąda nastĂŞpujÂąco Pozatrudniali fajne laski i twoja pozycja moÂże byĂŚ zagroÂżona
A jedna z nich to umie po francuzku mĂłwiĂŚ
Ja tak samo jak Maxxx tylko Âże bardziej :devil:Joasiu czy ja Ciebie kiedys okÂłamaÂłem Nigdy.Tak wiĂŞc oÂświadczam,Âże nie masz podstaw mi nie wierzyĂŚ,nawet mi powieka nie mrugnĂŞÂła na widok tych caÂłych lasek
cieszĂŞ siĂŞ ze nie wszystko wiemy o JoasiJoasiu skonczmy z donosami,Ty z tymi ratownikami tez pewnie nie byÂłas do koĂąca swiĂŞta
Joasiu jesli juÂż patrzamy( :devil: )to tylko po to by porĂłwnaĂŚ ile im brakuje do tego by byÂły takie Âśliczne jak Ty :aniol:Ja tak samo jak Maxxx tylko Âże bardziej
Ja teÂż :rozglada: Nie chciaÂłbym widziec takich akcji jak ta fikcyjna np z tymi ratownikami :nie:cieszĂŞ siĂŞ ze nie wszystko wiemy o Joasi
Joasiu czy mogÂła byÂś ich nie uczyĂŚ obraÂżania siĂŞ i nie odpisywania na listy :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:Joasiu jesli juÂż patrzamy( )to tylko po to by porĂłwnaĂŚ ile im brakuje do tego by byÂły takie Âśliczne jak Ty
Nie znam kobiety ktĂłra by nie miaÂła jakiejÂś gÂłupoty na swoim koncieJa teÂż Nie chciaÂłbym widziec takich akcji jak ta fikcyjna np z tymi ratownikami
We trzy utworzÂą liste,ktĂłry z Nas idzie pierwszy do odstrzaÂłuJoasiu czy mogÂła byÂś ich nie uczyĂŚ obraÂżania siĂŞ i nie odpisywania na listy
Joasiu jak masz ochotĂŞ na gÂłupoty-to My jesteÂśmy idealni do speÂłniania Twoich gÂłupich zachcianek.Sami tez jesteÂśmy dobrzy w improwizacji :aniol:Nie znam kobiety ktĂłra by nie miaÂła jakiejÂś gÂłupoty na swoim koncie
Co do Kasi Dagny i Agniesi to jestem pewien Âże by nam krzywdy nie daÂły zrobiĂŚWe trzy utworzÂą liste,ktĂłry z Nas idzie pierwszy do odstrzaÂłu JuÂż siĂŞ bojĂŞ
Joasiu staraj siĂŞ Âżeby to nie byÂło totalnie gupie :devil:Joasiu jak masz ochotĂŞ na gÂłupoty-to My jesteÂśmy idealni do speÂłniania Twoich gÂłupich zachcianek.Sami tez jesteÂśmy dobrzy w improwizacji
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości