Moderator: Łukasz
maxxx pisze:A bo JarosÂław -bohater tegoÂż wÂątku w poranku w niedziele go mĂŞczyÂł o to czy spaÂł z AnetÂą :hmm:
:nie: Takie rzeczy mi siê nie podobaj¹. :nie: Lekka przesada. :stop: Rozumiem ciekawoœÌ no, ale... :uhh:adam pisze:Przewodnicz¹cego o takie intymne sprawy pyta³:spiewa:
Pan by³y premier przewodnicz¹cy Andrzej Lepper i tak ma du¿e poczucie humoru.W sumie prawie ka¿dy cz³owiek by siê wkoùcu zdenerwowa³ I tak przewodnicz¹cy z racji doœwiadczenia ¿ycia w takiej atmosferze wytrzyma³ doœÌ d³ugo.
Chyba muszĂŞ wrĂłciĂŚ do sÂłuchania zetki przynajmniej rano :aniol: JakoÂś ostatnio sie zaniedbaÂłem w tej materii a dawniej to byÂł staÂły rytuaÂł :spiewa:Lena pisze:dziÂś rano ryczaÂłam ze Âśmiechu z komentarzy Marka Starybrata (media donisÂły, Âże gdzieÂś na wysypisku w USA znaleziono starÂą rakietĂŞ "patriot" Pan Mareczek skomentowaÂł, Âże to pewnie ta obiecana nam wzamian za zgodĂŞ na budowĂŞ tarczy ))), potem jeszcze coÂś byÂło...),
MyÂślĂŞ,Âże jest do tego zdolny :aniol: Ale niech tego nie robi,nie warto bo Roman juz niedÂługo sam z siebie przestanie pie** :stop: :stop:arczi pisze:O ile w radiu to przeszÂło, myÂślĂŞ, Âże w tv miaÂłby wiĂŞksze kÂłopoty
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 14 gości