Ale nie wiem czy to bĂŞdĂŞ oglÂądaĂŚ bo jeÂśli bĂŞdzie to korygowaÂło z You Can Dance to nie lub z TzG

Moderator: Łukasz
JeÂżeli Pudelek ma byĂŚ wiarygodnym ÂźrĂłdÂłem, to ja dziĂŞkujĂŞ...Marcin pisze:Jeszcze siĂŞ nie zaczĂŞÂło i juÂż siĂŞ skoĂączyÂło.
I wÂłaÂśnie bĂŞdÂą mieĂŚ wiĂŞcej czasu, bo program moÂże pojawiĂŚ siĂŞ zimÂą, a nawet i wiosnÂą 2008.Marcin pisze:O ile taĂączyĂŚ moÂżna siĂŞ nauczyĂŚ, o tyle taĂączyĂŚ na ÂłyÂżwach... no moÂżna.... Ale na to potrzeba sporo czasu i wytrwaÂłoÂści.
To fakt, jednak zawsze w TZG byÂł ktoÂś 'extra' chociaÂżby Ola, KaÂśka, czy Maria Wiktoria. Jednak myÂślĂŞ Âże jeÂśli nie bĂŞdzie zbyt duÂżo kontuzji w "GTNL" to w nastĂŞpnej edycji przestanÂą bazowaĂŚ na prezenterach TVP. PrzypomnĂŞ tylko Âże w I edycji TZG braÂło udziaÂł 2 aktorĂłw z Na WspĂłlnej, podstarzaÂły piosenkarz i prezenterka sportu.ChociaÂż w TzG ostatnimi czasy teÂż nie byÂło genialnie pod tym wzglĂŞdem.
:mhm: MyÂślĂŞ, Âże to zasÂługa pieniĂŞdzy. MoÂże TVP zaproponowaÂła im (lub troszkĂŞ mniej) tyle ile jurorce i prowadzÂącej. Poza tym z 4 gwiazdy sÂą zwiÂązane z TVP.Kuba pisze:Skoro DwĂłjka potrafiÂła zaprosiĂŚ takie gwiazdy do "niebezpiecznego" "GTNL", to dziwiĂŞ siĂŞ, dlaczego TVN miaÂł problemy z poszukiwaniami do zwykÂłego "TaĂąca"?
Popieram, teÂż para prowadzÂących mi sie podoba.Kuba pisze:ProwadzÂący sÂą OK, dla Kurzajewskiego to bĂŞdzie debiut w rozrywce, ale Tatiana jest przesympatyczna.
Kto wie moze jak powstanie II edycja to zobaczymy w "Gwiazdy taĂączÂą na lodzie" i jego brata. :stop:Kuba pisze:Mroczek... w czym to on juÂż nie byÂł.
Jury wydaje siĂŞ dobre. No poza Doda o ktĂłrej juÂż siĂŞ wypowiadaÂłem. :uhh:Kuba pisze:Jury?
Promo tego programu jest na stronie: http://www.eyeworks.tv/en/p460d22540ef2 ... e582fc3091 . MoÂżna zobaczyĂŚ ró¿nice (ale drobne) miĂŞdzy tym formatem, a podobnym "Dancing on Ice". Ten program to jest bardziej taka rewia, jak amerykaĂąska "Holiday on Ice"TVP pisze: „Gwiazdy taĂączÂą na lodzie” powstaÂły w oparciu o format znanej holenderskiej firmy Eyeworks („Stars Dance On Ice”). Widowiska telewizyjne wykorzystujÂące ten format byÂły realizowane w wielu krajach Europy, wszĂŞdzie wzbudzajÂąc Âżywe emocje, burzliwe dyskusje i olbrzymie zainteresowanie widzĂłw - mĂłwi dyrektor TVP2, Wojciech Pawlak.
Tak mi siĂŞ wydaje, Âże on bĂŞdzie faworytem. :uhh: Widzowie "M jak miÂłosĂŚ" na pewno pomogÂą.czerk pisze:Mam nadziejĂŞ Âże pĂłjdzie Âźle Mroczkowi bo jeÂśli dobrze bĂŞdzie taĂączyÂł to wygra niestety.
Nie powiem, robi wraÂżenie. Jak tak bĂŞdzie wyglÂądaĂŚ polska wersja to zostanĂŞ staÂłym widzem tego show.podmark pisze:Promo tego programu jest na stronie: http://www.eyeworks.tv/en/p460d22540ef2 ... e582fc3091 .
Nic tylko siĂŞ cieszyĂŚ i zastanawiaĂŚ co wybraĂŚ.mks pisze:TVN - Taniec z gwiazdami
Polsat - Jak Oni ÂŚpiewajÂą
TVP1 - WieczĂłr z NataszÂą
TVP2 - Taniec na Lozie
TV4 - Big Brother 4..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość