Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Najpierw przylobbujemy,potem zobaczymy co z tego wyniknie .
Ja proponujê, ¿eby Joasia najpierw wypróbowa³a kilka wersji a my póŸniej zadecydujemy, która najlepsza :tanczy:
Dla Nas to wiadomo CoÂś z epoki Romantyzmu Czyli przewaga uczuĂŚ nad rozumem
Wydawnictwo dobre znajœÌ.I tyle
Ja tam bym móg³ mieÌ kilka Joaœ, ka¿da z innej epoki. Tak dla ró¿norodnoœci :devil: :spiewa:
GwiazdĂŞ z nieba musimy zerwaĂŚ dla Joasi Powiedz tylko ktĂłrÂą zaraz Âściagniemy jÂą jakimÂś wysiĂŞgnikiem
Na urodziny Kaczyùskiego RMF kupi³ im dzia³kê na ksiê¿ycu. Mo¿e te¿ byœmy tak Joasi kupili. Na razie mielibyœmy pewnoœÌ, ¿e nam tam nie ucieknie. A by³aby to ju¿ jakaœ 'gwiazdka z nieba' :rozglada:
Mam nadziejĂŞ,Âże to zrobiÂła Z facetĂłw w okoÂło Joasi to tolerujemy tylko siebie nawzajem

MoÂżemy jej wybaczyĂŚ. Chwile byÂła zafascynowana, ale minĂŞÂło- zrozumiaÂła, Âże to my jesteÂśmy jej pisani
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Na urodziny Kaczyùskiego RMF kupi³ im dzia³kê na ksiê¿ycu. Mo¿e te¿ byœmy tak Joasi kupili. Na razie mielibyœmy pewnoœÌ, ¿e nam tam nie ucieknie. A by³aby to ju¿ jakaœ 'gwiazdka z nieba' :rozglada:
Wczoraj wgraÂłem wam filmik, bo po wysÂłaniu Joasi do Afryki i w Himalaje, baÂłem siĂŞ , Âże w ciÂągu tego tygodnia jeszcze wyÂślecie JoasiĂŞ w kosmos . No i nie pomogÂło, i wykrakaÂłem .... :evil:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

baÂłem siĂŞ , Âże w ciÂągu tego tygodnia jeszcze wyÂślecie JoasiĂŞ w kosmos . No i nie pomogÂło, i wykrakaÂłem ....
:devil: ZakÂładamy wszystkie warianty, gdzie Joasia mogÂłaby przed nami uciec ;(
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

ZakÂładamy wszystkie warianty, gdzie Joasia mogÂłaby przed nami uciec ;(
...zakÂładacie, zakÂładacie.... chyba gacie na WaciĂŞ .... :grymas:
A zaÂłoÂżyliÂście, Âże Joasia wyleguje siĂŞ na plaÂży w MiĂŞdzyzdrojach, regularnie "doglÂądana" przez :hmm: pewnego lokalnego, szczeciĂąskiego korespondenta .... :xx: :xx: :xx:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

A zaÂłoÂżyliÂście, Âże Joasia wyleguje siĂŞ na plaÂży w MiĂŞdzyzdrojach, regularnie "doglÂądana" przez pewnego lokalnego, szczeciĂąskiego korespondenta ....
Ja myÂśleÂłem, Âże miĂŞdzy nimi juÂż wszystko skoĂączone :?
maxxx

Post autor: maxxx »

arczi pisze:Ja proponujê, ¿eby Joasia najpierw wypróbowa³a kilka wersji a my póŸniej zadecydujemy, która najlepsza
Joasiu jak ta w ktĂłrej w aktualnie bedziesz ubrana wersja bedzie wg Nas najlepsza to narobimy tu najwiĂŞkszego jazgotu :tanczy:
No bo nie sÂądze,Âże wolisz bardziej subtelnÂą drogĂŞ przekazu -np meilowÂą.. :xx: :xx: :xx:
Ja tam bym móg³ mieÌ kilka Joaœ, ka¿da z innej epoki. Tak dla ró¿norodnoœci
Najbardziej mnie ciekawi tak na szybkoÂści analizujÂąc wszelkie epoki jak Joasia prezentowaÂła by siĂŞ w epoce kamienia Âłupanego :lol2:
Na sobie jakaÂś niedbale narzucona zwierzĂŞca skĂłra :spiewa:
I potem dla kontarstu Joasia z epoki cyberprzestrzeni :szalony: Na gÂłowie punkt dowodzenia i antenka :tanczy:
A Joasia KrĂłlewa to do jakies epoki pasuje :mhm: Barok :?: :spiewa:
MoÂżemy jej wybaczyĂŚ. Chwile byÂła zafascynowana, ale minĂŞÂło- zrozumiaÂła, Âże to my jesteÂśmy jej pisani
DziÂś dzieĂą dobroci.Joasiu wszystko zostaÂło Ci przebaczone :aniol:
epsztajnek pisze:A zaÂłoÂżyliÂście, Âże Joasia wyleguje siĂŞ na plaÂży w MiĂŞdzyzdrojach, regularnie "doglÂądana" przez pewnego lokalnego, szczeciĂąskiego korespondenta ....
Dlaczego od razu mamy zakÂładaĂŚ jakÂąs totalna tragedie :hmm: :spiewa:
Ja myÂśleÂłem, Âże miĂŞdzy nimi juÂż wszystko skoĂączone
Raz Jej sie oczka zaÂświecily.Nam siĂŞ swiecÂą czeÂściej wiĂŞc .. :P
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

No bo nie sÂądze,Âże wolisz bardziej subtelnÂą drogĂŞ przekazu -np meilowÂą..
Joasie usatysfakcjonuje jedynie metoda dzwonienia po tv/radio i krzyczenie dla milionowej widowni. MoÂże do 'szkÂła' moÂżna zadzwoniĂŚ i powiedzieĂŚ jej, albo na antenie radia maryja. No bo na maila to nie odpisze :nie:
Najbardziej mnie ciekawi tak na szybkoÂści analizujÂąc wszelkie epoki jak Joasia prezentowaÂła by siĂŞ w epoce kamienia Âłupanego
Na sobie jakaÂś niedbale narzucona zwierzĂŞca skĂłra
Dzikuska, biegajÂąca z maczugÂą za fanami :shock:
A Joasia KrĂłlewa to do jakies epoki pasuje Barok
Ostatecznie we wspĂłlczesnoÂści moÂże zostaĂŚ :spiewa: :spiewa:
Raz Jej sie oczka zaÂświecily.Nam siĂŞ swiecÂą czeÂściej wiĂŞc ..
Jak Joasia wrĂłci to dopiero jej bĂŞdÂą siĂŞ ÂświeciĂŚ. W koĂącu ten urlop jÂą zmieni :mhm: :rozglada: :rozglada: :rozglada:
maxxx

Joasie usatysfakcjonuje jedynie metoda dzwonienia po tv/radio i krzyczenie dla milionowej widowni. MoÂże do 'szkÂła' moÂżna zadzwoniĂŚ i powiedzieĂŚ jej, albo na antenie radia maryja. No bo na maila to nie odpisze
No nie wiem czy JÂą usatysfakcjonuje komentowanie Jej garderoby przed milionami telewidzĂłw :aniol: Jak ja bym siĂŞ dodzwoniÂł do szkÂła to bym publicznie tak nachwaliÂł Joasie,Âże by mi pan Tomasz pokazywaÂł time out juÂż :aniol: :spiewa:
Dzikuska, biegajÂąca z maczugÂą za fanami
Wtedy nie miaÂła fanĂłw,tylko stalaktyty i stalagmity znajÂą prawdĂŞ o Ăłwczesnej Joasi :devil:
Ostatecznie we wspĂłlczesnoÂści moÂże zostaĂŚ
Joasiu my znamy taki myk,Âże nawet w teraÂźniejszych czasach jesteÂś miÂłoÂściwie Nam panujÂącÂą KrĂłlowÂą ;)
Jak Joasia wrĂłci to dopiero jej bĂŞdÂą siĂŞ ÂświeciĂŚ. W koĂącu ten urlop jÂą zmieni
Ciekawe jakie zmiany Nam siĂŞ pierwsze rzucÂą w oczy :spiewa:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

No nie wiem czy JÂą usatysfakcjonuje komentowanie Jej garderoby przed milionami telewidzĂłw
To juÂż nie nasze zmartwienie. Czego by siĂŞ nie zrobiÂło, Joasia i tak bĂŞdzie zÂła i oziĂŞbÂła dla nas ;( ;(
Wtedy nie miaÂła fanĂłw,tylko stalaktyty i stalagmity znajÂą prawdĂŞ o Ăłwczesnej Joasi
Ale chyba taka dzika Joasia miaÂła jakichÂś adoratorĂłw :shock: :shock:
GdzieÂś muszÂą byĂŚ szczÂątki :shock: Ăłwczesnej Asi, moÂże ktoÂś je kiedyÂś znajdzie i stwierdzi, Âże to wspaniaÂła, kochana, miÂła, widziĂŞczna kobieta byÂła :tanczy:
Ciekawe jakie zmiany Nam siĂŞ pierwsze rzucÂą w oczy
:shock: Mam nadziejĂŞ, Âże nie przeszÂła operacji plastycznej :shock:
Jak dla mnie moÂże zostaĂŚ tak jak jest. WaÂżne, Âże wszystko jest na swoim miejscu :devil:
maxxx

To juÂż nie nasze zmartwienie. Czego by siĂŞ nie zrobiÂło, Joasia i tak bĂŞdzie zÂła i oziĂŞbÂła dla nas
Kupisz kwiatka to nim oberwiesz po g³owie i wyl¹duje w koszu,wyœlesz coœ to nie odpisze-mo¿e i lepiej bo obawiam sie co by mog³a odpisaÌ..,napiszesz,¿e Ci sie podoba Joasia w miko³ajowej marynarce to specjalnie nie za³ozy :nie: .Kurcze tak na zdrowy rozs¹dek to ta Joasia jest okropna dla Nas :shock: Ale do diab³a ze zdrowym rozs¹dkiem :!: 8) Wejœcie do tego kot³a automatycznie w³¹czy³o 'off' przy przycisku 'rozs¹dek' :P
Ale chyba taka dzika Joasia miaÂła jakichÂś adoratorĂłw
Jak byÂła taka Âśliczna jak teraz to na pewno :tanczy:
GdzieÂś muszÂą byĂŚ szczÂątki Ăłwczesnej Asi, moÂże ktoÂś je kiedyÂś znajdzie i stwierdzi, Âże to wspaniaÂła, kochana, miÂła, widziĂŞczna kobieta byÂła
Przy dzisiejszej technice to caÂłkiem realne :shock:
Jak dla mnie moÂże zostaĂŚ tak jak jest. WaÂżne, Âże wszystko jest na swoim miejscu
Joasia :!: ÂŻadnych kolczykĂłw w nosie i tatuaÂży :grozi: Jakby przyszÂła taka to ja bym sie powaÂżnie zastanowiÂł nad tym wszystkim :xx:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Kurcze tak na zdrowy rozs¹dek to ta Joasia jest okropna dla Nas Ale do diab³a ze zdrowym rozs¹dkiem Wejœcie do tego kot³a automatycznie w³¹czy³o 'off' przy przycisku 'rozs¹dek'
No ja wiem i zazdroszcze tym, tym fanom, ktĂłrych ulubieĂący sÂą mili dla nich.
A my zawsze musimy cierpieĂŚ ;( to nie sprawiedliwe ;(
Ale racja z tym rozs¹dkiem. Kazdy do tego tematu wchodzi na w³asn¹ odpowiedzialnoœÌ.
MyÂślisz, Âże ubezpieczenie od joasinych humorĂłw byÂłoby opÂłacalne :?: :shock:
Joasia ÂŻadnych kolczykĂłw w nosie i tatuaÂży Jakby przyszÂła taka to ja bym sie powaÂżnie zastanowiÂł nad tym wszystkim
Oh My God, weÂź, bo jeszcze wykraczesz :stop:
Joasiu juÂż lepiej Ty nic nie zmieniaj :spiewa:
maxxx

No ja wiem i zazdroszcze tym, tym fanom, ktĂłrych ulubieĂący sÂą mili dla nich.
A my zawsze musimy cierpieĂŚ to nie sprawiedliwe
Hmmm..ale jakos idea³u nikt nie osiagn¹³ :P Musia³bys byc chyba fanem MaÌka Mazura :devil: On doœÌ taki kontaktowy :spiewa:
Nie wiem jak Cie pocieszyĂŚ -widziaÂły gaÂły co braÂły :aniol:
Ale racja z tym rozs¹dkiem. Kazdy do tego tematu wchodzi na w³asn¹ odpowiedzialnoœÌ.
WiedziaÂłem,Âże beda same problemy ale ja lubie siĂŞ zmagaĂŚ z tym cudnym problemem :aniol:
MyÂślisz, Âże ubezpieczenie od joasinych humorĂłw byÂłoby opÂłacalne
Tak :D Nowy biznes,kurcze Ty to masz Âłeb,my tak utyskujemy i wylewamy krokodyle Âłzy a nasza KrĂłlowa moÂże byĂŚ zrĂłdÂłem dochodĂłw :shock:
Ah znĂłw ta kasa ,odraÂża mnie to trochĂŞ :hmm:
Oh My God, weÂź, bo jeszcze wykraczesz
No chyba,Âże dykretny tatuaÂżyk na szyi 'arczi :aniol: '
Nie mĂłw nie obraziÂłbys siĂŞ :tanczy:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Hmmm..ale jakos idea³u nikt nie osiagn¹³ Musia³bys byc chyba fanem MaÌka Mazura On doœÌ taki kontaktowy
Nie wiem jak Cie pocieszyĂŚ -widziaÂły gaÂły co braÂły
Ach, te gwiazdy :P Takie one niekontaktowe. Ale pakujÂąc siĂŞ tu wiedziaÂłem jaka jest Joasia. Jestem gotowy na wszystko :tanczy:
WiedziaÂłem,Âże beda same problemy ale ja lubie siĂŞ zmagaĂŚ z tym cudnym problemem

Ja jak najbardziej teÂż. LubiĂŞ wyzwania 8)
Nowy biznes,kurcze Ty to masz Âłeb,my tak utyskujemy i wylewamy krokodyle Âłzy a nasza KrĂłlowa moÂże byĂŚ zrĂłdÂłem dochodĂłw
Ah znĂłw ta kasa ,odraÂża mnie to trochĂŞ
Mam jeszcze zamiar wpuœciÌ w obieg pos¹¿ki z twarz¹ Joasi i jej g³owê jako bombkê na choinke. I tak na Joasi zbijê interes :devil:
No chyba,Âże dykretny tatuaÂżyk na szyi 'arczi '
Nie mĂłw nie obraziÂłbys siĂŞ
No jakby siê tak z nim nie afiszowa³a jak niektórzy ze swoimi paluchami to siê nie obra¿ê.
Ale nie chcia³bym byÌ samolubem i byÌ na Joasinej szyi sam. Do³¹czylibyœcie tam do mnie, co :mhm: :brawa: :tanczy:
maxxx

Ach, te gwiazdy Takie one niekontaktowe. Ale pakujÂąc siĂŞ tu wiedziaÂłem jaka jest Joasia. Jestem gotowy na wszystko
My jesteÂśmy gorzej pokarani bo dÂłuÂżej czasowo ;( Ale ja tak bardzo uwielbiam naszÂą GwiazdĂŞ ,Âże jakoÂś to blaknie ;) WskoczyÂł do ognia :devil: Dlatego przyjĂŞliÂśmy CiĂŞ jak brata boÂś siĂŞ wpakowaÂł w to bez kalkulacji :aniol:
Ja jak najbardziej teÂż. LubiĂŞ wyzwania
No to w czym w ogĂłle mamy problem ;) Joasiu dziĂŞkujemy,Âże tak dbasz o naszÂą ambicjĂŞ i realizacjĂŞ wyzwaĂą -jestes boska :devil: :stop:
Mam jeszcze zamiar wpuœciÌ w obieg pos¹¿ki z twarz¹ Joasi i jej g³owê jako bombkê na choinke. I tak na Joasi zbijê interes
:shock: :shock: I jeszcze czekoladki z podobizn¹ :spiewa: Przy naszych zdolnoœciach reklamowych jest szansa na sukces :aniol: A pos¹¿ki beda uœmiechniête czy naburmuszone :?: Bo ja np bym kupi³ i taka i tak¹ :lol2:
Ale nie chcia³bym byÌ samolubem i byÌ na Joasinej szyi sam. Do³¹czylibyœcie tam do mnie, co
Adam sprawiÂłby Joasi najmniej bĂłlu podczas wykonawstwa takiego tatuaÂżu :aniol:
Tylko 4 literki :tanczy: Joasiu ale My tylko takie maluteĂąkie dla zasady :P
arczi
Fan Forum
Fan Forum

My jesteÂśmy gorzej pokarani bo dÂłuÂżej czasowo Ale ja tak bardzo uwielbiam naszÂą GwiazdĂŞ ,Âże jakoÂś to blaknie WskoczyÂł do ognia Dlatego przyjĂŞliÂśmy CiĂŞ jak brata boÂś siĂŞ wpakowaÂł w to bez kalkulacji
Cierpienie trzeba znosiĂŚ z pokorÂą :roll: Zawsze moÂżna mieĂŚ nadziejĂŞ, Âże nastanÂą lepsze dni :P
Joasiu dziĂŞkujemy,Âże tak dbasz o naszÂą ambicjĂŞ i realizacjĂŞ wyzwaĂą -jestes boska
Joasia stawia nam na drodze coraz to wiêcej przeszkód. Chce sprawdziÌ nasz¹ pomys³owoœÌ i si³ê wytrwania :roll:
I jeszcze czekoladki z podobiznÂą
Chyba gorzkie w smaku :>
Przy naszych zdolnoœciach reklamowych jest szansa na sukces A pos¹¿ki beda uœmiechniête czy naburmuszone Bo ja np bym kupi³ i taka i tak¹
Popyt przewyÂższy podaÂż. JuÂż widze tych ludzi bijÂących siĂŞ w supermarkecie o towary Joasine :devil:
Pos¹¿ki bêd¹ mia³y wiele wcieleù. Przewa¿aÌ bêd¹ pogniewane Joasie. Ale dla ocieplenia jej wizerunku bêdzie du¿o uœmiechniêtych i s³odziutkich. Bêd¹ te¿ bombki z dziubkami :shock:
Adam sprawiÂłby Joasi najmniej bĂłlu podczas wykonawstwa takiego tatuaÂżu
Tylko 4 literki Joasiu ale My tylko takie maluteĂąkie dla zasady
Po dwĂłch dniach so Joasi dotarÂłoby co zrobiÂła i usilnie zdzieraÂłaby te napisy pumeksem :devil: :devil:
ODPOWIEDZ