adam pisze:Dagmara obiecaj mi Âże bĂŞdziesz AnioÂłem
I co obiecaÂła
arczi pisze:DaguÂś, tylko paniĂŞtaj, Âże sÂą teÂż inne fajne twarze. Nie jesteÂś jedyna
No a takie maÂłe okienka to chyba na rozzÂłoszczenie. Bo niby widaĂŚ, ale nie widaĂŚ
Lepiej by w ogĂłle nie pokazywali i nie denerwowali nas :nie:
Jest jeszcze Kalcza. No ale jak znaleÂźli nowÂą romanistke, to po co Anie fatygowaĂŚ
A ja stawiam ,Âże ze cztery osoby mĂłwiÂą po francusku
TVN_FAN pisze:A moÂże Dagmara Kaczmarek zostaÂła wysÂłana do Francji bo jako jedyna z tvn umie pÂłynnie mĂłwiĂŚ po francusku
Jest jeszcze Kalcza. No ale jak znaleÂźli nowÂą romanistke, to po co Anie fatygowaĂŚ :tanczy:
maxxx pisze:A ja stawiam ,Âże ze cztery osoby mĂłwiÂą po francusku
TeÂż tak mi siĂŞ wydaje, Âże jest parĂŞ osĂłb w TVN24 dobrze nawijajÂących po francusku. Do Francji teÂż wysÂłali AnnĂŞ Seremak wiĂŞc pewnie ona teÂż umie... :mhm:
Ja mia³em szczêœcie, bo akurat w³¹czy³em jak siê tak uœmiechnê³a. Popieram, uœmiech piêkny, przepiêkny. :tanczy:
I jak widzimy na za³¹czonych obrazkach Dagmara ma dziœ rozpuszczone w³osy. Wiedzia³em, ¿e mnie nie zawiedzie i przyjmie kompromis ws. fryzury. :szalony: :*
Dzieki sybic za zgranie Daguni :aniol: Bo jakoÂś nie mogÂłem na Nia natrafiĂŚ :nie:
RzeczywiÂście piĂŞkny usmiech i w ogĂłle fajna optymistyczna relacja :brawa:
To co przechodzimy na francuski -bedĂŞ miaÂł problemy :spiewa: chyba Âże Dagmara swoiemu najwiĂŞkszemu fanowi zafunduje oprĂłcz sesji terapeutycznych korepetycje z francuskiego
Dagna mogÂłaby spokojnie powalczyĂŚ o miano posiadaczki najpiĂŞkniejszego uÂśmiechu tvn24
Dagmara jak masz dobre wieÂści to zawsze Âślicznien siĂŞ uÂśmiechaj to siĂŞ bardzo spodoba i zyskasz wielu fanĂłw :cicho:
Jak Joasia kryĂąska bĂŞdzie Cie przekonywaÂła Âże skwaszona mina jest bardziej sexi to powiedz jak pan prezydent ma zwyczaj siĂŞ zwracaĂŚ do ludzi :rozglada:
Joasia siĂŞ nie zna :nie: a tak to odbierzesz jej najlepszych najwierniejszych fanĂłw :cicho:
No nie wiem czy najwierniejszych bo co to za wiernoÂś jak siĂŞ ucieka do tej ktĂłra Âśliczniej siĂŞ usmiecha
W kaÂżdym bÂądz razie jesteÂśmy wierni piĂŞknemu uÂśmiechowi :devil: :aniol:
To co przechodzimy na francuski -bedĂŞ miaÂł problemy chyba Âże Dagmara swoiemu najwiĂŞkszemu fanowi zafunduje oprĂłcz sesji terapeutycznych korepetycje z francuskiego
CaÂły urlop weÂźmie tylko dla Ciebie :spiewa: :spiewa:
Jak Joasia kryĂąska bĂŞdzie Cie przekonywaÂła Âże skwaszona mina jest bardziej sexi to powiedz jak pan prezydent ma zwyczaj siĂŞ zwracaĂŚ do ludzi
A jak siĂŞ zwraca x:
No nie wiem czy najwierniejszych bo co to za wiernoÂś jak siĂŞ ucieka do tej ktĂłra Âśliczniej siĂŞ usmiecha
W kaÂżdym bÂądz razie jesteÂśmy wierni piĂŞknemu uÂśmiechowi
DaguÂś wykonaÂłaÂś uÂśmiech niepeÂłny a juÂż kupiÂłaÂś prawie wszystkich facetĂłw :spiewa:
Ju¿ wspó³czuje Jej jak zacznie siê analizowanie i wymuszanie uœmiechów :devil: