[TVN] Sopot Festival 2007
Moderator: Łukasz
Ceny koncertĂłw w gĂłrĂŞ!
Od piÂątku w kasach mola w Sopocie dostĂŞpne bĂŞdÂą bilety na "Koncerty na molo", ktĂłre zapowiadajÂą 44. MiĂŞdzynarodowy Sopot Festival 2007. W ciÂągu czterech dni rozgrzewki zaprezentujÂą miĂŞdzy innymi: Thierry Amiel, Enrique Iglesias, September, czy Doda.
21-23 Lipca: PrzedsprzedaÂż: 14 zÂłotych, w dniu koncertu 19 zÂłotych
24 Lipca: Enrique Iglesias/ Doda - przedsprzedaÂż 40 zÂłotych, w dniu koncertu: 50 zÂłotych
Ceny biletĂłw w zeszÂłym roku:
PrzedsprzedaÂż: 12 zÂłotych
W dniu koncertu: 15 zÂłotych
Specjalnie stworzony na plaÂży pÂłatny sektor uniemoÂżliwi oglÂądanie koncertu osobom, ktĂłre nie zakupiÂły wczeÂśniej biletu.
Od piÂątku w kasach mola w Sopocie dostĂŞpne bĂŞdÂą bilety na "Koncerty na molo", ktĂłre zapowiadajÂą 44. MiĂŞdzynarodowy Sopot Festival 2007. W ciÂągu czterech dni rozgrzewki zaprezentujÂą miĂŞdzy innymi: Thierry Amiel, Enrique Iglesias, September, czy Doda.
21-23 Lipca: PrzedsprzedaÂż: 14 zÂłotych, w dniu koncertu 19 zÂłotych
24 Lipca: Enrique Iglesias/ Doda - przedsprzedaÂż 40 zÂłotych, w dniu koncertu: 50 zÂłotych
Ceny biletĂłw w zeszÂłym roku:
PrzedsprzedaÂż: 12 zÂłotych
W dniu koncertu: 15 zÂłotych
Specjalnie stworzony na plaÂży pÂłatny sektor uniemoÂżliwi oglÂądanie koncertu osobom, ktĂłre nie zakupiÂły wczeÂśniej biletu.
Znamy juÂż oficjalny program Sopot Festival 2007:
Pierwszy dzieĂą bardzo ubogi. :uhh: Powinni daĂŚ jeszcze kogoÂś, bo nie wszystkich interesuje Norah Jones. Poza tym ten koncert najlepiej pasowaÂłby drugiego dnia, bo wtedy jest "The Eurovision Dance Contest" i na dobry wynik Sopotu raczej nie moÂżna liczyĂŚ. A oni jeszcze 1 wrzeÂśnia dali konkurs. :uhh:
Za to drugi dzieĂą dobry. :tanczy: Tylko to pewnie bĂŞdzie wyglÂądaĂŚ jak rok temu. Jest duÂżo czasu, uczestnicy zaÂśpiewajÂą po jednej piosence, sporo reklam i bezsensownego gadania jurorĂłw. Mogliby powrĂłciĂŚ do tych coverĂłw (chyba dobrze napisaÂłem :rozglada: ). Fajnie, Âże zaÂśpiewajÂą laureaci z poprzednich lat. O, Piaska gdzieÂś zgubili. :rozglada:
Trzeci dzieù dla starszych osób. Rok temu by³o fajnie i ogl¹dalnoœÌ dobra. Sprawdzi³a siê informacja "Faktu", ¿e Kayah poprowadzi SF 2007. Nie ca³y oczywiœcie...
- DZIEĂ PIERWSZY - 31.08.[/color]
44 Sopot Festival zostanie zainaugurowany Koncertem Galowym podczas którego wyst¹pi znana amerykaùska piosenkarka i pianistka - Norah Jones. 31 sierpnia publicznoœÌ Opery Leœnej i widzowie TVN us³ysz¹ jej najwiêksze przeboje. - DZIEà DRUGI - 01.09.
Drugiego dnia festiwalowego odbêdzie siê Miêdzynarodowy Konkurs o nagrodê Bursztynowego S³owika i S³owika Publicznoœci. W pierwszej czêœci konkursu wyst¹pi piêciu polskich finalistów konkursu: Feel, Ma³gorzata Ostrowska, Sumptuastic, Szymon Wydra & Carpe Diem oraz £ukasz Zagrobelny. Bed¹ oni rywalizowaÌ o uczestnictwo w Miêdzynarodowym Konkursie o nagrodê Bursztynowego S³owika. Reprezentanta Polski wybierze siedmioosobowe jury. Druga czêœÌ koncertu to Fina³, w którym polski artysta zmierzy siê z wybranymi wczeœniej przez Komisje Konkursow¹ artystami zagranicznymi. Bed¹ to: Thierry Amiel (Francja), Emmanuel Moire (Francja), The Cloud Room (USA), Monrose (Niemcy), Sophie Elis-Bextor (Anglia) i September (Szwecja). O tym kto otrzyma statuetkê Bursztynowego S³owika ponownie zadecyduje jury. Laureata S³owika Publicznoœci wybior¹ widzowie TVN. Na scenie pojawi¹ siê tak¿e zwyciêzcy z lat ubieg³ych - Doda (S³owik Publicznoœci 2005), Stachursky (S³owik Publicznoœci 2006) oraz Mattafix (Bursztynowy S³owik 2006). - DZIEà TRZECI - 02.09.
Trzeciego dnia festiwalu - GorÂączka Niedzielnej Nocy! Na scenie pojawiÂą siĂŞ najsÂłynniejsze gwiazdy amerykaĂąskiego disco lat 70-tych: Gloria Gaynor, Village People, Hot Chocolate, Kool & The Gang, Sister Sledge. Muzycznym przewodnikiem po tamtych latach bĂŞdzie Kayah, ktĂłra na tĂŞ okazjĂŞ przygotuje wiele niespodzianek.
Pierwszy dzieĂą bardzo ubogi. :uhh: Powinni daĂŚ jeszcze kogoÂś, bo nie wszystkich interesuje Norah Jones. Poza tym ten koncert najlepiej pasowaÂłby drugiego dnia, bo wtedy jest "The Eurovision Dance Contest" i na dobry wynik Sopotu raczej nie moÂżna liczyĂŚ. A oni jeszcze 1 wrzeÂśnia dali konkurs. :uhh:
Za to drugi dzieĂą dobry. :tanczy: Tylko to pewnie bĂŞdzie wyglÂądaĂŚ jak rok temu. Jest duÂżo czasu, uczestnicy zaÂśpiewajÂą po jednej piosence, sporo reklam i bezsensownego gadania jurorĂłw. Mogliby powrĂłciĂŚ do tych coverĂłw (chyba dobrze napisaÂłem :rozglada: ). Fajnie, Âże zaÂśpiewajÂą laureaci z poprzednich lat. O, Piaska gdzieÂś zgubili. :rozglada:
Trzeci dzieù dla starszych osób. Rok temu by³o fajnie i ogl¹dalnoœÌ dobra. Sprawdzi³a siê informacja "Faktu", ¿e Kayah poprowadzi SF 2007. Nie ca³y oczywiœcie...

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Pierwszy dzieù taki pusty. Ma³o kogo chyba zainteresuje ta piosenkarka. No i to chyba pierwsza tego typu impreza w Polsce, któr¹ "Koncert galowy" rozpoczyna a nie koùczy. Co do dnia konkursowego, to wszystko œwietnie, tylko po co kolejny raz tam Doda ? Jak kiedyœ bardzo j¹ lubi³em, tak teraz nie trawiê. Czy ona musi siê wepchn¹Ì na ka¿dy festiwal muzyczny ?
Trzeci dzieĂą po raz kolejny ma szansĂŞ na bardzo dobry wynik. PatrzÂąc na polsatowskie "Wianki w rytmie disco", a bardziej na wyniki oglÂądalnoÂści, jestem pewien, Âże podobne przedsiĂŞwziĂŞcie TVN-u z takÂą muzykÂą rĂłwnieÂż okaÂże siĂŞ sukcesem.
Trzeci dzieĂą po raz kolejny ma szansĂŞ na bardzo dobry wynik. PatrzÂąc na polsatowskie "Wianki w rytmie disco", a bardziej na wyniki oglÂądalnoÂści, jestem pewien, Âże podobne przedsiĂŞwziĂŞcie TVN-u z takÂą muzykÂą rĂłwnieÂż okaÂże siĂŞ sukcesem.
TVN w zwiÂązku z ÂżaÂłobÂą odwoÂłaÂł poniedziaÂłkowy i wtorkowy koncert na sopockim Molo. WystĂŞpy zaplanowane na pierwszy z nich odbĂŞdÂą siĂŞ w poÂłowie sierpnia. Z kolei Enrique Iglesias, ktĂłry miaÂł zagraĂŚ na Molo we wtorek, zadeklarowaÂł wstĂŞpnie, Âże wystÂąpi w trakcie drugiego dnia Sopot Festival, czyli 1 wrzeÂśnia.
http://www.medialink.pl/media/?telewizj ... 5&id=37074
http://www.medialink.pl/media/?telewizj ... 5&id=37074
wez ale ludzie byli wnerwieni ze iodwolali koncerty ja specjalnie z poludnia jechalem do sopotu na te koncerty i porazka :| dobrze ze skorzystalismy i widzielismy koncert z september ale koncert zrobil wraÂżenie nie mowiac o tym jakie bylyby nastepne ehhhh gl;upi kaczorrrrr
TVN innowacja i nowoczesność...
Có¿ s¹ ludzie i...
x: Prezydent nie wprowadziÂłby ÂżaÂłoby gdyby nie miaÂł powodu. Niestety niektĂłrzy tego nie rozumiejÂą. :uhh:
ÂŻeby nie byÂło zupeÂłnie off topic. KtoÂś kiedyÂś sie pytaÂł o bilety na Sopot Festival 2007. SÂą juÂż dostĂŞpne w sieci
http://www.ticketonline.pl/portal/start ... 2&c=allcat

ÂŻeby nie byÂło zupeÂłnie off topic. KtoÂś kiedyÂś sie pytaÂł o bilety na Sopot Festival 2007. SÂą juÂż dostĂŞpne w sieci

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

pĂłjÂście na koncert w trakcie ÂżaÂłoby narodowej nie pozbawia czÂłowieka czÂłowieczeĂąstwa :> kaÂżdy inaczej przeÂżywa tragediĂŞ i na jakimkolwiek koncercie siĂŞ o niej nie zapomina.nie rozumiem czemu od razu pojawia siĂŞ taka segregacja na ludzi i .... :hmm: co tydzieĂą ginie tyle ludzi na drogach,Âże codziennie powinna byĂŚ ÂżaÂłoba narodowa...ale do ludzi dociera dopiero spektakularna ÂśmierĂŚ.szkoda...
Ale bym sobie poszedÂł na Norah Jones!!a miaÂł byĂŚ ponoĂŚ George Michael w SF i co?no i dobrze,Âże przyjedzie Norah!!
oby Piasek nie byÂł w jury,bo w zeszÂłym roku chyba coÂś braÂł,bo pajacowato dostawiaÂł siĂŞ do MoÂłek,Âżenada.I Ingrid-wielka gwiazda,ktĂłra tak naprawdĂŞ jest gwiazdÂą,ale tak naprawdĂŞ w Polsce.Na prowadzenie Majewskiego z WojewĂłdzkim teÂż raczej nie moÂżna liczyĂŚ.NA PEWNO bĂŞdzie MoÂłek...
Ale bym sobie poszedÂł na Norah Jones!!a miaÂł byĂŚ ponoĂŚ George Michael w SF i co?no i dobrze,Âże przyjedzie Norah!!

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
raczej na 99% bĂŞdzie MoÂłek.teÂż uwaÂżam,Âże skoro juÂż ona musi byĂŚ to w parze z jakimÂś facetem,hmmm z Sianeckim
Âżadne mi sensowne pomysÂły nie przychodzÂą do gÂłowy :mhm:
zamiast MoÂłek- Kinga Rusin
chociaÂż myÂślĂŞ,Âże dla Kingi to za bardzo masowa impreza,a prowadzenie Kingi z MoÂłkowÂą odpada,bo by zwyczajnie po kobiecemu ze sobÂą rywalizowaÂły,co by wyszÂło nieÂładnie :/ Janiaka nie chcĂŞ :stop: trudny wybĂłr...

zamiast MoÂłek- Kinga Rusin

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
No có¿, o Sianeckim to ja nawet nie pomyœla³em, ale chyba by by³o fajnie. Lubiê go i zawsze ma coœ ciekawego do powiedzenia. Tylko jest jedno ale... on przecie¿ nigdy nie prowadzi³ takiej imprezy. Chocia¿ warto poszukaÌ kogoœ znanego z TVN 24 np. Anita Werner.
Dobra my moÂżemy sobie gdybaĂŚ, ale i tak na 99,9% bĂŞdzie Magda MoÂłek. Wiele razy juÂż prowadziÂła takie imprezy i chyba nie bĂŞdÂą chcieli eksperymentowaĂŚ. ChociaÂż mogliby posÂłuchac widzĂłw i internautĂłw
. PrzydaÂłby siĂŞ jeszcze ktoÂś z facetĂłw. ChciaÂłbym, Âżeby to byÂł Kuba WojewĂłdzki (prowadziÂł TopTrendy dwa lata temu i byÂło dobrze
)
Dobra my moÂżemy sobie gdybaĂŚ, ale i tak na 99,9% bĂŞdzie Magda MoÂłek. Wiele razy juÂż prowadziÂła takie imprezy i chyba nie bĂŞdÂą chcieli eksperymentowaĂŚ. ChociaÂż mogliby posÂłuchac widzĂłw i internautĂłw