Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
-
- Fanatyk :)
A ja zawsze mysla³em, ¿e te tajemnicze , nieziemskie spojrzenie to znak pochodzenia od Anio³ów ...Œliczna czarownica Nam sie trafi³a to fakt niezaprzeczalny
No có¿, Joanno...
czaruj... :spiewa:
bez koĂąca nas czaruj ... :spiewa:
swych mocy nie ÂżaÂłuj ... :spiewa:
w ramionach nas noÂś... :spiewa:
No nie... :/ Joasia to Czysta Rasa NordyckaJoasia jest pewnie cĂłrkÂą cygana albo roma.

nie ma w sobie nic z "poÂłudniowca" .
A ja zawsze mysla³em, ¿e te tajemnicze , nieziemskie spojrzenie to znak pochodzenia od Anio³ów ...
Ja tez tak zawsze myslaÂłem

100% racjiNo nie... Joasia to Czysta Rasa Nordycka
nie ma w sobie nic z "poÂłudniowca" .

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Joasia to s³owiaùska piêknoœÌ,jest NASZA
no wiecie..nasza z Polski..nikt tu przecie¿ nie ma jej na w³asnoœÌ :devil: ani na wy³¹cznoœÌ
ale kto wie,moÂże ma jakieÂś niepolskie korzenie a temperament z poÂłudnia
niestety tego moÂżemy siĂŞ juÂż tylko domyÂślaĂŚ.... :spiewa:

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
ah ty zÂłoÂśliwcze! :devil: skargi na Ciebie oczywiÂście idÂą w stronĂŞ Kryniadam pisze:WYKARMIONA NA POLSKIM MLEKU :devil:

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Po co mnie zapraszaÂła na to forum abym pisaÂł o niej -teraz musi ponosiĂŚ konsekwencje tego czynuskargi na Ciebie oczywiÂście idÂą w stronĂŞ Kryni

W takie zimnisko nasz¹ Joasiê??jeœli chodzi o pó³noc to typuje Syberiê(

Przyznam Âże Joasi w futerku nie pamiĂŞtam :nie:bo o ile mnie pamiĂŞĂŚ nie myli to Joasia siĂŞ juÂż pokazaÂła w futrze??
W Polsce to robiÂą najlepsze Joasie na Âświecie :tanczy:Joasia powinna mieĂŚ przyznany tytuÂł Dobre Bo Polskie
Joasia jest p³odem ziemi polskiej.Joasia to s³owiaùska piêknoœÌ,jest NASZA no wiecie..nasza z Polski..nikt tu przecie¿ nie ma jej na w³asnoœÌ ani na wy³¹cznoœÌ
W³aœnie, wa¿ne ¿e nasza a czy pó³nocna czy po³udniowa to ju¿ nie wa¿ne.
Mam nadziejê, ¿e przez urlop troche siê wygrzeje i bêdzie mo¿na j¹ nazwaÌ piecyk :devil:Raczej z pó³nocy ostatnimi czasy zimna jak lodówka siê zrobi³a
Joasia to taka matka-polka dla nas. Tak siĂŞ nami opiekuje, Âże szokwykarmiona na polskim mleku matki polki

:devil:adam pisze:Po co mnie zapraszaÂła na to forum abym pisaÂł o niej -teraz musi ponosiĂŚ konsekwencje tego czynu![]()
Joasi nie by³oby zimno na Syberii,napewno znalaz³aby jakiœ sposób aby nie zmarzn¹Ì

miaÂła takie szare futro,nie byÂło futrzaste,ale coÂś koÂło tego,na powÂązkach miaÂła pÂłaszcz zdaje siĂŞ,a to szare gdzieÂś tam na mieÂście :hmm: :hmm: :hmm:
sugerujesz,Âże takich JoaÂś jest wiĂŞcej?arczi pisze:W Polsce to robiÂą najlepsze Joasie na Âświecie :tanczy:

fochliwa osĂłbka,nie ona jedna z resztÂą.... :spiewa:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
To wszystko siĂŞ zgadza,miaÂła raz teÂż koÂłnierzyk futrzasty tak fajnie wywiniety :tanczy:aveo pisze:miaÂła takie szare futro,nie byÂło futrzaste,ale coÂś koÂło tego,na powÂązkach miaÂła pÂłaszcz zdaje siĂŞ,a to szare gdzieÂś tam na mieÂście
PeÂłnia lata a My o fotrach,do czego ta Joasia nas tu zmusza :hmm:
Dobrze,Âże nie pÂłochliwa choc kto wiesugerujesz,Âże takich JoaÂś jest wiĂŞcej? przecieÂż Krynia jest jedyna w swoim rodzaju
fochliwa osĂłbka,nie ona jedna z resztÂą....

W sumie pokolenia na to pracowaÂły Âżeby taka Joasia powstaÂła :devil: :spiewa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !