Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Joasi nie by³oby zimno na Syberii,napewno znalaz³aby jakiœ sposób aby nie zmarzn¹Ì
Joasia rozpali ognisko nawet na Âśrodku Syberii :devil:

sugerujesz,Âże takich JoaÂś jest wiĂŞcej? przecieÂż Krynia jest jedyna w swoim rodzaju
fochliwa osĂłbka,nie ona jedna z resztÂą....

No wiesz, to nie jest niemoÂżliwe.
Niby Kryniewicz jest jedna i niepowtarzalna, ale mogÂą siĂŞ zdarzyĂŚ takie fenomeny jak ona ( patrz Dagi :cicho: :rozglada: ) :P
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

arczi pisze:Joasia rozpali ognisko nawet na Âśrodku Syberii :devil:

Joasia jest napewno obeznana w rozpalaniu ognisk :devil: :spiewa: Syberia to pikuÂś....

Krynia jest BARDZO podobna do Kim Wilde!!ciekawe czy teÂż potrafi tak Âładnie ÂśpiewaĂŚ :mhm:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

aveo pisze:Krynia jest BARDZO podobna do Kim Wilde!!
Noi co o tym myslicie :mhm:
Tylko akurat na tym zdjĂŞciu miaÂła 46 lat :shock:
Obrazek

Tylko Âżeby ktoÂś siĂŞ nie pomyliÂł ,Âże to Joasia wrĂłciÂła..nic z tych rzeczy ;( ..
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

:shock: :shock: :shock:
MyÂślaÂłem, Âże to Joasia w sesji dla jakiejÂś gazety. :rozglada:
SwojÂą drogÂą to porĂłwnanie do Kim Wilde chyba siĂŞ juÂż krĂłryÂś raz ponawia, bo tÂą fotkĂŞ zdaje sie widzĂŞ juÂż ktĂłryÂś raz na forum :devil:
Tylko Âżeby ktoÂś siĂŞ nie pomyliÂł ,Âże to Joasia wrĂłciÂła..nic z tych rzeczy .. ;(
Nic siĂŞ nie martw. Byle do poniedziaÂłku :spiewa:
maxxx

MyÂślaÂłem, Âże to Joasia w sesji dla jakiejÂś gazety.
SwojÂą drogÂą to porĂłwnanie do Kim Wilde chyba siĂŞ juÂż krĂłryÂś raz ponawia, bo tÂą fotkĂŞ zdaje sie widzĂŞ juÂż ktĂłryÂś raz na forum
TeÂż mi sie wydawaÂło,Âże juz to gdzieÂś widziaÂłem.Ten wÂątek kryje wiele skarbĂłw,juÂż nawet sie zapomina ktĂłre sÂą ,ktĂłre nie :nie:
Ale ja wole Asie oczywiÂście :P :P
Nic siĂŞ nie martw. Byle do poniedziaÂłku
Jakby siĂŞ ktos pytaÂł kiedy bedzie to mĂłwimy poniedziaÂłek a ktĂłry to juz inna kwestia.. :rydzyk:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Ale ja wole Asie oczywiÂście
Ta babka to Joasia drugiego rzutu.
Nic siê nie przejmuj Aœka, ta babka ukrad³a Ci to¿samoœÌ( :spiewa: ), ale do piêt Ci nie dorasta :twisted:
Jakby siĂŞ ktos pytaÂł kiedy bedzie to mĂłwimy poniedziaÂłek a ktĂłry to juz inna kwestia..

W koùcu sami daliœmy Joasi przyzwolenie na przed³u¿enie terminu powrotu jeœli zajdzie taka koniecznoœÌ. Z Joasi¹ to jak z Terminalem 2 na Okêciu :devil:
maxxx

Ta babka to Joasia drugiego rzutu.
Nic siê nie przejmuj Aœka, ta babka ukrad³a Ci to¿samoœÌ( ), ale do piêt Ci nie dorasta
Albo inaczej:Kim Wilde jest podobna do Joasi,a nie odwrotnie 8)
W koùcu sami daliœmy Joasi przyzwolenie na przed³u¿enie terminu powrotu jeœli zajdzie taka koniecznoœÌ. Z Joasi¹ to jak z Terminalem 2 na Okêciu
ÂŻebys wiedziaÂł :x Ale zawsze moÂże byĂŚ z NiÂą tak jak ze stadionem X lecia :shock: :xx:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

adam pisze:ostatnimi czasy zimna jak lodĂłwka siĂŞ zrobiÂła :neutral:
Kto wie mo¿e za duzo krêci siê ko³o "luksusowej lodówki" vel Anity Werner :lol: ?! W koùcu ³¹czy je to samo miejsce pracy.
A co do rzucania klÂątw to jest z pewnoÂściÂą jeden plus, jeÂżeli wÂłaÂśnie to Wam sie ze strony Joasi przytrafiÂło, to moÂżecie chociaz byĂŚ pewni, Âże nie jesteÂście jej obojĂŞtni!
P.S. Ci co czytali artyku³ we wspomnianej gazecie do konca, to na pewno tez doczytali, ¿e babki rzucaj¹ce kl¹twy nie maj¹ powodzenia w ¿yciu, nie zak³adaj¹ rodzin, s¹ samotne i najczêœciej przypl¹tuja im sie na staroœc ró¿ne choróbska- to taka karma za rzucanie z³a - dostaje im sie za to wszystko z nawi¹zk¹. Miejmy wiêc nadziejê, ¿e Joasia w te klocki siê nie bawi. Ciekawi mnie jednak¿e to czy kiedykolwiek ona sama pad³a ofiar¹ jakiejœ kl¹twy, w koùcu mieszka³a w siedlisku tych czarownic!?
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

A co do rzucania klÂątw to jest z pewnoÂściÂą jeden plus, jeÂżeli wÂłaÂśnie to Wam sie ze strony Joasi przytrafiÂło, to moÂżecie chociaz byĂŚ pewni, Âże nie jesteÂście jej obojĂŞtni!
Czyli caÂły czas mysli o nas? :shock: choĂŚ nie zawsze najlepiej :spiewa:
P.S. Ci co czytali artykuÂł we wspomnianej gazecie do konca, to na pewno tez doczytali, Âże babki rzucajÂące klÂątwy nie majÂą powodzenia w Âżyciu, nie zakÂładajÂą rodzin, sÂą samotne
Joasiu ja siĂŞ z TobÂą oÂżeniĂŞ i juÂż nie bedziesz sama :devil:
Ciekawi mnie jednakÂże to czy kiedykolwiek ona sama padÂła ofiarÂą jakiejÂś klÂątwy, w koĂącu mieszkaÂła w siedlisku tych czarownic!?
CoÂś mi siĂŞ wydaje Âże to my jesteÂśmy czĂŞÂściÂą tej klÂątwy :devil:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Albo inaczej:Kim Wilde jest podobna do Joasi,a nie odwrotnie
DokÂładnie 8)
Ale zawsze moÂże byĂŚ z NiÂą tak jak ze stadionem X lecia
S³ysza³em, ¿e mo¿³iwe i¿ nowy stadion zostanie zbudowany obok X lecia.
Za dÂługo trwaÂłoby wybuÂżanie go :devil: Tak wiĂŞc Joasia jeszcze poÂżyje :devil:
babki rzucaj¹ce kl¹twy nie maj¹ powodzenia w ¿yciu, nie zak³adaj¹ rodzin, s¹ samotne i najczêœciej przypl¹tuja im sie na staroœc ró¿ne choróbska
Mam nadziejĂŞ, Âże Joasia te klÂątwy to tak tylko okazyjnie. Nie chcemy chyba Âźle dla Joasi :>
Joasia moÂże nie mieĂŚ rodziny, ale nigdy nie bĂŞdzie samotna- ma nas :tanczy:
Ciekawi mnie jednakÂże to czy kiedykolwiek ona sama padÂła ofiarÂą jakiejÂś klÂątwy, w koĂącu mieszkaÂła w siedlisku tych czarownic!?
ByĂŚ moÂże jakaÂś czarownica jest odpowiedzialna za zaÂłoÂżenie tego wÂątku :rozglada:

Czyli caÂły czas mysli o nas? choĂŚ nie zawsze najlepiej
Nie waÂżne co myÂśli, waÂżne, Âże myÂśli :spiewa:
Joasiu ja siĂŞ z TobÂą oÂżeniĂŞ i juÂż nie bedziesz sama
Joasiu, a jeÂśli odrzucisz adamowÂą propozycje to pamiĂŞtaj, Âże ja jestem nastĂŞpny w kolejce :rydzyk: :rydzyk:
CoÂś mi siĂŞ wydaje Âże to my jesteÂśmy czĂŞÂściÂą tej klÂątwy
:devil: :devil: :devil: :
maxxx

S³ysza³em, ¿e mo¿³iwe i¿ nowy stadion zostanie zbudowany obok X lecia.
Za dÂługo trwaÂłoby wybuÂżanie go Tak wiĂŞc Joasia jeszcze poÂżyje
No wszystkiego siĂŞ mogÂła dziewczyna spodziewaĂŚ ale chyba nie tego,Âże bedziemy JÂą porĂłwnywaĂŚ do stadionu :xx: ..jeszcze DziesiĂŞciolecia.. :xx:
Joasiu chcesz to moÂżemy CiĂŞ nazywaĂŚ Camp Nou :tanczy:
Mam nadziejĂŞ, Âże Joasia te klÂątwy to tak tylko okazyjnie. Nie chcemy chyba Âźle dla Joasi
Joasia moÂże nie mieĂŚ rodziny, ale nigdy nie bĂŞdzie samotna- ma nas
WÂłaÂśnie.Joasiu z rodzina to dobrze siĂŞ wychodzi ale na zdjĂŞciach :rozglada:
A z Nami dobrze siĂŞ wychodzi w kaÂżdej sytuacji :aniol:
ByĂŚ moÂże jakaÂś czarownica jest odpowiedzialna za zaÂłoÂżenie tego wÂątku
Czyli co ten wÂątek to zwykÂła mistyfikacja :shock: :rozglada: ...
Nie waÂżne co myÂśli, waÂżne, Âże myÂśli
Nie waÂżne co pisza waÂżne ,Âże piszÂą :spiewa: Joasiu my piszemy same dobre rzeczy :P
Joasiu, a jeÂśli odrzucisz adamowÂą propozycje to pamiĂŞtaj, Âże ja jestem nastĂŞpny w kolejce
..i ja nastĂŞpny :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

No wszystkiego siĂŞ mogÂła dziewczyna spodziewaĂŚ ale chyba nie tego,Âże bedziemy JÂą porĂłwnywaĂŚ do stadionu ..jeszcze DziesiĂŞciolecia..
Zadziwiamy JoasiĂŞ naszÂą retorykÂą. No ale co zrobiĂŚ.
Dziewczyna nas ma od tego, ÂżebyÂśmy jej troche humor poprawili :devil:
WÂłaÂśnie.Joasiu z rodzina to dobrze siĂŞ wychodzi ale na zdjĂŞciach
A z Nami dobrze siĂŞ wychodzi w kaÂżdej sytuacji
Joasiu, ale kiedyÂś jeszcze wyjdziesz z nami jak ZabÂłocki na mydle- nie uwÂłaczajÂąc Magdy Hykawy :stop:
Czyli co ten wÂątek to zwykÂła mistyfikacja ...
To jest zwykÂła prowokacja czarownic z Siemiatycz. ChciaÂły zobaczyĂŚ czy Joasia ma fanĂłw i jest lubiana.
Teraz juÂż wiedzÂą i Joasia moÂże byĂŚ w niebezpieczeĂąstwie, bo te samotne i niechciane czarownice kierujÂą siĂŞ zawiÂściÂą :shock:
Ale my nie damy Joasi cierpieĂŚ :nie:
Nie waÂżne co pisza waÂżne ,Âże piszÂą Joasiu my piszemy same dobre rzeczy
Joasiu, ja potwierdzam. ZnajdÂź tu choĂŚ jedno zÂłe sÂłowo na Ciebie, a dostaniesz w nagrode czekolade i lizaczka :tanczy:
..i ja nastĂŞpny
Joasiu, powiedz temu: basta. To jakieÂś biuro matrymonialne siĂŞ zrobiÂło :devil:
maxxx

Zadziwiamy JoasiĂŞ naszÂą retorykÂą. No ale co zrobiĂŚ.
Dziewczyna nas ma od tego, ÂżebyÂśmy jej troche humor poprawili
Tak wszystko sie zgadza ale jak zobaczy jak ten stadion na dziÂś wyglada to nie wiem czy sie humor poprawi :nie: Stanie sie bardziej humorzasta :spiewa:
Gorzej,Âże pewnie ona ten obiekt juz zna :xx:
Joasiu, ale kiedyÂś jeszcze wyjdziesz z nami jak ZabÂłocki na mydle- nie uwÂłaczajÂąc Magdy Hykawy
Co Ty to ta wizje katastroficzne kreÂślisz Naszej GwieÂździe :uhh: :P
To jest zwykÂła prowokacja czarownic z Siemiatycz. ChciaÂły zobaczyĂŚ czy Joasia ma fanĂłw i jest lubiana.
Teraz juÂż wiedzÂą i Joasia moÂże byĂŚ w niebezpieczeĂąstwie, bo te samotne i niechciane czarownice kierujÂą siĂŞ zawiÂściÂą
Ale my nie damy Joasi cierpieĂŚ
WyszÂły Ăłw czarownice z zaÂłoÂżenia,Âże ludzie w necie bedÂą wyÂżywaĂŚ siĂŞ i znĂŞcaĂŚ nad JoasiÂą korzystajÂąc ze swojej anonimowoÂści :cicho: Srodze siĂŞ zawiodÂły :tanczy:
Ale Âżeby nie byÂło tak miÂło moga szukaĂŚ jakiejÂś zemsty :shock: Ale razem sobie poradzimy 8)
Joasiu, ja potwierdzam. ZnajdÂź tu choĂŚ jedno zÂłe sÂłowo na Ciebie, a dostaniesz w nagrode czekolade i lizaczka
Chyba dostanie :aniol: Na pewno ktos coÂś przeholowaÂł :uhh:
Joasiu, powiedz temu: basta. To jakieÂś biuro matrymonialne siĂŞ zrobiÂło
Joasiu aleÂż Ty masz powodzenie :D
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Tak wszystko sie zgadza ale jak zobaczy jak ten stadion na dziÂś wyglada to nie wiem czy sie humor poprawi Stanie sie bardziej humorzasta
Gorzej,Âże pewnie ona ten obiekt juz zna
Ale za to ile ten stadion ma fanĂłw. ZestarzaÂł siĂŞ z klasÂą :devil:
Nie no Joasiu, to byÂło tylko takie porĂłwnanie, no wiesz... nie chodziÂło o urode :tanczy:
bo w tym to ty o klase wyÂżej jesteÂś :spiewa:
Co Ty to ta wizje katastroficzne kreÂślisz Naszej GwieÂździe
Chyba miaÂłem chwilĂŞ zwÂątpienia. Wiadomo, Âże na nas zawsze dobrze wyjdzie.
I jeszcze sobie po nas pojedzie :devil:
WyszÂły Ăłw czarownice z zaÂłoÂżenia,Âże ludzie w necie bedÂą wyÂżywaĂŚ siĂŞ i znĂŞcaĂŚ nad

JoasiÂą korzystajÂąc ze swojej anonimowoÂści Srodze siĂŞ zawiodÂły
MoÂże inni szatani sÂą tam czynni :mhm: Kto ich tam wie :spiewa:
Ale Âżeby nie byÂło tak miÂło moga szukaĂŚ jakiejÂś zemsty Ale razem sobie poradzimy
Na pewno szukajÂą, ale na nas haka nie znajdÂą. I Âżadne prowokacje nie przejdÂą :nie: :stop:
Chyba dostanie Na pewno ktos coÂś przeholowaÂł
Joasiu, podaj adres- jakoÂś Ci musze tÂą czekoladke dostarczyĂŚ. Najlepiej osobiÂście :devil:
Joasiu aleÂż Ty masz powodzenie
Jestem ciekaw, czy w Âżyciu prywatnym teÂż siĂŞ niÂą mĂŞÂżczyÂźni tak interesujÂą :roll:
maxxx

Ale za to ile ten stadion ma fanĂłw. ZestarzaÂł siĂŞ z klasÂą
Nie no Joasiu, to byÂło tylko takie porĂłwnanie, no wiesz... nie chodziÂło o urode
bo w tym to ty o klase wyÂżej jesteÂś
Joasiu ale niech Cie nie zwiedzie szaleùcza mi³oœÌ niektórych do tego obiektu :nie:
Ci wietnamczycy,azjaci i inni broniÂą Go bo to ich ÂźrĂłdÂło utrzymania.Tylko dlatego :stop:
A My .. Ach nie skoĂącze tego bo juÂż przebiÂłbym granicĂŞ absurdu :devil: ...
:stop: :stop:
Chyba miaÂłem chwilĂŞ zwÂątpienia. Wiadomo, Âże na nas zawsze dobrze wyjdzie.
I jeszcze sobie po nas pojedzie
Ciesze siĂŞ,Âże zmieniÂłeÂś zdanie ;) Teraz Joasia juz teÂż bĂŞdzie spokojniejsza :aniol:
MoÂże inni szatani sÂą tam czynni Kto ich tam wie
Dlatego musimy trzymac rĂŞke na pulsie :nos:
Na pewno szukajÂą, ale na nas haka nie znajdÂą. I Âżadne prowokacje nie przejdÂą
Nie ma mowy bo my nie mamy zÂłych zamiarĂłw nigdy :nie:
Joasiu, podaj adres- jakoÂś Ci musze tÂą czekoladke dostarczyĂŚ. Najlepiej osobiÂście
Tylko nie zrĂłb gafy i nie podaruj Jej tych czekoladek z naszej kolekcjii z Jej wizerunkiem :xx: Bo Joasioczekoladka nie jestem pewien czy by Jej smakowaÂła :nie:
Jestem ciekaw, czy w Âżyciu prywatnym teÂż siĂŞ niÂą mĂŞÂżczyÂźni tak interesujÂą
Pewnie tak ale nie do tego stopnia jak My :nie:
ODPOWIEDZ