Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
No to wszyscy gÂłusi sÂłyszeli i niewidomi widzieli i niemi mĂłwili Âże to ja jestem jej najwiĂŞkszym ulubieĂącem :spiewa: :devil:arczi pisze:WiĂŞc dziÂś dzieĂą pod znakiem Kryniska :devil:
A Joasia nas po¿a³uje, my z ni¹ ju¿ wczoraj nawi¹zaliœmy po³¹czenie i wszystko nam jasno postawi³a. PonoÌ jesteœmy jej ulubieùcami :devil:
No to wszyscy gÂłusi sÂłyszeli i niewidomi widzieli i niemi mĂłwili Âże to ja jestem jej najwiĂŞkszym ulubieĂącem

Od wczoraj spadÂłeÂś w rankingu Joasi na samo dno :spiewa: :spiewa: JesteÂś tuÂż pod KuÂźniarem :devil:
arczi pisze:No to wszyscy gÂłusi sÂłyszeli i niewidomi widzieli i niemi mĂłwili Âże to ja jestem jej najwiĂŞkszym ulubieĂącem![]()
![]()
PrzecieÂż jeszcze wczoraj wypieraÂłeÂś siĂŞ Joasi na rzecz pewnej mÂłodej, piĂŞknej reporterki.
Od wczoraj spadÂłeÂś w rankingu Joasi na samo dno :spiewa: :spiewa: JesteÂś tuÂż pod KuÂźniarem :devil:

Joasiu ty wiesz Âże ja tylko Ciebie uwielbiam najbardziej :devil:
Joasiu wracaj bo dÂłuzej nie wytrzymam :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
Joasiu zobacz o jakie straszne rzeczy jestem oskarÂżany jak Ciebie nie ma - nie ma mnie przed nimi kto obroniĂŚ :spiewa: :devil:
Tak byÂło :spiewa: :spiewa:adam pisze:Jak Âśmiesz nikczemniku oskarÂżaĂŚ mnie o takÂą zbrodniĂŞ
Joasiu, przeglÂądnij wÂątek o tej pani co po Francji biega- tam wszystko znajdziesz :spiewa: :spiewa:
Joasia powinna wróciÌ jak najszybciej, bo z têsknoty to ró¿ne rzeczy siê wyprawia :spiewa:Joasiu wracaj bo d³uzej nie wytrzymam
Joasiu zobacz o jakie straszne rzeczy jestem oskarÂżany jak Ciebie nie ma - nie ma mnie przed nimi kto obroniĂŚ
JuÂż ja widzĂŞ jak ona Cie obroni. ChciaÂłaby, ÂżebyÂś zostaÂł zagryziony na ÂśmierĂŚ :rozglada:
adam napisaÂł/a:
Jak Âśmiesz nikczemniku oskarÂżaĂŚ mnie o takÂą zbrodniĂŞ
Tak byÂło
Joasiu, przeglÂądnij wÂątek o tej pani co po Francji biega- tam wszystko znajdziesz

Joasiu :rydzyk: nie szkoda marnowaĂŚ czas :spiewa:
A tak w ogĂłle to Joasiu twĂłj temat jest juÂż na czwartym miejscu :tanczy: :tanczy: :tanczy:
Teraz PochankowÂą gonimy :brawa:
Skaczemy sobie do garde³ oskar¿amy siê o zdrady :spiewa:Joasia powinna wróciÌ jak najszybciej, bo z têsknoty to ró¿ne rzeczy siê wyprawia
Joasia ktorÂą znam nigdy by tak nie postÂąpiÂła :nie: -dobra jest ta moja Joasia :aniol:JuÂż ja widzĂŞ jak ona Cie obroni. ChciaÂłaby, ÂżebyÂś zostaÂł zagryziony na ÂśmierĂŚ
Joasiu, my jesteÂśmy Twoimi sternikami i daleko Cie dowieziemy :devil:A tak w ogĂłle to Joasiu twĂłj temat jest juÂż na czwartym miejscu
Teraz PochankowÂą gonimy
ÂŻadna Pochanke nam nie straszna :devil:
Joasiu, ja pragnĂŞ jeszcze zwrĂłciĂŚ uwagĂŞ na fakt, Âże TwĂłj wÂątek poza tym, Âże jest bardzo aktywny, to rĂłwnie aktywnie czytany. Z moich wyliczeĂą wynika, Âże Ci najszybciej przerasta liczba wyÂświetleĂą. Nawet wyprzedziÂłaÂś w tej kategorii Agate T, ktĂłra ma o wiele wiĂŞcej wpisĂłw niÂż ty.
Jaki wniosek

ZawiÂści i przepychankom mĂłwimy DOSYĂ.Skaczemy sobie do gardeÂł oskarÂżamy siĂŞ o zdrady
Joasia nie mo¿e zobaczyÌ, ¿e siê k³ócimy i nie zgadzamy :nie:
MogÂłaby siĂŞ zmartwiĂŚ, Âże dzieli ludzi :spiewa: :spiewa:
Racja, Joasia jest wspaniaÂła i wspaniaÂłomyÂślna ( no moÂże poza tym urlopem :spiewa: :spiewa: )-dobra jest ta moja Joasia
Joasiu, jesteÂś naszÂą GwiazdkÂą :tanczy:
A pamiĂŞtam jeszcze tak koÂło stycznia,Âże Asi nie byÂło w pierwszej dziesiÂątcearczi pisze:Joasiu, my jesteÂśmy Twoimi sternikami i daleko Cie dowieziemy
ÂŻadna Pochanke nam nie straszna

MĂłwiÂąc obrazowo Asia jest teraz jak Kubica czyli musi goniĂŚ wielkÂą trĂłjkĂŞ :spiewa:
A My czyli menago[

Ja tego nie liczĂŞ ale raz pamiĂŞtam jak rano byÂła jakaÂś rĂłwna liczba wyÂświetleĂą a wieczĂłr byÂło 700 otwarĂŚ wiĂŞcejZ moich wyliczeĂą wynika, Âże Ci najszybciej przerasta liczba wyÂświetleĂą.

Co tu taka dzisiaj bojowa atmosfera :uhh: AÂż siĂŞ bojĂŞ coÂś tu napisaĂŚ :spiewa:ZawiÂści i przepychankom mĂłwimy DOSYĂ.
Joasia nie mo¿e zobaczyÌ, ¿e siê k³ócimy i nie zgadzamy
MogÂłaby siĂŞ zmartwiĂŚ, Âże dzieli ludzi
Ale spokojnie maxxx :stop: Na mnie nie ma hakĂłw tak wiĂŞc luz

A to zobowiÂązuje :uhh:Joasiu, jesteÂś naszÂą GwiazdkÂą
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Nie bÂądz taki pewnien :devil: w dzisiejszych czasach nto na kaÂżdego siĂŞ coÂś znajdzie :devil:Co tu taka dzisiaj bojowa atmosfera AÂż siĂŞ bojĂŞ coÂś tu napisaĂŚ
Ale spokojnie maxxx Na mnie nie ma hakĂłw tak wiĂŞc luz
kubica teÂż maÂło siĂŞ uÂśmiecha -ponury taki jest jak JoasiaMĂłwiÂąc obrazowo Asia jest teraz jak Kubica czyli musi goniĂŚ wielkÂą trĂłjkĂŞ

Joasiu tylko nie zapuszczaj wÂąsĂłw zeby sie do niego upodobniĂŚ :spiewa: :devil:
Ju¿ kiedyœ porównywaliœmy Joasie do ksi¹¿ki i na czym stanê³oJa tego nie liczê ale raz pamiêtam jak rano by³a jakaœ równa liczba wyœwietleù a wieczór by³o 700 otwarÌ wiêcej Wy liczê,¿e tak z 500 ..czyli z 200 to czyta

¯e dobrze z ni¹ pójœÌ do ³ó¿ka

Zaraz zmontujemy, ¿e coœ o Joasi ¿eœ Ÿle powiedzia³ i wpadniesz w joasiow¹ czeluœÌ zapomnienia :spiewa: :spiewa:Nie b¹dz taki pewnien w dzisiejszych czasach nto na ka¿dego siê coœ znajdzie
Kubica dodatkowo ma czasem problem z wypowiedzeniem siĂŞ.......kubica teÂż maÂło siĂŞ uÂśmiecha -ponury taki jest jak Joasia
Joasiu tylko nie zapuszczaj wÂąsĂłw zeby sie do niego upodobniĂŚ
Joasi ten problem nie dotyczy (narazie) :rozglada:
Poza tym wogĂłle jest Âładniejsza niÂż on, tak mi siĂŞ wydaje :mhm:
No taka konstatacja nic na to nie poradzimyJu¿ kiedyœ porównywaliœmy Joasie do ksi¹¿ki i na czym stanê³o
¯e dobrze z ni¹ pójœÌ do ³ó¿ka

Ale Ona i tak w to by nie uwierzy³a :nie: Ale po co mielibyœcie robiÌ mi na z³oœÌ :spiewa:Zaraz zmontujemy, ¿e coœ o Joasi ¿eœ Ÿle powiedzia³ i wpadniesz w joasiow¹ czeluœÌ zapomnienia
Przeciez we mnie jest samo dobro :spiewa: :spiewa:
Tak troszeczkĂŞ :spiewa: Ciekawe czy Joasia lubi Robercika :spiewa:Poza tym wogĂłle jest Âładniejsza niÂż on, tak mi siĂŞ wydaje
KiedyÂś w PzP o Nim mĂłwiÂła jak miaÂł krakse z wyraÂźnym przejĂŞciem :cicho:
Joasiu gdybyÂś Ty o adama siĂŞ tak martwiÂła

Ale ja tÂą teze jak najbardziej podtrzymujĂŞ i zgadzam siĂŞ z niÂą :tanczy: :tanczy:No taka konstatacja nic na to nie poradzimy
Mam nadziejê, ¿e nikt tu nikomu na z³oœÌ robi³ nie bêdzie.Ale Ona i tak w to by nie uwierzy³a Ale po co mielibyœcie robiÌ mi na z³oœÌ
Przeciez we mnie jest samo dobro
Bo Joasia siĂŞ zmartwi jak zobaczy, Âże przestajemy siĂŞ ze sobÂą porozumiewaĂŚ

Joasia jest wraÂżliwa na ludzkie krzywdy.Tak troszeczkĂŞ Ciekawe czy Joasia lubi Robercika
KiedyÂś w PzP o Nim mĂłwiÂła jak miaÂł krakse z wyraÂźnym przejĂŞciem
Adama i kogokolwiek z nas teÂż by poÂżaÂłowaÂła. Tylko w sercu, bo tak na antenie siĂŞ wstydzi :uhh:
AleJoasia nie jest tak¹ ³atw¹ ksi¹¿k¹,trzeba siê pilnowac by nie stracic kontekstu i znac siê na retoryce :spiewa:Ale ja t¹ teze jak najbardziej podtrzymujê i zgadzam siê z ni¹
Tylko jak bedziemy zgodni bedzie nas bra³a na powa¿nieMam nadziejê, ¿e nikt tu nikomu na z³oœÌ robi³ nie bêdzie.
Bo Joasia siĂŞ zmartwi jak zobaczy, Âże przestajemy siĂŞ ze sobÂą porozumiewaĂŚ

Bo jak ktoÂś z nas sie wnerwi i odejdzie to zostanie jeden lub dwĂłch i Joasia pomyÂśli,Âże to jakiÂś wariat tylko :rozglada:
Bo juÂż trzech czterech-to byÂłby za duÂży zbieg okolicznoÂści :devil:
:spiewa: :spiewa: :spiewa:Joasia jest wraÂżliwa na ludzkie krzywdy
MyÂślisz,Âże Joasiowe serduszko jest takie wspaniaÂłomyslne :mhm:Tylko w sercu, bo tak na antenie siĂŞ wstydzi

P.S BĂŞde popoÂłudniu wiĂŞc pilnujcie Naszej Gwiazdki Âżeby nie byÂło wstydu ,Âże Ona wrĂłci a tu cisza.. :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
Uffffff, dobrze, ¿e doda³eœ, ¿e to nie³atwa ksi¹¿ka, bo mog³oby byÌ niesympatycznie.AleJoasia nie jest tak¹ ³atw¹ ksi¹¿k¹,trzeba siê pilnowac by nie stracic kontekstu i znac siê na retoryce
Joasiu, Ty dobrze wiesz- zgoda buduje.Tylko jak bedziemy zgodni bedzie nas braÂła na powaÂżnie
Bo jak ktoÂś z nas sie wnerwi i odejdzie to zostanie jeden lub dwĂłch i Joasia pomyÂśli,Âże to jakiÂś wariat tylko
Bo juÂż trzech czterech-to byÂłby za duÂży zbieg okolicznoÂści
I tak jest tu u nas. Nie martw siĂŞ, na forum nie dojdzie do rozÂłamu :nie:
DokÂładnie tak. Czy Joasiowe serducho mogÂłoby byĂŚ z kamienia.MyÂślisz,Âże Joasiowe serduszko jest takie wspaniaÂłomyslne
Wystarczy na Joasie spojrzeĂŚ, Âżeby zobaczyĂŚ jaka jest wraÂżliwa :spiewa: :spiewa:
No ja mam nadziejĂŞ, Âże bĂŞdĂŞ mĂłgÂł byĂŚ obecny przy Joasiowym come backu.P.S BĂŞde popoÂłudniu wiĂŞc pilnujcie Naszej Gwiazdki Âżeby nie byÂło wstydu ,Âże Ona wrĂłci a tu cisza..
Tylko nie obiecujĂŞ, Âże od razu coÂś napiszĂŞ, bo zapewne bĂŞdĂŞ ÂśledziĂŚ jej poczynania w sÂą sÂąsiednim pokoju.
Ale myœle, ¿e nie bêdzie tak, ¿eby nikt nic nie skrobn¹³ tu :nie:
PS. Joasia bije wszelkie rekordy. Kolejny awans- tym razem 7. miejsce w kategorii najczĂŞÂściej wyÂświetlane tematy :jupi: :jupi:
Joasia jest bliska osiÂągniĂŞcia magicznego puÂłapu 100 000 wyÂświetleĂą :tanczy:

No skoro to wielowiekowa tradycja, to chÂłopaki zwracam honor, i od dziÂś obowiÂązkowo paciorek przed siusiu bĂŞdzie :devil:adam pisze:Nika czy ty hcesz zniszczyĂŚ wielowiekowÂą trdycjĂŞ?? :devil:epsztajnek pisze:A takpaciorek przed siusiu?? oj nieÂładnie! :devil:Wielowiekowa, uswiĂŞcona tradycja.
JuÂż czterdzieÂści lat temu mĂłj dziadek takie zasady mi wpajaÂł w dzieciĂąstwie . Najpierw paciorek, potem siusiu :aniol:
P.S. A jak tam panna Joanna?? WrĂłciÂła juÂż z letnich wojaÂży?