Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Alchemik pisze:MyÂślĂŞ, Âże od nas siĂŞ raczej tego nie dowiesz, boÂśmy Âślepo i niezmiennie w jednÂą - innÂą PoznaniankĂŞ zapatrzeni :lol2:
..niezmiennie owszem :D
..ale Âślepo bym wykreÂśiÂł :D
Alchemik pisze:Odwiedziny... osobiste? :lol2: Takiej propozycji siĂŞ nie spodziewaÂłem :lol2:
..ehehe :devil:
..liczyÂł na to a teraz udaje zaskoczonego :lol2:
Alchemik pisze:Ale¿ :> Przecie¿ wiecie, ¿e kiedy ktoœ z nas forsuje jak¹œ propozycjê do drugiego, to tak jakby do ogó³u tutaj zrzeszonych mówi³ :* Nie czujecie jeszcze tej wspólnoty? :P Có¿ wiêc mam poradziÌ :roll:
..ja czujĂŞ siĂŞ z Wami jak z rodzinÂą :lol2:
..jesteÂście mojÂą drugÂą rodzinÂą :lol2:
..rodzinÂą - wiĂŞc wspĂłlnotÂą :)
..z mojej strony problemu nie ma :D
A inni mogli je zbieraĂŚ, prawda? :devil:
..nie prĂłbuj mnie wrobiĂŚ..czy wmĂłwiĂŚ mi znieczulicy :stop:
..to normalne Âże mi jako fanowi Agatki najbardziej jej los obchodzi :?: :)
..a los innych trochĂŞ mniej :lol2:
Zag³odzony na œmierÌ szuka³em ratunku i po¿ywienia od rana w Tvn24 i nawet str¹kami o zabarwieniu poznaùskim nape³niÌ ¿o³¹dka nie mog³em ;(
..no fakt - ze 2 tygodnie to ty z AgatkÂą spotkania nie doÂświadczyÂłeÂś :/
..a co to te 'poznaĂąskie strÂąki' miaÂłoby byĂŚ :?: :devil:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieÂżyÂświat pisze:
Alchemik pisze:ProsiÂła, abyÂś powiedziaÂł jak ma to zrobiĂŚ :rozglada: KiedyÂś prĂłbowaÂła, ale nie wyszÂło :rozglada:
..Al pewnie skorzysta z zaproszenia :lol2:
..ale potrudziÂłem siĂŞ i znalazÂłem taki fajny programik ktĂłry moÂże zaÂłatwiĂŚ sprawĂŞ :D
..nazywa siĂŞ MediaCoder :)
..a póŸniej to ju¿ tylko w razie potrzeby poci¹Ì film jakimœ do tego przeznaczonym programem :)
obieÂżyÂświat znowu wsadziÂłeÂś sÂłowa w niewÂłaÂściwe usta :devil:
Cytuj chÂłopie troszkĂŞ uwaÂżniej ;)

Tylko na chwilĂŞ wpadam, bo nie mam w nadmiarze czasu :/ Ale dla fanĂłw Agatki wszystko :D

Niech notka sprĂłbuje w ten sposĂłb zrobiĂŚ film dla Alchemika i nas wszystkich :D

Najpierw niech poszuka takiego programu :arrow: Gordian Knot -sÂłuÂży on do konwersji video, w tym przypadku tych nagraĂą z pÂłyty dvd :D
A jak juÂż przekonwertuje plik vob na avi ,to niech poszuka programu :arrow: Virtual Dub Mod -ten bĂŞdzie sÂłuÂżyĂŚ do wyciĂŞcia fragmentu, czyli relacji z Jarocina :lol2: Jakby potrzeba instruktora, to od jutra rana jestem dostĂŞpny na gg albo pw :lol2:

to taki off topic nam siĂŞ zrobiÂł, ale dla dobra sprawy :lol2:

ps nie znam Âżadnego dj'a Negative :> :mhm:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:Ohjj notka ;( dlaczego ty nasza kochana caps divo nie siedziaÂłaÂś w zeszÂły weekend 24. godzin przed tvn24 ;( ?? :lol2: Dajesz taki wierny obraz Agatki :P
Nie Âżebym nie docieniaÂł roboty jakÂą wykonali chÂłopacy -bez nich nic byÂśmy nie mieli, moÂże nawet o lajfach nie wiedzieli, ale jeÂśli mam wybieraĂŚ .... :lol2:
Przykro mi, Âże nie widziaÂłam, a tym samym nie nagraÂłam wszystkich relacji, ale nie wytrzymaÂłabym tyle :devil:
Ja mam problem, ¿eby nawet 2 godziny spokojnie bez prze³¹czania wysiedzieÌ :devil:
Notka - bÂłagam, proszĂŞ, wnioskujĂŞ o to, byÂś zapodaÂła takÂże jarociĂąskie filmiki :rydzyk: ZwÂłaszcza ten z ''AgatÂą TomaszewskÂą w porzÂądnej oprawie muzycznej'' - czyli przy akompaniamencie perkusji :rydzyk:
Tak, takÂą AgattĂŞ chcĂŞ najczĂŞÂściej oglÂądaĂŚ :)
Na tĂŞ proÂśbĂŞ nie mogÂłam pozostaĂŚ obojĂŞtna :D

Sama sobie siĂŞ dziwiĂŞ, ale udaÂło mi siĂŞ :D IdÂąc Âśladem Waszych wskazĂłwek :D

No chyba udaÂło siĂŞ? ;)
Dopiero jak zobaczĂŞ, Âże ktoÂś z Was ma u siebie na dysku to video, to uwierzĂŞ na 100% ;)

Relacja nie jest od poczÂątku :/
Tylko, Âże podczas kompresji rozsynchronizowaÂł siĂŞ nieco gÂłos :spiewa:
No i jakoœÌ video trochê straci³a na jakoœci ;)
Sami zobaczcie - mam nadziejĂŞ :arrow: Size: 15MB Download Link :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Przykro mi, Âże nie widziaÂłam, a tym samym nie nagraÂłam wszystkich relacji, ale nie wytrzymaÂłabym tyle :devil:
Ja mam problem, ¿eby nawet 2 godziny spokojnie bez prze³¹czania wysiedzieÌ :devil:

zupeÂłnie jak ja :lol2: no i niestety mamy tego efekty :devil: efekt w postaci 80 % widzianych relacji :hmm: No ale trzeba coÂś z tym zrobiĂŚ i nudĂŞ podczas oglÂądania tvn24 w ten czy inny sposĂłb zabiĂŚ :] Jak ...... :mhm: Najlepiej przez wymyÂślenie sobie dodatkowych zajĂŞĂŚ podczas oglÂądania :lol2:
Sama sobie siĂŞ dziwiĂŞ, ale udaÂło mi siĂŞ :D IdÂąc Âśladem Waszych wskazĂłwek :D
Brawo :brawa: Brawo :brawa: ZwÂłaszcza, Âże to potwornie .... no moÂże nie potwornie, ale jednak skomplikowane programy ;)
No chyba udaÂło siĂŞ? ;)
Dopiero jak zobaczĂŞ, Âże ktoÂś z Was ma u siebie na dysku to video, to uwierzĂŞ na 100% ;)
Masz pierwszy dowĂłd na to, Âże siĂŞ udaÂło :D Mam video :jupi: :jupi:

Relacja nie jest od poczÂątku :/

TrochĂŞ szkoda, ale rozumiem, Âże technika w tym przypadku zawiodÂła swojÂą zawodnÂą powolnoÂściÂą :/
Tylko, Âże podczas kompresji rozsynchronizowaÂł siĂŞ nieco gÂłos :spiewa:
Hmm :mhm: to dziwne :mhm:

a próbowa³aœ podczas zmiany direct stream copy na Full processing mode :> Bo w takim przypadku nale¿a³oby wejœÌ w Audio :arrow: Compression i ustawiÌ sposób kompresji dŸwiêku, bo istnieje prawdopodobieùstwo, ¿e je¿eli tego nie zrobi³aœ to dŸwiêk zapisa³ siê w postaci nieskompresowanej i st¹d mo¿e ta rozbie¿noœÌ :mhm:
No i jakoœÌ video trochê straci³a na jakoœci ;)
Sami zobaczcie - mam nadziejĂŞ :arrow: Size: 15MB
no domyœlam siê , ¿e jakoœÌ dvd jest lepsza, ale ta du¿o gorsza nie jest :szalony: :P :P
PoczuÂłem siĂŞ znowu jak wtedy w piÂątek, kiedy jeszcze wszyscy mieliÂśmy nadziejĂŞ na wspaniaÂły Jarocin z AgatkÂą :szalony: Jesuuu ... :szalony: Jaka ona wtedy byÂła promienna :szalony:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..ja mam :jupi:

..ja mam teÂż :lol2:
..dziĂŞki piĂŞkne noteczko :) :* :*
..jak to mnie podrasowaÂło :lol2:

..od razu kiedy palec podajesz ja pytam o rĂŞkĂŞ :lol2:
..spokojnie :lol2:
..tylko albo aÂż o resztĂŞ Jarocina pytam :?: :lol2:
marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:Przykro mi, Âże nie widziaÂłam, a tym samym nie nagraÂłam wszystkich relacji, ale nie wytrzymaÂłabym tyle :devil:

zupeÂłnie jak ja :lol2: no i niestety mamy tego efekty :devil: efekt w postaci 80 % widzianych relacji :hmm: No ale trzeba coÂś z tym zrobiĂŚ i nudĂŞ podczas oglÂądania tvn24 w ten czy inny sposĂłb zabiĂŚ :] Jak ...... :mhm: Najlepiej przez wymyÂślenie sobie dodatkowych zajĂŞĂŚ podczas oglÂądania :lol2:
..no juÂż przestaĂącie :lol2:
..i nie bÂądÂźcie tacy okrutni - dopĂłki nie ma konferencji to wcale nie ma takiej nudy :lol2:
Virtual Dub Mod -ten bĂŞdzie sÂłuÂżyĂŚ do wyciĂŞcia fragmentu, czyli relacji z Jarocina :lol2:
.ale tym jednym programem moÂżna wszystko zaÂłatwiĂŚ :D

Brawo :brawa: Brawo :brawa: ZwÂłaszcza, Âże to potwornie .... no moÂże nie potwornie, ale jednak skomplikowane programy ;)
..zuch dziewczyna :*
..tylko ÂżebyÂśmy jeszcze jakoÂś wspĂłlnymi siÂłami z tym rozsynchronizowaniem dali sobie radĂŞ to juÂż byÂłby stu procentowy git :lol2:
..ale nawet jeÂśli nic nie poradzimy to ni z tego :lol2:

no domyœlam siê , ¿e jakoœÌ dvd jest lepsza, ale ta du¿o gorsza nie jest :szalony: :P :P
PoczuÂłem siĂŞ znowu jak wtedy w piÂątek, kiedy jeszcze wszyscy mieliÂśmy nadziejĂŞ na wspaniaÂły Jarocin z AgatkÂą :szalony: Jesuuu ... :szalony: Jaka ona wtedy byÂła promienna :szalony:
..w³aœnie dlatego te¿ pytam o ca³¹ resztê Jarocina..bo tak mnie ta pierwsza relacja rozochoci³a jak wtedy zupe³nie :lol2:

..no i tym bardziej Âże wszystko juÂż na to wskazuje Âże dzis przyjdzie nam ÂżyĂŚ jedynie wspomnieniami ;(
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..ja mam :jupi:

..ja mam teÂż :lol2:
..dziĂŞki piĂŞkne noteczko :) :* :*
..jak to mnie podrasowaÂło :lol2:
Ale oczywiÂście nie sprowokowaÂło pelnych optymistycznych wizji -jak to wspomnienia -piĂŞkne sÂą, ale czĂŞsto otwierajÂą niezabliÂźnione rany ;(
to Âżaden Âżal do Ciebie notko -sami przecieÂż prosiliÂśmy CiĂŞ o wspomnienia :) :*
Nawet ja taki zachÂłanny nie jestem :devil: ChciaÂłem poczekaĂŚ aÂż sama notka ochÂłonie po na pewno sporych doÂświadczeniem z obrĂłbkÂą video :lol2:

obieÂżyÂświat pisze:..no juÂż przestaĂącie :lol2:
..i nie bÂądÂźcie tacy okrutni - dopĂłki nie ma konferencji to wcale nie ma takiej nudy :lol2:
Widzisz jak siĂŞ Âładnie komponujemy i nawzajem powstrzymujemy :lol2: Duet Ci z nas nierozerwalny siĂŞ juÂż staÂł :lol2:
Tylko gdzie jest ten, co tak najbardziej zabiegaÂł o fragment relacji z Jarocina :> Pewnie juÂż w odwiedziny siĂŞ wybraÂł :lol2: ??
Virtual Dub Mod -ten bĂŞdzie sÂłuÂżyĂŚ do wyciĂŞcia fragmentu, czyli relacji z Jarocina :lol2:
.ale tym jednym programem moÂżna wszystko zaÂłatwiĂŚ :D
no moÂżna :D Ale ja wolĂŞ dwoma :devil:

..no i tym bardziej Âże wszystko juÂż na to wskazuje Âże dzis przyjdzie nam ÂżyĂŚ jedynie wspomnieniami ;(
No ale sÂłuchaj -Âżeby w ogĂłle nie byÂło Poznania, to to juÂż podejrzane :shock: Prawie wszystkie regiony sÂą .... prawie ;) ale logiczne Âże na PoznaĂą czekam najbardziej, to brak szczegĂłlnie odczuwam ;) Co to ma byĂŚ :shock: ?? Urlopy :shock: ??
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

not that kind pisze:Na tĂŞ proÂśbĂŞ nie mogÂłam pozostaĂŚ obojĂŞtna :D

Tak umiejĂŞtnie prosiÂłem? :lol2: Musisz byĂŚ chyba bardzo wraÂżliwÂą na ludzkie proÂśby dziewczynÂą, poniewaÂż do tej bardzo rzadko udawaÂło mi siĂŞ cokolwiek w Âżyciu wynegocjowaĂŚ, a u Ciebie wynegocjowaÂłem inwestycjĂŞ niemal ÂżyciowÂą :lol2:
ZaÂłatwiÂłeÂś proÂśbĂŞ za nas wszystkich :lol2:
marcinkowsky pisze:Tylko gdzie jest ten, co tak najbardziej zabiegaÂł o fragment relacji z Jarocina :> Pewnie juÂż w odwiedziny siĂŞ wybraÂł :lol2: ??
Ten najbardziej zainteresowany jest obecny... duchem :lol2: Zmaga siĂŞ niestety z powaÂżnym remontem i ma ''gniazdko'' nieco zdefektowany :devil: Ale robi co moÂże, Âżeby do ÂźrĂłdÂła przyjemnoÂści jakoÂś siĂŞ dostaĂŚ :)

DziĂŞkujĂŞ notko, naprawdĂŞ bardzo ci dziĂŞkujĂŞ :* DziĂŞkujĂŞ, Âże mogÂłem zobaczyĂŚ jak te usta stworzone do uÂśmiechania w gruncie rzeczy raczyÂły nas obdarowaĂŚ czĂŞÂściÂą tylko peÂłni ;) UÂśmiech w peÂłni smakowaÂłby wyborniej :P MoÂże zatem innym razem bĂŞdziemy mieĂŚ wiĂŞcej szczĂŞÂścia :D
ps nie znam Âżadnego dj'a Negative :> :mhm:
SkojarzyÂło mi siĂŞ tylko z DJ-em :lol: A wiĂŞc nie wiem... :lol: MoÂże Electro music project: Negative? :lol2:
Fakt, faktem punkowy zespó³ nazywa siê po polsku: Negatyw :lol2: Tylko o to, tak naprawdê mi chodzi³o na wstêpie :lol: Nie s¹dzi³em, ¿e wyjdzie z tego taka afera :o :lol:
..a co to te 'poznaĂąskie strÂąki' miaÂłoby byĂŚ :?: :devil:
Zmówiliœcie siê przeciwko mnie i przeciwko temu, co wczoraj proponowa³em :> :lol: Có¿ to mo¿e byÌ te ''str¹ki''? :lol: Sam nie wiem do koùca, ale mog³o chodziÌ o jak¹œ namiastkê, och³ap... Poznania :D A nie by³o nic :rozglada:

A mogÂło byĂŚ ;) W PZP byÂł materiaÂł o Poznaniu, ale :stop: przygotowaÂł go ten... WĂłjcik :/
Co to ma byĂŚ :shock: ?? Urlopy :shock: ??
Och ;( jaki los jest okrutny, dlaczego nie zsynchronizowaÂł mojego urlopu z Agatty urlopem? ;(
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Tak umiejĂŞtnie prosiÂłem? :lol2: Musisz byĂŚ chyba bardzo wraÂżliwÂą na ludzkie proÂśby dziewczynÂą, poniewaÂż do tej bardzo rzadko udawaÂło mi siĂŞ cokolwiek w Âżyciu wynegocjowaĂŚ, a u Ciebie wynegocjowaÂłem inwestycjĂŞ niemal ÂżyciowÂą :lol2:

Ty facet :shock: Ale nie rezygnuj z zaproszenia :lol: Z tym to Ciê dopiero wyró¿nienie i zaszczyt spotka³y :lol2: 8)
Zmaga siĂŞ niestety z powaÂżnym remontem i ma ''gniazdko'' nieco zdefektowany ...
.... gniazdko zdefektowany ;) i know, i know .... marcinkowsky knows :lol2:

UÂśmiech w peÂłni smakowaÂłby wyborniej :P
Zdaje mi siĂŞ, Âże Black czysto teoretycznie kiedyÂś stwierdziÂł, Âże lepiej to juÂż tylko sam pocaÂłunek :racja: mĂłgÂłby smakowaĂŚ :P

MoÂże Electro music project: Negative? :lol2:
PojĂŞcia nie mam, a Ty piszesz siĂŞ na ten protest .... znaczy siĂŞ projekt :) tyle tych protestĂłw byÂło ostatnimi czasy ;) Dodajmy jeszcze jakiÂś Beach Party, to juÂż w ogĂłle bĂŞdzie , oj bĂŞdzie po naszej myÂśli :lol:
A nie byÂło nic :rozglada:

A mogÂło byĂŚ ;) W PZP byÂł materiaÂł o Poznaniu, ale :stop: przygotowaÂł go ten... WĂłjcik :/
I juÂż wlazÂł z biuciorami nie na swĂłj teren :evil: i odbiera innym cenny czas antenowy :x
Och ;( jaki los jest okrutny, dlaczego nie zsynchronizowaÂł mojego urlopu z Agatty urlopem? ;(
No ale nie tylko Agatta (podoba mi siĂŞ to :P _ ) przecieÂż pracuje w Poznaniu :mhm:

[ Dodano: Wto Lip 31, 2007 3:14 pm ]
:rozglada:

Mam nadziejĂŞ, Âże to o pocaÂłunku to Black publicznie stwierdziÂł :xx: :red:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:
MoÂże Electro music project: Negative? :lol2:
PojĂŞcia nie mam, a Ty piszesz siĂŞ na ten protest .... znaczy siĂŞ projekt :) tyle tych protestĂłw byÂło ostatnimi czasy ;) Dodajmy jeszcze jakiÂś Beach Party, to juÂż w ogĂłle bĂŞdzie , oj bĂŞdzie po naszej myÂśli :lol:
..a mi by wystarczyÂł jeden 3 dniowy festiwal :(
..Jarocin Festiwal poszedÂł na stracenie :(
..a ³ódstok..wiadomo ;(

I juÂż wlazÂł z biuciorami nie na swĂłj teren :evil: i odbiera innym cenny czas antenowy :x
..czas ktĂłry inni by tak fantastycznie sobÂą wypeÂłnili :)
..ale nie lubimy tego pana :x
No ale nie tylko Agatta (podoba mi siĂŞ to :P _ ) przecieÂż pracuje w Poznaniu :mhm:
..diabli wiedzÂą czy rzeczywiÂście o urlop idzie :?
..ale fakt faktem ¿e Komolka na pewno na ³ódstok pojedzie :(
Mam nadziejĂŞ, Âże to o pocaÂłunku to Black publicznie stwierdziÂł :xx: :red:
..obawiam siĂŞ Âże ten sÂąd zrodziÂł siĂŞ potajemnie w waszej mĂŞskiej fantazji przekraczajÂącej moÂżliwoÂści akceptacji ze strony kobiet :lol2:

..ale trudno wam i waszemu przypuszczeniu racji nie przyznaĂŚ :lol2: :P
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze: Mam nadziejĂŞ, Âże to o pocaÂłunku to Black publicznie stwierdziÂł :xx: :red:
..obawiam siĂŞ Âże ten sÂąd zrodziÂł siĂŞ potajemnie w waszej mĂŞskiej fantazji przekraczajÂącej moÂżliwoÂści akceptacji ze strony kobiet :lol2:

Ach ta teoria :/ Ja przecieÂż zawsze wolaÂłem praktykĂŞ :/

Kobiety ... mĂŞÂżczyÂźni :roll: Bo mĂŞska rzecz byĂŚ daleko (takÂże wyobraÂźniÂą), a kobieca wiernie ... :lol2: tu 3 kropki i kaÂżdy moÂże sobie dopowiedzieĂŚ, co mu siĂŞ najbardziej podoba :lol2:

BredzĂŞ? :D DziÂś wyjÂątkowo? :D Ano bo maÂło czasu mam i cytatem chciaÂłem najwiĂŞcej jak mogÂłem wyraziĂŚ :P

Co do filmiku notki :P Boski oczywiœcie :P Jak tak dalej pójdzie, to niez³¹ filmotekê zgromadzimy i w przysz³oœci, za kilkadziesi¹t ... w³aœciwie, to lepiej kilkanaœcie lat poka¿ê dzieciom, czym siê tatuœ interesowa³ i ... jak niebiosa oka¿¹ siê ³askawe to poka¿ê dzieciom, jak kiedyœ wygl¹da³a i co robi³a mamusia :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
not that kind
Bywalec
Bywalec

Black Jack '62 pisze:Co do filmiku notki :P Boski oczywiœcie :P Jak tak dalej pójdzie, to niez³¹ filmotekê zgromadzimy i w przysz³oœci, za kilkadziesi¹t ... w³aœciwie, to lepiej kilkanaœcie lat poka¿ê dzieciom, czym siê tatuœ interesowa³ i ... jak niebiosa oka¿¹ siê ³askawe to poka¿ê dzieciom, jak kiedyœ wygl¹da³a i co robi³a mamusia :lol:
Daj mi chwilĂŞ na odreagowanie :lol: :lol: :lol:

Okay ;) OdreagowaÂłam :D Powiedzmy ;)

Co do dalszych filmĂłw... wierzĂŞ, Âże dziciom bĂŞdÂą siĂŞ podobaĂŚ, ale na razie nie mam za bardzo czasu na to, by ''rozgryzaĂŚ'' te wszystkie zawiÂłe sprawy zwiÂązane z obrĂłbkÂą wideo - zrozumcie :)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:
obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze: Mam nadziejĂŞ, Âże to o pocaÂłunku to Black publicznie stwierdziÂł :xx: :red:

Ach ta teoria :/ Ja przecieÂż zawsze wolaÂłem praktykĂŞ :/
Jasne :lol2: A kto by nie wolaÂł :lol: No a w przypadku tak miÂłej praktyki to najlepiej caÂłkowicie o teorii zapomnieĂŚ :lol2:
Kobiety ... mĂŞÂżczyÂźni :roll: Bo mĂŞska rzecz byĂŚ daleko (takÂże wyobraÂźniÂą), a kobieca wiernie ... :lol2: tu 3 kropki i kaÂżdy moÂże sobie dopowiedzieĂŚ, co mu siĂŞ najbardziej podoba :lol2:
wiernie i czynnie tĂŞ wyobraÂźnie zwalczaĂŚ :devil:

Co do filmiku notki :P Boski oczywiœcie :P Jak tak dalej pójdzie, to niez³¹ filmotekê zgromadzimy i w przysz³oœci, za kilkadziesi¹t ... w³aœciwie, to lepiej kilkanaœcie lat poka¿ê dzieciom, czym siê tatuœ interesowa³ i ... jak niebiosa oka¿¹ siê ³askawe to poka¿ê dzieciom, jak kiedyœ wygl¹da³a i co robi³a mamusia :lol:
A na co ty czekasz :lol: ?? Co masz zamiar przez te kilkanaÂście -dziesiÂąt lat robiĂŚ :shock: ??
GapiĂŚ siĂŞ w telewizor :lol: ??

not tkat kind pisze:Co do dalszych filmĂłw... wierzĂŞ, Âże dziciom bĂŞdÂą siĂŞ podobaĂŚ, ale na razie nie mam za bardzo czasu na to, by ''rozgryzaĂŚ'' te wszystkie zawiÂłe sprawy zwiÂązane z obrĂłbkÂą wideo - zrozumcie :)
W porzo noteczko :) Nie naciskamy :stop: Tak, czy siak dla nas duuuÂżo robisz :*
obie¿yœwiat pisze:..ale fakt faktem ¿e Komolka na pewno na ³ódstok pojedzie :(
A co powiesz jak nam Agatka zrobi przyjemnoœÌ i pojedzie te¿ na Woodstock :D ?? :P

Gorzej jak zaÂłoga z Posen siĂŞ zbuntowaÂła i nie chce pracowaĂŚ :grymas:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

marcinkowsky pisze:
A na co ty czekasz :lol: ?? Co masz zamiar przez te kilkanaÂście -dziesiÂąt lat robiĂŚ :shock: ??
GapiĂŚ siĂŞ w telewizor :lol: ??
JeÂśli bĂŞdzie nadal tak odwaÂżny, jak tego pamiĂŞtnego dnia, kiedy to widziaÂł AgatkĂŞ :lol2: to nic inego poza gapieniem siĂŞ w telewizor mu nie pozostanie :hahaha:
Echhh....tak siĂŞ zastanawiam, jeÂśli juÂż uda siĂŞ naszemu forumowemu bohaterowi przezwyciĂŞÂżyĂŚ wstyd :rozglada: to do kogo te dzieciÂątka bĂŞdÂą podobne :lol2:

marcinkowsky pisze:
not tkat kind pisze:Co do dalszych filmĂłw... wierzĂŞ, Âże dziciom bĂŞdÂą siĂŞ podobaĂŚ, ale na razie nie mam za bardzo czasu na to, by ''rozgryzaĂŚ'' te wszystkie zawiÂłe sprawy zwiÂązane z obrĂłbkÂą wideo - zrozumcie :)
W porzo noteczko :) Nie naciskamy :stop: Tak, czy siak dla nas duuuÂżo robisz :*
Nie mo¿na mieÌ wszystkiego :rozglada: i rzeczywiœcie nie naciskajcie bo siê notka jeszcze wkurzy i zakoùczy swoj¹ dzia³alnoœÌ na forum :uhh:
marcinkowsky pisze:
obie¿yœwiat pisze:..ale fakt faktem ¿e Komolka na pewno na ³ódstok pojedzie :(
A co powiesz jak nam Agatka zrobi przyjemnoœÌ i pojedzie te¿ na Woodstock :D ?? :P

Gorzej jak zaÂłoga z Posen siĂŞ zbuntowaÂła i nie chce pracowaĂŚ :grymas:
:mhm: W takim razie mo¿e ca³a ekipa pojedzie siê bawiÌ na Woodstock :lol2:, a Ala ze Szczecina albo Kasia z £odzi nam o tym bardzo szczegó³owo opowiedz¹, a panowie operetorzy w swej ³askawoœci bardzo szczegó³owo wszystko poka¿¹ :lol2:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

DÂżastina pisze: JeÂśli bĂŞdzie nadal tak odwaÂżny, jak tego pamiĂŞtnego dnia, kiedy to widziaÂł AgatkĂŞ :lol2: to nic inego poza gapieniem siĂŞ w telewizor mu nie pozostanie :hahaha:
Echhh....tak siĂŞ zastanawiam, jeÂśli juÂż uda siĂŞ naszemu forumowemu bohaterowi przezwyciĂŞÂżyĂŚ wstyd :rozglada: to do kogo te dzieciÂątka bĂŞdÂą podobne :lol2:
Wiesz .... :mhm: Od przezwyciĂŞÂżenia wstydu do porĂłwnywania do kogo owoce miÂłoÂści podobne to jednak jeszcze baaaardzo dÂługa droga jest :lol: :devil: DÂłuuuga i krĂŞta, a czeÂśto jeszcze bardzo wyboista :devil:

nie, nie, nie :stop: MoÂże przestaĂąmy juÂż :lol2: ??

:mhm: W takim razie mo¿e ca³a ekipa pojedzie siê bawiÌ na Woodstock :lol2:, a Ala ze Szczecina albo Kasia z £odzi nam o tym bardzo szczegó³owo opowiedz¹, a panowie operetorzy w swej ³askawoœci bardzo szczegó³owo wszystko poka¿¹ :lol2:
Koniec marzeĂą :/ no przynajmniej tak mi siĂŞ wydaje :/ PojawiÂła siĂŞ Wielkopolska na antenie tvn24, ale z twarzÂą Joanny Komolki -Agatki nie ma w dalszym ciÂągu i wszystko na to wskazuje, Âże nie bĂŞdzie :/ :? !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

D¿astina pisze:Nie mo¿na mieÌ wszystkiego :rozglada: i rzeczywiœcie nie naciskajcie bo siê notka jeszcze wkurzy i zakoùczy swoj¹ dzia³alnoœÌ na forum :uhh:
Nie rĂłb ze mnie despotki ;)
Bardzo chciaÂłabym chÂłopakom umiliĂŚ czas przepeÂłnionego tĂŞsknotÂą oczekiwania, ale nie mogĂŞ daĂŚ sobie rady z programami, pÂłytami, itp. :/

Ju¿ nawet mi g³upio, ¿e ja, ucz¹c siê, w kó³ko s³ucham jarociùskich dwóch... trzech relacji, a oni nie mog¹ :hmm:
ODPOWIEDZ