Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Teraz to ja nie wiem o czym ty mĂłwiszmaxxx pisze:Panowie o czym Wy mĂłwicie :nie:
Apeluje o spokĂłj. Zobaczcie lepiej jakie Joasia ma fajne nogi :aniol:
Letnia spódniczka :tanczy: A to rzadkoœÌ u Joasi :uhh:

Maxxx co z tobÂą?? :devil:A tak poza tym to chyba Joasia Nam nie jest potrzebna
Rozmawia o jakiejÂś ksiÂązce a nikt tego nie oglada
[ Dodano: Sro Sie 01, 2007 8:24 pm ]
Maxxx no wiesz comaxxx pisze:Mnie tylko zastanawia jakby tak siĂŞ spotkaĂŚ -mĂłwie o Nas-na piwo,kawe czy coÂś tam innego pewnie kaÂżdy by w Ziemie patrzyÂł :devil:

Arczi czy ty wiesz Âże za to co napisaliÂśmy to joasia nas znowu znienawidzi :cicho:maxxx pisze:Taaaa narobiÂł dziadostwa i ucieka :nie:
Adam Âłap goBo mi sie wyÂślizgnaÂł :/
Najgorsze jest to Âże wszyscy bĂŞdÂą ponosili konsekwencje

Wszyscy zbrodniarze wojenni tÂłumaczÂą siĂŞ Âże tylko wykonywali rozkazy :devil: a ty co wymysliÂłeÂś ?? :spiewa:Ja tylko poprosiÂłem, ÂżebyÂście sprawdzili, czy wam teÂż to na obrÂączke wyglÂąda
To wszystko. Reszta siĂŞ sama potoczyÂła
Jednak musia³em wyjœÌ. Ale ju¿ wróci³e.

Na miejsca, gotowi, start.......................... :devil:
Co za zniewaga.
JuÂż jakoÂś siĂŞ jÂą udobrucha :devil: :tanczy:
To co nabijamy stronPozachwycajmy siĂŞ JoasiÂą,trzeba nabic postĂłw moÂże nie odwiedzi starszych stron

Na miejsca, gotowi, start.......................... :devil:
Obrazi siê prêdzej za pisanie Jej imnienia ma³¹ literk¹Arczi czy ty wiesz ¿e za to co napisaliœmy to joasia nas znowu znienawidzi
Najgorsze jest to Âże wszyscy bĂŞdÂą ponosili konsekwencje

JuÂż jakoÂś siĂŞ jÂą udobrucha :devil: :tanczy:
Troche by³o spokoju bo by ktoœ pomyœla³,¿e jesteœmy nawiedzeni :stop:Jednak musia³em wyjœÌ. Ale ju¿ wróci³e.
Mo¿emy :spiewa: Tak ten raport min¹³ raz dwa :hmm:To co nabijamy stron
Na miejsca, gotowi, start..........................
Te¿ to zauwa¿y³em :grozi: Czasami jak nasze imiona pisze to sie zastanawiam czy ma³a czy duz¹Obrazi siê prêdzej za pisanie Jej imnienia ma³¹ literk¹ Co za zniewaga.

Joasia nas Âładnie przyprowokowaÂła dzis :uhh:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
WÂłaÂśnie widziaÂłem. A myÂślaÂłem , ze w czasie mojej nieobecnoÂści tu burza jeszcze bĂŞdzieTroche byÂło spokoju bo by ktoÂś pomyÂślaÂł,Âże jesteÂśmy nawiedzeni

Ja zdradzi³em raport dla KiepskichMo¿emy Tak ten raport min¹³ raz dwa

TeÂż to zauwaÂżyÂłem Czasami jak nasze imiona pisze to sie zastanawiam czy maÂła czy duzÂą
No wÂłaÂśnie ja teÂż nie wiem jak nasze pisaĂŚ.
Ale myœle, ¿e ma³¹ mo¿na. Przynajmniej ja siê nie obra¿ê :spiewa:
Kontrowersyjny powrĂłt Joasi.....Joasia nas Âładnie przyprowokowaÂła dzis
Trzeba byÂło uspokoic siĂŞ.Ja juz w kaÂżdym badz razie jestem spokojny.WÂłaÂśnie widziaÂłem. A myÂślaÂłem , ze w czasie mojej nieobecnoÂści tu burza jeszcze bĂŞdzie
A tak wylicza³es ,¿e bedzie 2h10min :spiewa:Ja zdradzi³em raport dla Kiepskich tzn widzia³em pó³ raportu
Pewnie,¿e ma³¹ :spiewa:No w³aœnie ja te¿ nie wiem jak nasze pisaÌ.
Ale myœle, ¿e ma³¹ mo¿na. Przynajmniej ja siê nie obra¿ê
To juz lepszy byÂłby ten tatuaÂż o ktĂłrym mĂłwilismy kilka dni temu :hyh:Kontrowersyjny powrĂłt Joasi.....
A byÂł o tym materiaÂł :aniol:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !