DziĂŞkujemy za szkolenie. MoÂże siĂŞ kiedyÂś przydaĂŚ :devil: BĂŞdziesz naszym instruktorem :tanczy:DOBRA RADA
JeÂśli chcesz oszukaĂŚ ÂślubnÂą to najlepiej jest powiedzieĂŚ prawdĂŞ wtedy nigdy w to nie uwierzy
To ty daj mĂŞÂżowi Joasi swojÂą ÂżonĂŞ , a ja wtedy spokojnie przejmĂŞ JoasiĂŞ. :devil:Joasiu a ja Ciebie ostrzegaÂłem
A teraz to co z nami bêdzie -chyba ¿e twój m¹¿ to draù to mo¿emy siê zamieniÌ i dostanie moj¹ ¿onê-pierwszego dnia po¿a³uje ¿e przyszed³ na œwiat
Nie wiem czy to zbieg okolicznoÂści,ale jak sami pisaliÂśmy to wtedy zawsze sie uÂśmiechaÂła
Nie uw³aczaj¹c naszym szanownym wspó³forumowiczom
Ja znów siê usprawiedliwiê. Jak zacz¹³êm pisaÌ na forum, to Joasia ju¿ dawno siê tylko kwasi³aepsztajnek i Arczi co zrobiliœcie z nasz¹ Joasi¹ ¿e sie ju¿ nie uœmiecha
ProszĂŞ to natychmiast naprawiĂŚ

Trzeba byÂło prĂłbowaĂŚ. Dla chcÂącego nic trudnego...... :spiewa: :spiewa: :spiewa:MiaÂłem wtedy ochotĂŞ wziÂąsc korektor i tÂą linijke zmazaĂŚ Âżeby uchroniĂŚ wszystko od zagÂłady ale poszÂło w eter
No ten Arczi zawsze coÂś narozrabia
nie to co my -grzeczni
Ja tylko przypomnĂŞ, Âże to ty wywoÂłaÂłeÂś ten temat piszÂąc o chĂŞci bycia ojcem chrzestnym :devil:
Ja jestem wstrz¹œniêty. Co za idnorancja i chamstwo. Sk¹d ludzie bior¹ w sobie tyle chamstwa. W dodatku dzieciak napisa³ o Robercie Murdochu i nastêpni myœlieli, ¿e to Joasia pomyli³a imiona.Przeczyta³em i jestem zdegustowany
autor chyba niezbyt uwaÂżnie oglÂądaÂł
Jestem ciekawy jak autor wybrn¹³ by z tej sytuacji
Co do tytuÂłu tamtego tematu- SÂłodnkie blondynki tvn24- juÂż kiedyÂś pisaÂłem, Âże Joasia na pewno jest przez wielu tak postrzegana. Nie wiem czemu.
Ale uÂśmiechnĂŞÂła siĂŞ, kiedy mĂłwiÂła, Âże tylko 3 gazety chcÂą sie pochwaliĂŚ tym o czym napiszÂą :tanczy:Pozegnalny uÂśmiech bardziej przypomina skwaszonÂą minĂŞ niÂż uÂśmiech
A poÂżegnalny uÂśmiech to taki a la 'dziubek' byÂł..........
Asia siê na nas zez³oœci, ¿e dbamy o iloœÌ, a nie jakoœÌ. A rywalki mo¿e siê uda dogoniÌ.Teraz musimy siê porwaÌ na Adatkê t. a potem jeœli zdrowia wystarczy na Wernerow¹
Jak zaczyna³em tu pisaÌ, to ró¿nica miêdzy Agatk¹ a Joasi¹ wynosi³a 50 stron. Teraz tylko 20.
MyÂślĂŞ, Âże dÂługofalowo to jest moÂżliwe. MoÂże dopiero wtedy Joasia bĂŞdzie zadowolona :rozglada:Ambitne plany BiorÂąc pod uwagĂŞ,Âże Anita to ikona tego forum
Ale zobaczymy co da siĂŞ zrobiĂŚ
A teraz tak mi przyszÂło na myÂśl, czemu Joasia sie nie uÂśmiecha.
MoÂże czyta takie fora, gdzie jest uwaÂżana za sÂłodkÂą- idiotke i pomyÂślaÂła, Âże jak zacznie byĂŚ taka naburmuszona, bezuczuciowa, to ludzie troche o niej zmieniÂą zdanie.... :rozglada: