Ja teÂż staram siĂŞ taki byĂŚ :spiewa: :spiewa:maxxx pisze:Ach, wszyscy dla tej panny tyle ryzykujemy :spiewa: :spiewa:OczywiÂście :tanczy: Z caÂłymi konsekwencjami :spiewa:No to wczeÂśniejsze sÂłowo to troche dwuznaczne :devil: Ale na szczĂŞÂście zwrĂłciÂłeÂś uwagĂŞ i siĂŞ poprawiÂłem. MoÂże Joasia tego nie zauwaÂży :rozglada: :cicho:No wÂłasnie tak czytam i nie wiedziaÂłem o co chodzi :hmm: ObawiaÂłem siĂŞ ,Âże to jakiÂś slang mÂłodzieÂżowy :devil: I baÂłem sie jakos ustosunkowaĂŚ konkretniej :aniol:
Ale juz wszystko wyjasniÂło siĂŞ :spiewa:
To teraz Joasia pobawi siĂŞ w rzucanie samolotikĂłw z balkonu :devil:Jak by byla zima to miaÂłaby czym w piecu paliĂŚ :devil:To moÂże u Agatki szanse ma tylko polityk. MuszĂŞ rozwaÂżyĂŚ czy nie zapisaĂŚ siĂŞ do partii :tanczy:Nikt tego nie skomentowaÂł :/ Pewnie ma ale Ona i tak bardziej kocha politykĂŞ
W sumie to prawda :spiewa: Bo odkÂąd zobaczyÂłem pierwszy raz Joasie to jestem na bierzÂąco z NiÂą![]()
Jeœli chodzi o Jej medialn¹ dzia³alnoœÌ :cicho:
Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Co mam napisaĂŚ,Âże jesteÂście kochani :devil:No coÂś ty my tacy nie jesteÂśmy
Gdzie ona tam sama :aniol: Ma meÂża(chybaNie wiem jakim trzeba byĂŚ draniem Âżeby JoasiĂŞ samiutkÂą zostawiĂŚ

Nie zginie :spiewa:
Co to za samozwaùcze has³a :devil: :aniol:Joasia jest tylko i wy³¹cznie moja
To wychodzi,¿e by³eœ w podró¿y poœlubnej ostatni raz :spiewa:a ja nie by³em na urlopie ju¿ szeœÌ lat
Wiadomo za kawalerki wojaÂżowaÂł

Tobie teÂż :devil:dobrze Ci tak
MajÂą wrĂłcic,oby tylko wÂładza zostaÂła bo przy tej wÂładzy dÂługi protest pewny :jupi:czekam na powrĂłt pielĂŞgniarek to znowu bĂŞdzie sie moÂżna zakrĂŞciĂŚ koÂło Joasi bo w tÂłumie Âłatwo sie ukryĂŚ
:aniol:Nam teÂż wyÂślij
[ Dodano: Czw Sie 02, 2007 11:44 am ]
No widzisz tez siĂŞ dziwie :spiewa: :spiewa:Ach, wszyscy dla tej panny tyle ryzykujemy
DokÂładnie :devil: No bo w taki sposĂłb o Joasi to ja nie chce rozmawiaĂŚ :nie:No to wczeÂśniejsze sÂłowo to troche dwuznaczne
MogĂŞ Jej odrazu zÂłoÂżyĂŚ w samolocik :devil:To teraz Joasia pobawi siĂŞ w rzucanie samolotikĂłw z balkonu
ChciaÂłbys wstÂąpic do PISUMuszĂŞ rozwaÂżyĂŚ czy nie zapisaĂŚ siĂŞ do partii

Teraz wystawiam siebie na probe :spiewa:Ja teÂż staram siĂŞ taki byĂŚ
Ciekawe czy pomysle o Joasi choc raz :spiewa:

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
-
- Fanatyk :)
Przypominaj¹ mi siê czasy przedszkolne, kiedy sprzecza³em siê z kolegami z podwórka, który z nas o¿eni siê z jedn¹ kole¿ank¹ z podwórka :devil: :devil: :devil:Joasia jest tylko i wy³¹cznie moja :ban:
W Âświetle naszych najnowszych podejrzeĂą nie wiadomo, czy do Joanny wypada siĂŞ jeszcze zwracaĂŚ per "panna" :hmm: :cicho:Ach, wszyscy dla tej panny tyle ryzykujemy
I co oÂżeniÂł sie ktĂłryÂś :aniol:PrzypominajÂą mi siĂŞ czasy przedszkolne, kiedy sprzeczaÂłem siĂŞ z kolegami z podwĂłrka, ktĂłry z nas oÂżeni siĂŞ z jednÂą koleÂżankÂą z podwĂłrka
Teraz to jest paniW Âświetle naszych najnowszych podejrzeĂą nie wiadomo, czy do Joanny wypada siĂŞ jeszcze zwracaĂŚ per "panna"

Widze,Âże teraz DnÂż wrĂłciÂło do prowadzenia w parach

Ja bym zrobiÂł parĂŞ Joasi z KuÂźniarem :cicho:
-
- Fanatyk :)
NieI co oÂżeniÂł sie ktĂłryÂś :aniol:

Tak jak 35 lat temu spiewaÂł Jerzy Grunwald:
"- tu dziewczynie z podwórka darowa³em pó³ nieba
Nie przyjĂŞÂła. No trudno. MoÂże lepiej , Âże nie"
Na razie to tylko gdybamy... :< Joasiu zlituj siĂŞ, i potwierdÂź, w tĂŞ albo w tamtĂŞ.... Niech poznamy nawet smutnÂą ( dla nas ) prawdĂŞ, ale niech nie mĂŞczymy siĂŞ w domysÂłachTeraz to jest pani

Ah te dziewczyny z podwĂłrka :aniol:Nie
Tak jak 35 lat temu spiewaÂł Jerzy Grunwald:
"- tu dziewczynie z podwórka darowa³em pó³ nieba
Nie przyjĂŞÂła. No trudno. MoÂże lepiej , Âże nie"
Przynajmniej jest co wspominaĂŚ :aniol:
Ale dziewczyny z telewizji to sÂą dopiero grube ryby :devil:
Do usÂłyszenia.
U mnie na podwĂłrku to same paszkwile mieszkaÂły wiĂŞc nie mam co wspominaĂŚ :spiewa:Ah te dziewczyny z podwĂłrka
Przynajmniej jest co wspominaĂŚ
Joasia :cicho: musisz uledz presji opinii publicznej -nie ma radyNa razie to tylko gdybamy... Joasiu zlituj siĂŞ, i potwierdÂź, w tĂŞ albo w tamtĂŞ.... Niech poznamy nawet smutnÂą ( dla nas ) prawdĂŞ, ale niech nie mĂŞczymy siĂŞ w domysÂłach

ja oczywiÂście jestem przeciwny :klamca: ale zostaÂłem przegÂłosowany :klamca:
JoasiĂŞ posadziÂł byÂś z jej najwiĂŞkszym oprawcÂąJa bym zrobiÂł parĂŞ Joasi z KuÂźniarem

ja chyba zawsze piszĂŞ "Pani"W Âświetle naszych najnowszych podejrzeĂą nie wiadomo, czy do Joanny wypada siĂŞ jeszcze zwracaĂŚ per "panna"
no nie wiem moze pÂłakaĂŚ ze wszyscy jÂą opuÂściliGdzie ona tam sama Ma meÂża(chyba ),ortodoksyjnych(Âżartuje )fanĂłw.
Nie zginie

Ja to chyba KaczyĂąskim powinienem byĂŚ wdziĂŞczny za to Âże poÂżarli sie z PiguÂłami -mogÂłem sobie JoasiĂŞ zobaczyĂŚ z bliska jak nigdy dotÂąd :rozglada:Cytat:
czekam na powrĂłt pielĂŞgniarek to znowu bĂŞdzie sie moÂżna zakrĂŞciĂŚ koÂło Joasi bo w tÂłumie Âłatwo sie ukryĂŚ
MajÂą wrĂłcic,oby tylko wÂładza zostaÂła bo przy tej wÂładzy dÂługi protest pewny
KaczyĂąscy nie sÂą tacy zli

Do czasu wyjaÂśnienie sprawy nie ma potrzeby siĂŞ hamowaĂŚ. Na razie jeszcze moÂżemy do niej po imieniu mĂłwiĂŚ, ale to siĂŞ moÂże zmieniĂŚW Âświetle naszych najnowszych podejrzeĂą nie wiadomo, czy do Joanny wypada siĂŞ jeszcze zwracaĂŚ per "panna"

Na razie to tylko gdybamy... Joasiu zlituj siĂŞ, i potwierdÂź, w tĂŞ albo w tamtĂŞ.... Niech poznamy nawet smutnÂą ( dla nas ) prawdĂŞ, ale niech nie mĂŞczymy siĂŞ w domysÂłach
Joasiu musisz wystosowaĂŚ specjalne oÂświadczenie. Albo lepiej zwoÂłaj konferencje prasowÂą :devil: Odpowiesz nam na wszystkie pytania- zapewne sposobem minister FotygiJoasia musisz uledz presji opinii publicznej -nie ma rady

No u mnie teÂż. Pasztety niemiÂłosierne. Nie ma o czym gadaĂŚ :nie:U mnie na podwĂłrku to same paszkwile mieszkaÂły wiĂŞc nie mam co wspominaĂŚ
Ja bym zrobiÂł parĂŞ Joasi z KuÂźniarem
A o co chodzi z tymi paramiJoasiĂŞ posadziÂł byÂś z jej najwiĂŞkszym oprawcÂą

Ja nie widze Âżadnych par :rozglada: Ale z KuÂźniarem to by siĂŞ dÂługopisami zaczĂŞli nawalaĂŚ w trakcie serwisu i klapa by byÂła :devil:
Ale Ty moÂżesz przecieÂż zawsze podjechaĂŚ Joasie pooglÂądaĂŚ jak ma lajfy gdzieÂś w terenie.Ja to chyba KaczyĂąskim powinienem byĂŚ wdziĂŞczny za to Âże poÂżarli sie z PiguÂłami -mogÂłem sobie JoasiĂŞ zobaczyĂŚ z bliska jak nigdy dotÂąd
Lubisz jeÂździĂŚ na rowerku, to trzeba byÂło podjechaĂŚ na stadion X lecia zrobiĂŚ Joasi pare fotek :devil: :spiewa: [/quote]
Witam. W sumie trafi³am TU przez przypadek czytaj¹c komentarze itp do wczorajszego magazynu :uhh: ''wpadka'' doœÌ mocna, pewnie nie by³aby tak komentowana gdyby nie mina pani Kryùskiej po tym jak poprawi³ j¹ Wierzyùski. Bo faktycznie wygl¹da³a na mocno zdziwion¹ tymi 5-cioma mld zl. Ale có¿ zdarza siê nawet najlepszym
prywatnie przyznam, Âże zaliczyÂłam w Âżyciu znacznie wiĂŞksze potkniĂŞcia na antenie [bynajmniej nie telewizyjniej;)] i kaÂżda najpierw zÂłoÂściÂła, potem zmuszaÂła do wiĂŞkszej koncentracji itp.
Jak dla mnie kobieta jest b.dobra w reporterce i za to chyle czoÂła, natomiast jako prezenterka ma jeszcze troszki pracy
jednakÂże szkoda by byÂło gdyby na staÂłe zasiadÂła na prezenterskim fotelu :mhm:

Jak dla mnie kobieta jest b.dobra w reporterce i za to chyle czoÂła, natomiast jako prezenterka ma jeszcze troszki pracy

Ja bym wogóle nie nazwa³ tego wpadk¹ tylko niedopatrzeniem. A mina by³a chyba normalna :rozglada: , powiedzia³a tylko 'ach miliardów, przepraszam'''wpadka'' doœÌ mocna, pewnie nie by³aby tak komentowana gdyby nie mina pani Kryùskiej po tym jak poprawi³ j¹ Wierzyùski. Bo faktycznie wygl¹da³a na mocno zdziwion¹ tymi 5-cioma mld zl. Ale có¿ zdarza siê nawet najlepszym

WedÂług mnie w reporterce jest bardziej wiarygodna, czuje siĂŞ luÂźniej.Jak dla mnie kobieta jest b.dobra w reporterce i za to chyle czoÂła, natomiast jako prezenterka ma jeszcze troszki pracy
A Joasia jest mÂłoda, co to jest 27 lat. Jeszcze siĂŞ tak wyrobi, Âże wszystkim gĂŞba opadnie :tanczy:
Joasi prezenterki jest bardzo maÂło. To kilka razy w tygodniu najczĂŞÂściej (2) wieczorne serwisy. W wakacje to troche inaczej wyglÂąda bo dyÂżur zaczyna juÂż o 18 :spiewa:jednakÂże szkoda by byÂło gdyby na staÂłe zasiadÂła na prezenterskim fotelu
co do wieku to hmm nie wiek Âświadczy o doÂświadczeniu, co zresztÂą Joanna sama pokazuje w reporterkach
na fotelu nie jest zÂła, ale troszki stremowana. jest jedna rzecz ktĂłrej taki marny radiowiec jak ja jej zadroszczĂŞ
- otó¿ G£OSU. cudny
i co mnie czasem dra¿ni, w³aœnie w przypadku jak pojawia sie na fotelu, to to ¿e czasem coœ tak dziwnie przeczyta ¿e o bogowie trudno mi j¹ zrozumieÌ, ale to rzadkoœÌ i ¿e siê powtórzê ka¿demu siê zdarza 
pozdr i znikam. paps.

pozdr i znikam. paps.
no wÂłaÂśnie z ciekawoÂści przejrzaÂłam sobie wszystkie 175 stron waszego postowania
i faktycznie padÂło kilka zdaĂą na temat gÂłosu. nie wiem byĂŚ moÂże to ja sie nie znam, ale uwaÂżam Âże coraz lepiej pracuje nad gÂłosem, ma czasem niewielkie problemy z dykcjÂą, ale do barwy przyczepiĂŚ siĂŞ nie mogĂŞ, bardzo przyjemny ''gardÂłowy'' gÂłosik 

Od jej pierwszych krokĂłw gÂłos siĂŞ bardzo zmieniÂł. Nawet kolega epsztajnek dawaÂł nam linki do ÂściÂągniĂŞcia wideo z jej poczÂątkami i tym co jest obecnie.
I ró¿nica jest wyraŸna. G³os ma troche ³amliwy i chrypkowaty, ale mnie siê podoba, uwa¿am, ¿e jest przyjemny dla ucha
PS. A w jakim radio pracujesz

I ró¿nica jest wyraŸna. G³os ma troche ³amliwy i chrypkowaty, ale mnie siê podoba, uwa¿am, ¿e jest przyjemny dla ucha

PS. A w jakim radio pracujesz

wpatruje sie w TVN24 od poczÂątku istnienia ale przyznam, Âże jakoÂś nie kojarzĂŞ poczÂątkĂłw Joanny wiĂŞc takowych nie oceniam. Dopiero od jakiegoÂś roku jest mi znanÂą telewizyjnÂą twarzÂą i uwaÂżam Âże czyni postĂŞpy
co do "g³os ma troche ³amliwy i chrypkowaty" to jest to dla mnie bardziej wyró¿nienie siê a nie odstraszanie
zresztÂą mam podobny problem z ÂłamliwoÂściÂą gÂłosu i od 5 lat sÂłyszĂŞ podobne "zarzuty" ale w koĂącu otoczenie to przeÂłknĂŞÂło
a radia wybacz - publicznie ujawniaĂŚ nie bĂŞdĂŞ