Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Ja wczoraj napisaÂłem do Faktu, z nadziejÂą, Âże wywĂŞszÂą coÂś wiĂŞcej! Ale najwyraÂźniej tvn siĂŞ kamufluje!

I SoÂłtysik – BoÂże!!!!!! Ratuj mnie przed tym ...!!!!!

PisaÂłem teÂż do Newsweeka, ale wÂątpiĂŞ, czy tym coÂś zdziaÂłam....
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

MoÂże jeszcze inne gazety coÂś wywĂŞszÂą. Najpierw tak o niej pisali a teraz by nagle przestali. Mogliby wreszcie zdemaskowaĂŚ i oczerniĂŚ tvn i pokazaĂŚ, Âże napewno on ÂświĂŞty nie jest. To jest tak naprawdĂŞ sprawdzian naszej prasy. Teraz dowiemy siĂŞ czy nasza prasa pisze o wszystkim czy sÂą takie tematy ktĂłrych siĂŞ nie porusza.
Ludzie przecieÂż ona byÂła najwiĂŞkszÂą gwiazdÂą faktĂłw i najbardziej wÂłaÂśnie o niej byÂło gÂłoÂśno a teraz kiedy tvn wyprawia takie rzeczy nie mogÂą siedzieĂŚ cicho.

I jeszcze ten tytyuÂł jaki wymowny. MĂłwi wszystko.

Ja myœlê, ¿e ona o tym wiedzia³a ju¿ przed urlopem czyli 1 sierpnia. Pamiêtam wtedy jej po¿egnanie i pamiêtam pewnooœÌ siebie rymana kiedy on szed³ na urlop.

Mo¿e jednak spróbujmy zrobiÌ jak¹œ petycje. Nawet jak nie przyniesie ona skutku to przynajmiej Anitce bêdzie mi³o.

Anitka jest przyk³adem zmarnowanego talentu. Talentu który ju¿ mo¿e znikn¹Ì. :cry: :cry: :cry: W takich sytuacjach cz³owie traci motywacje, chêÌ do pracy i mówi sobie, ¿e to wszytko nie ma wiêkszego sensu.

BoÂże co teraz Anitka musi czuĂŚ. :cry: :cry: :cry:

Jak dzisij popatrzyÂłem sobie na filmik z rozdania wiktorĂłw to nie mogÂłem na to patrzeĂŚ ani sÂłuchaĂŚ. Nie mogÂłem patrzeĂŚ na oklaski i na uÂśmiechy waltera i pieczyĂąskiego i sÂłuchaĂŚ tego jak dzĂŞkowaÂła walterowi. Ona chyba sama nie byÂła Âświadoma w jakim bagnie pracuje. WydawaÂło jej siĂŞ, Âże to normalna stacja w ktĂłrej czÂłowieka odpowiednio traktujÂą ale pomyliÂła siĂŞ. :cry: :cry: :cry:
To juÂż nawt raz w roku Anitka nie bĂŞdzie miaÂła okzji zaÂłoÂżyĂŚ wieczorowej sukni bo tacy dzennikarze nie sÂą tam zapraszani. :cry: :cry: :cry:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Ciekawi mnie, czy ten cio³ So³tysik i inni z olimpu tvn-u, podali Anicie takie uzasadnienie jak dziennikarzowi Faktu? To¿ to kompletna niedorzecznoœÌ!!!
Ale Anita jest, co moÂżna wywnioskowaĂŚ z jej odpowiedzi, zbyt lojalna, i pogodzi siĂŞ ze wszystkim!

Tak w ogĂłle, to przecieÂż Anita prowadziÂła tylko raz popoÂłudniowe fakty! Niech jej dadzÂą poprowadziĂŚ piĂŞĂŚ razy w tygodniu, to moÂże ciÂśnienie wrĂłci mi do normy – moÂże!?
A skoro tak bardzo im zaleÂży na wzroÂście oglÂądalnoÂści w okolicach 17-stej, to niech wrzucÂą tu krĂłlowÂą Pochanke!

Niestety, mĂłj kumpel miaÂł racjĂŞ, kiedy mnie ostrzegaÂł, Âżebym siĂŞ nie angaÂżowaÂł, bo obecnoœÌ Anity jest tylko epizodem w Faktach, w Faktach, ktĂłre nale¿¹ do tvn – najwiĂŞkszego bagna pod sÂłoĂącem!
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Anitko nie gĂłdÂź siĂŞ na to bo oni ciĂŞ zniszczÂą i zmarnujÂą twĂłj talent.
Z drugiej strony nie mogÂła powiedzieĂŚ, Âże jest tym oburzona i skrzywdzona bo wogĂłle mogliby jej podziĂŞkowaĂŚ z miejsca i powiedzieĂŚ, Âże jak ci siĂŞ nie podoba to wynocha.
Anito ty musisz widzieĂŚ to wszystko i nie wierzĂŞ, Âże to ciĂŞ nie oburza i nie boli.
Tu zostaÂła podwaÂżona twoja caÂła praca wykonywana do tej pory.
Ciekawi mnie, czy ten cioÂł SoÂłtysik i inni z olimpu tvn-u, podali Anicie takie uzasadnienie jak dziennikarzowi Faktu?
No wÂłaÂśnie ciekawe co jej powiedzieli. Ja bym siĂŞ poczuÂł w takiej sytuacji jak ostatnia szmata. A moÂże postawili warunek, Âże jak nie zgodzi siĂŞ pani na nowe warunki to juÂż pani dziĂŞkujemy. :?: :?: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
kawiocha

Post autor: kawiocha »

Dziwiê siê, ¿e jeszcze sama nie odesz³a - powinna to zrobiÌ ju¿ parê tygodni temu - i pójœÌ do Lisa
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

A moÂże Lis zÂłoÂży jej propozycje pracy w Polsacie. W TVN juÂż nie ma dla Anitki miejsca i nie ma sensu tam trwaĂŚ bo ona siĂŞ tam marnuje.
Nawet ostatnio zabrali jej magazyn 24 godziny na tvn24 i skrĂłcili dyÂżur.
Ostatnio nastÂąpiÂł zmasowany atak na AnitkĂŞ ze wszystkich stron od wszystkich. Zwolnienie Anitki byÂło pewnie decyzjÂą caÂłego zarzÂądu tvn.
A tak piĂŞknie wszyscy siĂŞ uÂśmiechali na rozdaniu wiktorĂłw. Pewnie to byÂła dopiero cisza przed burzÂą. JuÂż wtedy pieczyĂąski zazdroÂściÂł Anitce, Âże zdobyÂła wiktora a pochanke nie. PamiĂŞtam, Âże wtedy Anitka wszystkim dziĂŞkowaÂła z tvn24 i mĂłwiÂła o nich "wspaniali ludzie"-teraz chyba by tak nie powiedziaÂła. :cry: :cry: :cry: :?: :?: :?:
Dziwiê siê, ¿e jeszcze sama nie odesz³a - powinna to zrobiÌ ju¿ parê tygodni temu - i pójœÌ do Lisa
Tym bardzie, Âże wiedziaÂła o tym pewnie wczeÂśniej lub robiÂła siĂŞ nieprzyjemna atmosfera.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Ale chyba jeszcze jej nie zwolnili?
SwojÂą drogÂą to ciekawe - twĂłrcy programu Ale plama rĂłwniez dostali Wiktora, Moinka Olejnik ma ich kilka na swoim koncie ( zczego jeden za KropkĂŞ nad i), LispracujÂąc w TVN teÂż zaÂłapaÂł siĂŞ na Wiktora... A taki Grzegorz Kajdanowicz nie ma Âżadnego i raczej nie dostanie....
Jaki z tego wniosek?????
Ostatnio zmieniony sobota 11 wrz 2004, 17:02 przez doktorfaustus1, łącznie zmieniany 1 raz.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

ÂŻe ci co majÂą wiktora, nagrody, o ktĂłrych jest gÂłoÂśno wylatujÂą.
:cry: :cry: :cry: Oni chcÂą mieĂŚ tylko automaty aby Âładnie odczytywali wiadomoÂści(hehehe)
Ci co sÂą popularni, pisze siĂŞ o nich w gazetach, majÂą uznanie i szacunek widzĂłw wedÂług tvn-u sÂą na przegranej pozycji.
[/quote]Ale chyba jeszcze jej nie zwolnili?
[quote]

Jeszcze nie ale jak tak dalej pójdzie to Anitka powinna sama odejœÌ.
Zauwa¿y³em, ¿e ci najlepsi i tak prêdzej czy póŸniej wylatuj¹ wiêc wniosek jest prosty-jesteœ gwiazd¹ to wylatujesz. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

No wÂłaÂśnie a moÂże by fakt o tym poinformowaĂŚ i poleciĂŚ nasze forum?
Jakby trochĂŞ zaczĂŞli wĂŞszyĂŚ i by zrobili takÂą akcje jak z chajzerem to moÂże by coÂś zdziaÂłali.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

no w³asnie jakby tak wiêcej przemy¶eñ do faktu i super hieny przes³aæ poecic forum to s±dze ¿e by bardziej sprawê rozdmuchali ja mogê list do faktu napisaæ ae dobrze by byo gdyby szanowni forumowicze siê pod nim podpisai.To co zrobii z ANit± byo chamskie w³asnie ogl±dam powtórkê "mamy ciê" no w³asnie ANitko jeste¶ od dzis w faktach popoódniowych "MAMY CIÊ"

aaaa i Anita dostaa wtedy takie drzwi z wyjsciem ewakuacyjnym.
Pieczyùski jej powiedzia ANito to twoje drzwi ewakuacyjne mozesz sobie przez nie przejœÌ i znajdziesz siê w faktach popoódniowych...
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Black juÂż wysÂłaÂł do faktu i do newsweeka. Ja teÂż do nich napisze zaraz.
Oni mogliby tak¹ burzê rozdmuchaÌ, ¿e nie mieliby innego wyjœcia tylko przyj¹Ì Anitkê do faktów. Czasami to oni jedn¹ spraw¹ potrafi¹ wa³kowaÌ tygodniami. Anitka zosta³aby bohaterk¹.
A Fakt i superexpress duÂżo ludzi czyta wiĂŞc moÂże jeszcze sprzedaÂż wzroÂśnie. :?: :?: :?:

PS:kamuii juÂż ci wysÂłaÂłem.
mac
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mac »

Mój protest zosta³ przed chwil¹ wys³any. Mam nadziejê, ¿e to coœ da. Uwa¿am, ¿e najlepszym rozwi¹zaniem dla Faktów by³by kwartet: Werner, Pochanke, Paw³owski i Rymanowski. Bardzo niedobra jest ta decyzja o odsuniêciu od g³ównych Faktów A. Werner. Co ja mówiê niedobra, ona jest wrêcz tragiczna.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Równie¿ do³¹czy³em siê do protestu!
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

a ja wÂłasnie do faktu napisaÂłam
Android <3
Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kajetan »

Te¿ dziwi mnie decyzja zarz±du TVN :roll: Walter zaufa³ napocz±tku Anicie i da³ j± do FAKTÓw. Znalaz³a swoje miejsce, w FAKTACH by³a idealna... Niestety kolejna , z³a decyzja TVN :cry: Anitka odchodzi... Jak mo¿e w FAKTACH g³ównych byæ Kajdanowicz, który jest tam od niedawna (jako prowadz±cy), a Anita która zdoby³a sympatiê i uznanie...
Miejmy nadziejĂŞ, Âże Anita wrĂłci do gÂłownych wydaĂą :(
http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN

BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

Oni chc¹ jej osob¹ zdobyÌ wiêksza popularnoœÌ "Faktów 16:45". Wydaje mi siê,niemal pewne, ¿e wróci do g³ównego wydania skoro w "Aferê Anitow¹" zaanga¿owa³y siê inne media i odpowiedzi udziela³ sam rzecznik.
:)
ODPOWIEDZ