Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..he..he..he - takie drgawki mnie jakieÂś dziwne naszÂły - hehehe :neutral:

..chyba nie byÂłem jednak na taki szok przygotowany :lol:
..dochodzĂŞ do siebie bardzo powoli..ale w miarĂŞ sukcesywnie.. :neutral:

..ju¿ zaczynam czuÌ wszystko to o czym wy ju¿ tutaj zd¹¿yliœcie napisaÌ :tanczy:

..duma..duma i jeszcze raz duma 8)

..respekt 8)

..hehe - moje capsy zbĂŞde - co :?: :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

obi - trzymaj siĂŞ nas :lol2:
Wszyscy to, co dziaÂło siĂŞ przez ostatnie dni bardzo przeÂżywamy, ale w grupie Âłatwiej - pamiĂŞtaj :D

Poza tym czego Ty siê spodziewa³eœ ''wi¹¿¹c'' siê z dziennikark¹, ¿e bêdziesz spokojnie buja³ siê w fotelu ogl¹daj¹c telewizjê i pal¹c fajkê? :lol:
MoÂże, gdybyÂśmy nie Âżyli w IV RP, to tak :devil: Ale nie w obecnych warunkach :D

ÂŻycie pĂŞdzi bezlitoÂśnie i raz pod wiatr, raz z wiatrem, raz pod gĂłrkĂŞ, raz z gĂłrki - a Agatka nasza wspaniaÂła to tempo wytrzymuje :*
My teÂż musimy i jÂą na pierwszym miejscu wspieraĂŚ :*
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

no to teraz mnie wciÂągnĂŞÂło razem z forum :devil:

nie jest spokojnie, drodzy paĂąstwo nie jest spokojnie :szalony: Wcale :szalony:

Wczoraj z wieczora juÂż mieliÂśmy czas na ochÂłoniĂŞcie a dziÂśwprost przeciwnie :szalony: WieczĂłr siĂŞ zbliÂża, juÂż jest wlaÂściwie, a AgatkĂŞ pod kancelariĂŞ premiera posÂłali :szalony:

nie muszê mówiÌ, ¿e znowu wspania³¹ relacjê nada³a -jak ona siê szybko zaklimatyzowa³a :szalony: :brawa:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:no to teraz mnie wciÂągnĂŞÂło razem z forum :devil:

nie jest spokojnie, drodzy paĂąstwo nie jest spokojnie :szalony: Wcale :szalony:
Ja chyba zaczynam coraz bardziej chcieÌ, ¿eby tak niespokojnie by³o ju¿ zawsze :szalony: Przywi¹¿ê siê do telewizora ³aùcuchami i nikt mnie z tego edenu nie wyci¹gnie :szalony:
Wczoraj z wieczora juÂż mieliÂśmy czas na ochÂłoniĂŞcie a dziÂśwprost przeciwnie :szalony: WieczĂłr siĂŞ zbliÂża, juÂż jest wlaÂściwie, a AgatkĂŞ pod kancelariĂŞ premiera posÂłali :szalony:
Przemierza te warszawskie ÂścieÂżki, poznaje stolice, a te wszystkie miejsca, w ktĂłrych siĂŞ pojawia do tej pory z reguÂły z innymi twarzami siĂŞ kojarzyÂły, a teraz tak piĂŞknie z tym krajobrazem i architekturÂą komponuje siĂŞ nasza Poznanianka :P :szalony:
nie muszê mówiÌ, ¿e znowu wspania³¹ relacjê nada³a -jak ona siê szybko zaklimatyzowa³a :szalony: :brawa:
Niesamowicie szybko siĂŞ zaaklimatyzowaÂła :lol2: A jej analizy polityczne sÂą po prostu rewelacyjne :brawa:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Czekam aÂż skoĂączycie pisaĂŚ, bo nasze dyskusje dziÂś nie klejÂąsiĂŞ i jakieÂś takie niespĂłjne :lol2:

W przeciwieĂąstwie do relacji Agatty :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

A jednak nie koniec niespodzianek :D

Niestety relacja nie od poczÂątku :/

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:A jednak nie koniec niespodzianek :D

Niestety relacja nie od poczÂątku :/
Trochê szkoda, bo jak tak na gor¹co siê s³ucha, to wiele detali mo¿e umkn¹Ì, a jak ju¿ troszeczkê emocje opadn¹, to mo¿na delektowaÌ siê w spokoju do woli :lol2: No, ale widaÌ nie mo¿na mieÌ wszystkiego :lol2: Mamy w pamiêci pierwsz¹ czêœÌ relacji :D A drugiej czêœci mo¿emy wys³uchaÌ :jupi:

A capsy :szalony: SzaleĂąstwo :szalony:
Czekam aÂż skoĂączycie pisaĂŚ, bo nasze dyskusje dziÂś nie klejÂąsiĂŞ i jakieÂś takie niespĂłjne :lol2:

W przeciwieĂąstwie do relacji Agatty :lol2:
No niby my te¿ nie mamy scenariusza, te¿ niewiele wiemy, ale jak ró¿nie wypadamy w zestawieniu z Agatk¹ :*
W ogĂłle jak Âśmiem siĂŞ z niÂą zestawiaĂŚ? :szalony:
Ostatnio zmieniony niedziela 05 sie 2007, 20:16 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Nie mogĂŞ juÂż czekaĂŚ :szalony:
Relacja z 19.30 by³a wspania³¹ :szalony: Jako, ¿e lokalizacja zosta³a zmieniona, to i temat siê zmieni³ :P
Wpierw Agatta o samej tylko konferencji opowiadaĂŚ musiaÂła, a teraz juÂż o losach caÂłej koalicji spod kancelarii :szalony:

Jest raport - znĂłw relacja :tanczy:
BoÂże :shock: Jeszcze lepsza, jeszcze dokÂładniejsza, jeszcze wspanialsza :brawa:
Agatta to urodzony analityk politycznej sceny :brawa:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
not that kind
Bywalec
Bywalec

Ale capsy z tej raportwej relacji dam dopiero jak raport siĂŞ skoĂączy :D
Z wiadomych wzglĂŞdĂłw :D
Nie taki PaweÂł straszny - co Black? :lol2:

A jak Âładnie nawiÂązaÂł do wypowiedzi koleÂżanki na poÂżegnanie :D

MoÂżna tego juÂż posÂłuchaĂŚ :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

not that kind pisze:Ale capsy z tej raportwej relacji dam dopiero jak raport siĂŞ skoĂączy :D
W taki mrazie ja dam swoje, bo wklejanie capsĂłw to aktualnie jedyna rzecz, ktĂłrÂą mogĂŞ zrobiĂŚ :szalony:
Na resztĂŞ potrzebujĂŞ czasu i przemyÂśleĂą :szalony:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Ooo :o i jeden z wczeÂśniejszych relacji siĂŞ zaplÂątaÂł :D
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Nie wiem jak to nazwaĂŚ, to co siĂŞ dzieje :mhm:

Objawienie - reaktywacja :roll:

Objawienie nr2 :roll:

Narodziny gwiazdy po raz drugi :roll:

Pomó¿cie!!! :lol:
W taki mrazie ja dam swoje, bo wklejanie capsĂłw to aktualnie jedyna rzecz, ktĂłrÂą mogĂŞ zrobiĂŚ :szalony:
Teraz wszystkie sÂą istotne, wszystkie pooprawiamy w ramki i wytapetujemy sobie nimi pokoje :tanczy: Wydarzenie tego od nas wymaga :brawa:
Ale capsy z tej raportwej relacji dam dopiero jak raport siĂŞ skoĂączy :D

A jak Âładnie nawiÂązaÂł do wypowiedzi koleÂżanki na poÂżegnanie :D

MoÂżna tego juÂż posÂłuchaĂŚ :D
notko - dziœ, jutro pojutrze - mogê i wiecznoœÌ czekaÌ :lol: ¯artowa³em ;)
Co do PawÂła, to pewnie przestraszyÂł siĂŞ, Âże moÂże wiĂŞcej minusĂłw u mnie zarobiĂŚ - punktĂłw karnych :D Ale postaraÂł siĂŞ, to fakt :)
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Nie wiem jak to nazwaĂŚ, to co siĂŞ dzieje :mhm:

Objawienie - reaktywacja :roll:

Objawienie nr2 :roll:

Narodziny gwiazdy po raz drugi :roll:

Pomó¿cie!!! :lol:
MyÂślĂŞ, Âże to wszystko jest bardzo maÂło liryczne :lol: A w tym, czego jesteÂśmy Âświadkami jest caÂła masa poezji :P Tak - Agatta nawet brudnÂą politykĂŞ trÂącÂącÂą prozÂą potrafi zliryzowaĂŚ i oczyÂściĂŚ z brudĂłw :P :brawa:
OchÂłoniemy, przemyÂślimy, wyciÂągniemy wnioski, sÂłowem poczekajmy - to potrafimy w koĂącu najlepiej :lol: Wena moÂże kiedyÂś powrĂłci, a niektĂłrych nawiedzi i obdaruje obficie :)
Wtedy, wspĂłlnymi siÂłami nazwiemy to cudowne zjawisko :)
Na resztĂŞ potrzebujĂŞ czasu i przemyÂśleĂą
Zawsze taki zrĂłwnowaÂżony :lol: DziÂś nie do poznania :lol:

Czas chyba oderwaÌ czery litery od fotela - ¿eby nie przyrosn¹Ì :lol:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:MyÂślĂŞ, Âże to wszystko jest bardzo maÂło liryczne :lol: A w tym, czego jesteÂśmy Âświadkami jest caÂła masa poezji :P Tak - Agatta nawet brudnÂą politykĂŞ trÂącÂącÂą prozÂą potrafi zliryzowaĂŚ i oczyÂściĂŚ z brudĂłw :P :brawa:
OchÂłoniemy, przemyÂślimy, wyciÂągniemy wnioski, sÂłowem poczekajmy - to potrafimy w koĂącu najlepiej :lol: Wena moÂże kiedyÂś powrĂłci, a niektĂłrych nawiedzi i obdaruje obficie :)
Wtedy, wspĂłlnymi siÂłami nazwiemy to cudowne zjawisko :)
WiedziaÂłem, Âże tak napiszesz :D Ale nic dziwnego, skoro teÂż nie mogĂŞ siĂŞ oprzeĂŚ takiemu przeÂświadczeniu :D Wydaje mi siĂŞ, Âże czegokolwiek byÂśmy nie wymyÂślili, to to i tak nie odda wspaniaÂłoÂści Agatki :D A Âżeby poszukaĂŚ nazwy ... a przynajmniej sprĂłbowaĂŚ ... wystarczy na niÂą spojrzeĂŚ i jej posÂłuchaĂŚ :D Definicja jest zbĂŞdna - tak naprawdĂŞ :D NajwaÂżniejsze, Âże jest ona :P
Czas chyba oderwaÌ czery litery od fotela - ¿eby nie przyrosn¹Ì :lol:
MiÂłe uczucie, ale jutro Âżal bĂŞdzie musowo siĂŞ oderwaĂŚ od tej piĂŞknej rzeczywistoÂści :(
not that kind
Bywalec
Bywalec

JuÂż po raporcie, wiĂŞc wrzucam Âłaskawego pana ÂŁukasika i na nowo odkrytÂą AgatĂŞ TomaszewskÂą :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Jak juÂż Agata przeniesie siĂŞ na staÂłe do Warszawy, to kto chce, Âżeby z PawÂłem tworzyli dziennikarski duet? RĂŞka w gĂłrĂŞ :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Bez porównania :szalony: Piêkne zdobycze :szalony: Dziêki :szalony: Ju¿ mam panoramiczny obraz wokó³ i dooko³a siebie :szalony:
not that kind pisze:JuÂż po raporcie, wiĂŞc wrzucam Âłaskawego pana ÂŁukasika i na nowo odkrytÂą AgatĂŞ TomaszewskÂą :D
CzujĂŞ, Âże siĂŞ z nas nabijasz :lol2: Ale my naprawdĂŞ mamy problem :lol2: Agatka nami zawÂładnĂŞÂła do tego stopnia, Âże przestajemy juÂż siĂŞ jej opieraĂŚ :szalony: Niech kaÂżdy rozumie to jak chce :szalony:
Jak juÂż Agata przeniesie siĂŞ na staÂłe do Warszawy, to kto chce, Âżeby z PawÂłem tworzyli dziennikarski duet? RĂŞka w gĂłrĂŞ :lol2:
Z jednej strony bym chcia³ rêkê podnieœÌ, a nawet obie, z drugiej nawet jednej bym najchêtniej nie podnosi³ :neutral: Ale i tak bêdzie, co ma byÌ :D
MyÂślisz, Âże podczas pobytu Agatka poznaÂła siĂŞ lepiej z PawÂłem? :lol2:
Hmm :mhm: moÂże nawet siĂŞ polubili? :D Tak jak my, ich fani siĂŞ lubimy :*
ODPOWIEDZ