Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Black Jack '62 pisze:Bez porównania :szalony: Piêkne zdobycze :szalony: Dziêki :szalony: Ju¿ mam panoramiczny obraz wokó³ i dooko³a siebie :szalony:
Ale swego czasu moje teÂż byÂły piĂŞkne :lol2: Od biedy :lol2: notki capsy sÂą the best :brawa: Tak jak Agatka jest the best 8)
not that kind pisze:
Jak juÂż Agata przeniesie siĂŞ na staÂłe do Warszawy, to kto chce, Âżeby z PawÂłem tworzyli dziennikarski duet? RĂŞka w gĂłrĂŞ :lol2:
Z jednej strony bym chcia³ rêkê podnieœÌ, a nawet obie, z drugiej nawet jednej bym najchêtniej nie podnosi³ :neutral: Ale i tak bêdzie, co ma byÌ :D
MyÂślisz, Âże podczas pobytu Agatka poznaÂła siĂŞ lepiej z PawÂłem? :lol2:
Hmm :mhm: moÂże nawet siĂŞ polubili? :D Tak jak my, ich fani siĂŞ lubimy :*
Lubimy siĂŞ nawet bardzo :* moÂże byĂŚ dla mnie Agatka solo i w duecie -byle byÂła zawsze na czerwonym pasie jechaÂła :tanczy:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Na Podsumowanie Dnia mi spieszno, wiĂŞc napiszĂŞ tylko - drÂżyjcie panie reporterki obsÂługujÂące dotychczas tematy polityczne :lol2:
Black Jack '62 pisze: MyÂślisz, Âże podczas pobytu Agatka poznaÂła siĂŞ lepiej z PawÂłem? :lol2:
Hmm :mhm: moÂże nawet siĂŞ polubili? :D Tak jak my, ich fani siĂŞ lubimy :*
Te¿ siê zastanawiam czy wpadli na siebie :mhm: a jeœli tak to z ca³¹ pewnoœci¹ siê polubili, nie ma innej mo¿liwoœci :lol2:
Notka zrobili z Ciebie fankĂŞ PawÂła :rozglada: Jak siĂŞ czujesz w tej roli? :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

iiiiiiiii :szalony: wiĂŞc to nie sen :szalony:

Jak tylko zerwa³em siê z ³ó¿ka prêdko pobieg³em na forum, ¿eby sprawdziÌ , czy to co siê dzia³o przez ostatnie 2 dni to nie by³ tylko piêkny sen..... :szalony:

Nie byÂł :jupi: Nie byÂł :jupi: Nie byÂł :lol:

ÂŚniÂło mi siĂŞ dziÂś , Âże jestem na koncercie R.E.M. i Âśpiewam razem z nimi ''but that was just a dream try, cry, why try? :szalony: :szalony: No i sobie pomyÂślaÂłem, Âże to moÂże jednak nie dziaÂło siĂŞ naprawdĂŞ :lol:

Ale teraz widzê bardzo wyraŸnie, ¿e t o by³a najprawdziwsza w œwiecie rzeczywistoœÌ :jupi:
Chyba du¿o czasu musi min¹Ì nim siê pozbieram do kupy :szalony:
DÂżastina pisze:Na Podsumowanie Dnia mi spieszno, wiĂŞc napiszĂŞ tylko - drÂżyjcie panie reporterki obsÂługujÂące dotychczas tematy polityczne :lol2:
Te¿ ogl¹da³em, ale to ju¿ chyba by³a zbyt póŸna pora na relacje spod kancelarii :P Zreszt¹ dobrze, przecie¿ odpocz¹Ì te¿ Agatka teraz zw³aszcza musi :P :*
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Black Jack '62 pisze:WiedziaÂłem, Âże tak napiszesz :D Ale nic dziwnego, skoro teÂż nie mogĂŞ siĂŞ oprzeĂŚ takiemu przeÂświadczeniu :D Wydaje mi siĂŞ, Âże czegokolwiek byÂśmy nie wymyÂślili, to to i tak nie odda wspaniaÂłoÂści Agatki :D
Prawda :D I w tym miejscu przypominajÂą mi siĂŞ sÂłowa pana dr Brancewicza wypowiedziane w kontekÂście odkrywania zjawisk astronomicznych :lol2: mianowicie to, Âże wszystko co przekaÂżemy w relacjach z naszych obserwacji, bĂŞdzie jedynie niewielkÂą namiastkÂą tego, czego sami na wÂłasne oczy doÂświadczymy :D Jest analogia? :D Moim zdaniem ogromna - po naszych wczorajszych obserwacjach, relacjach i doÂświadczeniach z odkrywaniem cudownej i zjawiskowej naziemnej Supernovej :) :brawa:
Definicja jest zbĂŞdna - tak naprawdĂŞ :D NajwaÂżniejsze, Âże jest ona :P
Ale warto byÂłoby postaraĂŚ siĂŞ o to, Âżeby w wÂątku poÂświĂŞconym tej zacnej dziennikarce nasze wypowiedzi miaÂły rĂŞce i nogi, a zapiski ÂżebyÂśmy potrafili szyĂŚ tak, by miaÂły zwiÂązek przyczynowo-skutkowy :) Sytuacja tego od nas wymaga :]
MiÂłe uczucie, ale jutro Âżal bĂŞdzie musowo siĂŞ oderwaĂŚ od tej piĂŞknej rzeczywistoÂści :(
Nie oderwaÌ, a tylko zejœÌ na ziemiê :lol2: Ile¿ w koùcu mo¿na œwiêtowaÌ tak hucznie, wrêcz do upad³ego? :szalony:
Chyba du¿o czasu musi min¹Ì nim siê pozbieram do kupy :szalony:
Trudno siĂŞ dziwiĂŚ takiemu stanowi rzeczy :D kiedy propozycje tvn24 na weekend przerosÂły nasze najÂśmielsze oczekiwania :o :brawa:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze: mianowicie to, Âże wszystko co przekaÂżemy w relacjach z naszych obserwacji, bĂŞdzie jedynie niewielkÂą namiastkÂą tego, czego sami na wÂłasne oczy doÂświadczymy :D Jest analogia? :D Moim zdaniem ogromna - po naszych wczorajszych obserwacjach, relacjach i doÂświadczeniach z odkrywaniem cudownej i zjawiskowej naziemnej Supernovej :) :brawa:
Tylko Âżeby nie byÂło , Âże spoczywamy na laurach :stop: Agatka wczoraj i przedwczoraj wystÂąpiÂła w wersji dla nas satysfakcjonujÂącej, ale przecieÂż Âżadnemu normalnemu fanowi to nie wystarczy tak do koĂąca :lol2: !! kKaÂżdy normalny fan zawsze musi chcieĂŚ wiĂŞcej :tanczy:

Ale warto byÂłoby postaraĂŚ siĂŞ o to, Âżeby w wÂątku poÂświĂŞconym tej zacnej dziennikarce nasze wypowiedzi miaÂły rĂŞce i nogi, a zapiski ÂżebyÂśmy potrafili szyĂŚ tak, by miaÂły zwiÂązek przyczynowo-skutkowy :) Sytuacja tego od nas wymaga :]
Jak ja wczoraj byÂłem w takim amoku , Âże nawet nie wiedziaÂłem jak siĂŞ nazywam i jak mam siĂŞ koledze na waÂżnym papierku podpisaĂŚ :szalony: ??

Nie oderwaÌ, a tylko zejœÌ na ziemiê :lol2: Ile¿ w koùcu mo¿na œwiêtowaÌ tak hucznie, wrêcz do upad³ego? :szalony:
A ja dopiero dzisiaj widzê , ¿e by³em pierwszy na 200. stronie :lol: :hmm: Gdzie tu o œwietowaniu mówiÌ :lol2: Nawet nie by³o czasu , ¿eby szampana otwieraÌ :lol2: Wiecie taki wa¿ny moment w moim ¿yciu, nie wyobra¿am sobie lepszego momentu przypieczêtowuj¹cego to wa¿ne wydarzenie :szalony: Ale egoistycznie spojrza³em na efektowny dy¿ur weekendowy Agatki :szalony: Ca³oœÌ tak nieoczekiwanie zbieg³a siê w czasie :szalony: !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze:
Tylko Âżeby nie byÂło , Âże spoczywamy na laurach :stop: Agatka wczoraj i przedwczoraj wystÂąpiÂła w wersji dla nas satysfakcjonujÂącej, ale przecieÂż Âżadnemu normalnemu fanowi to nie wystarczy tak do koĂąca :lol2: !! kKaÂżdy normalny fan zawsze musi chcieĂŚ wiĂŞcej :tanczy:
Prezentowane stanowisko jak na prawdziwego fana przystaÂło :)
RĂłwnieÂż twierdze, szczegĂłlnie po tym, co nam Agatta zaprezentowaÂła, Âże w tej dziewczynie drzemie niezmierzony potencjaÂł 8) PotencjaÂł, ktĂłry jest wprawdzie zawsze wykorzystywany, ale nigdy siĂŞ nie wyczerpie :) :brawa:
Agatta jako dziennikarka i jako kobieta jest wytworna, uwodzicielska, pe³na kobiecoœci i wdziêku :brawa: Dodatkowo w jej g³osie pobrzmiewa³a taka pewnoœÌ siebie, a jej wzrok - zw³aszcza wczoraj - by³ tak przeszywaj¹cy i skoncentrowany (na widzu :lol2: ), ¿e a¿ bliski by³em omdlenia :szalony:
A ja dopiero dzisiaj widzê , ¿e by³em pierwszy na 200. stronie :lol: :hmm: Gdzie tu o œwietowaniu mówiÌ :lol2: Nawet nie by³o czasu , ¿eby szampana otwieraÌ :lol2: Wiecie taki wa¿ny moment w moim ¿yciu, nie wyobra¿am sobie lepszego momentu przypieczêtowuj¹cego to wa¿ne wydarzenie :szalony: Ale egoistycznie spojrza³em na efektowny dy¿ur weekendowy Agatki :szalony: Ca³oœÌ tak nieoczekiwanie zbieg³a siê w czasie :szalony: !!
Bardzo nieoczekiwanie :szalony: OsiÂągniĂŞcia gratulujĂŞ, lecz nie zapominaj proszĂŞ o tym, Âże Funcky nie zrzekÂła siĂŞ przecieÂż tytuÂłu najwiĂŞkszej fanki Agatty po tym, jak jako pierwszej to jej wÂłaÂśnie udaÂło siĂŞ sprytnie przekroczyĂŚ magicznÂą pierwszÂą ''setkĂŞ'' :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..wczoraj byÂłem oszoÂłomiony a dziÂś.. :)
..ja jestem dzisiaj wzruszony :(
..wczoraj odbieraÂło mi mowĂŞ po tym jak zobaczyÂłem AgatkĂŞ pod kancelariÂą :)
..po prostu odszedÂłem od komputera Âżeby mĂłc delektowaĂŚ siĂŞ tym zdarzeniem w peÂłni..Âżeby nic nie straciĂŚ z tego..Âżeby wszystko wyÂłapaĂŚ i dobrze spamiĂŞtaĂŚ :szalony:

..chcieliÂśmy Âżeby do nas Agatka wpadÂła..ale nikt siĂŞ spodziewaÂł Âże wpadnie jak istna SuperWoman :tanczy:
..mieliœmy niez³¹ rekompensatê za te dni kiedy to Agatka musia³a ustêpowaÌ pierwszeùstwa gor¹cym politycznym tematom :tanczy:
..ale jeszcze musiaÂła teÂż obsÂłuÂżyĂŚ niezaplanowane tematy :tanczy:
.. ta elastycznoœÌ w przechodzeniu z tematu do tematu zawsze by³a jej mocn¹ stron¹ :P

..notka dziĂŞki za wszystkie capsy i empetrĂłjki :*
..muszĂŞ chyba zaszyĂŚ siĂŞ w domowych pieleszach i kontemplowaĂŚ piĂŞkno caÂłej naszej Agatki :P

..a jubileusz 200. strony :o
..w piĂŞknych okolicznoÂściach przeÂżywamy :)
..ale nikt nawet mowy nie uÂłoÂżyÂł :lol2:
..ano tak - miaÂło nie byĂŚ banalnych podsumowaĂŚ tych stron od 100-200 i wydarzeĂą ktĂłre tu opisywaliÂśmy :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Prezentowane stanowisko jak na prawdziwego fana przystaÂło :)
Nie zapominaj, Âże od wczoraj jestem szczegĂłlnym fanem Agatki :jupi:

RĂłwnieÂż twierdze, szczegĂłlnie po tym, co nam Agatta zaprezentowaÂła, Âże w tej dziewczynie drzemie niezmierzony potencjaÂł 8) PotencjaÂł, ktĂłry jest wprawdzie zawsze wykorzystywany, ale nigdy siĂŞ nie wyczerpie :) :brawa:
SwojÂą drogÂą ciekawe jak dziÂś Âładuje akumulatory :lol2: ?? Bo logiczne, Âże trochĂŞ na pewno przy intensywnym tempie i mocy trochĂŞ tej energii uszÂło i pewnie a moÂże byĂŚ moÂże ?? dziÂś Agatka musi zregenerowaĂŚ siÂły :P :)

Agatta jako dziennikarka i jako kobieta jest wytworna, uwodzicielska, pe³na kobiecoœci i wdziêku :brawa: Dodatkowo w jej g³osie pobrzmiewa³a taka pewnoœÌ siebie, a jej wzrok - zw³aszcza wczoraj - by³ tak przeszywaj¹cy i skoncentrowany (na widzu :lol2: ), ¿e a¿ bliski by³em omdlenia :szalony:
Czyli Âże zawsze tak jest, ale wczoraj byÂła w tym wszystkim dodatkowa moc :szalony: !!

Bardzo nieoczekiwanie :szalony: OsiÂągniĂŞcia gratulujĂŞ, lecz nie zapominaj proszĂŞ o tym, Âże Funcky nie zrzekÂła siĂŞ przecieÂż tytuÂłu najwiĂŞkszej fanki Agatty po tym, jak jako pierwszej to jej wÂłaÂśnie udaÂło siĂŞ sprytnie przekroczyĂŚ magicznÂą pierwszÂą ''setkĂŞ'' :lol2:
to teÂż wÂłaÂśnie dokÂładnie wiem jak Funckyrella mogÂła siĂŞ wtedy czuĂŚ :jupi: Jako fanka na specjalnych warunkach -fanka Agatki :P
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:Prezentowane stanowisko jak na prawdziwego fana przystaÂło :)
Nie zapominaj, Âże od wczoraj jestem szczegĂłlnym fanem Agatki :jupi:
..i juÂż zaczynamy ÂżyĂŚ jak kiedyÂś :?: :devil:
..spadliÂśmy na ziemiĂŞ :?: :D
..dawajcie nam spowrotem AgatkĂŞ do stolicy ÂżebyÂśmy znĂłw w euforiĂŞ wpadli :lol2: :uwaga:

SwojÂą drogÂą ciekawe jak dziÂś Âładuje akumulatory :lol2: ?? Bo logiczne, Âże trochĂŞ na pewno przy intensywnym tempie i mocy trochĂŞ tej energii uszÂło i pewnie a moÂże byĂŚ moÂże ?? dziÂś Agatka musi zregenerowaĂŚ siÂły :P :)
..jak Agatka Âładuje akumulatory :?: :D
..na wiele sposobĂłw :tanczy:
..sportowo..towarzysko..rodzinnie..albo pada na kanapĂŞ :lol2:
..ale ciekawe czy juÂż jest w domciu :?: :)
Czyli Âże zawsze tak jest, ale wczoraj byÂła w tym wszystkim dodatkowa moc :szalony: !!
..dajmy tÂą moc gdzieÂś do zbadania :lol2:
to teÂż wÂłaÂśnie dokÂładnie wiem jak Funckyrella mogÂła siĂŞ wtedy czuĂŚ :jupi: Jako fanka na specjalnych warunkach -fanka Agatki :P
..nie chcĂŞ siĂŞ i nas wywyÂższaĂŚ :lol2:
..ale tak narawdĂŞ to kaÂżdy fan Agatki jest wyjÂątkowym fanem na specjalnych warunkach :lol2:
..a to dlatego Âże ona jest wyjÂątkowa :P :P :szalony:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..i juÂż zaczynamy ÂżyĂŚ jak kiedyÂś :?: :devil:
..dawajcie nam spowrotem AgatkĂŞ do stolicy ÂżebyÂśmy znĂłw w euforiĂŞ wpadli :lol2: :uwaga:
Po wczorajaszej wyÂżerce juÂż nawet nie musi byĂŚ Wawa :lol2: MoÂże byĂŚ ten ukochany PoznaĂą, z ktĂłrego Agatka wyrosÂła :rydzyk: Tylko ma byĂŚ, byĂŚ i byĂŚ ::rydzyk:

..jak Agatka Âładuje akumulatory :?: :D
..na wiele sposobĂłw :tanczy:
..sportowo..towarzysko..rodzinnie..albo pada na kanapĂŞ :lol2:
Zastanowi³o mnie sk¹d ta pewnoœÌ, ale teraz ju¿ wiem, ¿e wiesz to z wywiadu :tanczy: Ale wstyd -¿eby fan nie zna³ tego wywiadu -szczególnie odpowiedzi -na pamiêÌ :red: :hmm:

..ale ciekawe czy juÂż jest w domciu :?: :)
I czy mamusia ugotowaÂła pyszny obiadek powitalny :P ?? :lol2:
..ale tak narawdĂŞ to kaÂżdy fan Agatki jest wyjÂątkowym fanem na specjalnych warunkach :lol2:
Dobra dobra :lol2: nie wymyœlaj ju¿ :devil: Podzielê siê z Wami moim szczêœciem i nowo otrzymanym tytu³em -sprawiedliwoœÌ i równoœÌ musi byÌ :lol2: !!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

marcinkowsky pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..i juÂż zaczynamy ÂżyĂŚ jak kiedyÂś :?: :devil:
Po wczorajaszej wyÂżerce juÂż nawet nie musi byĂŚ Wawa :lol2: MoÂże byĂŚ ten ukochany PoznaĂą, z ktĂłrego Agatka wyrosÂła :rydzyk: Tylko ma byĂŚ, byĂŚ i byĂŚ ::rydzyk:
Ja w ogĂłle chcĂŞ by byÂło jak kiedyÂś, albo przynajmniej po czĂŞÂści tak jak kiedyÂś, bo bez Agatki PoznaĂą jest znĂłw takim ponurym, smutnym i pustym miastem :( Typowe dla nas egoistyczne podejÂście do fascynacji AgatkÂą ;) Poza tym wiem, dobrze wiem, Âże Warszawa z punktu widzenia wszystkich kryteriĂłw medialnych, to najlepsze miejsce dla tak zdolnej dziennikarki (widaĂŚ powietrze warszawskie i klimat ogĂłlny sÂłuÂżyÂły), ale PoznaĂą teÂż potrzebuje Âświetnych fachowcĂłw tego dziennikarskiego rzemiosÂła :) Miasto to - Agatki rodzime, potrzebuje jej, potrzebuje teÂż tego Âżeby je rozsÂławiaĂŚ, Âżeby piĂŞtnowaĂŚ patologie i z nim walczyĂŚ, tak jak Agatka najlepiej to potrafi :) Fakt faktem, Âże Agatka radzi sobie w obu miejscach bardzo dobrze i to wÂłaÂśnie rodzi dylemat (... sam sobie przyznaÂłem prawo do tego dylematu :D jakby kto pytaÂł), czy naprawdĂŞ warto byÂłoby rzuciĂŚ PoznaĂą dla Warszawy? :( W Poznaniu jest jednak duÂżo spokojniej, jest czas na pracĂŞ, ale przede wszystkim na prywatne Âżycie, a w Warszawie jak mawiajÂą doÂświadczeni praca staje siĂŞ Âżyciem :)
No, ale Agatka - jeÂśli przed takim dylematem zostanie postawiona (choĂŚ mam nadziejĂŞ, Âże jednak nie), to nie bĂŞdzie miaÂła takich trudnoÂści z podjĂŞciem decyzji, jakie ja na jej miejscu bym miaÂł :roll:

Ale im dÂłuÂżej siĂŞ zastanawiam i rozczulam nad tym, jak Âświetnie wypadÂła, jak wybornie sobie radziÂła i jakie zapotrzebowanie byÂło na jej relacje, to coraz wiĂŞkszy niepokĂłj siĂŞ rodzi w mojej gÂłowie, Âże PoznaĂą moÂże wkrĂłtce straciĂŚ piĂŞkny klejnot na rzecz Warszawy ...
Dobra dobra :lol2: nie wymyœlaj ju¿ :devil: Podzielê siê z Wami moim szczêœciem i nowo otrzymanym tytu³em -sprawiedliwoœÌ i równoœÌ musi byÌ :lol2: !!
Masz racjê marcinkowsy :D Ale po czêœci - muszê Ciê zmartwiÌ :devil: Funcky zrzek³a siê przecie¿ tytu³u najwiêkszej fanki na moj¹ korzyœÌ, a swoj¹ nieobecnoœci¹ przypieczêtowa³a fakt odst¹pienia od jakichkolwiek roszczeù do tytu³u :lol2:
..a jubileusz 200. strony :o
..w piĂŞknych okolicznoÂściach przeÂżywamy :)
..ale nikt nawet mowy nie uÂłoÂżyÂł :lol2:
..ano tak - miaÂło nie byĂŚ banalnych podsumowaĂŚ tych stron od 100-200 i wydarzeĂą ktĂłre tu opisywaliÂśmy :lol2:
Pewnie sobie gdzieœ tam na boczku niez³¹ popijawê urz¹dziliœcie z tej okazji? :devil: Tak zamilkliœcie po po³udniu :devil: Nie ma mów, nie ma toastów, ale myœlê, ¿e lepiej tego jubileuszu prze¿yÌ nie mogliœmy :szalony:
Ale teraz jesteÂśmy goÂście 8) GÂłowĂŞ jeszcze wyÂżej moÂżemy dumnie nosiĂŚ 8)

No niestety muszĂŞ juÂż pĂŞdziĂŚ dalej - trochĂŞ zalegÂłoÂści przez ten weekend nazbieraÂło ... sam nie wiem czemu i przez kogo :> :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Ale im dÂłuÂżej siĂŞ zastanawiam i rozczulam nad tym, jak Âświetnie wypadÂła, jak wybornie sobie radziÂła i jakie zapotrzebowanie byÂło na jej relacje, to coraz wiĂŞkszy niepokĂłj siĂŞ rodzi w mojej gÂłowie, Âże PoznaĂą moÂże wkrĂłtce straciĂŚ piĂŞkny klejnot na rzecz Warszawy ...
Black :] Bêdzie co ma byÌ, a rzeczywistoœÌ i tak nas zaskoczy -zobaczysz :D PrzejmowaÌ siê i zastanawiaÌ siê za du¿o to te¿ niedobrze ;) A teraz przecie¿ nam jest dobrze, co nie :lol2: ? ?

To znaczy bĂŞdzie dobrze jak bez wzglĂŞdu na to skÂąd bĂŞdzie nadawaĂŚ, ale Âże wnet do nas wrĂłci AgaciÂątko :P :lol2: !!

Masz racjê marcinkowsy :D Ale po czêœci - muszê Ciê zmartwiÌ :devil: Funcky zrzek³a siê przecie¿ tytu³u najwiêkszej fanki na moj¹ korzyœÌ, a swoj¹ nieobecnoœci¹ przypieczêtowa³a fakt odst¹pienia od jakichkolwiek roszczeù do tytu³u :lol2:
To nawet lepiej :lol2: !! wolĂŞ walczyĂŚ z mĂŞÂżczyznÂą :devil: !! GÂłupio byÂłoby siĂŞ tÂłuc z kobitkÂą :szalony:
Pewnie sobie gdzieœ tam na boczku niez³¹ popijawê urz¹dziliœcie z tej okazji? :devil: Tak zamilkliœcie po po³udniu :devil:
Ja jestem abstynent :D wiĂŞc spokojna gÂłowa -najwaÂżniejsze niebolÂąca :lol2:

Ale teraz jesteÂśmy goÂście 8) GÂłowĂŞ jeszcze wyÂżej moÂżemy dumnie nosiĂŚ 8)
Wszystko piĂŞknie :P tylko Âże teraz trzeba jeszcze bardziej uwaÂżaĂŚ , Âżeby nie zawadziĂŚ o jakÂą ÂścianĂŞ, latarniĂŞ albo coÂś gorszego :lol:

No niestety muszĂŞ juÂż pĂŞdziĂŚ dalej - trochĂŞ zalegÂłoÂści przez ten weekend nazbieraÂło ... sam nie wiem czemu i przez kogo :> :lol2:
Chyba nie chcesz powiedzieĂŚ, Âże przez naszego anioÂłka :aniol: ?? :szalony: !!
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Black Jack '62 pisze: No niestety muszĂŞ juÂż pĂŞdziĂŚ dalej - trochĂŞ zalegÂłoÂści przez ten weekend nazbieraÂło ... sam nie wiem czemu i przez kogo :> :lol2:
Chyba siê domyœlam od czego rozpocz¹³eœ nadrabianie. :rozglada:
marcinkowsky pisze:
Black Jack '62 pisze: Masz racjê marcinkowsy :D Ale po czêœci - muszê Ciê zmartwiÌ :devil: Funcky zrzek³a siê przecie¿ tytu³u najwiêkszej fanki na moj¹ korzyœÌ, a swoj¹ nieobecnoœci¹ przypieczêtowa³a fakt odst¹pienia od jakichkolwiek roszczeù do tytu³u :lol2:
To nawet lepiej :lol2: !! wolĂŞ walczyĂŚ z mĂŞÂżczyznÂą :devil: !! GÂłupio byÂłoby siĂŞ tÂłuc z kobitkÂą :szalony:
Ale mogÂłoby byĂŚ przyjemniej. :rozglada:

Skoro juÂż przy jubileuszu jesteÂśmy to samych wspaniaÂłoÂści ÂżyczĂŞ wszystkim z tej okazji. :tanczy: Jeszcze kilka takich Agatkowych wypadĂłw do stolicy i bĂŞdziemy kolejny jubileusz ÂświĂŞtowaĂŚ. :lol2:
marcinkowsky pisze:
Black Jack '62 pisze:Ale teraz jesteÂśmy goÂście 8) GÂłowĂŞ jeszcze wyÂżej moÂżemy dumnie nosiĂŚ 8)
Wszystko piĂŞknie :P tylko Âże teraz trzeba jeszcze bardziej uwaÂżaĂŚ , Âżeby nie zawadziĂŚ o jakÂą ÂścianĂŞ, latarniĂŞ albo coÂś gorszego :lol:
A co tam kilka siniakĂłw czy guzĂłw, czy ewentualnie zÂłamaĂą :lol: w obliczu takiego profesjonalizmu :szalony:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

DÂżastina pisze:
Black Jack '62 pisze: No niestety muszĂŞ juÂż pĂŞdziĂŚ dalej - trochĂŞ zalegÂłoÂści przez ten weekend nazbieraÂło ... sam nie wiem czemu i przez kogo :> :lol2:
Chyba siê domyœlam od czego rozpocz¹³eœ nadrabianie. :rozglada:
A to wy siĂŞ znacie -tak bliÂżej :> ??
Black Jack '62 pisze: Masz racjê marcinkowsy :D Ale po czêœci - muszê Ciê zmartwiÌ :devil: Funcky zrzek³a siê przecie¿ tytu³u najwiêkszej fanki na moj¹ korzyœÌ, a swoj¹ nieobecnoœci¹ przypieczêtowa³a fakt odst¹pienia od jakichkolwiek roszczeù do tytu³u :lol2:
Ale mogÂłoby byĂŚ przyjemniej. :rozglada:
W to nie wÂątpiĂŞ :lol2: !! Ale moÂże w innych okolicznoÂściach :lol2: Tutaj jest walka na ÂśmierĂŚ i Âżycie :lol2: !! MĂŞska rzecz 8)
Skoro juÂż przy jubileuszu jesteÂśmy to samych wspaniaÂłoÂści ÂżyczĂŞ wszystkim z tej okazji. :tanczy: Jeszcze kilka takich Agatkowych wypadĂłw do stolicy i bĂŞdziemy kolejny jubileusz ÂświĂŞtowaĂŚ. :lol2:
Jak j¹ tam zobaczyliœmy to tak na nas podzia³a³o jakby nam ktoœ turbo-dopalacze w³¹czy³ :lol2: !!
Agatka doda ci skrzyyyydeeeeÂł :jupi: !! :spiewa:

Najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, Âże my myÂśleliÂśmy, Âże Agatka wygrzewa siĂŞ w sÂłoĂącu kiedy ona przebywaÂła w klimatyzowanym gmachu MBC :spiewa: Ale bojĂŞ siĂŞ wÂłaÂśnie teraz, Âże teraz to jÂą dopiero na urlop wysÂłali :/ NaleÂży jej siĂŞ bardzo :) Byle nie miesiĂŞczny :neutral:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze:(...) bez Agatki PoznaĂą jest znĂłw takim ponurym, smutnym i pustym miastem :( Typowe dla nas egoistyczne podejÂście do fascynacji AgatkÂą ;) Poza tym wiem, dobrze wiem, Âże Warszawa z punktu widzenia wszystkich kryteriĂłw medialnych, to najlepsze miejsce dla tak zdolnej dziennikarki (...)
..Black to ty za przeproszeniem chrzanisz :?: :o
..sentymenty sentymentami..moÂżna kochaĂŚ miasto w ktĂłrym siĂŞ urodziÂło..ale przecieÂż jak siĂŞ ma okazjĂŞ na wybicie..to trzeba jÂą nawet w locie chwytaĂŚ :!: :uwaga:
..Agatka poza tym byÂła taka wspaniaÂła w Wawie i pokazaÂła takÂą klasĂŞ Âże tylko czÂłowiek bez gustu mĂłgÂł jej nie zaproponowaĂŚ awansu :]
..chyba ¿e po tylu doœwiadczeniach jakie j¹ przez te 2 warszawskie dni spotka³y Agatka ma ju¿ serdecznie doœÌ Warszawy :neutral:
W to nie wÂątpiĂŞ :lol2: !! Ale moÂże w innych okolicznoÂściach :lol2: Tutaj jest walka na ÂśmierĂŚ i Âżycie :lol2: !! MĂŞska rzecz 8)
..marcinkowsky przestaĂą i daj juÂż proszĂŞ tej grze spokĂłj :]
..my tu nigdy miĂŞdzy sobÂą nie rywalizowaliÂśmy o nic :]
..wszystkich nas tu scala zabieganie o szeroko pojĂŞte 'dobro Agatki' :aniol:
..rywalizowaĂŚ moÂżesz gdzie indziej i w innym towarzystwie ;)
Najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, Âże my myÂśleliÂśmy, Âże Agatka wygrzewa siĂŞ w sÂłoĂącu kiedy ona przebywaÂła w klimatyzowanym gmachu MBC :spiewa: Ale bojĂŞ siĂŞ wÂłaÂśnie teraz, Âże teraz to jÂą dopiero na urlop wysÂłali :/ NaleÂży jej siĂŞ bardzo :) Byle nie miesiĂŞczny :neutral:
..jak na przebywanie w klimatyzowanym studiu to nawet opalenizn¹ niez³¹ mo¿e siê poszczyciÌ :P
..widocznie jeszcze nie zbladÂła po wczeÂśniejszym spotkaniu ze sÂłoĂącem :P
..te¿ siê zatrwo¿y³em dzis czy wczoraj..w ka¿dym b¹dŸ razie teraz mi to z myœli nie schodzi..¿e teraz to mo¿e up³yn¹Ì szmat czasu nim znów zobaczymy siê z Agatk¹ :rozglada:

..a mogliby po³¹czyÌ przyjemne z po¿ytecznym i wys³aÌ tym razem Agatkê nad morze :)
..moÂże byĂŚ polskie morze :lol2:
..odprĂŞÂżyÂła by siĂŞ i przy okazji nasze nakarmione i juÂż wygÂłodniaÂłe oko ucieszyÂła :szalony:
A to wy siĂŞ znacie -tak bliÂżej :> ??
..ciekawe czy ktoÂś na tym Âświecie kto zna i rozumie Blacka..tak do koĂąca :> :devil:
ODPOWIEDZ