Ciekawe czy pan celnik z ktĂłrym rozmawiaÂła daÂł jej na drogĂŞ chociaÂż z jeden karton fajek i jednÂą butelczynĂŞ z przemytu na drogĂŞ
Sama sobie poradziÂła. Pewnie zdjĂŞÂła opone w jednym z tirĂłw i znalazÂła fajury po czym szybko czmychnĂŞÂła.
Opchnie na stadionie dziesiĂŞciolecia :tanczy: :tanczy:
MoÂże zaczeli naprawiaĂŚ jak siĂŞ pojawiÂła
Pewnie zagroziÂła ,ze zrobi nich kompromitujÂący materiaÂł jak szybko nie naprawiÂą
Dagusia krĂŞciÂła siĂŞ koÂło tirĂłw
Mam nadziejĂŞ ze nikt jej nie wzioÂł za tirĂłwkĂŞ
Jestem pewnien, Âże nie jeden dziad z tych tirĂłw ÂśliniÂł siĂŞ na jej widok.
Ale na szczĂŞÂście Dagienka na takich nie zwraca uwagi :devil:
No widzisz DaguÂś, problem siĂŞ rozwiÂązaÂł
Ale osobiÂście jej to sprzedasz, czy wyÂślesz kurierem
ChodziÂło mi Âże na wÂłasny uÂżytek :devil:
A to Âłachudra Wstydu chyba dziad nie ma
Dagmarka chyba na niego z obrzydzeniam patrzyÂła
Dagmara ma zwyczaj pokazywaĂŚ nam swoje plecy i coÂś w tym jest -moÂże nie chciaÂła grymasu na twarzy pokazywaĂŚ :cicho:
Nie to co my -Âśliczni :rozglada: :spiewa:
O BoÂże. O czym ja myÂślaÂłem, jak to pisaÂłem
PrzecieÂż jak ona sobie zabraÂła faje to nie bĂŞdzie Ci sprzedawaĂŚ, ÂżebyÂś jej to wysÂłaÂł No nie wiem, jakiÂś rozkojarzony jestem :devil: :devil: :devil:
O BoÂże. O czym ja myÂślaÂłem, jak to pisaÂłem
PrzecieÂż jak ona sobie zabraÂła faje to nie bĂŞdzie Ci sprzedawaĂŚ, ÂżebyÂś jej to wysÂłaÂł No nie wiem, jakiÂś rozkojarzony jestem :devil: :devil: :devil:
Mam nadziejĂŞ, Âże jeszcze do tego nie doszÂło, bym te Boginie myliÂł ze sobÂą :stop:
A po Dagusi jakoœ œlad zagin¹³. Czy¿by doprowadzi³¹ sytuacjê do porz¹dku i zniknê³a
Mam nadziejĂŞ, Âże jeszcze do tego nie doszÂło, bym te Boginie myliÂł ze sobÂą :stop:
A po Dagusi jakoœ œlad zagin¹³. Czy¿by doprowadzi³¹ sytuacjê do porz¹dku i zniknê³a
Z Maxxxem to caÂły czas chlapaliÂście o Joasi w tym temacie :cicho:
pewnie nie ma siĂŞ kogo doczepiĂŚ ale i daleko do domu :cicho:
Z Maxxxem to caÂły czas chlapaliÂście o Joasi w tym temacie
Co to za oskarÂżenia :devil:
Daguniu, nawet jak coÂś takiego miaÂło miejsce, to tylko po to, byÂś braÂła przykÂład od Joasi. Byle nie w kwestii kwaÂśnych min :nie: :nie: