czÂłowiek musi dzieliĂŚ swoje serce na coraz drobniejsze kawaÂłki... Âżeby dla wszystkich starczyÂło....
Ja mam obecnie swoje 3 gwiazdki i na razie nie planujĂŞ do tego grona przyjmowaĂŚ nikogo wiĂŞcej. CzÂłowiek musi znaĂŚ umiar :devil:
A Âże Agatka Âładnieje, szczera prawda. Mam nadziejĂŞ, Âże to nie za sprawÂą tajemniczego adoratora Ale juÂż nic nie mĂłwiĂŞ, bo bĂŞdzie nastĂŞpna afera obrÂączkowa x: x: :cicho:
Nie wiem czy moÂże jÂą spotkaĂŚ jeszcze coÂś gprszego :racja:
JÂą, jak jÂą, ale nas.... :>
Coraz wiĂŞciej Âładnych dziewczyn w TVN24 , a czÂłowiek musi dzieliĂŚ swoje serce na coraz drobniejsze kawaÂłki... :hmm: Âżeby dla wszystkich starczyÂło.... :rozglada:
Niestety Epsztajnek masz racjĂŞ :brawa:
I jak my mamy byĂŚ wierni jednej kobiecie jak inne wodzÂą na pokuszenie
Agatka -bardzo nie Âładnie :spiewa:
Ale juÂż nic nie mĂłwiĂŞ, bo bĂŞdzie nastĂŞpna afera obrÂączkowa
A co jakiÂś podejrzanu pierÂścionek siĂŞ pojawiÂł na palcu
Ja tam chêtnie w charakteryzatorni bym siê zatrudni³ ZrobiÌ makija¿ takiej Agatce to sama prztjemnoœÌ
tutaj akurat awanturowaĂŚ siĂŞ nie bĂŞdziemy bo ja bym chciaÂł w przebieralni pracowaĂŚ :devil:
Szykuje siĂŞ nowa afera. Agata, natychmiast nam wszystko wyjaÂśnij
Agatka jak ten twĂłj draĂą Ciebie krzywdzi to koniecznie nam to napisz -obronimy CiĂŞ :cicho:
Agatka ma kupe kasy, spokojnie mĂłgÂłbyÂś byĂŚ jej utrzymankiem
Agatka ja Ciebie duÂżo kosztowaÂł nie bĂŞdĂŞ -jem tyle co wrĂłbelek ,mogĂŞ chodziĂŚ w Âłachmanach ,spaĂŚ na klatce schodowej abyÂśmy byli tylko razem :rydzyk:
DziÂś Agatka z samego rana pod ministerstwem NiesprawiedliwoÂści
MaÂło jest kobiet ktĂłre potrafiÂą piĂŞknie wyglÂądaĂŚ w niedzielny poranek :brawa: Agatka potrafi :brawa:
A tam majÂą przebieralnie
To jak sie tam zatrudnisz, to zainstaluj kamery, bĂŞdziemy pobieraĂŚ opÂłaty za oglÂądanie w internecie :tanczy: :tanczy:
O nie :uwaga: Wszystko co tam zobaczĂŞ zachowam tylko dla siebie :devil:
Agatko, ten TwĂłj apsztyfikant dostanie po gĂŞbie- nie ma co
A jak on ciebie zbije pierwszy :cicho:
WeÂź choĂŚ Agatke zostaw dla mnie
KaÂżdÂą juÂż sobie zawÂłaszczyÂłeÂś, a ja teÂż siĂŞ liczĂŞ :ban:
Takiemu draniowi jak ty tak¹ wspania³¹ kobietê oddawaÌ -nigdy -ty byœ j¹ zmarnowa³ :nie:
DziÂś Agatka z samego rana pod ministerstwem NiesprawiedliwoÂści
MaÂło jest kobiet ktĂłre potrafiÂą piĂŞknie wyglÂądaĂŚ w niedzielny poranek Agatka potrafi
Agatka nawet jak Âśpi to wyglÂąda piĂŞknie. :tanczy: :tanczy:
O nie Wszystko co tam zobaczĂŞ zachowam tylko dla siebie
Samolub :spiewa: :spiewa:
A jak on ciebie zbije pierwszy
Nie zbije :nie: Bo ja go wezme z zaskoczenia. A Agatka go obcasem jeszcze walnie :tanczy:
Takiemu draniowi jak ty tak¹ wspania³¹ kobietê oddawaÌ -nigdy -ty byœ j¹ zmarnowa³
Ty bezczelna kanalio :ban: Wszystki byœ dla siebie zagarn¹³.
Nie ma takiej opcji Agatka jest MOJA
ZaczĂŞliÂście wymieniaĂŚ uwagi o pochodzeniu "kamiennego" naszyjnika Agaty i dziÂś juÂż zaÂłozyÂła inny....
To ja rozwieje wszystkie wÂątpliwoÂści. Ten naszyjnik jest ode mnie :tanczy: :tanczy: