TVN bra³ pod uwagê wyniki "Dzieù Dobry TVN" z weekendu? Raczej nie. Nie po to rok temu by³a próbna emisja w tygodniu. Musieli sprawdziÌ techniczne mo¿liwoœci ekipy realizuj¹cej i pewnie te¿ wziêli pod uwagê ogl¹dalnoœÌ:
tvnfakty.pl pisze:w okresie 19 - 23.06.2006 poranny program TVN przed ekrany telewizorĂłw ÂściÂągaÂł Âśrednio tylko 300 488 widzĂłw, przy udziale w rynku na poziomie 10,84 proc.
Co do argumentĂłw z prowadzÂącymi, Âże program niby na nowych parach straci jest, Âże tak powiem - "dziwny". W "DzieĂą Dobry TVN" przydaÂłoby siĂŞ trochĂŞ ÂświeÂżoÂści i nowoÂści. Nowe pary zapewne bĂŞdÂą prowadziĂŚ morning-show w tygodniu, a stare zostanÂą tam gdzie teraz sÂą. WiĂŞc tutaj nic pewnie nie stracimy.
osoby najczĂŞÂściej kobiety siedzÂące o tej poze w domu i ona raczej wolaÂły by oglÂądaĂŚ ddtvn
a proeadz¹cy no jesteœmy przyzwyczajeni do starych wiêc -powinni zostaÌ w weekendy a w tygodniu ci nowi którzy w jakiœ sposób musz¹ siê sprawdziÌ przynajmniej na pocz¹tku a te g³ówne wydania Kinga, Marcin, Magda i Jola bo wtedy ogl¹dalnoœÌ jest wiêksza.
Mo¿e mi ktoœ podaÌ dok³adny adres pocztowy do Dzieù Dobry TVN? Z góry dziêki. Na oficjalnej stronie nie mogê znaleŸÌ:/
W innym mieście patrząc w tą samą witrynę Zderzą się odbicia spojrzeń na tą jedną chwilę Idąc na spotkanie z inną, wychodząc z bramy Wiem że kiedyś się spotkamy...
Ok,spokojnie chciaÂłem skasowaĂŚ posta ale mnie wyprzedziÂłeÂś z odpowiedziÂą
W innym mieście patrząc w tą samą witrynę Zderzą się odbicia spojrzeń na tą jedną chwilę Idąc na spotkanie z inną, wychodząc z bramy Wiem że kiedyś się spotkamy...
Telewizja Polska TVP2 Jolanta Fajkowska Iwona Kubicz Katarzyna Dowbor
Telewizyjna DwĂłjka podziĂŞkowaÂła swoim czoÂłowym prezenterkom. Jak donosi Fakt, w jesiennej ramĂłwce stacji zabrakÂło miejsca dla Jolanty Fajkowskiej, Iwony Kubicz oraz Katarzyny Dowbor.
O tym, ¿e prezenterki po¿egnaj¹ siê z Telewizj¹ Polsk¹ mówiono od dawna. Prezenterki otrzyma³y jednak szansê - mia³y przedstawiÌ szefom TVP2 propozycje swoich nowych programów. Tak te¿ zrobi³y, jednak ¿³ozone przez nie propozycje programów nie zosta³y przyjête przez szefów dwójki. G³ówne twarze stacji s¹ zaskoczone.
Jak mĂłwi Faktowi Jolanta Fajkowska, przed swoim wyjazdem na urlop usÂłyszaÂła, Âże jej pomysÂł na nowy program spodobaÂł siĂŞ i bĂŞdzie pracowaĂŚ w telewizji. Po powrocie okazaÂło siĂŞ zupeÂłnie coÂś innego.
Wiele wskazuje na to, Âże Telewizja Polska pozbĂŞdzie siĂŞ kolenych znanych osobistoÂści. ByĂŚ moÂże Jolanta Fajkowska, Iwona Kubicz bÂądÂź Katarzyna Dowbor znajdÂą pracĂŞ w komercyjnych stacjach.
uwaÂżam ze tvn mĂłgÂłby wykorzystaĂŚ ta okazje - szczegĂłlnie bliska memu sercu jest pani Fajkowska. widzialbym ja w DDTVN