Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Cytat:
Bo Joasia uwaÂża Âże jesteÂś jakiÂś gorszy

To witaj w klubie. Tobie teÂż nie odpisuje
joasia to nas traktuje jak byÂśmy byli od gorszego Boga ;(
Joasiu nie piszemy do Ciebie bo jesteÂś gorsza :cicho:

Arczi dlaczego nie napiszesz czegoÂś miÂłego w wÂątku mojej ukochanej Kasiuni i mojej ukochanej Dagusi :cicho:
W¹tek Joasi mo¿e upaœÌ ale nie tych dwóch przemi³ych Dam :brawa:
Cytat:
Mnie tu raczej wyglÂąda jakby miaÂła za chwilĂŞ nakichaĂŚ na kamerĂŞ

Joasiu, zawsze noÂś ze sobÂą chusteczki higieniczne

Ciekawe czy kiedyÂś obkichaÂła kamerĂŞ :cicho:

[ Dodano: PiÂą Sie 10, 2007 3:49 pm ]
A tak swoj¹ drog¹, to czy przypominacie sobie jak¹œ dramatyczn¹ akcjê (mo¿e nie a¿ tak jak chêÌ kichniêcia w czasie relacji na ¿ywo),
wÂłaÂśnie mnie uprzedziÂłeÂś z pytaniem :cicho:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Ja tylko widzia³em w 'Szkle' jak przes lajfem Joasi, jej goœÌ zosta³ nawyzywany. To by³ K. Bosak. Joasia nic nie zrobi³a- praktycznie nie zwróci³a uwagi.
No i ostatnio ju¿ pisaliœmy -Joasia prezenterowa³a w blue-boxie i jako t³o zniknê³o studio i pojawi³a siê Dagmara K. a póŸniej coœ zielonego.
Joasia oczywiÂście zareagowaÂła z klasÂą- czyli nie zwrĂłciÂła uwagi.

A takich na prawde powaÂżnych to ja nie pamiĂŞtam. No moÂże ta nieszczĂŞsna rozmowa Joasi z WierzyĂąskim i miliardami :devil: Ale to pikuÂś :devil:

[ Dodano: PiÂą Sie 10, 2007 3:52 pm ]
Arczi dlaczego nie napiszesz czegoÂś miÂłego w wÂątku mojej ukochanej Kasiuni i mojej ukochanej Dagusi
W¹tek Joasi mo¿e upaœÌ ale nie tych dwóch przemi³ych Dam

Twoja Kasiunia mnie nie interesuje :nie: Ale zaraz coÂś miÂłego tam napisze, jeÂśli Ci na tym zaleÂży. :devil: :devil:
A jeÂśli chodzi o MOJÂĄ :!: Dagunie to bez przerwy jÂą wychwalam.
Ale dawno tego nie robiÂłem, wiĂŞc uczyniĂŞ to lada moment :tanczy: :tanczy:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Ja tylko widzia³em w 'Szkle' jak przes lajfem Joasi, jej goœÌ zosta³ nawyzywany. To by³ K. Bosak. Joasia nic nie zrobi³a- praktycznie nie zwróci³a uwagi.
Na JoasiĂŞ to zawsze moÂżna liczyĂŚ -a niech jÂą :xx:
wcale mnie nie dziwi Âże mnie nie poÂżaÂłowaÂła jak zÂłamaÂłem rĂŞkĂŞ :neutral:
Joasia oczywiÂście zareagowaÂła z klasÂą- czyli nie zwrĂłciÂła uwagi.
joasiu zacznij zwracaĂŚ uwagĂŞ :devil:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Na JoasiĂŞ to zawsze moÂżna liczyĂŚ -a niech jÂą
wcale mnie nie dziwi Âże mnie nie poÂżaÂłowaÂła jak zÂłamaÂłem rĂŞkĂŞ
Joasia najchĂŞtniej by siĂŞ ze Âśmiechu posikaÂła, ale przy goÂściu to jej nie wypadaÂło :devil: :devil:
joasiu zacznij zwracaĂŚ uwagĂŞ
Joasiu, zwróÌ uwagê, ¿e niejaki Adam próbuje Cie zniewa¿yÌ notorycznie pisz¹Ì takie piêkne imie z ma³ej literki :devil: :devil: :devil:

PS. Wype³ni³em Twoj¹ proœbe i napisa³em pare ciep³ych s³ów w w¹tku innych dam :shock:
Archont
Początkujący
Początkujący

Post autor: Archont »

Joasiu,
Zaczyna siĂŞ weekend wiĂŞc ÂżyczĂŞ Ci miÂłego weekendu. Wiem, Âże nie masz czasu korespondowaĂŚ ze wszystkimi swoimi fanami (ich liczba z dnia na dzieĂą roÂśnie), ale tak sobie pomyÂślaÂłem, Âże gdybyÂś od czasu do czasu zajrzaÂła na forum i zdradziÂła nam gdzie i kiedy bĂŞdzie CiĂŞ moÂżna zobaczyĂŚ, to wszyscy forumowicze byliby Ci bardzo wdziĂŞczni i uwielbialiby CiĂŞ jeszcze bardziej, o ile to w ogĂłle moÂżliwe.
Signum + Militie + Templi + Joanni
arczi
Fan Forum
Fan Forum

gdybyÂś od czasu do czasu zajrzaÂła na forum i zdradziÂła nam gdzie i kiedy bĂŞdzie CiĂŞ moÂżna zobaczyĂŚ, to wszyscy forumowicze byliby Ci bardzo wdziĂŞczni i uwielbialiby CiĂŞ jeszcze bardziej, o ile to w ogĂłle moÂżliwe.
KiedyÂś Joasia nawet na forum pisaÂła :shock: :shock:
A teraz tylko zaglÂąda tu, by czytaĂŚ nasze gÂłupoty :devil: :devil:
Ja Joasia mogĂŞ jeszcze bardziej uwielbiaĂŚ- jak powrĂłci do swoich cudownych uÂśmiechĂłw :rydzyk: :rydzyk:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Joasiu,
Zaczyna siĂŞ weekend wiĂŞc ÂżyczĂŞ Ci miÂłego weekendu. Wiem, Âże nie masz czasu korespondowaĂŚ ze wszystkimi swoimi fanami (ich liczba z dnia na dzieĂą roÂśnie), ale tak sobie pomyÂślaÂłem, Âże gdybyÂś od czasu do czasu zajrzaÂła na forum i zdradziÂła nam gdzie i kiedy bĂŞdzie CiĂŞ moÂżna zobaczyĂŚ, to wszyscy forumowicze byliby Ci bardzo wdziĂŞczni i uwielbialiby CiĂŞ jeszcze bardziej, o ile to w ogĂłle moÂżliwe
Archont -jeszcze nie przejechaÂłeÂś siĂŞ na Joasi tak jak my ale moÂże jak ty przejmiesz paÂłeczkĂŞ to w koĂącu siĂŞ podda i bĂŞdzie posÂłuszna :rydzyk:
Joasiu, zwróÌ uwagê, ¿e niejaki Adam próbuje Cie zniewa¿yÌ notorycznie pisz¹Ì takie piêkne imie z ma³ej literki
''joasia'' nie ma mi tego za zÂłe :nie:
PS. Wype³ni³em Twoj¹ proœbe i napisa³em pare ciep³ych s³ów w w¹tku innych dam
czytaÂłem :cicho: i muszĂŞ Ciebie pochwaliĂŚ :brawa: bo wÂłozyÂłeÂś w nie wiĂŞcej serca niÂż w wÂątku Joasi :spiewa: :devil: -ale Ciebie wrobiÂłem :devil:
Joasiu on nigdy tak fajnie o Tobie nie pisaÂł :devil:
Archont
Początkujący
Początkujący

Post autor: Archont »

Adam, czy piszÂąc o "przejechaniu" masz na myÂśli Âżyczenia na ktĂłre nie otrzymaÂłeÂś odpowiedzi, czy moÂże coÂś przeoczyÂłem?

Co do paÂłeczki, to niczego nie chcĂŞ przejmowaĂŚ. Jestem tu tylko po to by wyraziĂŚ swĂłj szczery podziw dla kunsztu i urody Pani redaktor KryĂąskiej (o ho ho, ale siĂŞ zrobiÂłem oficjalny), na ktĂłrÂą wÂłaÂśnie cierpliwie czekam siedzÂąc przed telewizorem :)
Signum + Militie + Templi + Joanni
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Adam, czy piszÂąc o "przejechaniu" masz na myÂśli Âżyczenia na ktĂłre nie otrzymaÂłeÂś odpowiedzi, czy moÂże coÂś przeoczyÂłem?
Bardzo dobrze zrozumiaÂłeÂś ! Gdyby chodziÂło o "co innego", kolega Adam uÂżyÂłby czasownika "przelecieĂŚ", a nie "przejechaĂŚ".
Zaraz znowu ktoÂś mnie zbeszta.... :red:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Widzisz ,jest tak :shock: W miarê jedzenia apetyt roœnie i z czasem cz³owiek oczekuje jakiejœ nagrody ,kilka mi³ych s³ów ale Pani Kryùska jest zaborcza i wtedy zaczê³a rosn¹Ì w nas z³oœÌ -z czasem Ciebie te¿ to dopadnie - :cicho: O jeden liœcik bêdziesz sie dopomina³ a ona Ci nie odpisze to siê na ni¹ wœciekniesz :cicho:
Co do paÂłeczki, to niczego nie chcĂŞ przejmowaĂŚ. Jestem tu tylko po to by wyraziĂŚ swĂłj szczery podziw dla kunsztu i urody Pani redaktor KryĂąskiej
Wszyscy od tego zaczynaliÂśmy :cicho:
(o ho ho, ale siĂŞ zrobiÂłem oficjalny),
Joasia to chyba lubi taki oficjalny ton :aniol:
na ktĂłrÂą wÂłaÂśnie cierpliwie czekam siedzÂąc przed telewizorem
DziÂś to juÂż jej raczej nie zobaczymy :nie: ale moÂże jutro poprowadzi serwisy .

ja Ciebie Epsztajnek besztaĂŚ nie bĂŞdĂŞ bo sam jestem czarnÂą owcÂą w tym wÂątku :devil:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

''joasia'' nie ma mi tego za zÂłe
Jasne. Jak to czyta to siê pewnie ju¿ gotuje. Powienienœ w ramach przeprosin iœÌ na kolanach do Czêstochowy i pisaÌ Joasia :devil: :devil:
czytaÂłem i muszĂŞ Ciebie pochwaliĂŚ bo wÂłozyÂłeÂś w nie wiĂŞcej serca niÂż w wÂątku Joasi -ale Ciebie wrobiÂłem
WÂłoÂżyÂłem w te posty wiele serca. Mam nadzieje, Âże dziewczĂŞta siĂŞ odwdziĂŞczÂą :devil:
Joasiu on nigdy tak fajnie o Tobie nie pisaÂł
Joasiu, ty jesteÂś najwspanialsza, napiĂŞkniejsza, najmÂądrzejsza, najdostojniejsza i po prostu kochana :tanczy: :tanczy: :tanczy:
Widzisz Joasiu, nie wolno wierzyĂŚ ludziom o marnej reputacji :devil: :devil:
na ktĂłrÂą wÂłaÂśnie cierpliwie czekam siedzÂąc przed telewizorem
Chyba siĂŞ jej juÂż dziÂś nie doczekamy :nie: ;(

[ Dodano: PiÂą Sie 10, 2007 6:27 pm ]
Bardzo dobrze zrozumiaÂłeÂś ! Gdyby chodziÂło o "co innego", kolega Adam uÂżyÂłby czasownika "przelecieĂŚ", a nie "przejechaĂŚ".
MĂłj BoÂże! Mam nadzieje, Âże nie bĂŞdziecie tak pisaĂŚ w stosunku ( :red: ) do Joasi :shock:
Pani Kryùska jest zaborcza i wtedy zaczê³a rosn¹Ì w nas z³oœÌ -z czasem Ciebie te¿ to dopadnie -
Dasz jej palec, a Ona weŸmie ca³¹ rêkê :!: :!:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Cytat:
''joasia'' nie ma mi tego za zÂłe

Jasne. Jak to czyta to siê pewnie ju¿ gotuje. Powienienœ w ramach przeprosin iœÌ na kolanach do Czêstochowy i pisaÌ Joasia
nie wiem kto pierwszy bedzie szed³ do czêstochowy -ujawniê pora¿aj¹ce szczegó³y o Arczim :devil:
WÂłoÂżyÂłem w te posty wiele serca. Mam nadzieje, Âże dziewczĂŞta siĂŞ odwdziĂŞczÂą
Zaraz to ujawniĂŞ :devil: -to jest mocniejsze od taÂśm leppera :devil:
Joasiu, ty jesteÂś najwspanialsza, napiĂŞkniejsza, najmÂądrzejsza, najdostojniejsza i po prostu kochana
Widzisz Joasiu, nie wolno wierzyĂŚ ludziom o marnej reputacji
Joasiu có¿ ja mogê powiedzieÌ -czytaj :cicho:
arczi pisze:
Bo kochasz siĂŞ w niewÂłaÂściwej kobiecie -jakbyÂś kochaÂł sie w Dagusi to szczĂŞÂście by do Ciebie wrĂłciÂło
Skandal. PrzecieÂż ja siĂŞ kocham w Dadze. Powinienem mieĂŚ szczĂŞÂście. ;( ;( ;(
jak ty tak mozesz JoasiĂŞ zdradzaĂŚ z innÂą :spiewa:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

nie wiem kto pierwszy bedzie szed³ do czêstochowy -ujawniê pora¿aj¹ce szczegó³y o Arczim
:shock: :shock: WidzĂŞ Adamie, Âże powrĂłciÂłeÂś do warcholstwa. Im wiĂŞcej czytam na twĂłj temat, tym mniej mam ochotĂŞ mieĂŚ z TobÂą do czynienia :devil: :devil:
jak ty tak mozesz JoasiĂŞ zdradzaĂŚ z innÂą
:shock: :shock: :shock: :shock: Jak tak moÂżna :ban:
Có¿ za skandal :evil: :evil: Jestem zbulwersowany :evil: :evil:
Joasiu, zobacz jakiego Ty masz wielbiciela :

To z wÂątku koleÂżnaki Dagmary :
adam pisze:moja Dagmarcia

Chyba KrĂłlowÂą PiĂŞknoÂści
adam pisze:Dagmara ja Ciebie bĂŞdĂŞ pilnowaÂł rzucam JoasiĂŞ dla Ciebie tylko dobra dla mnie bÂądz nie tak jak Joasia
Tutaj komplementy prawi Kasi KozÂłowskiej:
adam pisze:Jaka zgrabniutka i jest wyÂższa niÂż myÂślaÂłem
Kasiu Âślicznie wyglÂądaÂłaÂś

Jestem zszokowany!!! Joasiu, on juÂż kaÂżdÂą zbaÂłamuciÂł. RzuĂŚ go :devil: :devil: :devil:
adam
Fan Forum
Fan Forum

WidzĂŞ Adamie, Âże powrĂłciÂłeÂś do warcholstwa. Im wiĂŞcej czytam na twĂłj temat, tym mniej mam ochotĂŞ mieĂŚ z TobÂą do czynienia
Musisz mi Arczi wybaczyĂŚ ale jak dÂługo siĂŞ oglÂąda tvn24 to czÂłowiek trochĂŞ przesiÂąka tymi politycznymi intrygami :devil:
Jak tak moÂżna
Có¿ za skandal Jestem zbulwersowany
Joasiu, zobacz jakiego Ty masz wielbiciela :
Joasiu nie czytaj :nie: to napewno jest wyrwane z konteksty jak taÂśmy Rydzyka :spiewa:

Patrz Arczi chyba pora odpocz¹Ì od tvn24 :cicho:

Joasiu patrz do czego doprowadziÂłaÂś :cicho:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Ale tu siĂŞ tÂłoczno i wesoÂło porobiÂło! :D Witam wszystkich nowych forumowiczĂłw, fanĂłw wÂątku, fanatykĂłw, fan(antykĂłw), a takÂże tych przyszÂłych forumowiczĂłw, ktĂłrzy skrycie tu zaglÂądajÂą i czytajÂą ten "szalony" wÂątek (i nie tylko ten!).
Gratki dla Archont - szczêsciarz z ciebie, ¿e Asia odpisa³a, bo jak widzisz ch³opaki robi¹ wszystko co mog¹............, ¿eby im nie odpisa³a :devil: Powinieneœ podaÌ im jak¹œ receptê jak pisaÌ, by odpisano. A mo¿e Asia mia³a cholernie dobry dzieù i postapi³a wbrew Jej wewnêtrznym regu³omi i ot tak odpisa³a. Kto wie, mo¿e od teraz odpisywanie wejdzie Asi w nawyk ,wiêc ch³opaki chowaÌ urazy na bok i pisac krótko do Niej zwiêzle i zyczliwie, a na pewno S³oneczko dla Was te¿ zaœwieci. :tanczy:
ODPOWIEDZ