Wszyscy czepiajacy sie przerywnikĂłw typu "yyyyy" i "eeeee" i takich podobnych powinni kiedyÂś sprĂłbowaĂŚ sami mĂłwic coÂś takod siebie bez takich przerywnikĂłw. KiedyÂś prĂłbowaliÂśmy tak po angielsku poprosru mĂłwiĂŚ o wszystkim i o niczym i najdÂłuzejudaÂło sie chyba 1,5 minuty. To sÂą naturalne przerywniki....
Pozdrawiam...
PS. Ale dzisiaj JaruÂś niecierpliwy.....
"..So here I am the victim of my own choices, and I'm just starting..."
WidzieliÂście razem p.ZawiaÂłe z serwisu sportowego i p. KuÂźniara?KtĂłryÂś z nich jest albo b.wysoki albo b.niski. Co oczywiÂście w razie czego nie ujmuje p.Jarkowi.
pan Jarek bodaj¿e ³¹czy³ siê z kimœ i zbli¿a³a siê godzina serwisu, no wiêc pan Jarek zapowiedzia³ serwis no i kamera sz³a na miejsce sk¹d nadaj¹ serwis, lecz tam nie by³o widaÌ pana Krzysia, dopiero sie tam wybiera³ i nie wiedzia³ czy ma iœÌ czy nie. gdy pojawi³ siê materia³ us³ysza³am g³os Górlickiego "nie róbcie tak"
hehehe qrka musiaÂło fajnie wyglÂądac. A ja oczywiÂście w pracy byÂłam. A mĂłj gÂłupi komputer nie ksce puÂściĂŚ nawet odsÂłuchu tvn24. musze chyba zaromansowaĂŚ z jakimÂś informatykiem, Âżebym teÂż mogÂła oglÂądaĂŚ lub chociaÂż sÂłuchac.... :devil: :devil: :devil:
ten informatyk to faktycznie nie byÂłby gÂłupi pomysÂł. czasem jak siĂŞ zamotam to aÂż mi samej siebie szkoda. Dobrze,Âże umiem obsÂługiwaĂŚ telewizor (i to teÂż nie do koĂąca) to chociaÂż poranek mogĂŞ obejrzeĂŚ.
U mnie raczej jest problem z ograniczeniem dostĂŞpu do oprogramowania, bo tak bym sobie sama pomogÂła, a tak pozostaje jedynie wizyta informatyka...Pozdrawiam :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:
ja teÂż jestem chĂŞtna :) trzeba bĂŞdzie siĂŞ jakoÂś Panem Jarkiem podzieliĂŚ :D
[ Dodano: Nie Sie 12, 2007 10:23 am ]
niom Pan Jarek dzisiaj znowu od rana wprowadziÂł mnie w dobry nastrĂłj :) najbardziej podobaÂł mi siĂŞ tekst "przepraszam, za te zÂłoÂśliwoÂści, ale juÂż taki siĂŞ urodziÂłem" :) ktĂłs wie moÂże, od kiedy Pan Jarek jest na urlopie??
od 20 sierpnia. Niestety to ju¿ tylko tydzieù. Dzisiaj o ile moje zaspane oczki sie nie pomysli³y (wróci³am z wesela o 5) Jarus mia³ dzisiaj znowu ró¿ow¹ koszulê.Chyba lubi ten kolor
dziêkuje :* niom tak, tak ró¿owa koszula dzisiaj znowu by³a :):):) tez sobie pomyœla³am, ¿e cos w tym musi byÌ :) ale nie ma ciom ³adnemu we wszystkim ³adnie :)
Ja zauwaÂżyÂłem, ze Jarek nie kumpluje siĂŞ z Jackiem PaÂłasiĂąskim. Ostatnio Jarek prowadziÂł Poranek w tygodniu i podczas wydarzeĂą z zagranicy nie byÂło widaĂŚ miĂŞdzy nimi sympatii
Dzisiaj ca³y dzieù by³ Kuba Porada. Teraz na dwoje babka wró¿y³a, albo jutro p.Jarek albo P.Anita. Mam cich¹ nadzieje,ze dadz¹ mu jeszcze popracowaÌ przed urlopem......A tak swoj¹ drog¹ to chyba bardzo opalony wróci......Oj ju¿ siê nie mogê doczekaÌ.