i widzĂŞ Âże nic nie straciÂłem -bo Joasia nie umie juÂż zachwycaĂŚ

Moderator: Łukasz
JesteÂśmy bardzo wyrozumialiPanowie, jesteÂście niesprawiedliwi.
Ogladaj¹c j¹ dajemy jej zarabiaÌ -wiêc musi byœ s³odka :uhh:Nie mo¿ecie wymagaÌ, ¿eby Panna Joanna by³¹ taka jak byœcie (byœmy) chcieli. Prawdziwy fan akceptuje swoje swoje bóstwo bez zastrze¿eù.
Kiepsko siê sk³ada bo teraz akurat wcale nie mam kasy .Aha, odnoœnie tego, ¿e Panny Joanny jest zawsze za ma³o, mam taki pomys³. Skupujemy na gie³dzie akcje TVN, przejmujemy w stacji w³adzê i... Panna Joanna prowadzi g³ówne wydanie Faktów
pewnie Eskimosom te¿ siê podoba taki ch³odnik :devil:Ja uwielbiam J¹ bez wzglêdy na ch³ód (który bardzo mi siê podoba), na brak uœmiechów (które s¹ elektryzuj¹ce) i na to, ¿e jest jej jak zawsze za ma³o.
Pod warunkiem ¿e powstanie nowy kana³ TVN Arktyka :spiewa:Panna Joanna prowadzi g³ówne wydanie Faktów.
To ja jak zwykle nas usprawiedliwie (to sie sta³o miom zawodem) :devil:Panowie, jesteœcie niesprawiedliwi. Nie mo¿ecie wymagaÌ, ¿eby Panna Joanna by³¹ taka jak byœcie (byœmy) chcieli. Prawdziwy fan akceptuje swoje swoje bóstwo bez zastrze¿eù.
TeÂż mi siĂŞ bardzo podobaÂła.Poranna rozmowa z PawÂłem Biedziakiem fenomenalna !!!
No teraz mo¿na. Takie spadki na gie³dach, to akcje s¹ tanie. Trzeba to wykorzystaÌ :tanczy:Aha, odnoœnie tego, ¿e Panny Joanny jest zawsze za ma³o, mam taki pomys³. Skupujemy na gie³dzie akcje TVN, przejmujemy w stacji w³adzê i... Panna Joanna prowadzi g³ówne wydanie Faktów.
MoÂżna powiedzieĂŚ, Âże ona siĂŞ ubiera za nasze pieniÂądze. W koĂącu kablĂłwka musi pÂłaciĂŚ za odbiĂłr tvn24.OgladajÂąc jÂą dajemy jej zarabiaĂŚ -wiĂŞc musi byÂś sÂłodka
I wysyÂłalibyÂśmy do niej mailePosiedzenie rady nadzorczej -a my wszyscy prezesami
jak nam siĂŞ znudzi to wezwiemy KryĂąskÂą i bĂŞdzie musiaÂła siĂŞ do nas promiennie uÂśmiechaĂŚ-a jak nie to obniÂżka pensji
Ja bym powoÂłaÂł TVN Joasia :tanczy:Pod warunkiem Âże powstanie nowy kanaÂł TVN Arktyka
No wiesz, do mojej Agatki to Ty nic nie napisaÂłeÂś :nie: Ja nie moge pisaĂŚ sam do siebieA propos mrozĂłw -Arczi nic ciepÂłego dziÂś nie napisaÂłeÂś mojej Kasi i Dagusi i Agniesi i Adatce i Sylwii
PrzyjechaÂło to z jakiejÂś tam ÂŁodzi do Joasiowej Warszawy i nie posÂłuchaÂło siĂŞ to JoasiTeÂż mi siĂŞ bardzo podobaÂła.
Pragnê te¿ zwróciÌ uwage na fakt, ¿e Joasia zbeszta³a Micha³a Cholewiùskiego. Na pocz¹tku swojej relacji wyj¹³ s³uchawke z ucha, a póŸniej Joasia mu przerywa³a relacje, ale on nie móg³ jej s³yszeÌ, bo nie mia³ s³uchawki w uchu. I Joasie to bardzo rozgniewa³o![]()
![]()
To my jÂą karmimy i patrzcie jak sie nam odwdziĂŞcza :brawa: Brawo Joasiu :brawa:MoÂżna powiedzieĂŚ, Âże ona siĂŞ ubiera za nasze pieniÂądze. W koĂącu kablĂłwka musi pÂłaciĂŚ za odbiĂłr tvn24.
Poznali byÂśmy w koĂącu posÂłusznÂą JoasiĂŞ :devil:I wysyÂłalibyÂśmy do niej maileMusiaÂłaby odpowiadaĂŚ :tanczy:
I mia³aby obowi¹zek taùczyÌ wokó³ nas i s³uchaÌ naszych rozkazów :devil: :devil:
TVN Arktyczna Joasia :devil:Ja bym powoÂłaÂł TVN Joasia :tanczy:
JuÂż napisaÂłem bardzo przeuroczy post dla Agatki bo to bardzo miÂła i ciepÂła kobieta nie tam jakaÂś Antarktyda :spiewa:No wiesz, do mojej Agatki to Ty nic nie napisaÂłeÂś :nie: Ja nie moge pisaĂŚ sam do siebie
A do dziewczÂąt jeszcze dziÂś coÂś wyskrobie :devil: :devil:
CO on w tvn24 pracuje a nie oglÂąda serwisĂłw z JoasiÂąPrzyjechaÂło to z jakiejÂś tam ÂŁodzi do Joasiowej Warszawy i nie posÂłuchaÂło siĂŞ to Joasi Jak on tak ÂśmiaÂł
Po prostu pirania jakaÂśTo my jÂą karmimy i patrzcie jak sie nam odwdziĂŞcza Brawo Joasiu
To ja bym jeszcze uruchomiÂł telewizje interaktywnÂą TVN PrzylÂądek Joasi- kanaÂł, gdzie moÂżna podglÂądaĂŚ Âżycie Joasi w jej domu- oczywiÂście 24h/dobe/7 dniTVN Arktyczna Joasia
No bardzo dziĂŞkuje za ten post w imieniu Agatki :tanczy:JuÂż napisaÂłem bardzo przeuroczy post dla Agatki bo to bardzo miÂła i ciepÂła kobieta nie tam jakaÂś Antarktyda
Joasia musi siê mêczyÌ z t¹ m³odzie¿¹ -a potem nie ma si³y siê uœmiechaÌ bo ca³y czas musi pilnowaÌ innych :spiewa:CO on w tvn24 pracuje a nie ogl¹da serwisów z Joasi¹
Co on nie wie, Âże KryĂąska to wielka gwiazdaNa nastĂŞpny raz takie dziwne grzebanie w uchu pod nadzorem Joasi nie przejdzie :nie:
Odkarmiona za nasze ciĂŞÂżko wygapione pieniÂądze :devil:Po prostu pirania jakaÂśDziĂŞki nam taka odpasiona a sie nie odwdziĂŞczy :devil:
w iglo :spiewa:To ja bym jeszcze uruchomiÂł telewizje interaktywnÂą TVN PrzylÂądek Joasi- kanaÂł, gdzie moÂżna podglÂądaĂŚ Âżycie Joasi w jej domu- oczywiÂście 24h/dobe/7 dni![]()
![]()
Taka fajniejsza od Joasi jest :spiewa:No bardzo dziĂŞkuje za ten post w imieniu Agatki :tanczy:
Adamka to prawdziwy wulkan emocji, szczegĂłlnie kiedy rozmawia z posÂłami Samoobrony
To tak jak my ich wszystkich musimy pilnowaÌ, ale jeszcze tu na forum coœ poskrobaÌ to nam siê chce. Kiedyœ bêdziemy musieli zastrajkowaÌ :devil:adam pisze:Joasia musi siê mêczyÌ z t¹ m³odzie¿¹ -a potem nie ma si³y siê uœmiechaÌ bo ca³y czas musi pilnowaÌ innych :spiewa:
Jeszcze musimy sobie wzrok psuĂŚ, Âżeby oni mogli zarabiaĂŚOdkarmiona za nasze ciĂŞÂżko wygapione pieniÂądze :devil:
Tylko niech jakiÂś koÂżuch zaÂłoÂży, bo jak nago bĂŞdzie paradowaĂŚ, to siĂŞ zaziĂŞbiw iglo :spiewa:
No bardzo ÂżywioÂłowa, sympatyczna , uÂśmiechniĂŞta- bardzo fajna. BĂŞdĂŞ musiaÂł do niej maila napisaĂŚ :tanczy:Taka fajniejsza od Joasi jest :spiewa:
Fajnie, Âże na koniec to dodaÂłaÂś :tanczy:A jest profesjonalna! - i o to chodzi!
Widzê, ¿e nie mo¿esz zapomnieÌ o tych kajdankach, jak bym jeszcze napomnknê³a o przepasce na oczy to pewnie nie móg³ bys zasn¹Ì w nocyarczi pisze: To bij czêœcie. Byle nie za mocno. I mo¿esz nas skuÌ kajdanami ()
A sk¹d pewnoœÌ, ¿e w³aœnie nie piszê z laptopa na jachcie????!!!arczi pisze:PS. PonoÌ Krzyœ ucek³ na urlop bez Ciebie :devil: :devil:
Widzê, ¿e nie mo¿esz zapomnieÌ o tych kajdankach, jak bym jeszcze napomnknê³a o przepasce na oczy to pewnie nie móg³ bys zasn¹Ì w nocy
Bo jak s¹dzê, gdybyœ by³a na jachcie z Krzychem, to nie mia³abyœ czasu zajmowaÌ siê nami forumowiczami tylko zabra³abyœ sie za pewnego przystojnego dziennikarza :spiewa: :spiewa:A sk¹d pewnoœÌ, ¿e w³aœnie nie piszê z laptopa na jachcie????!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], marcin3usb, TommyC i 17 gości