DÂżastina pisze:Notka :> przecieÂż umĂłwiÂłyÂśmy siĂŞ, Âże to ja zapodam mp3. :rozglada: No dobrze :stop: nie waÂżne kto zapodaÂł, najwaÂżniejsze, Âże jest :tanczy:
Dziewczynki nasze s³odziutkie :* Nie k³óÌcie siê ju¿ -masz D¿astinko racjê, ¿e najwa¿niejsze jest to , ¿e dotar³ do nas ten G£OS :tanczy: :* G³os , którego tak nam brakuje , za którym tak têsknimy, a którego ja wczoraj i przedwczoraj pró¿no darmo szuka³em na stronach tvn24.pl
Tylko dlaczego nas tak przetrzymaÂłyÂście

?? Nie musicie odpowiadaĂŚ

!!
Mam nadziejĂŞ, Âże ulÂżyÂłyÂśmy Wam choĂŚ troszkĂŞ w tĂŞsknocie za UlubienicÂą

Ojhh

Bardzo ulÂżyÂłyÂście :* SzczegĂłlnie w sytuacji , w ktĂłrej ja nie mogĂŞ juÂż sobie z tÂą tĂŞsknotÂą poradziĂŚ i z takim dziwnym przeczuciem , Âże dzisiaj Agatka jest jednak w pracy :rozglada: Siedzi tam w tym Poznaniu i czeka nie wiadomo na co, na kogo i wie , Âże nie nie bĂŞdzie miaÂła okazji do spotkania z nami :nie: Ojhhh jakie to niszczÂące nieszczĂŞsne doÂświadczenie dla nas i pewnie dla Agatki (

) i uczucie jest

JeÂśli ozzywiscie moje przeczucie jest prawdziwe :rozglada:
Mamy sobotni wieczór - mo¿e jeszcze nie jest za póŸno na to, ¿eby wyjœÌ Agaty poszukaÌ na jednym z serii ''saturday night club-party"?

Dobrze , ¿e wczoraj tu wieczorem nie zagl¹da³em , bo bym mia³ trudnoœÌ ze znalezieniem sobie miejsca, wiedz¹c ¿e taka propozycja spêdzanie weekendu przez Agatkê jest rozwa¿ana :szalony: !! Teraz to tym bardziej chcia³bym j¹ zobaczyÌ -mo¿e da³oby siê wywnioskowaÌ po wygl¹dzie czy mocno sobie ''zaszala³a''

??
JeÂśli jednak chcielibyÂście komuÂś dziĂŞkowaĂŚ to w pierwszej kolejnoÂści mi, to ja dokonaÂłam nagrania

NastĂŞpnie PawÂłowi, gdyÂż podczas serwisu przez niego prowadzonego spÂłynĂŞÂło na mnie natchnienie

W dalszej kolejnoÂści kniaziĂłwnie, gdyÂż ona obrĂłbki dokonaÂła

I oczywiÂści ÂŁukaszowi WĂłjcikowi za wspaniaÂły pomysÂł wykorzystania gÂłosu Agatki

No wiĂŞc lecimy :tanczy: W pierwszej kolejnoÂści gorÂący caÂłus dla DÂżastinki :* PawÂła z wdziĂŞcznoÂści poklepiĂŞ po ramieniu -chÂłopie, stary -inspiruj dziewczynĂŞ tak dalej :brawa: KniaziĂłwnĂŞ bym z chĂŞciÂą ucaÂłowaÂł w drugiej kolejnoÂści -ale to DÂżastina ustalaÂła kolejkĂŞ

Wiêc ca³us dla Kniaziówny :* Najtrudniejsze podziêkowania to dla Wójcika -który dziêki Agatce robi sobie niez³¹ karierê ze swoimi materia³ami -spryciarz

Ale jego materiaÂły nie sÂą tak dobre jak Agatki :devil: Tylko dziĂŞki jej gÂłosikowi ten nabraÂł ogromnej wartoÂści
marcinkowsky pisze:
Marzenia :rozglada: to¿ to najwiêkszy pró¿niak na œwiecie jest. :hahaha:
Do takiego samego wniosku ostatnio uda³o mi siê dojœÌ :mhm: Czyli , ¿e musi byÌ to prawda, skoro dwoje ludzi do podobnego dosz³o :tanczy: