Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:
..przed chwilÂą miaÂła wejÂście z rynku z jakiejÂś restauracji :tanczy:
O BoÂże nie mĂłw :evil: JuÂż nic nie chcĂŞ wiedzieĂŚ -idĂŞ siĂŞ zastrzeliĂŚ :hmm: WiĂŞkszego frajera ode mnie nie znajdziecie :evil: Jak ja mogÂłem tak zignorowaĂŚ moje przeczucie , ktĂłre prawie zawsze byÂło nieomylne - jaaaaaaaaakkkkkkkkk ;( ??!!!!!!!!!
Mam nadziejê, ¿e nie zjawiam siê za póŸno :rozglada:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
..czÂłowieku - do Leppera miej pretensje i Âżale :rozglada:
I pomyœleÌ, ¿e w³¹czy³am telewizor i tvn24, ¿eby w³aœnie dowiedzieÌ siê, czy dosz³o do konfrontacji miêdzy panami Lepperem i Ziobro :lol: :spiewa:
Ale dopiero na koniec, wiĂŞc dÂźwiĂŞku nie wrzuciÂłam - na razie ;) Chyba, Âże chcecie usÂłyszeĂŚ to, jak Agata podsumowuje rozmowĂŞ? :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

not that kind pisze: Mam nadziejê, ¿e nie zjawiam siê za póŸno :rozglada:
..no ja teÂż mam takÂą nadziejĂŞ :lol2:
..bo nawet w niebie nie bĂŞdzie miaÂł takich piĂŞknych widokĂłw :lol:

..notka - ja naprawdê s³ów nie mam ¿eby Ci podziêkowaÌ :)
..jestem wzruszony ;(
..dziĂŞkujĂŞ - naprawdĂŞ dziĂŞkujĂŞ :*
I pomyœleÌ, ¿e w³¹czy³am telewizor i tvn24, ¿eby w³aœnie dowiedzieÌ siê, czy dosz³o do konfrontacji miêdzy panami Lepperem i Ziobro :lol: :spiewa:
..czy ja psioczyÂłem na Leppera :?:
..nieeee :lol:
Ale dopiero na koniec, wiĂŞc dÂźwiĂŞku nie wrzuciÂłam - na razie ;) Chyba, Âże chcecie usÂłyszeĂŚ to, jak Agata podsumowuje rozmowĂŞ? :D
..ahhh :szalony:
..szkoda Âże nie widziaÂłaÂś poczÂątku :szalony:
..ale jak masz koniec to jeÂśli ci to nie sprawi problemu to teÂż proszĂŞ :jupi:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
not that kind
Bywalec
Bywalec

obie¿yœwiat pisze:..notka - ja naprawdê s³ów nie mam ¿eby Ci podziêkowaÌ :)
..jestem wzruszony ;(
..dziĂŞkujĂŞ - naprawdĂŞ dziĂŞkujĂŞ :*
WiĂŞc juÂż nie dziĂŞkuj i siĂŞ ciesz :D
..ahhh :szalony:
..szkoda Âże nie widziaÂłaÂś poczÂątku :szalony:
..ale jak masz koniec to jeÂśli ci to nie sprawi problemu to teÂż proszĂŞ :jupi:
No przykro mi. ÂŻaÂłujĂŞ ;)
A dÂźwiĂŞk moÂże wieczorem byĂŚ? :D

A o marcinkowsky'ego zaczynam siĂŞ martwiĂŚ :rozglada:
Bêdê mieÌ wyrzuty z tego powodu, ¿e spóŸni³am siê z capsami :rozglada:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:WiĂŞc juÂż nie dziĂŞkuj i siĂŞ ciesz :D
..cieszĂŞ siĂŞ..cieszĂŞ :jupi:
..nie posiadam z radoÂści :jupi:
..ale podziĂŞkowaĂŚ jeszcze bardziej chcĂŞ..bo takÂą AgatkĂŞ to nieczĂŞsto moÂżemy podziwiaĂŚ :szalony:
A dÂźwiĂŞk moÂże wieczorem byĂŚ? :D
..moÂże byĂŚ - nie bĂŞdĂŞ ci przecieÂż dyktowaÂł warunkĂłw :lol:
A o marcinkowsky'ego zaczynam siĂŞ martwiĂŚ :rozglada:
Bêdê mieÌ wyrzuty z tego powodu, ¿e spóŸni³am siê z capsami :rozglada:
..nie przejmuj siĂŞ :lol:
..on na pewno jak zobaczyÂł te capsy to padÂł.. :xx: :xx:
..ale to nie Twoja wina a Agatki :lol:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

JeÂśli jeszcze wczeÂśniej nie byÂłem zakochany to teraz juÂż jestem :lol:

A ta maszyna do mierzenia Agatko-zachwytu musiaÂłaby mieĂŚ naprawdĂŞ pokaÂźnÂą skalĂŞ, bo za kaÂżdym pojawieniem Agatki dochodziÂłoby do eksplozji zachwytu :P

Nie ma chyba takiego miernika co by zmierzyĂŚ mĂłgÂł :szalony:

Cholera, ale czy ten goœÌ jest niepowa¿ny :uau: Jak on móg³ podejmowaÌ Agatkê przy pustym stoliku :shock:

no chyba ¿e szef ma³o mu p³aci :mhm: Ale to nie zmienia faktu, ¿e ukraœÌcoœ móg³ i na stoliku postawiÌ :D A choÌia¿by bukiecik kwiatków :P
not that kind pisze:Mam nadziejê, ¿e nie zjawiam siê za póŸno :rozglada:
W sam¹ porê noteczko -w sam¹ porê :rydzyk: Mo¿esz mieÌ pewnoœÌ co do tego , ¿e uratowa³aœ od zguby jednego œmiertelnika :P
DziekujĂŞ za szlachetnÂą sÂłuÂżbĂŞ kniaziĂłwnie :* -jak to mĂłwiÂą w kupie siÂła :tanczy: :brawa: :brawa: Prawda :szalony:
Lepper chÂłopie czy ktoÂś sugerowaÂł Âże ja ÂżyczyÂłem ci Âśmierci :lol2: ?? ÂŻyj chÂłopie sto lat :lol:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:JeÂśli jeszcze wczeÂśniej nie byÂłem zakochany to teraz juÂż jestem :lol:
..kto by nie byÂł :spiewa: :lol: :szalony:
A ta maszyna do mierzenia Agatko-zachwytu musiaÂłaby mieĂŚ naprawdĂŞ pokaÂźnÂą skalĂŞ, bo za kaÂżdym pojawieniem Agatki dochodziÂłoby do eksplozji zachwytu :P
..zwÂłaszcza ta ktĂłrÂą by al skonstruowaÂł :devil:
..chyba Âże byÂłby w stanie zrobiĂŚ coÂś co nie polegÂłoby w obliczu wspaniaÂłoÂści naszej Agatki :P
Cholera, ale czy ten goœÌ jest niepowa¿ny :uau: Jak on móg³ podejmowaÌ Agatkê przy pustym stoliku :shock:
..to byÂło takie planowane :lol:
..na pewno poza kamerami zÂłoÂżyÂł jej propozycjĂŞ wspĂłlnej kawki :lol: :xx:

W sam¹ porê noteczko -w sam¹ porê :rydzyk: Mo¿esz mieÌ pewnoœÌ co do tego , ¿e uratowa³aœ od zguby jednego œmiertelnika :P
DziekujĂŞ za szlachetnÂą sÂłuÂżbĂŞ kniaziĂłwnie :* -jak to mĂłwiÂą w kupie siÂła :tanczy: :brawa: :brawa: Prawda :szalony:
..i damy nasze wespó³ uratowa³y zatracon¹ duszê œmiertelnika :tanczy:
Lepper chÂłopie czy ktoÂś sugerowaÂł Âże ja ÂżyczyÂłem ci Âśmierci :lol2: ?? ÂŻyj chÂłopie sto lat :lol:
..ale szkoda ¿e póŸniej ju¿ nie chcieli odpuœciÌ :/
..tylko jeden live ;(
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

O Bo¿e :shock: Ja te¿ tak chcê :jupi: Ja te¿ :jupi: Z Agatk¹ dziœ na ryneczku, przy kawce ... nie - za ciep³o na kawkê - poza tym chyba niczego bym w jej obecnoœci nie prze³kn¹³ :lol2:
Zawsze tak mam, kiedy poÂżywienie dla ciaÂła rywalizuje z poÂżywieniem dla ducha :P :szalony:

Czy ona nie mogÂłaby juÂż tam zostaĂŚ na staÂłe? :P
Tam jest cudownie :P Ta restauracyjna atmosfera, podwĂłjne stoliki ...
To takie romantyczne miejsce - mo¿e, gdyby Agatka tam czêœciej przesiadywa³a, to w koùcu kiedyœ zebra³bym siê na odwagê i poprosi³ j¹ o rê ... :xx: znaczy siê odwa¿y³bym siê podejœÌ do niej i zagadn¹Ì ... w tych okolicznoœciach nastrojowej starorynkowej architektury :P

OczywiÂście czekam na resztĂŞ dostawy od naszej supernotki :lol2:
Ale podelektujê siê ni¹ dopiero jutro, poniewa¿ wyjœÌ ju¿ muszê, a i tak jestem spóŸniony :(

PS obi -robisz siĂŞ coraz bardziej niemoÂżliwy :devil:
Ja ci dam podejrzewaĂŚ AgatkĂŞ o nieplanowanÂą kawkĂŞ :grozi:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
not that kind
Bywalec
Bywalec

A WaĂŚpan widziaÂł relacjĂŞ, czy nie :>
Bo jeÂśli nie, to nadarza siĂŞ ku temu okazja :D
ZrobiÂłam filmik, ale znĂłw dÂźwiĂŞk rozÂłazi siĂŞ z obrazem :spiewa:

Oto filmik z koĂąca rozmowy :D

Skopmresowany XVidem - jakby ktoÂś miaÂł problemy ;)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:A WaĂŚpan widziaÂł relacjĂŞ, czy nie :>
No jakby to napisaĂŚ, Âżeby nie skÂłamaĂŚ? :mhm: Powiedzmy, Âże widziaÂłem z innej perspektywy :D Ale na pewno tĂŞ samÂą :P
Bo jeÂśli nie, to nadarza siĂŞ ku temu okazja :D
ZrobiÂłam filmik, ale znĂłw dÂźwiĂŞk rozÂłazi siĂŞ z obrazem :spiewa:

Och :P Z przyjemnoœci¹ obejrzê raz jeszcze z perspektywy siedz¹cej, ale dziœ ju¿ nie zd¹¿ê :neutral:
Mimo to juÂż dziÂś bardzo WaĂŚpannie dziĂŞkujĂŞ :*
Skopmresowany XVidem - jakby ktoÂś miaÂł problemy ;)
MyÂśli o wszystkim :*
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Puk...puk.... dzieĂą dobry sÂąsiadom ... :)
ChciaÂłem tylko powiedzieĂŚ , Âże zachwyciÂła mnie fryzurka Agaty :aniol: Generalnie nie lubiĂŞ u kobiet grzywek, zwÂłaszcza dÂługich, uwielbiaÂłem AgatĂŞ w upiĂŞtych wÂłosach, ale dziÂś wyglÂąda uroczo. RzeczywiÂście bardzo pasuje do kawy we dwoje w romantycznej kawiarni. :tanczy:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Black Jack '62 pisze:Och :P Z przyjemnoœci¹ obejrzê raz jeszcze z perspektywy siedz¹cej, ale dziœ ju¿ nie zd¹¿ê :neutral:
Mimo to juÂż dziÂś bardzo WaĂŚpannie dziĂŞkujĂŞ :*
DziĂŞkujesz WaĂŚpan za kota w worku :> :lol: PrzecieÂż zamiast filmu z AgatÂą, mogÂłam zapodaĂŚ film z mojej rodzinnej imprezy :devil:
Staram siĂŞ jak mogĂŞ uÂłatwiĂŚ Wam to jakÂże skomplikowane Âżycie fana :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:Puk...puk.... dzieĂą dobry sÂąsiadom ... :)
Czy my jesteÂśmy w zwadzie :mhm: Jak to na sÂąsiadĂłw przystaÂło :lol:
ChciaÂłem tylko powiedzieĂŚ , Âże zachwyciÂła mnie fryzurka Agaty :aniol: Generalnie nie lubiĂŞ u kobiet grzywek, zwÂłaszcza dÂługich, uwielbiaÂłem AgatĂŞ w upiĂŞtych wÂłosach, ale dziÂś wyglÂąda uroczo.
Najlepszy jest ten nieÂładzik :P Pewnie fryzurka powstaÂła bez uÂżycia grzebienia i w 5 minut :P
Bomba (a :hmm: mia³em nie u¿ywaÌ wieloznacznych s³ów :D ), ale ja wolê ods³oniêt¹ piêkn¹ buziê :P
RzeczywiÂście bardzo pasuje do kawy we dwoje w romantycznej kawiarni. :tanczy:
Ale tam - w miejscu publicznym, to raczej ingerowaĂŚ w tĂŞ fryzurĂŞ nie moÂżna by byÂło :/ A mi tak na tym zaleÂży by ... odsÂłaniaĂŚ :szalony: :P Co innego podczas kolacji we dwoje :P
DziĂŞkujesz WaĂŚpan za kota w worku :> :lol: PrzecieÂż zamiast filmu z AgatÂą, mogÂłam zapodaĂŚ film z mojej rodzinnej imprezy :devil:
ZatrwoÂżyÂłem siĂŞ :lol: No, w sumie to film z imprezy teÂż moÂże byĂŚ niczego sobie :lol:

Dobra, nie zatrzymujcie mnie ju¿, bo i tak jestem spóŸniony :lol:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..ciekawe co..czy kto jest waÂżniejszy od Agatki :> :> :>
not that kind pisze:DziĂŞkujesz WaĂŚpan za kota w worku :> :lol: PrzecieÂż zamiast filmu z AgatÂą, mogÂłam zapodaĂŚ film z mojej rodzinnej imprezy :devil:
..juÂż nie Âżaden kot w worku tylko nie kto inny jak Agatka z panem kelnerem :tanczy:
..zidentyfikowaÂłem plik :lol2:
..tym samym zdemaskowaÂłem ciĂŞ notko :jupi:
Staram siĂŞ jak mogĂŞ uÂłatwiĂŚ Wam to jakÂże skomplikowane Âżycie fana :D
..nie tylko instrukcjami ale wszystkim co dla nas robisz :*
Puk...puk.... dzieĂą dobry sÂąsiadom ... :)
..a dzieĂą dobry..dobry..nawet bardzo dobry :lol2:
..tak niewiele nam do szczeÂścia potrzeba :lol2:
..jedna relacja plenerowa a tyle radochy :jupi:

..poza tym to Âże nie byÂła na Âżywo to Âświetne kadry ludzi przebywajÂących w restauracji pokazywali w trakcie rozmowy wczeÂśniej nagrane :tanczy:
..oczywiÂście ja jakbym miaÂł wybieraĂŚ to mĂłgÂłbym non stop oglÂądaĂŚ samÂą AgatkĂŞ :P
ChciaÂłem tylko powiedzieĂŚ , Âże zachwyciÂła mnie fryzurka Agaty :aniol: Generalnie nie lubiĂŞ u kobiet grzywek, zwÂłaszcza dÂługich, uwielbiaÂłem AgatĂŞ w upiĂŞtych wÂłosach, ale dziÂś wyglÂąda uroczo.
..a mi wsio ryba :szalony:
..zawsze dla mnie piĂŞkna i urocza :P
PS obi -robisz siĂŞ coraz bardziej niemoÂżliwy :devil:
Ja ci dam podejrzewaĂŚ AgatkĂŞ o nieplanowanÂą kawkĂŞ :grozi:
..myÂślisz Âże i tym razem uczeĂą przeroÂśnie mistrza :?: :devil:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

epsztajnek pisze:Puk...puk.... dzieĂą dobry sÂąsiadom ... :)

Czego :x !!??

Tak mnie zawsze wita mój realny s¹siad :lol: Ale póŸniej siê mi³o gada :D

ChciaÂłem tylko powiedzieĂŚ , Âże zachwyciÂła mnie fryzurka Agaty :aniol:
Aaaa :D O to chodzi :lol: To ty jesteÂś jakiÂś inny, bo nas to stale i we wszystkim -w kaÂżdej fryzurze zachwyca :P :devil:

Jak ty siê noteczko przejê³aœ moim losem :) :* By³bym g³upcem, gdybym targn¹³ siê na swoje ¿ycie odbieraj¹c sobie tym samym szansê na zobaczenie tego wejœcia :lol2: a dok³adniej zejœcia :lol2: No ale wszystko od pocz¹tku do koùca dziêki Tobie :*
RzeczywiÂście bardzo pasuje do kawy we dwoje w romantycznej kawiarni. :tanczy:
siê taki klimat leniwy niedzielny wytworzy³ :P Agatka pewnie dopiero zaczê³a siê rozkrêcaÌ a tu ju¿ wiêcej wejœÌ nie by³o :/ Ciekawe jakby siê dalej potoczy³o to niedzielne restauracyjne posiadywanko :tanczy: ??

Ale tam - w miejscu publicznym, to raczej ingerowaĂŚ w tĂŞ fryzurĂŞ nie moÂżna by byÂło :/ A mi tak na tym zaleÂży by ... odsÂłaniaĂŚ :szalony: :P Co innego podczas kolacji we dwoje :P
Ale Black -do pory kolacyjnej do tam Agatka na pewno na ciebie nie mia³a zamiaru czekaÌ :devil: Mo¿e gdyby nie to , ¿e mia³a jedno wejœcie to by³oby inaczej :devil: Ju¿ zaczynam przeklinaÌ i ¿a³owaÌ , ¿e wczoraj jednak g³ównie mówili o polityce :x Mog³o byÌ naprawdê jeszcze piêkniej :rydzyk: Zaczê³oby siê od zaklêcia zaczarowany stoliku nakryj siê ...... :lol: Jejjjhh :( Szkoda, ¿e lato siê koùczy :(
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

marcinkowsky pisze: Jak ty siê noteczko przejê³aœ moim losem :) :* By³bym g³upcem, gdybym targn¹³ siê na swoje ¿ycie odbieraj¹c sobie tym samym szansê na zobaczenie tego wejœcia :lol2: a dok³adniej zejœcia :lol2: No ale wszystko od pocz¹tku do koùca dziêki Tobie :*
Nie tak znowu od poczÂątku :devil:

Masz racjê twierdz¹c, ¿e przejê³am siê Twoim losem :D Mo¿e dlatego g³ównie, ¿e sama wiem jak to jest chcieÌ zobaczyÌ coœ, czego siê nie widzia³o, a co mia³o miejsce :mhm:
WiĂŞc nie dziĂŞkuj, bo widzisz, Âże nie jestem taka wspaniaÂłomyÂślna jak Ci siĂŞ wydaje :devil:
ODPOWIEDZ