Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Przysmakami ktĂłre bym sam przygotowaÂł osobiÂście karmiÂł bym JoasiĂŞ bo wy pewnie nie wiedzieli byÂście co z tym zrobiĂŚ
To byÂś powiedziaÂł co i jak :spiewa: A zreszta Nam by na pewno nie jadÂła z reki :devil:
A to do samej Joasi trzeba ??? czy to ona trzyma naszÂą kasĂŞ za napisane posty
Wiesz tak chlapn¹³em :xx: A nawet tego nie wiem :shock:
Mielony pajÂąk to chyba tak samo smakuje co w caÂłoÂści -w sumie nie wiem nie znam sie ,nigdy nie jadÂłem
Teoretycznie tak samo,ale mozna go podwĂŞdziĂŚ na grillu :spiewa:
DÂżemiki i konfitury Joasi moÂżna zrobiĂŚ ale capsy najlepsze to Epsztajnek robi
Jasne :aniol: Dziœ to tylko strasznie ¿a³uje ,¿e ten swój sprzet nagrywaj¹cy wy³¹czy³ bo nie jest uwieczniona jedna cudowna mina Joasi :hmm:
Ale có¿ nie mo¿na mieÌ wszystkiego.
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Jeszcze nie caÂłe 100 postĂłw i 3 tysiÂączki bĂŞdziemy mieĂŚ za sobÂą :stop:
Cytat:
A to do samej Joasi trzeba ??? czy to ona trzyma naszÂą kasĂŞ za napisane posty

Wiesz tak chlapn¹³em :xx: A nawet tego nie wiem :shock:
To czyli Âże ty masz naszÂą kasĂŞ co Joasia nam daÂła :shock:
Jasne :aniol: Dziœ to tylko strasznie ¿a³uje ,¿e ten swój sprzet nagrywaj¹cy wy³¹czy³ bo nie jest uwieczniona jedna cudowna mina Joasi :hmm:
Ale có¿ nie mo¿na mieÌ wszystkiego.
Pewnie nigdy sobie tego nie wybaczymy ;(
Trudno... jak ktoÂś sie zajada fast foodami to tak siĂŞ koĂączy :devil:
Ale Joasia chciaÂła swojskich kalorycznych pieroÂżkĂłw -a nie fast foodĂłw :nie:
maxxx

Jeszcze nie caÂłe 100 postĂłw i 3 tysiÂączki bĂŞdziemy mieĂŚ za sobÂą
NiedÂługo 200 strona tak wiĂŞc bedzie co ÂświĂŞtowaĂŚ :tanczy:
To czyli Âże ty masz naszÂą kasĂŞ co Joasia nam daÂła
Nie mam,czyli kto ma :shock:
Pewnie nigdy sobie tego nie wybaczymy
;( ;( Jakby Joasia tak sie uÂśmiechaÂła zawsze jak wtedy,to byÂśmy zwariowali chyba ze szczescia :devil:
Ale Joasia chciaÂła swojskich kalorycznych pieroÂżkĂłw -a nie fast foodĂłw
Jeszcze nas chyba staĂŚ zaprosiĂŚ Joasie na pierogi 8)
:devil: :devil:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Na zimĂŞ trzeba zrobiĂŚ konfitury ogĂłrki zakwasiĂŚ i capsĂłw uÂśmiechniĂŞtej Joasi nazbieraĂŚ
No to do zakwaszenia ogĂłrkĂłw kwaÂśnie miny Joanny pasujÂą jak ulaÂł. Nie trzeba kopru :devil:
OgĂłrki kwaszone na prawdziwym podlaskim, joasiowym kwasie :P
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

do pracy nie mogĂŞ wrĂłciĂŚ bo jeszcze rĂŞka nie sprawna
To co tobie jeszcze z tÂą rĂŞkÂą :?:
Ja wÂłaÂśnie wracam z Carrefoura i obsÂługiwaÂła mnie pani ze zÂłamanÂą rĂŞkÂą- widzisz ona jakoÂś moÂże zarabiaĂŚ :devil: :devil:
Jeszcze nie caÂłe 100 postĂłw i 3 tysiÂączki bĂŞdziemy mieĂŚ za sobÂą
Joasia szykuje dla nas na tĂŞ okazje coÂś specjalnego :tanczy: :tanczy:
Ale Joasia chciaÂła swojskich kalorycznych pieroÂżkĂłw -a nie fast foodĂłw
No to co ty z tym kurczakiem wyjechaÂłeÂś :?: :devil:
Nie mam,czyli kto ma
Ja nie mam- ¿eby by³a jasnoœÌ :devil: :devil:
akby Joasia tak sie uÂśmiechaÂła zawsze jak wtedy,to byÂśmy zwariowali chyba ze szczescia
Mo¿e dobrze jak sie czasem kwasi, bo przynajmniej póŸniej potrafimy doceniÌ uœmiech :tanczy: :tanczy:
Jeszcze nas chyba staĂŚ zaprosiĂŚ Joasie na pierogi
Ja moge jej postawiĂŚ pieroÂżki. Pod warunkiem, Âże nie bĂŞdziecie nam przeszkadzaĂŚ w randce 8)
No to do zakwaszenia ogĂłrkĂłw kwaÂśnie miny Joanny pasujÂą jak ulaÂł. Nie trzeba kopru
OgĂłrki kwaszone na prawdziwym podlaskim, joasiowym kwasie
Czyli jak sie je przy¿¹dza :?: Wystarczy po³o¿yÌ ko³o tv jak sie Joasia kwasi i gotowe ?? :shock:
epsztajnek

Czyli jak sie je przy¿¹dza :?: Wystarczy po³o¿yÌ ko³o tv jak sie Joasia kwasi i gotowe ??
Kiedy Joasia zrobi kwaÂśnÂą minĂŞ, trzeba jÂą wytaplaĂŚ w wannie, aby wytrÂąciĂŚ z niej ten kwas.
Potem tÂą wodÂą zalewa siĂŞ ogĂłrki....smacznego... :devil: OczywiÂście kwas z jednej kwasniej miny na jeden sÂłoik ... :lol2:
A jak bĂŞdziecie robiĂŚ pierniki ( k%%&#^%# jakie pierniki :hmm: ) oczywiÂście pierogi dla Joasi to pamiĂŞtajcie jakie majÂą byĂŚ :stop:
http://www.savefile.com/files/965421
arczi
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:
Czyli jak sie je przy¿¹dza :?: Wystarczy po³o¿yÌ ko³o tv jak sie Joasia kwasi i gotowe ??
Kiedy Joasia zrobi kwaÂśnÂą minĂŞ, trzeba jÂą wytaplaĂŚ w wannie, aby wytrÂąciĂŚ z niej ten kwas.
Potem tÂą wodÂą zalewa siĂŞ ogĂłrki....smacznego... :devil: OczywiÂście kwas z jednej kwasniej miny na jeden sÂłoik ... :lol2:
O kurde :!: Jedna mina to jeden sÂłoik :shock: To Joasia ma silne wÂłaÂściwoÂści kwasowe :devil:
Ale czy takie wytaplanie w wannie ogĂłrkĂłw powoduje, Âże ten kwaÂśny jad troche zchodzi z Joasi i jest ona troche sÂłodsza, czy to nie ma nic do rzeczy :?:
Trzeba to opatentowaĂŚ i bĂŞdziemy ludziom zalewy do ogĂłrĂłw robiĂŚ :tanczy: :tanczy:
epsztajnek

Ale czy takie wytaplanie w wannie ogĂłrkĂłw powoduje, Âże ten kwaÂśny jad troche zchodzi z Joasi i jest ona troche sÂłodsza, czy to nie ma nic do rzeczy
Nie wiadomo. Po wytaplaniu trzeba sprĂłbowaĂŚ usteczek Joasi , czy ma sÂłodsze , niÂż przed wytaplaniem. A wiecie , Âże joasiowych usteczkek nie kaÂżdy moÂże prĂłbowaĂŚ ;(
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Nie wiadomo. Po wytaplaniu trzeba sprĂłbowaĂŚ usteczek Joasi , czy ma sÂłodsze , niÂż przed wytaplaniem. A wiecie , Âże joasiowych usteczkek nie kaÂżdy moÂże prĂłbowaĂŚ
Joasia skrywa mroczne tajemnice. Do swoich ust nie dopuÂści nikogo :shock:
A ja bym z chĂŞciÂą zgÂłosiÂł siĂŞ na ochotnika, Âżeby sprawdziĂŚ sÂłodycz Joasinych ust :tanczy:
Ale nie mnie to pisane, niestety ;( ;( ;( ;(
maxxx

WidzĂŞ,Âże macie nowy pomysÂł na interes wykorzystujÂąc naturalne zdolnoÂści Joasiowe :tanczy:
Tylko mam jedno ale:nie lepiej Âżeby byÂło tak jak dziÂś i wytwarzaĂŚ z tego miĂłd-gwarantuje,Âże lepszy jak pszczeli :spiewa:
MiĂłd jest chyba droÂższy jak ogĂłrki :uhh:
Albo inaczej jeÂśli zdarzy siĂŞ kwas to bedziemy traktowaĂŚ jako produkt uboczny i teÂż wykorzystamy :tanczy:
A ja bym z chĂŞciÂą zgÂłosiÂł siĂŞ na ochotnika, Âżeby sprawdziĂŚ sÂłodycz Joasinych ust
Ale nie mnie to pisane, niestety
MoÂżesz sie pocieszyc,Âże przytÂłaczajÂącej populacji to nie jest pisane :nie:

Joasiu co byÂś o Nas nie myÂślaÂła wchodzÂąc tu i zainteresowujÂąc sie TobÂą mieliÂśmy szczere intencje :aniol:
Przynajmniej mĂłwie za siebie :D
epsztajnek

Tylko mam jedno ale:nie lepiej Âżeby byÂło tak jak dziÂś i wytwarzaĂŚ z tego miĂłd-gwarantuje,Âże lepszy jak pszczeli :spiewa:
MiĂłd jest chyba droÂższy jak ogĂłrki
Tylko, Âże joasiowy miĂłd zbiera siĂŞ wÂłaÂśnie z jej usteczek :<
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Joasiu nie sÂłuchaj tych prostych acz dobrych ludzi :devil:

Joasiu dziÂś z twoich usteczek to moÂżna byÂło zbieraĂŚ jedynie Nektar i AmbrozjĂŞ -pokarm i napĂłj bogĂłw :aniol:

Ja nie wiem jak JoasiĂŞ z kwasem z ogĂłrkĂłw kojarzyĂŚ :hmm:
maxxx

Joasiu nie sÂłuchaj tych prostych acz dobrych ludzi
Joasiu My jesteÂśmy krzywi a precyzujÂąc pokrzywieni na Twoim tle :devil:
Joasiu dziÂś z twoich usteczek to moÂżna byÂło zbieraĂŚ jedynie Nektar i AmbrozjĂŞ -pokarm i napĂłj bogĂłw
Ty to cos dzisiaj lotny jesteÂś :devil: Bogini no to musi byĂŚ Nektar i Ambrozja :D
A w ogĂłle co my tak dziÂś o usteczkach Joasinych dyskutujemy :tanczy:
Ja nie wiem jak JoasiĂŞ z kwasem z ogĂłrkĂłw kojarzyĂŚ
Cofnij siĂŞ tam kilka stron :devil: ByÂłem przeraÂżony jak pisaliÂście o lodowcach jak tu wrĂłciÂłem :shock: Ale Joasia myk-siĂŞ zmieniÂła :brawa: :P
epsztajnek

A w ogĂłle co my tak dziÂś o usteczkach Joasinych dyskutujemy :tanczy:
StĂŞsknieni za promiennym uÂśmiechem Joanny obudziliÂśmy dziÂś w sobie ukryte, niewinne :aniol: podÂświadome pragnienia :rozglada:
maxxx

StĂŞsknieni za promiennym uÂśmiechem Joanny obudziliÂśmy dziÂś w sobie ukryte, niewinne podÂświadome pragnienia
No w sumie g³upio pytam :P Czêsto rozmawiamy o ró¿nych rzeczach dzis przyszed³ kolej na usteczka-poprostu :D
ODPOWIEDZ