Jarosław Kuźniar
Moderator: Łukasz
Czy wy te¿ to zauwa¿yliœcie czy tylko ja mam takie wra¿enie i¿ Jarek KuŸniar wywo³uje skrajne emocje nie tylko wœród telewidzów (mam tu na myœli wypowiedzi internautów na temat jego "specyficznego" stylu prowadzenia programu na forum tvn24.pl) ale i poœród kolegów z pracy? Ewidentnie Joanna Kryùska go nie cierpi, pan Pa³asiùski ma do niego stosunek co najwy¿ej obojêtny, inni te¿ ró¿nie reaguj¹ na jego poczucie humoru... No có¿, "nie wszyscy bêd¹ nas kochaÌ", ale nikt innych takich emocji nie wywo³uje... :-)
A ja i tak jestem pod ogromnym wraÂżeniem p. KuÂźniara!!!
A ja i tak jestem pod ogromnym wraÂżeniem p. KuÂźniara!!!
Nadzieje ludzi mądrych są pewniejsze niż bogactwo nieuków.
/Demokryt/
/Demokryt/
-
- Czasem tu wpada
Bo Jarek jest z tych osĂłb, ktĂłre albo lubisz, albo nienawidzisz. Nie ma stanu poÂśredniego. Anieststy ludzie, ktĂłzy majÂą kompleksy nie lubiÂą takich ludzi jak Jarek. Bo on sobie Âżartuje, a oni biorÂą to do siebie. No cĂłz ja juÂż sie przyzwyczaiÂłam do tego, Âże nie kaÂżdy Âłapie moje specyficzne poczucie humoru i pewnie tak samo jest z Jarkiem.
Pozdrawiam.
Ps. wrr nie moge wstawiĂŚ awatara.....
Pozdrawiam.
Ps. wrr nie moge wstawiĂŚ awatara.....
"..So here I am the victim of my own choices, and I'm just starting..."
Wszyscy po prostu wiedzÂą lub czujÂą, Âże publika libi takich jak P.Jarek. Mnie jego styl bycia na prawdĂŞ bardzo odpowiada. I nie chodzi tu tylko o wyglÂąd zewnĂŞtrzny, bostara baba juÂż jestem, ale zupeÂłnie inaczej oglÂąda siĂŞ poranek jak ten czÂłowiek tam jest. Pana Jakuba PoradĂŞ taÂż bardzo lubiĂŞ
Wszyscy po prostu wiedzÂą lub czujÂą, Âże publika libi takich jak P.Jarek. Mnie jego styl bycia na prawdĂŞ bardzo odpowiada. I nie chodzi tu tylko o wyglÂąd zewnĂŞtrzny, bostara baba juÂż jestem, ale zupeÂłnie inaczej oglÂąda siĂŞ poranek jak ten czÂłowiek tam jest. Pana Jakuba PoradĂŞ taÂż bardzo lubiĂŞ
-
- Czasem tu wpada
No niestety przyzwyczajenie to jest straszny nawyk!!! Ja w sobotê wróci³am o 5 z wesela a ju¿ od 8 mia³am telewizorek w³¹czony i ogl¹da³am Poranek (znaczy na ile w tym stanie mo¿na mówiÌ o gl¹daniu. Raczej s³ucha³am hehehe. Masakra. ALe tym jednym okiem co mi siê otworzy³o zobaczy³am ró¿ow¹ koszulê hihihihihi no i oczywiœcie tekœcik "taki siê ju¿ urodzi³em "PPPP
"..So here I am the victim of my own choices, and I'm just starting..."
-
- Czasem tu wpada
Ciekawe ile bĂŞdzie trwaĂŚ ten urlop i kto ewentualnie zastÂąpi pana Jarka w weekendowym wydaniu Poranka. Tak na marginesie to od 20 sierpnia szykujÂą siĂŞ zmiany w TVN24, m.in. majÂą siĂŞ pojawiĂŚ nowi prowadzÂący. Ciekawe jak wtedy bĂŞdzie wyglÂądaÂł dyÂżur prezenterski w Poranku... :mhm:
/Demokryt/
/Demokryt/
Kurcze... zmiany? o tym nie s³ysza³am. No faktycznie ciekawe co i kogo i na co zmieni¹, nie mogê siê ju¿ doczekaÌ. Ciekawe co z naszym P. Jarkiem po urlopie? Wiem,¿e to nie ma co porównywaÌ i co "krakaÌ", ale z w³asnego doœwiadczenia wiem,¿e po urlopie ró¿ne rzeczy siê zdarzaj¹. Ale w tym przypadku chyba przesadzam.
MyÂślĂŞ, Âże jeÂśli chodzi o Poranek TVN24 to nic siĂŞ raczej nie zmieni, ani formuÂła programu ani tym bardziej prowadzÂący. Z tego co przeczytaÂłam na stronach TVN, nowi redaktorzy bĂŞdÂą siĂŞ udzielaĂŚ raczej w paÂśmie popoÂłudniowym. No, ale o wszystkim przekonamy siĂŞ 20 sierpnia... :mhm:
/Demokryt/
/Demokryt/