Zbyt czĂŞsto spoglÂądasz w kamerĂŞ jak z kimÂś rozmawiasz -nie ciekawie to wyglÂąda
TrochĂŞ to wyglÂąda tak jakby rozmĂłwca Ciebie nudziÂł i nie mogÂła byÂś siĂŞ doczekaĂŚ kiedy zakoĂączy
MoÂże jÂą nudzi :spiewa: Na pewno wolaÂłaby siedzieĂŚ tu na forum, niÂż gadaĂŚ z jakimÂś typkiem :cicho:
DokÂładnie napisaÂła Ci -Nie przepychaj sie z Fajniejszymi od Ciebie bo przegrasz
:spiewa: :spiewa: :spiewa:
Nie moge siĂŞ powstrzymaĂŚ, by nie uwiecznaĂŚ kochanej Joasi.
To chyba jakiœ na³óg
Rozmowa z Markiem Jurkiem, który - takie odnios³em wra¿enie - po¿era³ naszego Asio³ka wzrokiem - doskona³a!! Technicznie i merytorycznie!! Jak wspaniale i z wyczuciem powalczy³a o treœÌ tajemniczej plotki by³ego marsza³ka. Te uœmiechy, ten akcentuj¹cy o³ówek, te machniêcia blond aureoli... móg³bym tak bardzo, bardzo d³ugo.
A czy zwrĂłciliÂście wczeÂśniej uwagĂŞ - przyznajĂŞ, Âże ja nie - Âże nasza Joasia jest pieguskiem!! Tak, tak, dziÂś byÂło widaĂŚ jak niesforne, ale urocze piegi nie daÂły siĂŞ ukryĂŚ pod makijaÂżem!!
A czy zwrĂłciliÂście wczeÂśniej uwagĂŞ - przyznajĂŞ, Âże ja nie - Âże nasza Joasia jest pieguskiem!! Tak, tak, dziÂś byÂło widaĂŚ jak niesforne, ale urocze piegi nie daÂły siĂŞ ukryĂŚ pod makijaÂżem!!
To musi wyglÂądaĂŚ uroczo.... :tanczy: :tanczy: :brawa:
Joasiu My tylko chcemy ÂżebyÂś byÂła coraz lepsza
Dlatego Joasia lubi nas tak czytaĂŚ- bo dajemy Âświetne rady :tanczy:
Archont pisze:A czy zwrĂłciliÂście wczeÂśniej uwagĂŞ - przyznajĂŞ, Âże ja nie - Âże nasza Joasia jest pieguskiem!!
KiedyÂś to zauwaÂżyÂłem :aniol: Jak byÂło w czasie wywiadu takie mega zbliÂżenie na JoasiowÂą buzie :tanczy: Tak wiĂŞc jest podobieĂąstwo z AnitÂą Werner w tym wzglĂŞdzie :aniol:
To musi wyglÂądaĂŚ uroczo....
Musi,musi... :aniol:
Dlatego Joasia lubi nas tak czytaĂŚ- bo dajemy Âświetne rady
Joasia chyba wie ,Âże jesteÂśmy dla Niej Âżyczliwi :aniol: Zawsze chce Âżeby Jej wszystko wyszÂło perfekcyjnie :spiewa:
co to za uÂśmiechy do tych dziadkĂłw
No wÂłasnie nie wiem kurcze Ona to ma z tym :hmm: Albo kominiarze albo.. x:
ChociaÂż Daniel Passent to wyluzowany goÂśc,raz byÂł u WojewĂłdzkiego :uhh:
KiedyÂś to zauwaÂżyÂłem Jak byÂło w czasie wywiadu takie mega zbliÂżenie na JoasiowÂą buzie Tak wiĂŞc jest podobieĂąstwo z AnitÂą Werner w tym wzglĂŞdzie
A kiedy to dajÂą mega zbliÂżenia na JoasiowÂą buzie
Powinni tak caÂły czas kadrowaĂŚ :tanczy: :tanczy:
Joasia chyba wie ,Âże jesteÂśmy dla Niej Âżyczliwi Zawsze chce Âżeby Jej wszystko wyszÂło perfekcyjnie
Ale ona czasem tÂą ÂżyczliwoÂściÂą nie grzeszy...
No ale nie bĂŞdĂŞ rozpamiĂŞtywaÂł :spiewa: :spiewa:
No wÂłasnie nie wiem kurcze Ona to ma z tym Albo kominiarze albo..
A tak po prostu dla nas to tylko od ÂświĂŞta jakiÂś uÂśmiech
No chÂłopy, dawaĂŚ, jeszcze 3 posty i rozpoczniemy dwusetnÂą stronĂŞ :jupi:
A kiedy to dajÂą mega zbliÂżenia na JoasiowÂą buzie
A raz dali rozmawiaÂła z Orzechowskim przed Menem i jakoÂś tak kamerÂą poszedÂł po rozmowie operator i zÂłapaÂł samÂą buzie JoasiowÂą :brawa:
Przypadek?B³¹d?Albo poprostu fajny kamerzysta :aniol:
Powinni tak caÂły czas kadrowaĂŚ
Kadrowanie w tvn24 zdecydowanie moÂżnaby poprawiĂŚ :stop:
Ale ona czasem tÂą ÂżyczliwoÂściÂą nie grzeszy...
No ale nie bĂŞdĂŞ rozpamiĂŞtywaÂł
:spiewa: :spiewa:
A tak po prostu dla nas to tylko od ÂświĂŞta jakiÂś uÂśmiech
ZauwaÂżyÂłem,Âże u Joasi nie uÂśmiechanie siĂŞ i zachowanie powagi jest bardziej nienaturalne jak uÂśmiech Ta dziewczyna ma naturalny dar i musi wkoĂącu zaczÂąc to caÂły czas wcielac w Âżycie :aniol:
To jest to ! A ja zastanawiaÂłem siĂŞ, Âże , co prawda, dzisiejszy makijaÂż jest znacznie bledszy - delikatniejszy - od wczorajszego, ale Joasia wyglÂąda jakoÂś tak inaczej , bardziej dziewczĂŞco :rydzyk: :aniol:
Joasia b³êkitne ma oczy
I w buzi doÂłeczek uroczy
Lecz peÂłna jest smutku po brzegi
Bo nosek Joasi jest w piegi..
Panowie, czy zauwaÂżyliÂście jakieÂś problemy z serwerem? Joasiu, wierzĂŞ, Âże to nie ty atakujesz TVN-owski serwer mikrofonem...
Uœmiechy do starszych Panów swoj¹ drog¹, ale ten promienny uœmiech na zakoùczenie nasze s³oneczko z ca³¹ pewnoœci¹ zaadresowa³o do nas forumowiczów!!
Pewnie sam chciaÂł z bliska na jej usta popatrzeĂŚ :tanczy:
ZauwaÂżyÂłem,Âże u Joasi nie uÂśmiechanie siĂŞ i zachowanie powagi jest bardziej nienaturalne jak uÂśmiech Ta dziewczyna ma naturalny dar i musi wkoĂącu zaczÂąc to caÂły czas wcielac w Âżycie
Czyli Joasia zmusza siĂŞ do kwaszenia
Joasia jak zwykle boska :tanczy:
I jakie biaÂłe zÂąbki
Panowie, czy zauwaÂżyliÂście jakieÂś problemy z serwerem? Joasiu, wierzĂŞ, Âże to nie ty atakujesz TVN-owski serwer mikrofonem...
Tak ale musisz wiedzieÌ ,¿e to czêsta przypad³oœÌ takie problemy :cicho:
Nie raz nawet Joasi siĂŞ dostawaÂło,Âże ona w tym macza palce x: :aniol:
Uœmiechy do starszych Panów swoj¹ drog¹, ale ten promienny uœmiech na zakoùczenie nasze s³oneczko z ca³¹ pewnoœci¹ zaadresowa³o do nas forumowiczów!!
Dobrze,Âże w to wierzysz i w nas tÂą wiare przelewasz :aniol:
P.S No to 200 jest,nowe cele trzeba wyznaczaĂŚ :spiewa:
Maxx, czy to postdekonstruktywistyczne "200" projektowaÂł MirĂł?
Ciekawe jakie niespodzianki z tej niewÂątpliwie wspaniaÂłej okazji przygotowaÂło nam nasze piegowate sÂłoneczko? Delikatna sugestia: zdjĂŞcie najcudowniejszej buÂźki zrobione z samego rana. Przed czesaniem i malowaniem... ech...
[ Dodano: Pon Sie 13, 2007 8:48 pm ]
Panowie, czy my przypadkiem nie reaktywowaliœmy Zakonu Joannitów ?? Jeœli tak, to z t¹ ró¿nic¹, ¿e nie mamy Wielkiego Mistrza, tylko Przeurocz¹ Mistrzyniê...