Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
ZasiadÂłem przez telewizorem oglÂądaĂŚ JoasiĂŞ, a tu przez 10 minut chyba, mĂłwi mĂŞtnie jakiÂś niski pan o okrÂągÂłej twarzy...
Gdzie jest Joasia!, a juÂż jest, no...
[ Dodano: Pon Sie 13, 2007 10:41 pm ]
Epsztajnek, ty siĂŞ doigrasz mĂłwiĂŞ Ci. Komu potrzebna jest jeszcze Joasiowo-noskowa afera!
Gdzie jest Joasia!, a juÂż jest, no...
[ Dodano: Pon Sie 13, 2007 10:41 pm ]
Epsztajnek, ty siĂŞ doigrasz mĂłwiĂŞ Ci. Komu potrzebna jest jeszcze Joasiowo-noskowa afera!
Signum + Militie + Templi + Joanni
-
- Fanatyk :)
PowoÂłanie komisji Âśledczej wydaje siĂŞ nieodzowne! W pierwszej chwili pomyÂślaÂłem, Âże ma tam maÂły monitorek na ktĂłrym czyta nasze gorÂące jeszcze oceny...
W³aœnie wymarzy³em sobie, ¿e odwo¿ê Joasiê do domu... O rany, to ju¿ muszê lecieÌ, ¿eby nie czeka³a!
[ Dodano: Pon Sie 13, 2007 11:01 pm ]
Joasia poÂżegnaÂła nas uÂśmiechem i uroczym doÂłeczkiem. W monitorek nie zerknĂŞÂła... No chyba, Âże ma dwa, po lewej i po prawej stronie.
Dobranoc Joasiu :*
W³aœnie wymarzy³em sobie, ¿e odwo¿ê Joasiê do domu... O rany, to ju¿ muszê lecieÌ, ¿eby nie czeka³a!
[ Dodano: Pon Sie 13, 2007 11:01 pm ]
Joasia poÂżegnaÂła nas uÂśmiechem i uroczym doÂłeczkiem. W monitorek nie zerknĂŞÂła... No chyba, Âże ma dwa, po lewej i po prawej stronie.
Dobranoc Joasiu :*
-
- Fanatyk :)
Phiii :ech: tylko tyle ... Ja zawsze na koniec podsumowania marzê o cudzie "Purpurowej Ró¿y z Kairu" ..... :rydzyk:W³aœnie wymarzy³em sobie, ¿e odwo¿ê Joasiê do domu...
[ Dodano: Wto Sie 14, 2007 12:08 am ]
To mia³ byÌ uœmiech... :hmm: spuœci³a swoim zwyczajem g³owê w dó³... :<Joasia po¿egna³a nas uœmiechem i uroczym do³eczkiem. W monitorek nie zerknê³a...
To o czym jeszcze nie byÂło :spiewa: Joasia miaÂła chyba nowe perÂłowe kolczyki
Strojnisia :aniol:
Ale mnie ten stos nie grozi poniewaÂż mi siĂŞ Joasiowy nosek podoba akurat
A co do tego nowego programu,ktĂłry ma ruszyĂŚ 20stego to mi siĂŞ wydaje,Âże znajdzie sie tam miejsce dla Joasi teÂż :rozglada: Przynajmniej tak mi sie wydaje.Wierze w rozsÂądek decydujÂących o tym :uhh:

PorzÂądek siĂŞ robi na tym forum :aniol:Stos jest dla kaÂżdego, kto oÂśmieli siĂŞ choĂŚby pomyÂśleĂŚ bluÂźnierczo o Joasiowym nosku
Ale mnie ten stos nie grozi poniewaÂż mi siĂŞ Joasiowy nosek podoba akurat

A co do tego nowego programu,ktĂłry ma ruszyĂŚ 20stego to mi siĂŞ wydaje,Âże znajdzie sie tam miejsce dla Joasi teÂż :rozglada: Przynajmniej tak mi sie wydaje.Wierze w rozsÂądek decydujÂących o tym :uhh:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
No to widze, Âże Joasia z nas zadowolona jest :jupi:
Juz teraz w pracy moÂże sie wywyÂższaĂŚ w rozmowach i kolegami i koleÂżankami : A ja mam 200 stron, a ty niee :nie:
No ale chyba nie bĂŞdzie innym sprawiaĂŚ tyle bĂłlu :nie:
JuÂż wszyscy tu sie rozgadali o Joasiowym nochalcu :spiewa:
Jak dla mnie to on jest normalny, z resztÂą nawet jakby miaÂł lekkie niedociÂągniĂŞcia to przecieÂż nie jest to kikut 20 -sto centymetrowy :devil:
A dziÂś sie Joasia objawi, czy zrobi sobie wolne :rozglada:
Juz teraz w pracy moÂże sie wywyÂższaĂŚ w rozmowach i kolegami i koleÂżankami : A ja mam 200 stron, a ty niee :nie:
No ale chyba nie bĂŞdzie innym sprawiaĂŚ tyle bĂłlu :nie:
JuÂż wszyscy tu sie rozgadali o Joasiowym nochalcu :spiewa:
Jak dla mnie to on jest normalny, z resztÂą nawet jakby miaÂł lekkie niedociÂągniĂŞcia to przecieÂż nie jest to kikut 20 -sto centymetrowy :devil:
A dziÂś sie Joasia objawi, czy zrobi sobie wolne :rozglada:
No Joasia moÂże sobie patrzeĂŚ z gĂłry na swoich kolegĂłw i koleÂżanki z pracy :devil:Juz teraz w pracy moÂże sie wywyÂższaĂŚ w rozmowach i kolegami i koleÂżankami : A ja mam 200 stron, a ty niee :nie:
Joasiu jak ktoÂś bĂŞdzie chciaÂł Ciebie pouczaĂŚ to powiedz A ole o tobie postĂłw napisali Âże siĂŞ wymÂądrzasz :devil: :spiewa:
NoseczkuJuÂż wszyscy tu sie rozgadali o Joasiowym nochalcu :spiewa:
Myœlisz ¿e jakiœ jej fan zora³ jak¹œ rafê koralow¹ i wydoby³ dla Joasi prawdziwe per³y czy znowu postanowi³ zaoszczêdziÌ na JoasiTo o czym jeszcze nie by³o :spiewa: Joasia mia³a chyba nowe per³owe kolczykiStrojnisia :aniol:

To co spalimy Epsztajnka na stosie za herezjĂŞ ???PorzÂądek siĂŞ robi na tym forum :aniol:
Ale mnie ten stos nie grozi poniewaÂż mi siĂŞ Joasiowy nosek podoba akurat![]()

Dwa dni uœmiechaÌ siê to jest stanowczo za du¿o -ale i wy jesteœcie winni bo pisaliœcie ze nie zale¿y wam na Joasiowym uœmiechu :cicho:To mia³ byÌ uœmiech... :hmm: spuœci³a swoim zwyczajem g³owê w dó³... :<
No to my dajemy Joasi przepustke do wymÂądrzania siĂŞ w pracyNo Joasia moÂże sobie patrzeĂŚ z gĂłry na swoich kolegĂłw i koleÂżanki z pracy
Joasiu jak ktoÂś bĂŞdzie chciaÂł Ciebie pouczaĂŚ to powiedz A ole o tobie postĂłw napisali Âże siĂŞ wymÂądrzasz

Powinna nas za to wynieœÌ na o³tarze :devil:
Na pewno zaoszczêdzi³Myœlisz ¿e jakiœ jej fan zora³ jak¹œ rafê koralow¹ i wydoby³ dla Joasi prawdziwe per³y czy znowu postanowi³ zaoszczêdziÌ na Joasi

A mĂłwiÂłem, ÂżebyÂśmy poudawali, Âże nam na uÂśmiechu nie zaleÂży :spiewa:Dwa dni uÂśmiechaĂŚ siĂŞ to jest stanowczo za duÂżo -ale i wy jesteÂście winni bo pisaliÂście ze nie zaleÂży wam na Joasiowym uÂśmiechu
Joasiu nie bÂądÂź przemÂądrzaÂła w pracy :rydzyk: z naszego powoduNo to my dajemy Joasi przepustke do wymÂądrzania siĂŞ w pracy
Powinna nas za to wynieœÌ na o³tarze :devil:

Jak moÂżna oszczĂŞdzaĂŚ na Joasi :nie:Na pewno zaoszczĂŞdziÂłNikt Joasi nie ceni tak jak my :tanczy:
No i co ¿eœcie narobili -chcieliœcie zrobiÌ mi na z³oœÌ -¿ebym usycha³ z braku Joasiowego uœmiechuA mówi³em, ¿ebyœmy poudawali, ¿e nam na uœmiechu nie zale¿y :spiewa:

Panowie, wy co robicie Joasi wyrzuty odnoœnie uœmiechów, pomyœlcie, nasze s³oneczko pracowa³o wczoraj do póŸna. Na pewno by³a straszliwie zmêczona, ale pamiêtaj¹c o nas uœmiechnê³a siê, wiedz¹c jak bardzo na ten uœmiech czekamy. Poniewa¿ by³a bardzo zmêczona, uœmiech mo¿e nie by³ a¿ tak promienny jak byœmy chcieli, ale by³! I jak ma siê czuÌ nasz kwiatuszek kiedy wróci³ do domu i walcz¹c z wszechogarniaj¹c¹ sennoœci¹ rzuci³ jeszcze oczkiem co tam ch³opaki na forum napisali. A tam tylko pretensje i pretensje. ¯e uœmiech nie ten, ¿e za s³aby i w ogóle nie taki. Jeœliby siê okaza³o, ¿e przez ca³¹ noc p³aka³a w poduszkê przez "wiecznie niezadowolonych" to zaprawdê powiadam wam stos to stanowczo za ma³o!!
Nie no tacy radykalni to chyba nie bĂŞdziemy coadam pisze:To co spalimy Epsztajnka na stosie za herezjĂŞ ???

Jeszcze by trafiÂł na listĂŞ Darwina:zginaÂł na stosie przez stwierdzenie,Âże nos pewnej dziennikarki nie jest idealny :spiewa:
No nie wiem czy s¹ jeszcze tacy œmia³kowie,którzy podarowali by jakieœ dziadostwo :spiewa:Myœlisz ¿e jakiœ jej fan zora³ jak¹œ rafê koralow¹ i wydoby³ dla Joasi prawdziwe per³y czy znowu postanowi³ zaoszczêdziÌ na Joasi
O przepraszam :stop: Ja nic takiego nie powiedzialem :nie:Dwa dni uÂśmiechaĂŚ siĂŞ to jest stanowczo za duÂżo -ale i wy jesteÂście winni bo pisaliÂście ze nie zaleÂży wam na Joasiowym uÂśmiechu
Otó¿ bardzo mi zale¿y :rydzyk:
MyÂślicie,Âże jak Joasia dziÂś wstaÂła to krzyknĂŞÂła "200" :devil: :mhm:arczi pisze:No to my dajemy Joasi przepustke do wymÂądrzania siĂŞ w pracy
Powinna nas za to wynieœÌ na o³tarze

Koledzy przestanÂą jÂą lubiĂŚ i moÂże jej partner jÂą rzuci :rozglada: :spiewa:Joasiu nie bÂądÂź przemÂądrzaÂła w pracy z naszego powodu no bo Âże masz najfajniejszych fanĂłw na Âświecie
WogĂłle tego nie rozumiem :nie:Jak moÂżna oszczĂŞdzaĂŚ na Joasi
Za swoje grzechy trzeba cierpieÌ :spiewa: :spiewa:No i co ¿eœcie narobili -chcieliœcie zrobiÌ mi na z³oœÌ -¿ebym usycha³ z braku Joasiowego uœmiechu
Przeze mnie Joasia nigdy nie pÂłakaÂła :nie:pÂłakaÂła w poduszkĂŞ przez "wiecznie niezadowolonych" to zaprawdĂŞ powiadam wam stos to stanowczo za maÂło!!
A ja to nawet na kwaÂśnÂą minĂŞ nie narzekam :tanczy:
Nie mogê sobie wyobraziÌ ¿eby S³oneczko przez Nas p³aka³o :nie:Archont pisze:Jeœliby siê okaza³o, ¿e przez ca³¹ noc p³aka³a w poduszkê przez "wiecznie niezadowolonych" to zaprawdê powiadam wam stos to stanowczo za ma³o!!
To byÂłoby jakies pomylenie z poplÂątaniem :uhh:
Przeze mnie teÂż :nie: Teraz nikt nie przyzna siĂŞ do tego wiedzÂąc co za to grozi :spiewa:arczi pisze:Przeze mnie Joasia nigdy nie pÂłakaÂła
A ja to nawet na kwaÂśnÂą minĂŞ nie narzekam
Joasia z czerwonymi oczyma przez nasNie mogĂŞ sobie wyobraziĂŚ Âżeby SÂłoneczko przez Nas pÂłakaÂło
To byÂłoby jakies pomylenie z poplÂątaniem

Ona dziĂŞki nam siĂŞ tylko uÂśmiecha :tanczy: :tanczy:
Kara jak dla strasznych zbrodniarzyPrzeze mnie teÂż Teraz nikt nie przyzna siĂŞ do tego wiedzÂąc co za to grozi

Ale nas nikt na stos wrzucaÂł nie bĂŞdzie :nie: